Recenzie hotelov - Agios Sergios (77)

Najnovšie recenzie hotelov

Crystal Rocks recenzie

Crystal Rocks

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

30% Kavenk

22.11.2019

Zanedbaný, neudržiavaný areál. Vstup do mora cez šmykľavé balvany. Strava každý deň to isté. Čo sa nezjedlo na obed, dostali sme na večeru. Žiadne all inclusive. 6. cenová skupina. Majiteľ hotela a zároveň recepčný je nepríjemný a arogantný. Nikdy viac. To bola prvá dovolenka, z ktorej sme sa tešili domov. Za pobyt som zaplatila 830€, ale už ani zadarmo. Fotky z ponuky sú asi z čias, keď bol komplex nový. Nič tam nezodpovedá skutočnosti.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
76% Viliam

28.09.2019

Myslím, že už bolo popísané o tomto hoteli dosť, takže len zopár postrehov. Značkový alkohol vám naliali bohato, ale ste si ho museli vypýtať, lebo ho mali schovaný v chladničke pod barom. Kufre by som si druhýkrát odniesol sám, lebo poslíček ich priniesol za hodinu a keďže sme prišli unavení v noci, moli sme už hodinu spať.

prečítať si celú recenziu
Crystal Rocks recenzie

Crystal Rocks

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

35% Slávka

22.09.2019

Úplná katastrofa.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
75% KJBB

18.09.2019

Obrovský veľmi rušný rezort pozostávajúci z viacerých budov. Slovákov tu bolo v tomto termíne asi "viac" ako na Slovensku. Boli sme ubytovaní vo vedľajšej budove, kde čistota izby, chodby a výťahov personálu asi nič nehovorila. I keď posteľné prádlo a uteráky boli menené denne. V kúpeľni mravce a na izbe som posledný deň našiel šváby!!!! Strava veľmi rozmanitá, avšak kvalitatívne ani náhodou nezodpovedala 5*. Málo ovocia, rýb, plody mora snáď ani neboli, okrem vyprážaných kalamárov.......... Pláž a more na jedničku, hlavne novo vybudované drevené mólo s plážovým barom. Tento rezort by som už určite opäť nenavštívil a ani neodporučil známym, vôbec nezodpovedá deklarovaným 5* a recenziám, ktoré som čítal pred objednaním zájazdu, možno tak 3*.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
96% Daniela

07.08.2019

Viac častí hotela, tie hlavné, sú o niečo rušnejšie, kvôli večerným zábavám. My sme boli v Park 1, to bolo super, tiché a iba 3 min. od hlavnej budovy. Je vhodný určite pre rodiny s deťmi. Novo otvorené plážové mólo aj s barom a ležadlami. Personál príjemný a strava pestrá. Animátori nemajú chybu. Neváhala by som ísť ešte raz.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
93% Ann

19.07.2019

Nenašli sme žiadne negatívum. Všetko bolo super. Hotel veľký aj veľa ľudí, ale všetkého bolo dosť.... Určite odporúčam aj pre rodiny s deťmi... Izby pekné, čisté, upratovali každý deň a tiež každý deň nosili čistú vodu na izbu.... Personál - všetci zamestnanci boli príjemní, usmievaví, pohotoví.... bez problémov. Jediné, čo nemuselo byť, medzipristátie v Antályi. To je také otravné, ale v pohode sme to zvládli.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
93% Silvia

07.07.2019

Hotel je vzdialený cca 45 min od letiska, nie je najnovší, ale dobre udržiavaný. Komplex je trosku väčší ako sme zvyknutí z predcházajucich pobytov. Vybavenie hotela zodpovedá hviezdičkám. Hotel má dve a la carte reštaurácie za manipulačný poplatok 5 eur. Nemá doktora iba zdravotnú sestru. Klienti zväčša SVK, CZ, Pol, HUN. Večer vyhráva hudba do polnoci, sú dosť hluční. My sme mali ubytovanie na 6 posch., keď sa zavrelo okno, bolo to dostatočné tlmené, len sme museli klimatizovať. Večer štípali komáre.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
95% PISO

05.07.2019

Izba - velmi pekna, cista, komfortna. Jedlo - velmi chutne, vela, spokojnost. Personal - snazia sa, ziadna zla skusenost. Prostredie - velmi pekne upravene. Plaz - super, ze je hned pri hoteli, trosku mala, treba si pred ranajkami ist hodit uterak a rezervovat si lezadla. Maju velmi dobre pivo aj normalnu vodku a iny alkohol v all inclusive.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Agios Sergios

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie 79%

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe1%

Čistota izieb2%

Personál94%

Pomer ceny a služieb1%

zobraziť recenzie
Crystal Rocks recenzie 32%

Crystal Rocks

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

Kvalita izieb50%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie