Recenzie hotelov - Bafra (169)

Najnovšie recenzie hotelov

Kaya Artemis Resort & Casino recenzie

Kaya Artemis Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

+
70% Skripi

28.09.2019

Doprava z letiska na hotel trvá takmer dve hodiny. Vilky sú už staršie, vraj iba 12 ročné, ale izby sú v nich potuchnuté a smrdia. Hlavne na prízemí. Vankúše niektoré tiež smrdeli a boli plesnivé pod návlečkou. Sú aj veľmi nepohodlné a odporúčam doniesť vlastné z domu. Mali sme izbu na prízemí a orientovanú na sever a to bola chyba. Slnko tam nesvietilo vôbec. Na izbe bolo aj dosť pavúkov, inak čisto. Všetko počuť z chodby. Budili nás o tretej v noci decká, čo šli z diskotéky. Upratovanie každý deň. Banujem, ale že som nevymenil prvý deň izbu. Majú problém s kartami od dverí. Sem-tam nejdú otvoriť a vraj to je kvôli blízkosti mobilu, čo je blbosť. Museli sme trikrát za týždeň meniť kartu. Personál je milý, všetko stále upratujú. Na pláži roznášajú nápoje. Prevažne sa ale venujú domácim Turkom a to všade. Jedlo sa podáva stále. Dokonca aj po polnoci. Jedla je od výmyslu sveta. Vybrať si musí každý. Nápoje v baroch všetko kvalitné originály. Večerný program o ničom, veľmi slabý. Väčšinou tanec tej istej skupiny alebo podpriemerná zábava. Ak vie majiteľ postaviť takýto kolos a prevádzkovať obrovské kasíno, tak vie určite aj zlepšiť večerný program v amfiteátri. Okrem amfíku tu hrá živá hudba v dvoch baroch, ale hrajú skôr tureckú hudbu, čo je skôr pre domácich Turkov, ktorých je tu väčšina. Večer je pri baroch málo miest na sedenie. Po živej hudbe začína aj disko, ale to je tiež viac menej pre Turkov. Je ich v komplexe veľa a sú nesympatickí a nevedia sa správať. Slovákov je tu tiež veľa, ale tí sú vychovaní určite lepšie. Animátori sú slabí a aj animácie. Možno preto, lebo končí sezóna. Wifi je ale slabá a vypadáva. Na plážovom volejbale mi vadilo, že keď nás bolo viac, tak animátor hral a ja som sa zatiaľ pozeral naňho. To mi neprišlo normálne. Asi mu celé leto hrania nestačilo. Bol to ale zasa Turek, takže ma to neprekvapilo. Pláž super, veeeľmi dlho plytká voda. Pozvoľnejší vstup do vody už asi nie je. Poobede mala 29 stupňov. Ideálne pre malé deti. Len čistý piesok, žiadne kamene. Vlny boli iba raz za týždeň. Proste paráda. O 11tej sme už ale našli posledné miesto na pláži. Ležadlá sa obsadzujú, aj keď je to zakázané. Musíte ísť zajednať pred raňajkami, inak sa Vám v lepšom prípade ujde miesto vzadu. Slnečníky pekné, veľké, ale stalo sa nám, že kým sme boli vo vode, tak sa nám pod náš tieň vopchali Turci. Videl som to ešte ale dvakrát urobiť vedľa nás iným Slovákom a vždy to boli Turci. A pritom voľné slnečníky boli, ale tie boli ďalej. Večer striekajú niečím areál, pravdepodobne asi proti komárom. Pravdou je, že sme ani jedného nevideli. Areál krásny, hotel nádherný, pekné kasíno. Posledný deň treba vypratať izby do 12:00. Dá s ale predĺžiť ubytovanie do večera za 50€. Ale len v ten posledný deň ráno o deviatej. Bol som sa pýtaj aj večer pred tým, ale recepčný to nechcel alebo skôr nemohol dať.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

96% Janka

25.09.2019

Musím začať letom: Košice mali tak zlé lety na Cyprus aj do Turecka oproti BA - mínus dva dni, prvý deň sme prišli na hotel až o 2 hod. ráno a odchod 11:30, ani obed sme nemali, pritom let bol až 15:45! Zamyslite sa milé cestovky nad Košicami, ľudia platia takú istú sumu ako BA a sú tam o 2 dni menej. Rezort nový, krásny, čistý, strava výborná.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

