Najnovšie recenzie hotelov

Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

45% Karin Š.

11.09.2019

Dobrý deň všetkým, chcem napísať ohľadom hotelu Festa Pomorie. Hotel z vonku vyzerá krásne, ale z vnútra vyzerá otrasne, snack bar otras, na internete píšu, že každý deň menia jedlo za iné a takisto aj zmrzliny, malý výber je zmrzlín, každý deň tie zmrzliny také isté, to isté jedlo, veľmi suché, tým myslím pizze, hranolky atď, proste snack bar otras, takisto jedáleň otrasná, otrasné jedlo, každý deň to isté jedlo na obed a večer, raňajky boli jedine najlepšie, otrasné izby, vôbec ich nevysávajú, neustieľajú postele, zlomená posteľ, proste celý hotel by potreboval rekonštrukciu, ale luxusnú rekonštrukciu, recepčné boli milé. Ale inak už asi nič, ten hotel vyzeral ako 3 hviezdičky a nie 4, proste otras (ten kto pôjde do hotelu Festa Pomorie, nech si to poriadne rozmyslí, ale otras všetko jedlo, izby na stránke majú nafotené krásne, luxusné izby s krásnymi labuťami na posteliach, no bohužiaľ, v realite je to otras.

prečítať si celú recenziu
Bohemi recenzie

Bohemi

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

60% Adam k.

08.09.2019

Hotel normálny na tri hviezdy, personál veľmi milý, ochotný, usmiaty, tam problém nebol. Problém je slabučký tlak vody, raňajky úplne o ničom, veľmi slabé a dennodenne to isté. Viem, že si zákazníkov hotel nevyberá, ale veľa Rusov, nevedia sa správať, nevedia slušne jesť ako ľudia. Celkovo neodporúčam Slnečné pobrežie vôbec, je to jedna veľká tržnica, stále tu fúka vietor, more špinavé, plávať a šnorchlovať sa nedá vôbec. Vyskúšali sme raz a vieme, že sa sem už nikdy nevrátime. Delegáti zo S.....u milí, príjemní, tam problém nebol. Ale škodí to značke, keď ponúka tento hotel. Osobne by som viac peňazí za dovolenku v Bulharsku nedal, nie je tu nič, iba veľký trh a opití Rusi a Angličania.

prečítať si celú recenziu
Junona recenzie

Junona

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

46% Nikola

07.09.2019

Čo sa týka samotnej cestovnej agentúry, nemali sme žiadne výhrady, všetko bolo v poriadku. Delegátka veľmi milá a spoľahlivá. Personál v hoteli otras, veľmi neochotný. Taniere, príbory v jedálni pravidelne špinavé, jedlo studené. Nedostatok pohárov, na ktoré sme čakali 20 minút.

prečítať si celú recenziu
Azurro recenzie

MPM Hotel Azurro

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
40% Irena O.

05.09.2019

Izba smrad za plesňou, kúpelňa zaplesnená, keď sme si pýtali druhú izbu, povedali nám, že nám dajú na 1. poschodí a tá je ešte horšia! Nedopĺňali nám jedlo, čakali sme 30 minút, pokiaľ sa dostaneme k pultom a polovica plechov bola prázdna, 40 minút pred koncom obeda mi arogantný hlavný v jedálni povedal, že polievka nie je, lebo je "FINISH"!!! Kávu vám dajú len na raňajkách a obedoch, inak za poplatok! Nedostali sme ani prvú večeru a ani posledné raňajky, keď sme si ich pýtali na recepcii po anglicky alebo rusky, povedali nám, že nerozumejú!

prečítať si celú recenziu
Royal Victoria Club - Andalucia Beach recenzie

Royal Victoria Club - Andalucia Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Elenite

45% Viktor

05.09.2019

Izby vybavené starším nábytkom - čo by nebol problém. Obliečky a plachty, uteráky špinavé, deravé. Upratovanie izieb prebiehalo cca každý 2 - 3 deň. Bez "bakšišu" problém s vymenením uterákov. Check-out bol do 12 o 10 ma upratovačka vyhadzovala z izby. Za 40 leva sa dal zaplatiť neskorý check-out, keďže lietadlo nám letelo až večer, tak sme si zaplatili. O 12 nás prišla vyhodiť ďalšia pani upratovačka. Personál absolútne nenápomocný. Potrebovali sme si požičať auto, vôbec netušili kde a ako. Z recepcie tohto hotela ma poslali do druhého, kde sa bol problém dohovoriť po anglicky a teta povedala, že takú službu hotel neposkytuje ( aj keď na stene táto služba bola) a nevedela poradiť kde ísť. Čo sa týka jedla a nápojov. Nápoje vypínali v presných časoch, ak človek prišiel čo i len o minútku neskôr, už mu nič nenaliali. Strava hovorí sama za seba. Výsledkom bolo, že všetky deti schytali črevné virózy, najmladší bol vďaka tomu aj hospitalizovaný na 4 dni. Dospelým našťastie nič nebolo, ale asi len vďaka tomu, že sme to trošku vypálili. Klinec do rakvy bol posledný deň na obede, kde som bol 10 min pred koncom, ako podávali obed, už tácky s mäsom prázdne, tak som sa spýtal obsluhy, či by to mohli doplniť a dostal som arogantnú odpoveď, že už je koniec a on nič dokladať nebude. Takže zhrnutie, more bolo fajn, počasie tiež, ale služby, strava a ubytovanie nič moc, určite nie 4 hviezdičky, tak max. 2 by som im udelil. Určite pobyt v tomto hoteli neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
Riva Hotel recenzie

Riva Hotel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

46% Matus

04.09.2019

Hotel RIVA PARK (prezentovane v cestovke v KE ako "novozrekonstruovany") - dvere do izby sme otvorili len do polovice (to by sa dalo zniest), balkon na hlavnu cestu, kde premavali auta vo dne v noci (boli sme s 2,5 rocnym synom), aj to by sa dalo zniest, polorozpadnuty nabytok - aj to by sa dalo zniest, ale co sa nedalo zniest, bola plesen v kupelni / sprchovy kut. Vymena izby prebiehala priblizne tak, ze nas managerka prehovarala, ze nam daju izbu dokopy, priniesla aj upratovacku, ktora isla cistit tu plesen so zinkou. Nato som sa ich spytal, ci su "ok" a comu nerozumeju, ze chceme vymenit izbu. Tak manager managerky prikyvol, ze ok, vymenime izbu. SBS-kar v restauracii, ktory chranil viac hotel ako hosti, nemohli ste si vziat co i len jeden kus ovocia so sebou na izbu / von z hotela - ok, viem s tym zit, ale ked chcel manzelke prehladat kociar, ci nahodou nieco nevzala, tak to bolo moc. Ked som siel ja s kociarom, ani sa na mna nepozrel - doslova zbabelec. Jedlo v restike celkom chutne, ale na skodu je, ze ked pridete neskor ci uz na ranajky / obed / veceru, jedlo nie je priebezne ohrievane, aj ked je doplnane (avsak az ked sa minie). Co sa tyka upratovania izieb - upratuju stylom - aby bolo, nic extra. Detske ihrisko - 2 smyklavky, to je vsetko. Na travnatom priestore vedla bazena na stromoch vylepene - ziadne loptove hry. Vraj hotel pre deti a kde sme sa mali hrat. Za nas - NIKDY VIAC Hotel RivaPark, vraj 4*, srandisti, takze tip od predajkyne v kamennej pobocke - vraj skvely hotel pre rodiny s detmi - mame inu predstavu o takom hoteli. Pekny den.

prečítať si celú recenziu
DAS Club Hotel Sunny Beach recenzie

DAS Club Hotel Sunny Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
100% Lili

04.09.2019

Najlepsi hotel na Slnecnom pobrezi.

prečítať si celú recenziu
DIT Evrika Beach Club Hotel recenzie

DIT Evrika Beach Club Hotel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

90% Erika Livova

03.09.2019

Hotel je vhodny najma pre rodiny s detmi, ale najdu si tu svoj pokoj aj bezdetne pary. Hotel ponuka okrem akvaparku aj kvalitny animacny program pre deti ako diskoteka, predstavenia v amfiteatri, rozne hry, detsky klub. All inclusive zahrna fantasticku kuchynu, kazdy den kvalitna strava, alko nealko napoje cely den, kolko vam len hrdlo raci. Vstup na krasnu plaz aj s lezadlami a barom, kde sa capuje nealko a miestne pivo - tiez v cene. Hotelu mozem vytknut len jedno, ze fotky v CK su len z novej casti hotela, ktora ma vyhlad na more, hotel ma aj starsiu zadnu cast s vyhladom na zahradu a akvapark. Izby aj v starsej casti su krasne priestranne a moderne. Upratovanie izieb bolo super, kazdy den menene uteraky, kupelka vyumyvana, postele ustlane vsetko porobene.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu