Recenzie hotelov - Agios Sergios (74)

Najnovšie recenzie hotelov

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

76% Viliam

28.09.2019

Myslím, že už bolo popísané o tomto hoteli dosť, takže len zopár postrehov. Značkový alkohol vám naliali bohato, ale ste si ho museli vypýtať, lebo ho mali schovaný v chladničke pod barom. Kufre by som si druhýkrát odniesol sám, lebo poslíček ich priniesol za hodinu a keďže sme prišli unavení v noci, moli sme už hodinu spať.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

75% KJBB

18.09.2019

Obrovský veľmi rušný rezort pozostávajúci z viacerých budov. Slovákov tu bolo v tomto termíne asi "viac" ako na Slovensku. Boli sme ubytovaní vo vedľajšej budove, kde čistota izby, chodby a výťahov personálu asi nič nehovorila. I keď posteľné prádlo a uteráky boli menené denne. V kúpeľni mravce a na izbe som posledný deň našiel šváby!!!! Strava veľmi rozmanitá, avšak kvalitatívne ani náhodou nezodpovedala 5*. Málo ovocia, rýb, plody mora snáď ani neboli, okrem vyprážaných kalamárov.......... Pláž a more na jedničku, hlavne novo vybudované drevené mólo s plážovým barom. Tento rezort by som už určite opäť nenavštívil a ani neodporučil známym, vôbec nezodpovedá deklarovaným 5* a recenziám, ktoré som čítal pred objednaním zájazdu, možno tak 3*.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

96% Daniela

07.08.2019

Viac častí hotela, tie hlavné, sú o niečo rušnejšie, kvôli večerným zábavám. My sme boli v Park 1, to bolo super, tiché a iba 3 min. od hlavnej budovy. Je vhodný určite pre rodiny s deťmi. Novo otvorené plážové mólo aj s barom a ležadlami. Personál príjemný a strava pestrá. Animátori nemajú chybu. Neváhala by som ísť ešte raz.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

93% Ann

19.07.2019

Nenašli sme žiadne negatívum. Všetko bolo super. Hotel veľký aj veľa ľudí, ale všetkého bolo dosť.... Určite odporúčam aj pre rodiny s deťmi... Izby pekné, čisté, upratovali každý deň a tiež každý deň nosili čistú vodu na izbu.... Personál - všetci zamestnanci boli príjemní, usmievaví, pohotoví.... bez problémov. Jediné, čo nemuselo byť, medzipristátie v Antályi. To je také otravné, ale v pohode sme to zvládli.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

93% Silvia

07.07.2019

Hotel je vzdialený cca 45 min od letiska, nie je najnovší, ale dobre udržiavaný. Komplex je trosku väčší ako sme zvyknutí z predcházajucich pobytov. Vybavenie hotela zodpovedá hviezdičkám. Hotel má dve a la carte reštaurácie za manipulačný poplatok 5 eur. Nemá doktora iba zdravotnú sestru. Klienti zväčša SVK, CZ, Pol, HUN. Večer vyhráva hudba do polnoci, sú dosť hluční. My sme mali ubytovanie na 6 posch., keď sa zavrelo okno, bolo to dostatočné tlmené, len sme museli klimatizovať. Večer štípali komáre.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

95% PISO

05.07.2019

Izba - velmi pekna, cista, komfortna. Jedlo - velmi chutne, vela, spokojnost. Personal - snazia sa, ziadna zla skusenost. Prostredie - velmi pekne upravene. Plaz - super, ze je hned pri hoteli, trosku mala, treba si pred ranajkami ist hodit uterak a rezervovat si lezadla. Maju velmi dobre pivo aj normalnu vodku a iny alkohol v all inclusive.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

83% Oľga

09.10.2018

Na dovolenku sme leteli cez Turecko, kde bolo medzipristátie asi 40 min. Po príchode na hotel sme boli ihneď ubytovaní. Areál hotela je krásny, čistý a udržiavaný, večerný program bol na celkom dobrej úrovni či pre deti, alebo dospelých. Mimo areálu hotela nebolo kam ísť, je tam jeden market a lekáreň, inak nič.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

70% Jana Hlinková

06.10.2018

Veľký a hlučný hotel. Upozornenie cest. kancelárie na hluk do neskorých nočných hodín beriem, ale len vtedy, ak ide o aktivity venované rekreantom a nie o ďalšiu komerčnú činnosť hotela, ktorá je otravná (poriadanie svadieb pre miestnych obyvateľov 3 - 4 krát v týždni v areáli hotela s hlučnou hudbou do 24 hod.). Okolie hotela strohé, chýba zeleň a záhrady. V hoteli zaradenom do 5 hv. nalievajú nápoje a kávu do papierových pohárov??? Zmrzlina 2e, šťava z ovocia 3e? Personál maximálne ochotný. Ubytovanie v dvojposteľovej izbe oddelenej od druhej len zavretými dverami, dosť chabé súkromie. Nakoľko sme boli na dovolenke prakticky na konci sezóny, dosť ma zarazilo, že pri večeri bolo potrebné stáť na niektoré jedlá v rade, podľa mňa to v hoteli s 5 hv. nemá čo hľadať. Manažment hotela by sa mal touto otázkou zaoberať a vyriešiť. Jedlo pestré, dalo sa vybrať. A čo ma najviac prekvapilo, bola veľkosť pláže pri tomto hoteli. Pláž ABSOLÚTNE MALÁ. Ležadlo pri ležadle, hlava na hlave. Aj keď sme tu boli v septembri, bolo nutné ráno ležadlá obsadiť? Pláž pravidelne upravovaná a udržiavaná. V niektorých recenziách, ktoré som čítala pred dovolenkou, písali rekreanti o opakovaných návratoch do tohto hotela, ja nevidím dôvod. Nenašla som tu nič, čo by ma oslovilo a pre čo by som sa sem vrátila. Akurát čo bolo perfektné, tak čisté, kľudné more, ale tým je Severný Cyprus známy.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Agios Sergios

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie 79%

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe1%

Čistota izieb2%

Personál95%

Pomer ceny a služieb1%

zobraziť recenzie