Najnovšie recenzie hotelov

Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
85% Ja

16.09.2019

Kto chce byť týždeň v zlatej klietke, nech sa páči, rezort pre neho ako stvorený. Areál asi 15 hektárov, veľmi pekne udržiavaný, čistý, samá zeleň a kvety. Veľa atrakcií pre deti, vynikajúci plavecký bazén len pre dospelých. Kto chce atrakcie a zábavu, môže ich mať. Kto chce kľud, tiež si ho nájde. Viac kľudu je v bungalovoch, ktoré sú však trochu opotrebované a nezodpovedajú 5*. Zato sú však v peknom prostredí a je tam pokoj. Reštaurácia - výborná a pestrá strava. Sedenie i na terase priamo nad plážou. Veľké negatívum, rezort z dvoch strán priamo susedí s vojenským priestorom, čo cestovky zamlčali. Štyri hodiny hrôzy, keď nám nad hlavami lietali úlomky munície vážiace aj viac ako 10 kg, ktoré sme tam zažili pri výbuchu muničného skladu, neistoty, čo sa vlastne deje, či máme utekať na pláž, ako nám odporučili z recepcie, či sa radšej niekam schovať do kríkov... Ak idem do oblasti, ktorá nie je vyslovene mierová, mám mať možnosť rozhodnúť sa, či chcem stráviť pobyt v bezprostrednom susedstve vojska, kde nie je nič iné. Preto to bola pre nás zlatá klietka a len veľké šťastie, že sa nám nič nestalo. Veľké mínus pre cestovky SR, ktoré bookujú rezort pre Slovákov na takom mieste a úmyselne zamlčia podstatné skutočnosti.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

95% Vlado

10.09.2019

Na dovolenke sme sa cítili skutočne výborne. Je vidieť, že sa jedná o nové stredisko, a tak je skutočne super. Musím ale dodať, že sme ho navštívili tesne po sezóne, keď už nebolo plne vyťažené. Pár slov k personálu: až neskutočne ochotný a úslužný. Prakticky hosťovi nedovolí urobiť samému nič, čo by mohol urobiť niekto z nich. Izba obrovská, minibar dopĺňaný, denné upratovanie. Azda jediná chyba bola, že k ovládaniu klimatizácie sme nenašli žiadnu radu, takže chvíľu trvalo, kým sme si zvykli. Kúpeľňa podľa prísľubu veľká a plne vybavená. Pozor len na sušič vlasov - hlavný vypínač má mimo kúpeľňu. Jedáleň priestranná, milióny servírok a čašníkov. Avšak viem si predstaviť, že v plnej sezóne je pri pultoch tesno. Nezvyk na obrovské šálky kávy. Azda by mohli výber jedál trocha zmenšiť a obmieňať, pretože je dosť monotónny. Niektoré jedlá sú dosť pálivé, aj keď sú označené sweet, teda na sladko. Špeciality na grile sú pripravované vo vonkajších priestoroch, takže sa človek trochu prejde. Pláž veľká, piesčitá, sem-tam kamene. Perfektný bar, najete sa s obsluhou (v cene zájazdu). Nikdy nechýbali uteráky. Mnoho ľudí chodilo na vedľajšiu pláž, kde síce neboli ležadlá a slnečníky, ale azda čistejšia voda. To ale neznamená, že hlavná pláž má vodu špatnú - len s viacerým pieskom. Zaujímavosť - na niektorých miestach pláže (prirodzene, voda je aj ďalej od brehu plytká) sa vyskytujú drobné rybky, ktoré využijú chvíľu, keď človek stojí a čistia kúpajúcim sa kožu na nohách, obhrýzajú tú odumretú. Bary - k dostatiu v podstate všetky známe značky, takže sa nejedná len o miestnu či tureckú výrobu. Iba malý zlomok je za poplatok, ale na to hosťa barman upozorní. Pri každom bare sú samozrejmosťou miešané nápoje alkoholické i nealkoholické. Špeciálne sa nám páčil bar na móle - plne vybavený a hlavne pracoval minimálne do polnoci, výborné občerstvenie po nočnej prechádzke. Počas akcií v amfiteátri - pochopiteľne ich bolo menej - je po ruke plne funkčný bar a hostia si môžu vybrať samoobsluhu alebo donášku ku stolu. Vyskúšal som aj saunu a turecký kúpeľ. Keďže bolo horúco, návštevníkov bolo pomenej, ale všetko perfektne fungovalo. Pretože sme v krajine, kde je veľa moslimov, vypadla z klasických pravidiel sauny povinnosť návštevy bez plaviek. Všetky miestnosti sú plne presvetlené (okrem parnej sauny), takže sa trocha stráca súkromie. A trocha dvakrát off-topic. Boli sme s F...... a aj keď sme zažili už všeličo, s takou starostlivosťou od všetkých troch delegátok agentúry sme sa ešte nestretli. Hlboká poklona dámam. No a každoročná ponosa, ktorá sa ale nestretne s pochopením. Lietadlo lieta na trasách Bratislava-Larnaca-Košice-Larnaca-Bratislava, takže rekreanti z Bratislavy majú k dispozícii o 10 - 12 hodín viac ako my východniari. Konkrétne teraz - z Košíc odlet o 19:00, príchod do hotela o cca 1:15 po polnoci. Samozrejme, už sme minuli prvý deň, ktorý sme vlastne prežili doma. Odchod z hotela o 11:15. Bratislavčania prišli do hotela cca o 16:30 a odchádzali po 19 hod. Mali teda k dispozícii prakticky celý posledný deň. Už som zažil aj dovolenku s odchodom z hotela o 2 ráno, príchodom do Košíc cca o 8:30. Keď sa naozaj nedá nič urobiť s letmi, tak by sa tento rozdiel mal odzrkadliť aspoň na cene zájazdu.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
90% Sara

31.08.2019

Hotelovy komplex je zlozeny z 3 budov a bungalovcekov. Nie je to uplne stastne riesenie, kedze je v kopci, takze zo vzdialenejsich budov je to dost daleko. My sme mali stastie, ze nas ubytovali v hlavnej budove, preto bolo vsade vcelku blizko. Animacny program je tu fakt super, cez den rozne aktivity, vecer program pre deti, po nom aj pre dospelych. Animatori su perfektni, slovenski aj zahranicni. All Inclusive neponuka vela moznosti, nevyhodou je ponuka napojov len v 1 bare na kraji plaze, ale vodu daju vsade v ramci AI. Zmrzlina platena, jedina chutna cokoladova, kava v AI je strojova (taka ta klasicka ranajkova), ale za 10 tureckych chechtakov sa da kupit dobre pressko. Perfektne su tobogany (otvorene od 10 - 12 a 14 - 17), kolotoce pre deti (5 chechtakov 1 jazda), more krasne, ciste, priezracne, postupny vstup. Piesok jemny a horuuuuuci.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

100% Stanislava

21.08.2019

V tomto hoteli sme sa cítili na dovolenke ako v rozprávke. Komplex hotela je rozsiahly, ale človek sa nenachodí, pretože po areáli funguje preprava prostredníctvom golfových autíčok, čo sme s deťmi využívali. Stačilo sa postaviť na určené zastávky a o pár minút ste mali taxi. Páčilo sa mi aj rozmiestnenie chladničiek s minerálnou vodou po areáli hotela. Atrakcie pre deti v hoteli sú zatiaľ naj, s akými sme sa po dovolenkách stretli. Krásne vonkajšie ihrisko, vnútorné aj detský bazén so šmykľavkami je super. Budúci rok dovolenku určite zopakujeme.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

100% Radek Sklenar

14.08.2019

Hotel je novy, krasny, cisty. Izba komfortna - sprcha, wc, bidet, vana, fen, denne doplnana kozmetika, menene uteraky, upratovana a plny minibar. Byvali sme v izbe s priamym vyhladom na more. Kraaasa. Balkonik super velky so sedenickom a susiakom. Cely pobyt totalne teplo 40 stupnov, v noci 30, plaz krasna, cista, cca 50 m do vody mi bolo asi po bradu, mam 185 cm. Jemny piesok. Lezadla a slnecniky nove. Uterakov si mozete zobrat aj 25, stale doplnane, cistucke a vonavucke. Na plazi bar. Vsetko, co chcete - ovocie, zmrzka, alkohol, pifko, kava, oriesky. Krasne molo na kupanie, odporucam hned vedla barik, stale obsluhuju, vsetko no problem. Rezort posobil poloprazdno, lebo je velmi velky a najlepsie bolo vidiet na veceri, kolko je tam ludi. Ziadne cakanie alebo miesto na plazi, stale mi to pripadalo, ako keby tam bolo 20 ludi, perfektne. Aquapark Topka pre decka, samozrejme bar v aquaparku, tak ako vsade. Ozaj super hotel aj sluzby, mali sme ultra all in, takze mate vkuse vsade a vsetko ci je den, alebo noc. Vylety cisto len za pamiatkami a v takom teple fuuu, no to by sme nedali. :D Transfer z letiska asi 2 h, lebo idete na Turecku stranu, cize hranice, ale pohoda. V hoteli je SPA, herna pre deti, Casino a proste vsetko, co potrebujete... dva obchodiky, jeden na drobnosti a druhy na pitie a cigarety. Jedine negativum je, ze ak platite eurom, tak ta babenka s peknymi ciernymi ocami klame jak straka, bacha na to, oficial kurz je 1e-6,4 liry a samozrejme, ze ona spatne spiik inglis, tak vam supne len 4, ale to som potom vysvetlil jej sefovi a ten, ze sorry sir... hahhhaha, vsak klasika, to beriem ako miestny kolorit... klasika. Inak ziadne negativum na nic... treba zobrat 50 faktor opalovaci, lebo ozaj to slnko je tam brutaaal. Hotel je topka pre rodinky s detmi aj starsich, ale vsak aj pre mladsich. Vecer programy disco, atd. Dobra dovolenka, budete spokojni.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
75% Gabriela

14.08.2019

Do tohto hotela už nikdy nepôjdeme na dovolenku. Od 5* má veľmi ďaleko. Služby all inclusive sú zamenené s plnou penziou. Bývali sme v bungalove, ktorý sa personál snažil udržiavať čistý, no hrdzavý sprchový kút a plesnivé steny boli realitou. V cene nebola ani zmrzlina a jediný all inclusive bar bol vzdialený od pláže a jedálne minimálne 300 m. Bol otvorený, tým pádom neklimatizovaný a v tom teple sa tam večer nedalo posedieť a kým sme tam od bungalovu prišli, boli sme totálne spotení. Jedáleň obrovská, hlučná, ľudia do seba vrážali, o kultúre stolovania sa nedá hovoriť, hoci personál bol veľmi milý a ústretový a pri takom množstve ľudí robili, čo mohli. Jediné plus je dokonalá pláž a výborné teplé more. Delegátka z T.. t..... neochotná a nepríjemná.

prečítať si celú recenziu
Hotel Noah´s Ark recenzie

Noah´s Ark Deluxe Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

+
100% Monika Hricova

11.08.2019

Hned pri prichode na hotel nas cakal welcome drink... limonady... sladkosti pri recepcii... uzasna nadherna plaz... izby krasne... celkovy dojem na 100 percent... najlepsia dovolenka, naj top hotel na Sev. Cypre... nema ziadnu konkurenciu... urcite sa vratime... uz nikam inam len tu.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

63% Monika Hricova

11.08.2019

Velmi som bola zvedava na tento hotel, kedze je novy... a rok predtym sme boli tiez na Cypre a bola to najkrajsia dovolenka... okolo bazena musite kruzit hodinu... ak sa vam vobec niekde podari najst volne miesto... pri bare opat hodinu stat a cakat v rade... tobogany detto... su otvorene od 10:00 - 12:30... a potom poobede par hodin... nedomyslene... vsade cakat... cakat... cakat... vsetko preplnene... nedostatok miest pri bazene, pri toboganoch... plaz malicka, uzka... restauracia malinka... maly sortiment jedal... niekedy nemate z coho vybrat... do tohto hotela uz urcite nieee... jedine pozitivum... krasne obrovske izby... cistucke... upratovane kazdy den...

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu