Recenzie hotelov - Agios Sergios (77)

Najnovšie recenzie hotelov

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
83% Oľga

09.10.2018

Na dovolenku sme leteli cez Turecko, kde bolo medzipristátie asi 40 min. Po príchode na hotel sme boli ihneď ubytovaní. Areál hotela je krásny, čistý a udržiavaný, večerný program bol na celkom dobrej úrovni či pre deti, alebo dospelých. Mimo areálu hotela nebolo kam ísť, je tam jeden market a lekáreň, inak nič.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
70% Jana Hlinková

06.10.2018

Veľký a hlučný hotel. Upozornenie cest. kancelárie na hluk do neskorých nočných hodín beriem, ale len vtedy, ak ide o aktivity venované rekreantom a nie o ďalšiu komerčnú činnosť hotela, ktorá je otravná (poriadanie svadieb pre miestnych obyvateľov 3 - 4 krát v týždni v areáli hotela s hlučnou hudbou do 24 hod.). Okolie hotela strohé, chýba zeleň a záhrady. V hoteli zaradenom do 5 hv. nalievajú nápoje a kávu do papierových pohárov??? Zmrzlina 2e, šťava z ovocia 3e? Personál maximálne ochotný. Ubytovanie v dvojposteľovej izbe oddelenej od druhej len zavretými dverami, dosť chabé súkromie. Nakoľko sme boli na dovolenke prakticky na konci sezóny, dosť ma zarazilo, že pri večeri bolo potrebné stáť na niektoré jedlá v rade, podľa mňa to v hoteli s 5 hv. nemá čo hľadať. Manažment hotela by sa mal touto otázkou zaoberať a vyriešiť. Jedlo pestré, dalo sa vybrať. A čo ma najviac prekvapilo, bola veľkosť pláže pri tomto hoteli. Pláž ABSOLÚTNE MALÁ. Ležadlo pri ležadle, hlava na hlave. Aj keď sme tu boli v septembri, bolo nutné ráno ležadlá obsadiť? Pláž pravidelne upravovaná a udržiavaná. V niektorých recenziách, ktoré som čítala pred dovolenkou, písali rekreanti o opakovaných návratoch do tohto hotela, ja nevidím dôvod. Nenašla som tu nič, čo by ma oslovilo a pre čo by som sa sem vrátila. Akurát čo bolo perfektné, tak čisté, kľudné more, ale tým je Severný Cyprus známy.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
100% Barbora

13.09.2018

Dovolenka, na ktorú sa nezabúda! Všetko bolo bez jedinej chybičky. Vrele odporúčam... skutočne dovolenka, ako má byť.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
90% Kristinecka

14.08.2018

Hotel pekny, cisty, byvali sme v hlavnej budove, strava rozmanita, bohata a chutna, personal mily a ochotny, plaz upravena, velmi dbali na cistotu, animatori uzasni aj program obstojny, okolie nic moc, ale s tym sme ratali, niet kam sa ist prejst, ani vylety sa nam nezdali dostatocne lakave, boli sme iba v nedalekom meste Famagusta. Jedine, co mi tam neskutocne prekazalo, je ta masovka v jedalni, hromady ludi v radach pri veceri, tlacenica, neskutocne obzerstvo, tazko sa na to pozeralo, ludia sa chovali doslova ako prasiatka poniektori... tretina Turkov, tretina Slovakov a zbytok z inych krajin. Hotelu niet co vytknut, ale hotelovy komplex u mna uz nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
73% Jana

10.10.2017

Rezort je veľmi veľký, skladá sa z dvoch hotelov a viliek okolo bazéna. Tomu zodpovedá aj množstvo ľudí. My sme boli ubytovaní v novšom hoteli, ktorý je od všetkého vzdialenejší, ale o to kľudnejší. Izbu sme mali na vyššom poschodí s bočným výhľadom na more, čo majú všetky izby, pretože hotel stojí kolmo k moru. Veľkosť tak pre dvoch. Čistota uspokojivá, problém sme mali v kúpeľni, pretekala nám sprcha. I napriek nášmu dvojitému hláseniu počas 11 dňovému pobytu závadu neodstránili, no čo už ničilo sa ich zariadenie. Inak ubytovanie v pohode. Čo sa týka stravy, bola pestrá, chutná, vždy sa dalo niečo vybrať. Jedáleň však bola pre celý rezort iba jedna, preplnená, s radami na všetko, personál nestíha, to mi asi tak najviac vadilo. Pravý opak bola čínska reštaurácia, večera za 5 € na osobu, super výber jedál, príjemne posedenie v kľudnom prostredí, veľmi dobrý personál, doporučujem. A teraz to najlepšie - more úžasné, čisté, neuveriteľne teplé, s pozvoľným vstupom, vhodné pre deti i neplavcov. Ležadlá sa dali nájsť počas celého dňa. Pláž menšia, udržiavaná. Taktiež bazény super. Občerstvenie zabezpečené po celý deň. Zábava skôr pre deti, večerné programy pre dospelých po 23:00 hod., živá hudba, avšak väčšinou ich, mohlo byť viac medzinárodnej. Večer nebolo kam ísť, rezort osamotený. Výlet do Famagusty bol sklamaním, myslela som si, že uvidíme viac. Nákupné možnosti skoro žiadne, darčeky sme kupovali na letisku pred odchodom. Ak chcete oddychovú dovolenku, tak určite inam.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
86% Jana

30.08.2017

Veľmi pekný hotel, izby čisté, strava superská. More krásne čisté, plytké, pláž trošku menšia, ale čistá, ležadlá a uteráky zadarmo. Boli sme veľmi spokojní. Personál ochotný, nie je čo vytknúť. Transfer z letiska asi do hodiny, hneď sme boli ubytovaní.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
56% roman maurer

10.08.2017

Byvali sme vo vilke 2107. Nabytok stary min. 30 rokov, v kupelni plesne a mravce. Co vsak bolo najhorsie - od rana do polnoci, neuveritelny hluk. Nieco nepredstavitelne. Relax a oddych tam teda nebol ani nahodou. Personal bol mily a profesionalny. Jedlo stale to iste dookola, podivne mlete masa, z ktorych sa nedalo vycitat, co obsahuju. Sice vela zeleniny, ale stale to iste. Nase CK uvadzaju ultra all inclusive, no nic take tu nie je. Je len all inclusive. Presso kava je len za doplatok 3 eura. V all inclusive je len instantna kava mizernej kvality a chuti. Kazdopadne tato dovolenka nebola hodna tych penazi ani nahodou. Hlavne utrpenie pre male deti, ktore sa nevyspali poriadne pre neskutocny ramus a hluk. Rozhodne tento hotel ma daleko od 5*. Vedenie hotela nedokaze pochopit, ze male deti potrebuju aj spat. Nie kazdy dokaze mat pri sebe male deti v kociari a uzivat si ako to tu robia domaci... proste neodporucam tento hotel rodinam s detmi. Dospeli to zvladnu aj s hlukom a mizernou stravou, ale pre deti je to peklo ma zemi.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
46% eva

25.07.2017

Naše ubytovanie bolo vo vilke č. 2206, špinavá podlaha, uteráky nevymenené, v sprchovom kúte samá plieseň a plno mravcov, ktoré nám behali aj po zubných kefkách. Medzi oknami vylomené dosky, cez ktoré nás chodili navštevovať jašteričky. Na izbe nám nefungovala chladnička. Pred našim odchodom začala v izbe smrdieť kanalizácia. Strava dobrá, až na to, že ste si museli odstáť radu a potom hľadať prázdny stôl, keď ste ho už našli, tak stoly špinavé, obsluha nestačila odnášať pri takom množstve ľudí. More bolo krásne a teplé.

prečítať si celú recenziu