Recenzie hotelov - Bafra (169)

Najnovšie recenzie hotelov

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

95% Miroslava

27.07.2019

Vsetko super a to sa mi zasa hoc co nepaci.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

66% Janka

25.07.2019

Hotel je nový, rozľahlý areál, bazény krásne, zelene a chládku menej. Boli sme ubytovaní na 5. poschodí s bočným výhľadom na more. Vedľa je pripravené stavenisko, len v čase nášho pobytu, nepracovali. Výhodou bolo, že nám tam nepieklo cez deň slnko a v noci sme mali otvorený aj balkón a nemuseli sme používať klímu. Len cikády bolo dosť počuť, ale nám to nevadilo.

prečítať si celú recenziu
Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

83% Paj

07.07.2019

Novy velky hotel, cistucky, vela bazenov a plaz krasna. Izby sme mali na prizemi za jedalenskou castou. Vychod na terasu a k bazenom. Velka, cista, kazdy den upratovana izba. Klimatizacia fungovala bez problemov. Cestovalo nas asi 7 rodin a vsetci sme boli spokojni. Nebola to nasa prva dovolenka All inclusive.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

100% Juraj

21.06.2019

V tomto rezorte sme strávili spolu s rodinou 11 dní. Nakoľko hotel je úplne nový, nie je mu čo vytknúť. Izby sú rovnaké ako prezentuje hotel na svojej stránke. Mali sme izbu s dvomi manželskými posteľami (cestovali sme s dvomi deťmi). Izby sú priestranné, komfortne zariadené. Na izbe je denne dopĺňaný minibar (v cene pobytu) - pivo, nealko nápoje, nejaké sladkosti. Izbu upratujú každý deň poobede. Balkón poskytuje súkromie a bočný výhľad na more, ktorý je postačujúci. Izby s bočným výhľadom sú úplne tiché, v noci Vás nebude nič rušiť. V kúpeľni je veľká vaňa, veľký sprchový kút, denne dopĺňaná základná drogéria (sprchový gél, šampón, mydlo, dokonca aj papuče...). Stravovanie je na úrovni ultra all inclusive, takže každý si nájde, čo mu chutí - od tradičných jedál regiónu až po klasické európske jedlá, na aké sme zvyknutí na Slovensku. Personál je školený na vysokej úrovni, skoro všetci hovoria plynule po anglicky. Všetci sú veľmi milí k deťom. Raňajky, obed aj večeru si môžete vychutnať buď v klimatizovanej reštaurácii, alebo na veľkej terase. Z nápojov si môžete vybrať od značkového nealka, cez víno, pivo, tvrdý alkohol... Počas večere aj obedov je k dispozícii odhadom asi 40 čašníkov, takže žiadne čakanie. V areáli hotela je obrovský bazén v tvare kruhu, takže nikdy nedoplávate na koniec :). Popri bazéne je dostatočné množstvo ležadiel so slnečníkmi alebo v tieni pod stromami. Pri bazéne je bar, v ktorom si môžete objednať rovnaké nápoje ako v reštaurácii (miešané drinky, kávu, pivo, víno, oriešky...). Personál Vám donesie vašu objednávku k ležadlu, resp. si to viete objednať priamo z ležadla. Toto platí aj na pláži, takže žiadne zbytočné chodenie :). Na pláži sú dva bary, jeden je na móle a jeden na pieskovej pláži. Tu si taktiež viete dať hore spomínané nápoje alebo dať si pripraviť misu s ovocím... Ležadiel na pláži je dostatok, doporučujem miesto pri móle - nie sú tam žiadne kamienky, len čistý piesok. Každé ráno ručne vyberajú drobné kamienky z mora. Piesok na pláži je každé ráno zrovnaný. Pri bazéne je veľká reštaurácia, ktorá je otvorená od 12:00 - 16:00, kde ponúkajú asi 8 jedál - polievky, špagety, burgre, sendviče. Areál je veľký, k dispozícii sú elektrické autá, ktoré Vás odvezú napríklad do detského kútika alebo do areálu s toboganmi. V detskom kútiku je pre deti zaškolený personál, aj keď hovoriaci len po anglicky. V čase od 12:00 do 14:00 tam podávajú obed pre deti. Detský klub je perfektne zariadený, takže deti sa tam určite nebudú nudiť. Do areálu toboganov počas nášho pobytu nechodilo veľa ľudí (skoro nikto), takže žiadne čakanie v rade. Aj tu sa nachádza bar. Tobogany sú super - vhodné aj pre malé deti. Náš 6 ročný syn vyskúšal všetky... Pri bazénoch sú denne animácie pre dospelých aj pre deti. Dvakrát do týždňa je v amfiteátri detská diskotéka, skákacie hrady... Pláž je perfektná, upravená, problémy z minulého roku už odstránili. Taktiež úž neprebiehajú žiadne stavebné práce, ako sa písalo... Pláž nie je široká ako pri vedľajších hoteloch a podľa môjho názoru je lepšia ako pri Limaku. More je pokojné, žiadne vlny, perfektné pre deti - aj 20 metrov od brehu je hĺbka max 80 cm. Na pláži sú dva objekty s WC, čisté, udržiavané, asi každých 30 minút upratané. Cestou z hotela sú dve miesta s plážovými uterákmi - jeden pri pláži a jeden pri bazéne. Areál je plný zelene, upravených chodníkov či už drevených, alebo betónových. Za našu rodinu tomuto hotelu nemáme absolútne čo vytknúť. Je to super dovolenka či už pre rodiny s deťmi, alebo aj pre dospelých.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

96% Eva

08.05.2019

Na Severnom Cypre som uz raz bola a byvala som v Kaya Artemis a Noahs arch. Bola som na hotel Concorde velmi zvedava a splnil moje ocakavania - nadherne velke izby, luxusne vybavenie hotela, fantasticka strava, mne chutila este viac ako v Turecku. Prekvapila ma ponuka napojov UAI, kde bolo takmer vsetko aj prosecco. Plaz bola upravena kazdy den, v mori boli este kamienky, ktore tiez kazdy den vyberali, nadherne molo aj s barom a lezadlami ma uplne dostalo. Urcite by som sa vratila. Vylety Famagusta a Kyrenia s moznostou super lacnych nakupov, odporucam.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

100% Milan Polca

02.05.2019

Minulé leto sme mali skvelý sviatok v hoteli Concorde na Cypre. Ďakujeme za skvelý čas v tomto krásnom hoteli počas nášho pobytu. Ďakujeme Vám za kvalitu a vynikajúce jedlo. Odporúčame pre rodiny s deťmi... Toto leto sa určite vrátime do tohto hotela.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

63% Simona

02.05.2019

Hotel nový, dobré služby. Keď porovnávam s inými hotelmi v tejto lokalite a s novým hotelom Limak Cyprus (boli sme v júni), tak obrovský rozdiel. Limak Cyprus - dokonalé - pláž ako v Karibiku a Concorde - služby ok, ale pláž najväčšie sklamanie. Aj keď povyberajú kamene, tak to ani z ďaleka nebude pripomínať pláž Limaku. Tento rok sme sa opäť rozhodli len pre Limak :) a vieme, že budeme max. spokojní.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

100% Dominika

23.04.2019

Pobyt v hoteli Concorde bol nezabudnuteľný a skvele sme si oddýchli. Areál je krásny a veľký, ale na druhej strane to nie je nikam ďaleko. Izby sú priestranné a príjemné zariadené. Každé ráno náš potešil výhľad na more z balkóna. Hotel ponúka široké možnosti stravovania sa. Jedlo bolo z čerstvých surovín a nám veľmi chutilo. Zamestnanci hotela sa o nás po celý čas super starali, boli milí a ochotní. Čerešničkou na torte bola nádherná cca 800 m dlhá pláž s jemným pieskom a pozvoľným vstupom do mora. Jedna z najkrajších, aké sme doteraz videli. A tu sme trávili aj najviac času :). Hotel môžem vrelo odporučiť všetkým vekovým kategóriám.

prečítať si celú recenziu