Recenzie hotelov - Catalkoy (115)

Najnovšie recenzie hotelov

Acapulco Resort Convention SPA Hotel recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
50% Anna

27.01.2020

Dnes som si pozrela ponuky od CK na tento hotel, dufala som, ze uz nikto ho po minulom roku nebude ponukat. Zial, asi pokial niekto z CK nezazije vybuch municneho skladu, budu len hrabat €-race od slovenskych klientov. Vsetko dobre vymaze takyto zazitok, len 1 poznamka, ako ma vyzerat 5* hotel - treba ist do Noahu, kde sme boli prestahovani po vybuchu.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Resort Convention SPA Hotel recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
66% Zdeno Baranec

20.10.2019

Je veľká škoda, že sa naše cestovné kancelárie ponúkajú tento akože 5* hotel, keď celkovo je na 3*. Servis na pláži, strava mimo hlavných jedál, nápoje, plážový servis a nekonečne vzdialený jediný bar zdarma na konci pláže sú veľké mínus. Treba vyzdvihnúť ochotu personálu čistotu bazénov a trávnatých plôch. Kvalita jedla na dobrej úrovni. Najkrajšie je teplé a čisté more. Čo je však hrôzostrašné, je to, že sa v CK nedozviete, že tento rezort susedí s vojenskou posádkou. Pri pobyte začiatkom septembra 2019 totiž v nočných hodinách explodoval v posádke muničný sklad. Je to iba 400 m od hotela. Vybuchujúce bomby a ich kovové úlomky lietali vzduchom a totálne rozmlátili na všetkých 3 budovách okná a niekde povyrážali aj dvere. Švagra odhodila tlaková vlna 5 metrov od okna, keď sa na to pozeral. Na izbe, tak ako všetkým, nám rozmlátili komplet sklenú balkónovú výplň, tlaková vlna vyrazila vchodové dvere a aj v kúpeľni obloženie vane. My sme hodinu ležali na chodbe a počúvali, ako lietajúca munícia a tlakové vlny demolujú tie najslabšie časti hotela. Modlili sme sa k Bohu, aby zachoval životy ľudí v hoteli. A verte, stal sa zázrak, nakoľko nikoho nezabilo. Tento zážitok neprajem úprimne nikomu. Ak to niektorá cestovka bude ponúkať aj naďalej, tak budem veľmi zvažovať, či niekedy v budúcnosti využijem jej akékoľvek služby.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
85% Ja

16.09.2019

Kto chce byť týždeň v zlatej klietke, nech sa páči, rezort pre neho ako stvorený. Areál asi 15 hektárov, veľmi pekne udržiavaný, čistý, samá zeleň a kvety. Veľa atrakcií pre deti, vynikajúci plavecký bazén len pre dospelých. Kto chce atrakcie a zábavu, môže ich mať. Kto chce kľud, tiež si ho nájde. Viac kľudu je v bungalovoch, ktoré sú však trochu opotrebované a nezodpovedajú 5*. Zato sú však v peknom prostredí a je tam pokoj. Reštaurácia - výborná a pestrá strava. Sedenie i na terase priamo nad plážou. Veľké negatívum, rezort z dvoch strán priamo susedí s vojenským priestorom, čo cestovky zamlčali. Štyri hodiny hrôzy, keď nám nad hlavami lietali úlomky munície vážiace aj viac ako 10 kg, ktoré sme tam zažili pri výbuchu muničného skladu, neistoty, čo sa vlastne deje, či máme utekať na pláž, ako nám odporučili z recepcie, či sa radšej niekam schovať do kríkov... Ak idem do oblasti, ktorá nie je vyslovene mierová, mám mať možnosť rozhodnúť sa, či chcem stráviť pobyt v bezprostrednom susedstve vojska, kde nie je nič iné. Preto to bola pre nás zlatá klietka a len veľké šťastie, že sa nám nič nestalo. Veľké mínus pre cestovky SR, ktoré bookujú rezort pre Slovákov na takom mieste a úmyselne zamlčia podstatné skutočnosti.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
90% Sara

31.08.2019

Hotelovy komplex je zlozeny z 3 budov a bungalovcekov. Nie je to uplne stastne riesenie, kedze je v kopci, takze zo vzdialenejsich budov je to dost daleko. My sme mali stastie, ze nas ubytovali v hlavnej budove, preto bolo vsade vcelku blizko. Animacny program je tu fakt super, cez den rozne aktivity, vecer program pre deti, po nom aj pre dospelych. Animatori su perfektni, slovenski aj zahranicni. All Inclusive neponuka vela moznosti, nevyhodou je ponuka napojov len v 1 bare na kraji plaze, ale vodu daju vsade v ramci AI. Zmrzlina platena, jedina chutna cokoladova, kava v AI je strojova (taka ta klasicka ranajkova), ale za 10 tureckych chechtakov sa da kupit dobre pressko. Perfektne su tobogany (otvorene od 10 - 12 a 14 - 17), kolotoce pre deti (5 chechtakov 1 jazda), more krasne, ciste, priezracne, postupny vstup. Piesok jemny a horuuuuuci.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
75% Gabriela

14.08.2019

Do tohto hotela už nikdy nepôjdeme na dovolenku. Od 5* má veľmi ďaleko. Služby all inclusive sú zamenené s plnou penziou. Bývali sme v bungalove, ktorý sa personál snažil udržiavať čistý, no hrdzavý sprchový kút a plesnivé steny boli realitou. V cene nebola ani zmrzlina a jediný all inclusive bar bol vzdialený od pláže a jedálne minimálne 300 m. Bol otvorený, tým pádom neklimatizovaný a v tom teple sa tam večer nedalo posedieť a kým sme tam od bungalovu prišli, boli sme totálne spotení. Jedáleň obrovská, hlučná, ľudia do seba vrážali, o kultúre stolovania sa nedá hovoriť, hoci personál bol veľmi milý a ústretový a pri takom množstve ľudí robili, čo mohli. Jediné plus je dokonalá pláž a výborné teplé more. Delegátka z T.. t..... neochotná a nepríjemná.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
80% Anna

20.07.2019

Areál hotela pekný, veľa zelene, kvetov, hotel je už dosť "opotrebovaný" alebo len Slovákom dávajú staršie izby. Celkový dojem kazia domáci Turci, ktorých je tam dostatok na dovolenke a taktiež veľa ich chodí na jeden deň, hlavne cez víkend. Výhoda je, že okupujú najviac bazén a aqua park, nie je ich toľko pri mori. Sú strašne hluční, predbiehajú sa, nečakajú v rade v aqua parku a taktiež v jedálni, keď ich upozorníte, tak sa ocapia, že oni sú Turci a oni môžu. ☹️ Kazia celkový dojem z dovolenky.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Resort Convention SPA Hotel recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
100% Mayka

26.11.2018

Majestátny rezort pri úžasnej pláži. More je tu veľmi vyhriate, nemusíte sa báť vĺn, podložie čisto piesočnaté. Výborná mediteriánska strava. Veľa vyžitia v rámci komplexu, ktorý pripomína malé dovolenkové mestečko so všetkým, čo človek na dovolenke potrebuje. Určite sa sem vrátime!

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
0% Ľubomír P.

23.09.2018

Acapulco Beach Rezort – budova Pine Court I a Pine Court II, Severný Cyprus, Kyrenia, Çatalköy. Pravda o dovolenkovom rezorte Acapulco Beach na Severnom Cypre v oblasti Kyrenia môže znieť kruto, no napriek tomu je nevyhnutné povedať, že ide o starý a opotrebovaný rezort postavený na poriadnom svahu stúpajúcom od pláže, ktorý má časy svojej slávy dávno za sebou a kde sa zastavil čas. Rezort je vystavaný na svahu pri peknej piesočnatej pláži. Nemôžete ale od nej očakávať modrú vlaku ani bielučký piesok. Väčšinou je preplnená a miesta sú často obmedzené usporadúvaním svadieb na pláži, keďže miesto sa prezentuje aj ako svadobný rezort. Podotýkam, že teda už dosť obstarožný. Pláž je vybavená ešte stále použiteľnými a vcelku pohodlnými ležadlami a slnečníkmi, na ktorých však čas zanechal svoju nezmazateľnú stopu. Pláž dopĺňajú bazény, z ktorých ten infiniti bazén je vcelku pekný, no má výrazne nízku kapacitu na množstvo ľudí, ktoré sa v rezorte nachádza. Okrem animačných programov je k dispozícii aj kasíno, ktoré navštevuje aj pomerne mnoho miestnych takpovediac štamgastov. Záhrada je krásna, priestory medzi ubikáciami sú starostlivo udržiavané, vždy upravené, preto sa človek musí zmieriť s občasným hlukom pracujúcich zamestnancov a ich strojov. Varia tu na prvý pohľad dobre a chutne. Ponuka je pestrá a obmieňa sa, no nie tak, aby sa dala akceptovať aj druhý týždeň pobytu. Jedlo je taktiež zdá sa dobrej kvality, závažnejšie zdravotné ťažkosti hádam nehrozia. Menšie ťažkosti sa dajú pomerne ľahko zvládnuť pomocou probiotík a liekov proti hnačke a kŕčom. Vzhľadom na veľkosť rezortu je potrebné počítať aj s veľkým počtom ľudí v jedálni a značným hlukom a virvarom. Navyše počet personálu s postupujúcim septembrom zjavne klesá a niektoré pokojnejšie časti sa uzatvárajú. Personál v jedálni je zväčša v plnom nasadení, treba ho pochváliť. Servis zabezpečujú prevažne zahraniční pracovníci, zdá sa, že z ázijských krajín bývalého Sovietskeho zväzu a iní cudzinci. Personál sa ale zdá byť už v dezilúzii a unavený z celej sezóny. Má slabšie schopnosti dohovoriť sa anglicky, s výnimkou recepcie. Zdá sa, akoby tu britské impérium po sebe okrem zásuviek veľa nezanechalo. Niekedy sa celkom dobre dá dohovoriť aj rusky. S nemčinou, francúzštinou, taliančinou a španielčinou ale zväčša vôbec nepochodíte. Dovolenkový rezort napriek niektorým pozitívam oplýva nadmerným množstvom nedostatkov. Nezodpovedá v žiadnom prípade klasifikácii 5 hviezdičiek. Vybavenie je staré a opotrebované. Služby all inclusive nezodpovedajú tomuto označeniu a jedná sa v skutočnosti len o ľahko vylepšenú plnú penziu. Mnohé ďalšie služby vylepšujúce komfort pobytu sú ale k dispozícii našťastie aspoň za poplatok. Donáška na izbu má ale nezriedka problém s angličtinou. Okrem Slovákov, Čechov a Poliakov, rezort navštevuje aj veľké množstvo miestnych cyperských a zrejme aj pevninských Turkov. Iná klientela je zjavne zriedkavejšia. Rezort je vystavaný na poriadnom svahu, no premáva tu miestny rezortný shuttle s výrazne obmedzenou kapacitou na počet hostí rezortu. Personál Vám ho ochotne vysielačkou privolá. Treba však počítať s primeranou fyzickou kondíciou. Počas nášho pobytu na izbe v Pine Court I opakovane vypadávala klimatizácia a izba ostávala prehriata. Riešenie zo strany personálu hotela neprinieslo uspokojivé výsledky. Tak ako väčšina ponúkaných izieb, aj izby v Pine Court I sú dosť vzdialené od pláže, od jedálne, od recepcie a aj od jediného baru, ktorý ponúka služby kvázi all inclusive pre klientov slovenských cestovných kancelárií a je umiestnený na opačnej strane rezortu vo vzdialenosti asi dvoch kilometrov. V našej izbe na strope a po stenách boli plesnivé škvrny, nábytok poškrabaný a počmáraný, pleseň v kúpeľni. Vybavenie celkovo veľmi staré a opotrebované. Slovenské cestovné kancelárie sprostredkujúce tento pobyt nijako neupozorňujú vo svojich materiáloch, že je to tu určené pre klientov druhej a nižšej kategórie za ceny, ktoré inde platíme za prvotriedne služby. Určite to tu nestojí za tie peniaze, ktoré človek za pobyt zaplatí. Ak áno, tak len v prípade extrémnych zliav ultra lastminute deň pred odletom. A radšej na čo najkratší čas. Po pohoršene prijatej recenzii na webovom sídle T.......... zo strany manažmentu rezortu sme boli presťahovaní na izbu v budove Pine Court II, za predpokladu stiahnutia recenzie. Izba bola v oveľa lepšom stave, klimatizácia bezporuchová, vybavenie novšie, no kúpeľňa napriek tomu nebola zrekonštruovaná. S upratovaním sme boli vcelku spokojní. Pre istú klientelu, zväčša už v dôchodkovom veku, je v tomto rezorte za istých podmienok azda možnosť stráviť vcelku príjemný dovolenkový pobyt pri mori, no čestné by bolo tento rezort označiť za dvoj až trojhviezdičkový a slovenské cestovné kancelárie by si mali upraviť znenie svojich ponúk tak, aby aspoň trocha zodpovedali realite.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Catalkoy

Acapulco Resort Convention SPA Hotel recenzie 81%

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe1%

Čistota izieb1%

Personál86%

Pomer ceny a služieb1%

zobraziť recenzie