90%
Hodnotenie

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie 

  • Cyprus
  • Cyprus
  • Severný Cyprus
  • Bafra
15 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
2:50 h
dĺžka letu
cca 1:30 h
Od letiska
Odporúčanie 100 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 82 %
Izby 95 %
Strava 93 %
Personál 92 %
90%
Celkové hodnotenie
24 recenzií
Dušan R.
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 06.08.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Celkovo hodnotím pobyt ako veľmi dobrý, služby, strava, pláž, bazény, ponuka nápojov - všetko na vysokej úrovni. Treba si len dať pozor na pridelení izby orientovanej výhľadom do areálu - k bazénom t. j. aj výhľad na more. Môžem odporučiť. čítať celú recenziu
Miroslava
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 27.07.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Vsetko super a to sa mi zasa hoc co nepaci. čítať celú recenziu
Paj
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 07.07.2019 Prečítané 747-krát
83 %
Novy velky hotel, cistucky, vela bazenov a plaz krasna. Izby sme mali na prizemi za jedalenskou castou. Vychod na terasu a k bazenom. Velka, cista, kazdy den upratovana izba. Klimatizacia fungovala bez problemov. Cestovalo nas asi 7 rodin a vsetci sme boli spokojni. Nebola to nasa prva dovolenka All inclusive. čítať celú recenziu
Eva M.
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 18.11.2018 Prečítané 3281-krát
37 %
Boli sme ubytovaní na izbách otočených do technickej časti hotela. Izby sa nachádzali priamo nad kontajnermi centrálnej klimatizácie. Aj pri zatvorených balkónových dverách bol hluk z centrálnej klimatizácie nepríjemný a rušivý. Odmietali sme sa na takých izbách ubytovať. Po viachodinových protestoch sme boli ubezpečení, že na druhý deň nám budú izby vymenené. Do konca pobytu sa tak nestalo! Nepretržitý zvuk z centrálnej klimatizácie, neochota riešiť problém zo strany personálu, tak aj delegátky CK, toto všetko nám negatívne ovplyvnilo kvalitu pobytu, možnosť oddychu a psychickú pohodu, ktoré sú účelom riadnej dovolenky. čítať celú recenziu
Jana K.
Termín pobytu: Oct 2018 Recenzia pridaná 15.10.2018 Prečítané 2540-krát
100 %
Velmi pekny hotel, personal, vybavenie, strava, sluzby na 10 hviezdiciek. More ako maly karibik, v okoli su hotely, kde nie je tak pekna a cista plaz, ziadne morske prisery. čítať celú recenziu
Mata
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 10.10.2018 Prečítané 1517-krát
97 %
Boli sme na prelome júna a júla, hotel nebol prvé dni veľmi obsadený, čo bolo skvelé, nikde sme sa netlačili, na nič sme nečakali, či sa to týka jedla, alebo atrakcií. Množstvo bazénov pre najmenšie deti, tobogany pre väčšie a super aj pre dospelých. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Oct 2018 Recenzia pridaná 10.10.2018 Prečítané 1296-krát
100 %
Hotel novy, transfer z letiska 1,5 hodiny, ubytovanie prebehlo velmi rychlo. Izbu sme mali v bloku H c. 5104 - vyhlad do staveniska. Nakolko sme prisli v noci, nemala som chut menit izbu, aj tak sme sa tam len vyspali, ziadne zlate izby ako su uvadzane v katalogu. čítať celú recenziu
Natália
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 31.08.2018 Prečítané 1471-krát
97 %
Prepáčte, ale nerozumiem danej kritike uvedenej nižšie v recenziách. Precestovala som už skoro celý svet a stále len 5* štandard, ktorý s čistým svedomím môžem povedať, že Limak Cyprus má. Mám pocit, že ľudia už dokážu kritizovať naozaj všetko, sú jednoducho ufrflanci a mysleli si zrejme, že hotel postavili pre ich rodinu - česť výnimkám. :) Krásny čistý areál, výborní zamestnanci, dobré jedlo a úžasné more. Užili sme si krásnu dovolenku. čítať celú recenziu
Richard
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 28.08.2018 Prečítané 3707-krát
47 %
Je to novy hotel. V zakladnej izbe je jedno kreslo, neda sa kam sadnut iba na postel. Chybaju zasuvky a odkladaci priestor. Ani len nocny stolik nema zasuvky. Vsetko sme museli mat vylozene na ociach na stole pod televizorom a zili sme z kufra. Jedla je vela, ale nechuti dobre v porovnani s vedlajsim hotelom. Jedine, co sa da jest, je ryza a grilovane kurca. Obsluha je strasna, casnik okolo vas prejde aj 4x a nezastavi sa. Potom si objednate ladovy caj a donesie vam pomarancovy dzus. V hoteli je min. 80% Slovakov a Cechov. Vysledok je, ze sluzby su o uroven nizsie (Slovakom vela netreba). Odlet spat bol o 03:25, jednoducho "genialne" pre dovolenku s detmi. Jedine plus mozem povedat, bolo vela bazenov a v kazdom case dostatok lezadiel. čítať celú recenziu
Jana N.
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 22.08.2018 Prečítané 3395-krát
63 %
Hotel sme si vybrali ako top novy hotel zo siete Limak, ktora si, ako sme si mysleli, drzi vysoky standard v triede 5 hviezdickovych hotelov. Bohuzial, to neplati pre tento konkretny hotel. Po prichode do hotela nam oznamili, ze izba nie je pripravena. Cakali sme na nu cca 4 hodiny. Izba typu standard nezodpoveda vyobrazeniu v katalogu, ani na stranke hotela. Pristelka vrzgajuca postel, vyhlad na mur a huciaca klimatizacia. Kupelna ako na chate. Satnik otvoreny bez dvierok a bez suplikov. Samozrejme sme isli ihned na recepciu so ziadostou o vymenu izby. Pracovnici na recepcii neprijemni. Nastastie nam zavolali manazera, ktory nam po dohadovani izbu vymenil za krasnu velku izbu s vyhladom na more a s klimatizovanymi chodbami. Musim ale povedat, ze na nasom poschodi nebyval ani jeden Slovak ani Cech - tieto super izby su urcene IBA pre domacich hosti. Ostatnym Slovakom izby nevymenili, asi boli malo razni. Hotel a areal je krasny a velky. Musim ale povedat, ze hotel je jedno velke bludisko s mnozstvom zlych izieb - chyba architekta??? Po areali premavaju auticka, ktore vas vozia na plaz a spat, co je perfektne. Pre deti atrakcii dost, tobogany OK, mohli by byt dlhsie otvorene. Bazenik pri toboganoch po kontaminacii exkrementom nevypusteny ani nevycisteny, co povazujem za dost nehygienicke, hlavne v takomto type hotela. Hotel je obsadeny na 85% Slovakmi a 15 % domacimi. Clovek sa tam citi ako na Oravskej priehrade. Domaci Turci velmi nepriatelski, aj ich deti. S takymto chovanim sme sa stretli prvykrat a to chodime do Turecka pravidelne. Animatori nic moc, neakcni, prevazne Slovaci, amfiteater kapacitne nepostacujuci, predstavenia sa opakuju dookola, nemaju vobec program na cca 10 dni, aby clovek nevidel stale to iste. Zaujimave tak max 3 predstavenia. Zamestnanci hotela vacsinou z Kirgizska, neovladaju takmer ziadne jazyky, neochotni, nepamataju si objednavky. Samozrejme, boli aj vynimky. V celom hoteli ziadne napojove listky, iba na vyziadanie. Nechutne miesane napoje a naozaj velmi zla kava. Odporucam pit turecku kavu, ta je OK a potom kavu v cukrarni. Ostatnych napojov dostatok. Minibar v izbe doplnany kazdy den. Strava zla, dokonca velmi zla. Prazenica z instantnych vajec, nechutne 2 druhy sunky na ranajky, pol hodinove rady na omeletu. Na veceru si nemate co vybrat, ak nie ste milovnik mleteho masa, vnutornosti, pecienky, jahnaciny alebo pikantnych jedal. Minimum dusenej zeleniny a dobrych priloh. Morske plody skoro vobec, iba v nejakych sote, ziadne krevety, musle a dobre ryby. Susi 1 krat za 14 dni. Dlhe rady na jedlo. Vela ludi malo tazke zaludocne problemy, dokonca aj deti. Manazmentu to musi byt zname, pretoze im ostavaju tony nezjedenych jedal. Jedlo pri bazenoch zle, robene aj z polotovarov, vacsinou vyprazane. Co je najvacie pozitivum hotela, je plaz, molo a hlavne more. Taketo more sme este nikdy nemali, uplny Karibik, ciste, teple. Lezadiel dostatok, plaz s krasnym pieskom a cista. More je vhodne aj pre neplavcov a aj pre najmensie deti. Plazova sluzba vyborna. Wi-Fi 100% s dosahom az na molo. Verim tomu, ze ak je niekto na prvej all inclusive dovolenke prave tu, nebude s mojou recenziou suhlasit. Ale kto uz bol napr. v Turecku v kvalitnom 5 hviezdickovom hoteli, bude so mnou suhlasit na 100%. Cena nezodpoveda kvalite. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 07.08.2018 Prečítané 1492-krát
100 %
Keď sme išli do hotela Limak Cyprus, nemali sme veľké očakávania, mysleli sme si, že po 2 pobytoch v Kaya Artemis už nič lepšie neexistuje. A existuje. Všetko bolo úžasné. Dúfame, že hotel bude v ponuke aj na budúci rok a určite sa tam uvidíme. Všetko bolo super. čítať celú recenziu
Ingrid GALL
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 06.08.2018 Prečítané 3537-krát
63 %
Pri kúpe zájazdu nám boli ukázané izby vo farbách biela so zlatou. Na mieste nás ubytovali do suterénu s výhľadom na stavenisko a unimobunky. Po krásnej izbe ani chýru, ani slychu - v izbe zariadenie kategórie 3*. Transfer z letiska nekonecnyyyyyyy. Odlet zo Slovenska 11:15 - ubytovali nás o 17:30. Hrôôôôza! čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 20.07.2018 Prečítané 2168-krát
90 %
Novy rozsiahly rezort s kvalitnymi sluzbami. Primerane velke izby, dostatok cca 15 vesiakov, 3 redukcie v zasuvkach na izbe, rychlovarna kanvica a denne doplnane caje a nescafee, ci caffe late, upratovanie izby v case, kedy to vyhovuje hostom. Ak vam nevyhovuje typ prikrivky alebo vankusa, donesu na poziadanie ine - poziadajte recepciu alebo upratovacky. Napoje v baroch - snazia sa, ale mojito, nie je mojito, sparling wine - vo flasi zo zeleneho skla ma zvlastnu ovocnu chut, vo flasi z mliecneho skla ma prijatelnu chut. Normalne presso podavaju len v lobby bare (otvoreny 24h), inde su automaty, preto odporucam objednavat si turecku kavu bez cukru alebo klasicku s cukrom. Wifi vsade aj na plazi rychla, perfektni skuseni slovenski animatori - zabava pre deti aj dospelych cely den. Program hotelovych animatorov (Ukrajinci) je roznej kvality - zavisi od nalady a vkusu, ktora show sa vam bude pacit. Vstup do hlavnej restiky - nevyzaduju dlhe nohavice, stacia bermudy pod kolena a pod. Hostia - hlavne Slovaci a Turci, poculi sme aj Holandanov a Nemcov. Personal rozprava turecky alebo po rusky (velka cast barmanov, casnikov a upratovaciek je z byvalych krajin zssr), snazia sa po anglicky a niektori po slovenky. Byvali sma v strede arealu, takze 5 - 6 min normalnou chodzou do restiky a cca 4 - 5 min na plaz. Dostatok lezadiel na plazi aj pri bazenoch, rovnako aj uterakov (nepotrebujete towelcard). Jedlo - turecka, azijska, europska kuchyna kazdy den + ryby. Rozne morske priserky 2 - 3 x do tyzdna. Jedlo, napoje, zmrzlina, zakusky, ovocie k dispozicii do 2h nocnej. Ak pojdete na vecernu 25 min prechadzku do 2 obchodikov mimo rezort, nastriekajte sa niecim ucinnym proti komarom. V rezorte komare nie su - viackrat sme vecer videli postrekovacie auto - vyhnite sa mu, aby ste sa nenadychali postreku - chyti vas drazdivy kasel na par minut. More, plaz, molo uuuuzasneee. Leteli sme do a z Larnaky - prechod autobusom cez hranice bol tento rok rychlejsi ako v 2017. Boli sme vybaveni za cca 20 - 30 min. Skvela dovolenka, uzivajte si, ale neporovnavajte atmosferu s Kaya Artemis. FYI-late check out 60 eur/osoba! čítať celú recenziu
Denisa
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 16.06.2018 Prečítané 3270-krát
100 %
Nový hotel, výborné služby, čistá pláž a to more - neskutočné farby (topánky do vody nepotrebujete - ani jeden kamienok - iba jemný piesok a dlho pozvoľný vstup). Pre deti je tam množstvo atrakcii (aj pre väčšie, aj pre menšie deti), večerný program super. Jednoznačne dokonalá dovolenka - ešte tento rok pôjdeme raz sme sa rozhodli. :) čítať celú recenziu
JaroB
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 16.06.2018 Prečítané 3121-krát
73 %
Rezort nový - rozsiahly. Ak bývate v hlavnom hoteli a chodíte na pláž, kľukatá cesta vám dá zabrať 7-12 minút. Doporučujem preto počkať a použiť kyvadlový minibus, ktorý vás odvezie z pláže do hotela. Pláž - piesok, vstup do mora plynulý - jemný piesok, more - piesok, všetko bez kameňov a kamienkov. More je priezračné bez veľkých vĺn. Kryté ležadlá na pláži LEN pre 264 ľudí, neviem si predstaviť bitky o kryté ležadlá, keď bude hotel plný. Ostatné stovky ležadiel sú momentálne bez slnečníkov. Málo miesta na plávanie v mori (dôvodom sú bóje pre vodné športy). Izby rozmerovo vyhovujúce, vždy super upratané, ale úzka dvojposteľ. Málo úložného priestoru na šatstvo. Výborne fungujúca klimatizácia. Veľmi dobré zásobovanie izbovej chladničky nealkolickými nápojmi a vodou. Jedlá - klasika 4 a 5* hotelov, čiže dobré a veľmi dobré. Beach bar a pool bary ponúkajú výborne nealkoholické drinky a značkové alkoholické nápoje. Krásne bazény, je ich veľa pre každú vekovú skupinu + najväčšie adrenalínové tobogany, aké sme v rezortoch videli. Personál, umývači dlažby, servírky, barmani i manažment sú výborní. Sú príkladne ústretoví. Aj keď vidno, že pre niektorých je to ich prvá práca, nedostatky nahrádzajú snahou. Starší ľudia oceňujú, že môžu použiť ruský jazyk pri komunikácii s inteligentnými mladými ľuďmi - obsluhou z Kirgizska. Využite ich internetovú aplikáciu a komunikujte s recepciou, upratovaním a údržbou atď cez internet. Internet je rýchly, wifi pokrýva celý rezort, včítane pláže. Večerné programy - klasika, ako všade v takýchto rezortoch. Takisto aj vodné športy. čítať celú recenziu