Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Club Hermes recenzie

Hotel Club Hermes

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Carevo

35% Viet

22.10.2018

4-hvězdičkový Hermes Club Hotel & Apartments s ULTRA ALL INCLUSIVE ubytováním a službami. To zní na první pohled velmi lákavě, vznešeně a jako záruka výborné dovolené bez starostí, že? To by ale realita nemohla být přesně opačná… Při příjezdu k hotelu vypadá na první pohled vše ještě idylicky. Po projetí starším a typicky přímořsky ospalým městečkem Tsarevo se dostanete dále k pobřeží, kde hotel sídlí. Na místní poměry působí velmi moderně, čistě, v odlehlejší oblasti města a téměř hned u moře - to zní jako ideál! Realita na Vás ale spadne v moment, kdy vstoupíte dovnitř a dostanete se do prvního kontaktu s lidmi, kteří tento hotel mají na starosti. Zde začíná a končí ten největší kámen úrazu, který Vám může zkazit celou dovolenou. První kontakt byl samozřejmě s recepcí a to konkrétně panem šéfrecepčním Štefanem. Tento pán působí svým chováním velmi jistě a ochotně a po mém počátečním dobrém dojmu a dotazu, jak je hotel starý, vám řekne, že 8 let a pochlubí se, že sám svýma rukama tam při výstavbě házel lopatou, si říkáte, že to je člověk na správném místě a jste tak v dobrých rukou… Střet však nastal v moment, kdy vy máte problém a potřebujete ho pomoct vyřešit. Rázem se jeho jisté chování zcela otočí proti Vám. My jsme přijeli ve skupině 52 lidí a z toho 32 dětí. Půl roku předem při bookování celého pobytu bylo domluveno, že děti budou na jedné budově, abychom o nich měli přehled a na místě jsme se od pana Štefana dozvěděli, že nakonec budou všichni rozmístěni ve 4 budovách. Pro nás jako vedoucí je to extrémně složitá situace kvůli dohledu a veškeré organizaci. Nehledě pro děti samotné, kteří jsou nezletilí, nemají s takovým pobytem většinou žádné zkušenosti a v případě potřeby pomoci je pro ně složité nás kontaktovat. Po dlouhém dohadování s panem Štefanem i delegátkou cestovní kanceláře, kdy nám ani jeden nebyli schopní nijak vyjít vstříc, nám stále dokola předhazovali trapné argumenty, že to není možné. To je samozřejmě hloupost a po časem dalších zkušenostech je jasné, že na své klienty prostě kašlou a prioritou je shrábnout peníze za na oko nejkvalitnější služby v celém Bulharsku… Veškerý personál obecně působí až mrtvým dojmem. Poznáte to především při stravování v restauraci, které probíhá v klasickém bufetovém stylu all you-can-eat, kdy nabídka je přijatelně široká, ale svojí kvalitou rozhodně nenadchne a nenaplní očekávání 4-hvězdičkového hotelu. Jídla byla mdlá, z mého pohledu obyčejná a nedochucená, postrádala jakýkoliv vyšší gastronomický zážitek a nezachránil to ani poměrně velký výběr koření, kterým jsme si mohli jídlo sami dochutit… Obrovské zklamání pro mě byla kvalita nápojů. Džusy a další nealkoholické nápoje, které si točíte z automatu, byly klasické postmixy, které pravé ovoce viděly maximálně tak na etiketě. Je opravdu vidět, že se šetří, kde se dá… Další věcí je, že hotel se skládá z 4 ubytovacích budov, které mají dané periody času na stravování, aby se nepřeplnila restaurace v jeden čas všemi hosty. Z logistického hlediska pochopitelné, avšak pokud jste jedna skupina a bydlíte roztroušeně ve všech budovách chybou organizační neschopnosti/neochoty hotelu, je to absolutně nepraktické. Tento časový řád jsme samozřejmě nedodržovali, protože na společné dovolené chcete trávit čas společně a to kdykoliv. Hotel disponuje 3 bary - v hotelovém lobby, za rohem ve venkovním hotelovém baru a dalším mimo hotel u pláže. Většina barmanů se chovala velmi arogantně, povýšeně až trapně “frajersky”. Měl jsem někdy pocit, jako bych se jim měl snad ještě klanit za to, že si u nich můžu objednat a že je snad moc neobtěžuju. Absolutním vrcholem nerespektu bylo, když jednomu z našich nezletilých dětí barman do Virgin Mojita - mojita bez alkoholu - nalil rum. I když dítě mělo modrou pásku, která je přesně k tomu, aby alkoholické nápoje nedostávalo. Ano, omyl se může stát, ale v tomto případě jsme přesvědčení, že omyl to nebyl a jen to dokazuje celkovou povrchnost a lhostejnost personálu k hostům. Funkčnost baru obecně nechápu dodnes. U baru na pláži se od 23. hodiny platí. Na baru v lobby si máte možnost vybrat z 2 druhů lihovin. Na levé straně jsou ty levnější, méně kvalitní, často neznámé a které máte zdarma v rámci Ultra All Inclusive (UAI) pobytu. Napravo máte světové značky za které si musíte platit! A ve finále svou světovostí stejně splňují spíše standard. Rozhodně tam není na výběr žádný prémiový alkohol a tento pro mě nepochopitelný koncept nedává absolutně žádný smysl a je dalším důkazem prostředku, jak vytáhnout z Vašich kapes další peníze. Nemáte dle hotelových pravidel ani možnost si objednat více jak jeden drink, takže pokud sedíte s přáteli u stolu, měli byste se zvednout všichni a jeden po druhém si objednat svůj vlastní… To už ani nemá nic společného s nenaplněním představy UAI, ale je to absolutní hloupost a pocit pobytu v dobách, kdy suroviny byly na příděl a lístečky… Například na automatu na nealkoholické nápoje vedle baru v lobby je napsáno, že je zakázáno si napouštět nápoje do vlastních lahví. Anebo kulečník, který je hned vedle, je placený. Stále máte pocit, že jste drženi v omezených nekomfortních hranicích daných hotelem a za všechny služby a aktivity, které by vám daly pocit UAI - tedy ULTRA neomezenosti v komfortu -, si musíte připlácet. Další katastrofální zkušeností byl animátorský tým. Přesně si pamatuji mé první ráno v resortu, kdy mě probudila hlasitá disko hudba od spodního bazénu, který je umístěn přesně uprostřed 4 budov. Hudba hrála v rámci každodenního programu, takže nemám právo si stěžovat. Co mě však překvapilo a vytáhlo z postele na balkon se podívat byl neuvěřitelně surový řev jednoho z animátorů. Probíhalo právě posilování v bazénu, kdy zuřivý a agresivní animátor chodil kolem cvičících ponořených lidí jak nějaký generál, řval na lidi “MAKEJ! DĚLEJ NĚCO SE SEBOU! TAKHLE CHCEŠ VYPADAT?!” a do toho vedle nich do vody mlátil molitanovou trubicí. Já osobně si takhle tedy opravdu nepředstavuji ranní cvičení na letní dovolené a toto chování považuji za barbarské. Co se týče každodenního večerního animátorského programu, tak to je kapitola sama pro sebe. Scénky, které mají pro hosty připravené, jsou svojí trapností někdy až bizární. Např. číslo, kdy dva polosvlečení animátoři dělají “sexy” tanec vybrané slečně z hostů mi přijde opravdu pod úroveň. Navíc ve spojení s jasně viditelně nízkou úrovní hereckých, pohybových i pěveckých schopností to ve mně zanechává velmi smutný dojem a lítost. Je nutno podotknout, že tento program se opakuje každý den kromě tuším neděle a je to jediná organizovaná večerní aktivita v rámci hotelu. S animátory jsme měli první večer dokonce i konflikt, když jsme po skončení jejich eskapád poprosili bar o puštění jedné písničky jako přání k narozeninám jednomu z našich dětí. Jeden z animátorů okamžitě vyběhl, hudbu utnul a začal se s námi nepochopitelně agresivně hádat, že po 23. hodině se nesmí hrát a nepustí nám ani jednu písničku. Co se týče pokojů, tak taky nenaplnily mé očekávání. Náš pokoj byl malý tak akorát těsně na dvě jednolůžka a přistýlku, kterou jsme měli. Jen tak tak jsme si měli kam vybalit věci a nechat kufry. Uklízečky nefungovaly, nebyly nám měněny ručníky. Kvalita postelí odpovídá spíše 2, max. 3-hvězdičkovým hotelům. Na pokoji byla pouze jedna malá voda na začátku pobytu a již nikdy nedoplněna. Ve spojení s výše zmíněným zákazem naplňování si vlastních lahví je to opět na hlavu postavené. A když si tedy přinesete pití ve skleničce, tak Vám ho ani neodnesou, protože nádobí si z pokoje musíte odnášet sami a nechávat v přízemí u výtahu. Mimochodem výtahu, který je malý a jediný na celou budovu o několika patrech. Takže pokud nádobí snášíte, nesete ho po schodech - v mém případě z 6. patra - jinak byste se nedočkali. Prostě starejte se sami… Celkové shrnutí je, že tento hotel je oproti svým propagovaným službám a celkové úrovni jeden obrovský klam a absolutně nestojí za sumu peněz, kterou stojí. Ve spojení s tím, jak se k Vám na místě personál s kterým jste v denním kontaktu chová, tento hotel rozhodně nedoporučuji.

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Hermes recenzie

Hotel Club Hermes

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Carevo

20% Trinity

13.09.2018

Pokoje jsou velmi malé, nelze si ani kam uložit kufr, skřín jedna malá, postel proleželá. Obsluha velmi neprofesionální a nekomunikativní. Pláž i okolí v nepořádku. Animátoři hluční a neprofesionální. Úklid nedostatečný. Jídlo bez invence a ne dobře stravitelné.

prečítať si celú recenziu
Colosseum recenzie

Colosseum

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sonnenstrand

30% Podvedení hostia

08.09.2018

Cestovná kancelária sú podvodníci, klamári a šarlatáni, ktorí o sebe radi tvrdia, že sú lídrom na trhu už 25 rokov. Možno tak lídrom v podvodoch a zástupoch nespokojných hostí, ktorých svojimi bájkami o luxusných rezortoch nalákajú na najhoršie dovolenky v živote. Popis hotela v Bulharsku, Colosseum s 4*+ nezodpovedá realite. Neviem, či tu niekedy nejaký delegát CK bol, pretože my sme ho nevideli, ale asi nie. Po prílete si nájdite autobus sami z pomedzi desiatok ďalších... autobusy samozrejme neoznačené a musíte sa pýtať bulharských šoférov, ktorí krútia hlavami opačne, či je to váš autobus a na angličtinu sa tiež spoľahnúť veľmi nedá. Organizácia zo strany CK nulová. Nehovoriac o tom, že autobus sa po 10 minútach jazdy pokazil a 50 ľudí zostalo uväznených v poli bez vody a klímy. Po príchode do hotela bolo jasné, že hotel štvorhviezdičkový plus má maximálne len to + a hviezdičky žiadne. Klimatizované izby síce sú, ale klíma nefunguje, wifi síce je, ale nefunguje, strava, údajne all inclusive je vlastne plná penzia, ktorá sa nedá jesť! Jedlá sú buď rozvarené, alebo surové, denne sa opakujú vo variáciách, kde je vidieť, že zvyšky z predošlého dňa sú prevarené na niečo nové, aby sa nepovedalo. Kvalita a úroveň stravovacích služieb je naozaj príšerná a mali sme dojem, že kvalita bola zámerne nízka, aby ľudia nekonzumovali veľa. Celý "hotel" je skôr 30 rokov stará ubytovňa, ktorá bola postavená len ku kasínu, ktoré je súčasťou budovy a už pred rokmi skrachovalo. Spoločenské priestory sú nedostačujúce pre lôžkovú kapacitu, reštaurácia primalá a nezorganizovaná s obitými tanierami len na jednej strane, lobby prakticky žiadne, "lobby bar" umiestnený pred hotelom na parkovisku, terasa pre 250 izieb s 10 stolmi, okolo bazéna 20 ležadiel a bazén otvorený od 9 - 17, reštaurácia od 7 - 21:30 s prestávkami medzi obedmi a večerami. Ponúkaný all inclusive je vlastne len nechutná plná penzia. Výťahy sú pre celý hotel len 2, z toho jeden, prekvapivo, nefunguje. Hotel má elektrické zámky na karty, ale ku karte dostávate kľúčik, pretože elektrické zámky nefungujú. Kľúčik však dostávate len 1 na izbu a ste tak nútený ho nechávať na recepcii, kde sa personál celé dni hrá na telefóne, nehovorí anglicky a podáva kľúčiky kde-komu-ako-príde, bezpečnosť teda ukážková. Hygiena a vybavenie hotela je v dezolátnom stave, fén v kúpeľni obtočený lepiacou páskou, mali sme 3 izby a všade rovnaký scenár, sprchovací kút tvorí len plachta, takže vodu máte vždy po celej kúpeľni. Smrad, ktorý sa šíri z verejnej toalety do celého lobby, nasvedčuje, že sa tam umýva len veľmi zriedka ak vôbec. Po prvom dni by sme sa už najradšej vrátili. Pri plánovaní sa vyhnite Bulharsku a našej cestovke, ušetríte peniaze a zažijete viac muziky. Výber a prezentácia hotelov, ktoré ponúkajú, je zavádzajúci a klamlivý. Dnes si môžeme len sypať popol na hlavu, že sme sa nepozreli na katastrofálne recenzie hotela a CK vopred a skočili sme na last minute ponuku. Bulharsko je predražená destinácia s 3-násobne vyššími cenami ako v európskych metropolách, no so servisom ako v 4. cenovej triede v ZSSR. Rozhodne sa nejedná o lacnú destináciu. Des a hrôza. Vrelo NEODPORÚČAM!

prečítať si celú recenziu
DIT Evrika Beach Club Hotel recenzie

Evrika Beach Club Hotel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

65% Michaela

02.09.2018

Hotel EVRIKA ma výbornú polohu v centre, priamo na piesočnej pláži, hotelový komplex je fajn aj animačný program zábavný. My sme boli ubytovaní v bloku D s výhľadom na more, kde sú pekné, čisté a veľmi priestranné izby (na vyžiadanie). Ak si však hotel vyberáte pre aquapark (ako my), musím upozorniť, že voda v bazénoch (aj pre najmenších!) je len pre otužilých, cca 20 stupňov a to pri vonkajších teplotách vzduchu 32 - 35 stupňov a tobogany sú otvorené len 4 h za deň s prestávkou. Jedlo v reštauráciách je chutné, výber je široký, ale pripravte sa na dav ľudí v určitých hodinách, mám pocit, že jedna hlavná reštaurácia a jeden snack bar je na celkovú kapacitu hotela nedostačujúci a tento priestor je extrémne hlučný. Inak sa tu dá prežiť vcelku príjemná dovolenka s rodinou, more bolo čisté a teplé, ležadlá na pláži pred hotelom zdarma. Výlet do susedského Nesebaru si nesmiete nechať ujsť.

prečítať si celú recenziu
Kiparisite recenzie

Kiparisite

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

95% Ivana

02.09.2018

Izba bola čistá, výhľad bol zakrytý figovníkom, ale malo to výhodu, že počas celého pobytu sme mali čerstvo odtrhnuté figy. Uteráky vymieňali často, izba denne uprataná, posteľná bielizeň menená. Personál milý, aj keď mi chyžné pripadali nejaké zakríknuté. Hotel pôsobil na nás sympatickým dojmom. Pláž bola blízko, preplnená, ale za to nemôže nikto, promenáda dlhá a prechádzky nám vyplnili každý večer. Strava čerstvá a dalo sa vybrať. Nikdy sme nemali problém s tým, že by nebolo čo dať na tanier. A to sme nechodili do jedálne medzi prvými. Záporne hodnotím len výlet do Varny s návštevou delfinária, ktorý bol nudný a únavný a neprimerane drahý. Delegátka veľmi ústretová, milá a ochotná.

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Hermes recenzie

Hotel Club Hermes

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Carevo

20% Hana

27.08.2018

Pokud si chcete užít drahou dovolenou s veškerým adekvátním servisem, pohodou a klidem, pak si rozhodně nevybírejte hotel Hermes. Z požadovaného vám zůstane jen slovo „drahá dovolená“ a hluboké rozčarování. Do Bulharska jsem se těšila, protože si pamatuji, jak jsme sem jezdili s rodiči před čtyřiceti lety a jako dítě ze socialistické země jsem se jinam nedostala, tedy se mi zde líbilo. Jaké bylo moje překvapení, když jsem po příjezdu zjistila, jakoby se čas zastavil. Po otevření hranic, při cestách do zahraničí, nasbíral člověk zkušenosti a ví, jak vypadá All inclusive. Ne tak v tomto hotelu. Hotel si nechá dokonce zaplatit Ultra all inclusive a čekali by jste nadstandardní služby, opak je pravdou. Pokoje jsou miniaturní, jedna nejlevnější voda v petlahvi na týden (přičemž cestovka uvádí, že voda na pokojích není pitná). Úklid probíhá zřejmě podle toho, jak se pokojská vyspí, jednou vám přehází všechny věci, podruhé vůbec nepřijde, pak odnese ručníky a nedá nové, příště nedoplní ani toaletní papír a nevysype koš, ale ustele… pokud si chce dát cigárko, dá si ho u vás na balkoně a pak vám nakáže, aby jste to nikde neříkali. Když chcete cokoli řešit na recepci a recepční také zrovna není na cigárku, pak vám vysvětlí, že si stěžujete neprávem a že vše je perfektní. Služba na baru vypadá, že je tam za trest a podle toho se též tváří, ovšem jestliže se zrovna nerozveselí tím, že vám proti vaší vůli nalije půl sklenice tvrdého alkoholu do míchaného drinku, do kterého nedá led, o citronu, který docházel pravidelně, ani nemluvě. A to můžete být rádi, že jste si zrovna vybrali drink, za který se neplatí. Když ale obsluha nalívá alkohol i vašim dětem, pak se opravdu nesměte už ani vy. Jídlo je kapitola sama pro sebe. Sice bylo na výběr více druhů jídel, ale chuťově žádná hitparáda a když si jídlo přinesete k neuklizenému stolu, obsluha vás pozoruje, že máte pocit, že vás chce vidět někde hodně daleko a nedej bože si sednete na terasu při snídani, kdy pravidelně vyvážejí hodně ve vedru rozkládající se odpad, máte na žaludeční problémy zaděláno. Ani nám se střevní potíže nevyhnuly. Za to, že v tomto místě je moře hodně špinavé, plné řas a kousavých breberek hotel nemůže, ale že je všude hrozný nepořádek, který se ani ráno neuklidí, že na pláži nejsou vůbec sprchy ani použitelné toalety (k jedné toyce se bojíte přiblížit víc jak tři metry, aby jste neomdleli), to jde již na vrub resortu. Kapitola sama o sobě jsou animátoři, ti jsou naopak všude, jsou hodně hlasití s křečovitým úsměvem na rtu. Pokud se chcete vykoupat v bazénu, zapomeňte, protože buď se hraje polo a „všichni se ohromě baví“ nebo se cvičí „cosi“ podivného ve vodě a rozhodně to potřebuje hodně hlasitou hudbu nebo se loví nějaká nafukovací věc nebo…. Když toho máte dost a přenesete si lehátko dál, nezoufejte, vzápětí jistě s nějakou úžasnou aktivitou přiběhne nadšený animátor a vyhodí vás. No a když si myslíte, že večer se potěšíte západem slunce, pohledem na moře za zvuků kvalitní hudby, popřípadě si na parketu plážového baru zatančíte, zapomeňte. Krásny prostor Beach baru zaberou animátoři až do „zavíračky“ s naprosto nepoživatelným programem, který svou trapností nemá konkurenci. Takže utečete zpět do hotelu, kde se na vás mračí obsluha, která se těší, až konečně také zavře a vy vyčerpaně jdete na pokoj, kde se nic jiného než spát nedá a další den nanovo… takže vy počítáte dny ne s lítostí, jak se vám krátí dovolená, ale s radostí, že už konečně pojedete domů… má to výhodu, oceníte, jak dobře je u nás, že se na vás lidé občas i usmějí.

prečítať si celú recenziu
Kotva recenzie

Kotva

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

25% Ľuba

26.08.2018

Nikdy v živote by som neodporučila tento hotel pre ľudí s dieťaťom. Izba po prevzatí špinavá a smrad z kanalizácie. Za pobyt 11dní nám upratali raz a to v sobotu. Pri dĺžke pobytu to malo byť 3-krát. Uteráky menili, až keď sme ho položili na posteľ. Raz sme ostali dlhšie v izbe a žiadali meniť 2 uteráky. Upratovačka hundrala. Izbu upratala za 5 min. Zotrela mopom a všetky vlasy ostali na zemi. Záchod umyla kefou bez prípravku. Proste des. A vraj má hotel ****. Vôbec to nespĺňalo. Strava pre malé deti nevhodná. Veľa vyprážaného jedla. Polievky sa nedali jesť. Buď štipľavé alebo slané. Malé deti tam žili z cestovín a ovocia a hranoliek. V jedálni chaos. Málo miesta pre tak veľký hotel. Okydané obrusy a stoličky. Okolie bazéna špinavé. Bežne ľudia fajčili a odklepávali popol na zem. Voda v bazéne ľadová. Mala 21 - 22 st. Každé ráno o 8 h nabehlo 16 upratovačiek a upratovali v úvodzovkách okolie bazéna. Polovica z nich si zapálila cigaretu a zametala na mieste. Animátori pre deti to isté dookola. Nevhodný program pre deti - no sex hrali scénku. Tak to nás šoklo. Ľudia, premyslite si, ak sa budete rozhodovať. My sme dostali odporúčanie, vraj super. Čítala som tu recenzie a boli negatívne, ale nechcela som veriť, keď je to hotel ****. Hrozná dovolenka. A more špinavé od rias. Za pobyt 11 dní sme boli len 2-krát pri mori, keď bolo bez rias. Ináč sa nedalo kúpať v tom. Smrdelo to.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zornica recenzie

Hotel Zornica

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

80% Lenka

25.08.2018

Dovolenka v tomto hoteli bola vynikajúca. Ubytovanie bolo na úrovni - mali sme apartmán, ktorý bol veľký, čistý, zariadený novým nábytkom. Mal spálňovú časť, kuchynku, jedálenský stôl, obývačku s prístelkou - rozťahovacie kreslo. Kúpeľňa bola tiež nová, čistá. Izbu nám každý deň upratovali, uteráky menili denne. Strava bola veľmi dobrá, pestrá, každý deň bolo z čoho vybrať, vždy jedlo dopĺňali, nikdy sme sa netlačili v rade. Veľký výber ovocia, zeleniny, syrov, šalátov, pečiva, jedla. Snack - pizza, hamburgery, hranolky, zmrzlina... vždy niečo iné. Veľká výhoda bola plážový servis v cene - aj keď ležadlá boli až za free zónou a k moru ste sa museli prejsť. Pláž bola piesková, žiaľ, zašpinená ohorkami a inými odpadkami, ktoré tam nechali turisti. Aj keď ju čistili každý deň.... :( Do mora bol pozvoľný vstup. More je však v Bulharsku nevyspytateľné - boli dni, keď boli vlny veľké a boli sme s malým synom len pri okraji, boli dni, keď bolo more pokojné a okúpali sme sa a boli dni, keď bolo more plné zelených rias a kúpali sme sa až o niekoľko metrov ďalej, kde bolo čisté. Hotel je od mora vzdialený cca 3 min. chôdze. V hoteli sú animátori, ktorí sa počas celého pobytu starajú o zábavu, večer detská diskotéka, program pre dospelých. Chýbalo nejaké ihrisko alebo šmýkačky pre deti. Voda v bazéne studená, aspoň sme väčšinu času strávili pri mori. Ja osobne som sa obávala dovolenky na Slnečnom pobreží s 5-ročným synom kvôli hluku, keďže hotel Zornica sa nachádza v úplnom centre Slnečného pobrežia. Ale musím povedať, že sme to nijak zvlášť nepociťovali, aj keď na pláži, promenáde bolo veľa ľudí, v noci zábava, hluk, syn spal počas celého pobytu pokojne, v noci nás nič nezobudilo. Možno to záleží od polohy izby a v ktorom pavilóne ste ubytovaní. Dovolenku hodnotím veľmi pozitívne, boli sme maximálne spokojní a určite by som tento hotel odporúčala.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Slnečné pobrežie

Moonlight recenzie 100%

Moonlight

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál82%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Sun City recenzie 96%

Sun City

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
DIT Majestic Beach Resort recenzie 96%

DIT Majestic Beach Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Marvel recenzie 96%

Marvel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe9%

Čistota izieb9%

Personál96%

Pomer ceny a služieb7%

zobraziť recenzie
Garden of Eden Hotel & Apartments recenzie 95%

Garden of Eden Hotel & Apartments

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Tiara Beach recenzie 95%

Tiara Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Azurro recenzie 94%

Azurro

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb84%

Intenzita hluku v izbe16%

Čistota izieb20%

Personál76%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Aronia Beach recenzie 93%

Aronia Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bora Bora recenzie 90%

Bora Bora

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál88%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu