Recenzie hotelov - Pomorie (51)

Najnovšie recenzie hotelov

Sunny Bay recenzie

Sunny Bay

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

75% Robert P.

21.11.2019

My sme tu boli veľmi spokojní! Vymenili aj kuchára a teraz strava je omnoho lepšia ako predtým (mnohí sa sťažovali)! Turecko-grécko-bulharská kuchyňa naozaj! Na izbách sa upratuje pravidelne. Sprchovacie kúty akurát budú musieť dať do poriadku! Hotel je na perfektnom mieste, do centra a na autobus 10 minút pešo! Na výlet sa oplatí ísť aj do Burgasu! Nádherná je pešia zóna a oplatí sa pozrieť na všetky múzeá!

prečítať si celú recenziu
Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

66% Monika

08.10.2019

Hotel celkovo pekný, veľkou výhodou je, že je priamo na pláži, inak taká bulharská klasika, žiaden prepych, ale ani neporiadok. Bazén sme využili len raz a aj to len malý, nakoľko si syn rozbil koleno na hrane bazéna, tak viac do bazéna nechcel ísť. Jedlo veľmi jednotvárne, pre človeka, ktorý nezje všetko, tak veľmi malý výber. Najväčším sklamaním pre mňa bolo more a pláž, v Bulharsku sme boli už niekoľkokrát, ale také more som ešte nezažila. Veľké množstvo rias, ktoré urobili more čiernym, že som občas nemala ani chuť do neho vojsť. Pláž pri hoteli malá, v čase obeda veľmi veľa ľudí, ak ste neprišli ráno alebo neskôr poobede, tak ste si nemali ani kde sadnúť. Neodporúčam ísť na výlet - Pirátska loď + ostrov, zaplatili sme delegátke, pričom cena tohto výletu v kanceláriách na ulici podstatne lacnejšia, dlhé čakanie na lodi a nakoniec nás povozili loďou okolo brehu a len sa vyhovorili, že na ostrov nemôžeme ísť, lebo je zlé počasie, pričom bol krásny deň. Pre mňa to bol prvý a zároveň aj posledný výlet v Bulharsku. Neskutočné sklamanie a zbytočne vyhodené peniaze.

prečítať si celú recenziu
Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

45% Karin Š.

11.09.2019

Dobrý deň všetkým, chcem napísať ohľadom hotelu Festa Pomorie. Hotel z vonku vyzerá krásne, ale z vnútra vyzerá otrasne, snack bar otras, na internete píšu, že každý deň menia jedlo za iné a takisto aj zmrzliny, malý výber je zmrzlín, každý deň tie zmrzliny také isté, to isté jedlo, veľmi suché, tým myslím pizze, hranolky atď, proste snack bar otras, takisto jedáleň otrasná, otrasné jedlo, každý deň to isté jedlo na obed a večer, raňajky boli jedine najlepšie, otrasné izby, vôbec ich nevysávajú, neustieľajú postele, zlomená posteľ, proste celý hotel by potreboval rekonštrukciu, ale luxusnú rekonštrukciu, recepčné boli milé. Ale inak už asi nič, ten hotel vyzeral ako 3 hviezdičky a nie 4, proste otras (ten kto pôjde do hotelu Festa Pomorie, nech si to poriadne rozmyslí, ale otras všetko jedlo, izby na stránke majú nafotené krásne, luxusné izby s krásnymi labuťami na posteliach, no bohužiaľ, v realite je to otras.

prečítať si celú recenziu
Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

60% Lucia

15.08.2019

Pozitívum: 10 min od letiska, ubytovanie. Negatívum: úplne najhoršie more, plné trávy, chalúh a bohviečoho ešte. Strava príliš jednotvárna. Bazén skôr studený, plno detí, nie je si kde zaplávať. Celkovo nám Bulharsko neučarovalo. Tento hotel je skôr pre rodiny s deťmi, nie pre dospelých, ktorí si chcú oddýchnuť.

prečítať si celú recenziu
Tokaliev recenzie

Tokaliev

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

95% Peter S.

07.08.2019

Izba dostačujúca s klímou. Človek trávi čas vonku. Personál veľmi ochotný. Strava výborná a strašne veľké porcie. Mali sme raňajky a večere. Problém zjesť. Výborne situovaný. Päť minút na pláž, 8-10 minút kľudnou chôdzou do centra. Kopec obchodov a reštaurácií. Druhýkrát by som volil len raňajky. Ceny dobré. Traja ľudia komplet obed s pitím 35 leva cca 17,50€. Obed veľké porcie.

prečítať si celú recenziu
Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

86% Kristína

09.07.2019

Hotel priamo pri pláži - čistej s teplým morom, vlastný bazén s ležadlami a slnečníkmi. Animačný program na úrovni, zábavní animátori + detský klub v slovenčine pre deti, takže nuda nehrozí. Strava výborná, pestrá. Dobrý all inclusive program. Odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

95% Nikoletna1

07.09.2017

V Bulharsku a konkrétne v hotely Festa som bola po prvý krát. Po prečítaní ostatných recenzií som zostala v šoku a po pravde som sa bála. Hneď ako sme dostali číslo izby ktoré bolo po čísle 400 bála som sa, že budeme blúdiť, pretože hotel je naozaj veľký. Pravdou však bol opak. Personál z hotela nás pekne doviedol až do izby. Zostala som milo prekvapená. Izba bola naozaj čistá, obrovská a nakoľko sme nemali zaplatenú stravu varili sme si sami takže bola aj kuchynka. Mama podonášala aj handry aj jar ale nič nebolo treba všetko sme mali. Ak niekto píše že nemal príbor alebo mu niečo chýbalo stačilo ísť na recepciu a pýtať si. Ak máte ústa dá sa všetko. Každý deň chodili milé pani upratovačky, ktoré sa vždy pýtali čo nám treba. Nakoľko izby boli čisté skoro nikdy nebolo treba riadiť. Áno na izbu s výhľadom si treba priplatiť ale my sme mali výhľad do centra na ulicu čo bola hotová nádhera hlavne večer. Personál bol skvelí!! Čašníci milí a hlavne ochotní, plavčík nonstop pri bazéne veľmi milý. Dokonca zachraňoval jedného chlapca v bazéne. Veci máte celý čas pri bazéne strážené, nakoľko vôjsť môžte iba na kartu ráno si dáte uteráky na lehátko a ležíte až do večera. Každý deň v bazéne fungovali animátori ktorí vás vábili na rôzne hry, takže aj ked ste sa nehrali s nimi o zábavu ste mali postarané. Animátor bol veľmi milý, charizmatický, nikdy nestrácal úsmev z tváre. Kamaráti mali all inclusive takže aj ked sme my nemali stravu veľmi chválili. Z lobby baru nám občas niečo doniesli a bolo to famózne od koláčov po pizze a sendviče. Ľudia sa sťažujú na jednotvárnu stravu ale na výber tam bolo toľko jedál že si ani nemal šancu všetko ochutnať. Takže keď ste si každý deň dali niečo iné tak ste museli byť bohate spokojní !! Neviem aké izby dostali ludia ale my sme mali veľmi čisto. Všetko ste mali po ruke! zišli ste dole výťahom boli ste prakticky v bazéne, prešli ste tri kroky dolu schodmi boli ste v mori. Áno more nebolo také čisté boli aj chaluhy aj špaky na pláži. Ale ak je moje pieskové, treba rátať s určitou špinou. V prípade kamienkovej pláže tak nie je. Vstávala som ráno o 5tej a bola som na pláži zbierať mušľe, boli tam ludia ktorí sa o to starali zbierali a zhrnali všetku špinu ktorá tam je takže aj o to je postarané ale ludí ktorí vstanú o osmej to nevidia a samozrejme hundrú. Tej špiny ktorú vyplavý more je niekedy veľmi vela a ani sa to všetko odpratať nedá. Takže ak ste príliš luxusní zákazníci bude vám to vadiť. Čo sa týka teploty mora - poobede kapustová polievka, deti nemali problém sa kúpať aj celý deň. Ak ste mora už mali dosť umyli ste si nohy sprchou ktorá tam je hned po ruke a išli ste do bazéna. Osobne hodnotím hotel výborne, možno nie je pre mladé partie nežije to tam až tak ako na Slnečnom pobreží ale jednoznačne ho môžem odporučiť a dúfam, že sa sem dostanem aj o rok a rada požiadam aj o tú istú izbu z ktorej nevidno more, ale rozhodne ráno ked otvoríte balkón cítitie jemnú vônu práve upečeného pečiva. Nehovoriac o tom, že ked ste hladní všetko je po ruke oproti jedny potraviny kúsok dalej dalšie. Dovolenku hodnotím na 1 určite ešte prídem!!

prečítať si celú recenziu
Salt Lake recenzie

Salt Lake

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

45% Lucia

05.09.2017

No hrôza. Išli sme 4. Globtour slabý, hneď so zmluvou boli problémy, na niekoľký krát konečne vyplnili naše údaje správne. Dohodnuté boli balkóny, nakoľko sú 3 ludia fajčiari. Balkóny sme nedostali pretože pre nás vraj také izby nemajú. Majiteľ navrhol, aby sa fajčilo v izbe pri otvorenom okne. Čo sme v krčme? Ani tam sa nespí v miestnosti kde sa fajčí. Pri problémoch, ktoré sa vyskytli na začiatku, v priebehu a aj na konci pobytu, delegatka reagovala miknutím pliec. Neskutočné. Na čo tam bola, keď nám vôbec v ničom nevedela pomoct? Ubytovanie nám sľubovali od 08:00 ráno. Našťastie sme prišli o 14:00, pretože hodinu sa este čakalo na izbu. Pri otázke, za koľko bude izba uprataná, recepčná povedala, ze netuší. Na celej recepcii chaos, ľudia behali sem a tam, nik nemal svoje miesto. Na stole zmluvy ľudí rozhádzané a potom nevedeli kto kde patril. Ked sa na niečo postažujete v prítomnosti majitela ( lebo neboli dodržané dohodnuté podmienky) , normálne na vás ten smrad zvýši hlas. Za celých 12 dní nazáujem o nejaké preriadenie. Museli sme si kupovať aj wc papier. Ked sme prosíkali aspoň o výmenu uterákov a umytie dlážky v kúpeľni, po 3 dňoch k nám prišla na dve minuty pani, ktorá chúďa mala na starosti cely hotel sama, očividne nevládala. O smetiach ani nevravím. Ani raz nevysypané. Človek by si vedel upratať po sebe, to nieje problém. Ale na co sme si platili hotel? Chodby prippmínali ubytovňu pre slobodné mamičky, alebo nejakú robotnícku ubytovňu. Každý den pred hotelom čakali ľudia s kuframi posedávajuci pri hoteli, unavení a nespokojní. Stretli sme Slovákov ktorý vysolili omnoho viac ako my a dostali štyria jednu izbu bez klímy. Áno, nebol to 5 hviezdičkový hotel a nečakali sme ze budeme sr*ť do pozláteného hajz*a, ale za tie prachy sa mohli o izbu trošku aj postarať, ci aspoň prejaviť záujem a snahu pri riešení problémov.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Pomorie

Tokaliev recenzie 95%

Tokaliev

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Elektra recenzie 90%

Hotel Elektra

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Penzión Rosen recenzie 89%

Penzión Rosen

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál60%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sunset Resort - Alpha/Beta/Sigma/Delta I/Delta II/Eta/Villen recenzie 83%

Sunset Resort - Alpha/Beta/Sigma/Delta I/Delta II/Eta/Villen

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

Kvalita izieb91%

Intenzita hluku v izbe74%

Čistota izieb80%

Personál91%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Penzión Asen recenzie 78%

Penzión Asen

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Interhotel Pomorie recenzie 76%

Interhotel Pomorie

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál60%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Hotel Biely Dom recenzie 71%

Hotel Biely Dom

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál70%

Pomer ceny a služieb90%

zobraziť recenzie
Sunny Bay recenzie 69%

Sunny Bay

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

Kvalita izieb72%

Intenzita hluku v izbe56%

Čistota izieb40%

Personál72%

Pomer ceny a služieb44%

zobraziť recenzie
Festa Pomorie Resort recenzie 66%

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

Kvalita izieb71%

Intenzita hluku v izbe7%

Čistota izieb11%

Personál80%

Pomer ceny a služieb13%

zobraziť recenzie