95% Vlado

10.09.2019

Na dovolenke sme sa cítili skutočne výborne. Je vidieť, že sa jedná o nové stredisko, a tak je skutočne super. Musím ale dodať, že sme ho navštívili tesne po sezóne, keď už nebolo plne vyťažené. Pár slov k personálu: až neskutočne ochotný a úslužný. Prakticky hosťovi nedovolí urobiť samému nič, čo by mohol urobiť niekto z nich. Izba obrovská, minibar dopĺňaný, denné upratovanie. Azda jediná chyba bola, že k ovládaniu klimatizácie sme nenašli žiadnu radu, takže chvíľu trvalo, kým sme si zvykli. Kúpeľňa podľa prísľubu veľká a plne vybavená. Pozor len na sušič vlasov - hlavný vypínač má mimo kúpeľňu. Jedáleň priestranná, milióny servírok a čašníkov. Avšak viem si predstaviť, že v plnej sezóne je pri pultoch tesno. Nezvyk na obrovské šálky kávy. Azda by mohli výber jedál trocha zmenšiť a obmieňať, pretože je dosť monotónny. Niektoré jedlá sú dosť pálivé, aj keď sú označené sweet, teda na sladko. Špeciality na grile sú pripravované vo vonkajších priestoroch, takže sa človek trochu prejde. Pláž veľká, piesčitá, sem-tam kamene. Perfektný bar, najete sa s obsluhou (v cene zájazdu). Nikdy nechýbali uteráky. Mnoho ľudí chodilo na vedľajšiu pláž, kde síce neboli ležadlá a slnečníky, ale azda čistejšia voda. To ale neznamená, že hlavná pláž má vodu špatnú - len s viacerým pieskom. Zaujímavosť - na niektorých miestach pláže (prirodzene, voda je aj ďalej od brehu plytká) sa vyskytujú drobné rybky, ktoré využijú chvíľu, keď človek stojí a čistia kúpajúcim sa kožu na nohách, obhrýzajú tú odumretú. Bary - k dostatiu v podstate všetky známe značky, takže sa nejedná len o miestnu či tureckú výrobu. Iba malý zlomok je za poplatok, ale na to hosťa barman upozorní. Pri každom bare sú samozrejmosťou miešané nápoje alkoholické i nealkoholické. Špeciálne sa nám páčil bar na móle - plne vybavený a hlavne pracoval minimálne do polnoci, výborné občerstvenie po nočnej prechádzke. Počas akcií v amfiteátri - pochopiteľne ich bolo menej - je po ruke plne funkčný bar a hostia si môžu vybrať samoobsluhu alebo donášku ku stolu. Vyskúšal som aj saunu a turecký kúpeľ. Keďže bolo horúco, návštevníkov bolo pomenej, ale všetko perfektne fungovalo. Pretože sme v krajine, kde je veľa moslimov, vypadla z klasických pravidiel sauny povinnosť návštevy bez plaviek. Všetky miestnosti sú plne presvetlené (okrem parnej sauny), takže sa trocha stráca súkromie. A trocha dvakrát off-topic. Boli sme s F...... a aj keď sme zažili už všeličo, s takou starostlivosťou od všetkých troch delegátok agentúry sme sa ešte nestretli. Hlboká poklona dámam. No a každoročná ponosa, ktorá sa ale nestretne s pochopením. Lietadlo lieta na trasách Bratislava-Larnaca-Košice-Larnaca-Bratislava, takže rekreanti z Bratislavy majú k dispozícii o 10 - 12 hodín viac ako my východniari. Konkrétne teraz - z Košíc odlet o 19:00, príchod do hotela o cca 1:15 po polnoci. Samozrejme, už sme minuli prvý deň, ktorý sme vlastne prežili doma. Odchod z hotela o 11:15. Bratislavčania prišli do hotela cca o 16:30 a odchádzali po 19 hod. Mali teda k dispozícii prakticky celý posledný deň. Už som zažil aj dovolenku s odchodom z hotela o 2 ráno, príchodom do Košíc cca o 8:30. Keď sa naozaj nedá nič urobiť s letmi, tak by sa tento rozdiel mal odzrkadliť aspoň na cene zájazdu.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

100% Stanislava

21.08.2019

V tomto hoteli sme sa cítili na dovolenke ako v rozprávke. Komplex hotela je rozsiahly, ale človek sa nenachodí, pretože po areáli funguje preprava prostredníctvom golfových autíčok, čo sme s deťmi využívali. Stačilo sa postaviť na určené zastávky a o pár minút ste mali taxi. Páčilo sa mi aj rozmiestnenie chladničiek s minerálnou vodou po areáli hotela. Atrakcie pre deti v hoteli sú zatiaľ naj, s akými sme sa po dovolenkách stretli. Krásne vonkajšie ihrisko, vnútorné aj detský bazén so šmykľavkami je super. Budúci rok dovolenku určite zopakujeme.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

100% Radek Sklenar

14.08.2019

Hotel je novy, krasny, cisty. Izba komfortna - sprcha, wc, bidet, vana, fen, denne doplnana kozmetika, menene uteraky, upratovana a plny minibar. Byvali sme v izbe s priamym vyhladom na more. Kraaasa. Balkonik super velky so sedenickom a susiakom. Cely pobyt totalne teplo 40 stupnov, v noci 30, plaz krasna, cista, cca 50 m do vody mi bolo asi po bradu, mam 185 cm. Jemny piesok. Lezadla a slnecniky nove. Uterakov si mozete zobrat aj 25, stale doplnane, cistucke a vonavucke. Na plazi bar. Vsetko, co chcete - ovocie, zmrzka, alkohol, pifko, kava, oriesky. Krasne molo na kupanie, odporucam hned vedla barik, stale obsluhuju, vsetko no problem. Rezort posobil poloprazdno, lebo je velmi velky a najlepsie bolo vidiet na veceri, kolko je tam ludi. Ziadne cakanie alebo miesto na plazi, stale mi to pripadalo, ako keby tam bolo 20 ludi, perfektne. Aquapark Topka pre decka, samozrejme bar v aquaparku, tak ako vsade. Ozaj super hotel aj sluzby, mali sme ultra all in, takze mate vkuse vsade a vsetko ci je den, alebo noc. Vylety cisto len za pamiatkami a v takom teple fuuu, no to by sme nedali. :D Transfer z letiska asi 2 h, lebo idete na Turecku stranu, cize hranice, ale pohoda. V hoteli je SPA, herna pre deti, Casino a proste vsetko, co potrebujete... dva obchodiky, jeden na drobnosti a druhy na pitie a cigarety. Jedine negativum je, ze ak platite eurom, tak ta babenka s peknymi ciernymi ocami klame jak straka, bacha na to, oficial kurz je 1e-6,4 liry a samozrejme, ze ona spatne spiik inglis, tak vam supne len 4, ale to som potom vysvetlil jej sefovi a ten, ze sorry sir... hahhhaha, vsak klasika, to beriem ako miestny kolorit... klasika. Inak ziadne negativum na nic... treba zobrat 50 faktor opalovaci, lebo ozaj to slnko je tam brutaaal. Hotel je topka pre rodinky s detmi aj starsich, ale vsak aj pre mladsich. Vecer programy disco, atd. Dobra dovolenka, budete spokojni.

prečítať si celú recenziu
Hotel Noah´s Ark recenzie

Noah´s Ark Deluxe Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

+
100% Monika Hricova

11.08.2019

Hned pri prichode na hotel nas cakal welcome drink... limonady... sladkosti pri recepcii... uzasna nadherna plaz... izby krasne... celkovy dojem na 100 percent... najlepsia dovolenka, naj top hotel na Sev. Cypre... nema ziadnu konkurenciu... urcite sa vratime... uz nikam inam len tu.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

63% Monika Hricova

11.08.2019

Velmi som bola zvedava na tento hotel, kedze je novy... a rok predtym sme boli tiez na Cypre a bola to najkrajsia dovolenka... okolo bazena musite kruzit hodinu... ak sa vam vobec niekde podari najst volne miesto... pri bare opat hodinu stat a cakat v rade... tobogany detto... su otvorene od 10:00 - 12:30... a potom poobede par hodin... nedomyslene... vsade cakat... cakat... cakat... vsetko preplnene... nedostatok miest pri bazene, pri toboganoch... plaz malicka, uzka... restauracia malinka... maly sortiment jedal... niekedy nemate z coho vybrat... do tohto hotela uz urcite nieee... jedine pozitivum... krasne obrovske izby... cistucke... upratovane kazdy den...

prečítať si celú recenziu
Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

90% Dušan R.

06.08.2019

Celkovo hodnotím pobyt ako veľmi dobrý, služby, strava, pláž, bazény, ponuka nápojov - všetko na vysokej úrovni. Treba si len dať pozor na pridelení izby orientovanej výhľadom do areálu - k bazénom t. j. aj výhľad na more. Môžem odporučiť.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Bafra

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie 95%

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Noah´s Ark Deluxe Hotel & Casino recenzie 88%

Noah´s Ark Deluxe Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

+

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kaya Artemis Resort & Casino recenzie 85%

Kaya Artemis Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

+

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe4%

Čistota izieb4%

Personál89%

Pomer ceny a služieb4%

zobraziť recenzie
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie 85%

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb98%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál98%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie