57%
Hodnotenie

Festa Pomorie Resort recenzie 

  • Bulharsko
  • Bulharsko
  • Slnečné pobrežie
  • Pomorie
16 °C
teplota vzduchu
9 °C
teplota vody
1:20 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 20 %
Poloha 57 %
Šport a zábava 37 %
Izby 58 %
Strava 58 %
Personál 50 %
57%
Celkové hodnotenie
40 recenzií
Monika
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 08.10.2019 Prečítané 44-krát
67 %
Hotel celkovo pekný, veľkou výhodou je, že je priamo na pláži, inak taká bulharská klasika, žiaden prepych, ale ani neporiadok. Bazén sme využili len raz a aj to len malý, nakoľko si syn rozbil koleno na hrane bazéna, tak viac do bazéna nechcel ísť. Jedlo veľmi jednotvárne, pre človeka, ktorý nezje všetko, tak veľmi malý výber. Najväčším sklamaním pre mňa bolo more a pláž, v Bulharsku sme boli už niekoľkokrát, ale také more som ešte nezažila. Veľké množstvo rias, ktoré urobili more čiernym, že som občas nemala ani chuť do neho vojsť. Pláž pri hoteli malá, v čase obeda veľmi veľa ľudí, ak ste neprišli ráno alebo neskôr poobede, tak ste si nemali ani kde sadnúť. Neodporúčam ísť na výlet - Pirátska loď + ostrov, zaplatili sme delegátke, pričom cena tohto výletu v kanceláriách na ulici podstatne lacnejšia, dlhé čakanie na lodi a nakoniec nás povozili loďou okolo brehu a len sa vyhovorili, že na ostrov nemôžeme ísť, lebo je zlé počasie, pričom bol krásny deň. Pre mňa to bol prvý a zároveň aj posledný výlet v Bulharsku. Neskutočné sklamanie a zbytočne vyhodené peniaze. čítať celú recenziu
Karin Š.
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 11.09.2019 Prečítané 0-krát
45 %
Dobrý deň všetkým, chcem napísať ohľadom hotelu Festa Pomorie. Hotel z vonku vyzerá krásne, ale z vnútra vyzerá otrasne, snack bar otras, na internete píšu, že každý deň menia jedlo za iné a takisto aj zmrzliny, malý výber je zmrzlín, každý deň tie zmrzliny také isté, to isté jedlo, veľmi suché, tým myslím pizze, hranolky atď, proste snack bar otras, takisto jedáleň otrasná, otrasné jedlo, každý deň to isté jedlo na obed a večer, raňajky boli jedine najlepšie, otrasné izby, vôbec ich nevysávajú, neustieľajú postele, zlomená posteľ, proste celý hotel by potreboval rekonštrukciu, ale luxusnú rekonštrukciu, recepčné boli milé. Ale inak už asi nič, ten hotel vyzeral ako 3 hviezdičky a nie 4, proste otras (ten kto pôjde do hotelu Festa Pomorie, nech si to poriadne rozmyslí, ale otras všetko jedlo, izby na stránke majú nafotené krásne, luxusné izby s krásnymi labuťami na posteliach, no bohužiaľ, v realite je to otras. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 15.08.2019 Prečítané 71-krát
60 %
Pozitívum: 10 min od letiska, ubytovanie. Negatívum: úplne najhoršie more, plné trávy, chalúh a bohviečoho ešte. Strava príliš jednotvárna. Bazén skôr studený, plno detí, nie je si kde zaplávať. Celkovo nám Bulharsko neučarovalo. Tento hotel je skôr pre rodiny s deťmi, nie pre dospelých, ktorí si chcú oddýchnuť. čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 09.07.2019 Prečítané 335-krát
87 %
Hotel priamo pri pláži - čistej s teplým morom, vlastný bazén s ležadlami a slnečníkmi. Animačný program na úrovni, zábavní animátori + detský klub v slovenčine pre deti, takže nuda nehrozí. Strava výborná, pestrá. Dobrý all inclusive program. Odporúčam. čítať celú recenziu
Nikoletna1
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 07.09.2017 Prečítané 3221-krát
95 %
V Bulharsku a konkrétne v hotely Festa som bola po prvý krát. Po prečítaní ostatných recenzií som zostala v šoku a po pravde som sa bála. Hneď ako sme dostali číslo izby ktoré bolo po čísle 400 bála som sa, že budeme blúdiť, pretože hotel je naozaj veľký. Pravdou však bol opak. Personál z hotela nás pekne doviedol až do izby. Zostala som milo prekvapená. Izba bola naozaj čistá, obrovská a nakoľko sme nemali zaplatenú stravu varili sme si sami takže bola aj kuchynka. Mama podonášala aj handry aj jar ale nič nebolo treba všetko sme mali. Ak niekto píše že nemal príbor alebo mu niečo chýbalo stačilo ísť na recepciu a pýtať si. Ak máte ústa dá sa všetko. Každý deň chodili milé pani upratovačky, ktoré sa vždy pýtali čo nám treba. Nakoľko izby boli čisté skoro nikdy nebolo treba riadiť. Áno na izbu s výhľadom si treba priplatiť ale my sme mali výhľad do centra na ulicu čo bola hotová nádhera hlavne večer. Personál bol skvelí!! Čašníci milí a hlavne ochotní, plavčík nonstop pri bazéne veľmi milý. Dokonca zachraňoval jedného chlapca v bazéne. Veci máte celý čas pri bazéne strážené, nakoľko vôjsť môžte iba na kartu ráno si dáte uteráky na lehátko a ležíte až do večera. Každý deň v bazéne fungovali animátori ktorí vás vábili na rôzne hry, takže aj ked ste sa nehrali s nimi o zábavu ste mali postarané. Animátor bol veľmi milý, charizmatický, nikdy nestrácal úsmev z tváre. Kamaráti mali all inclusive takže aj ked sme my nemali stravu veľmi chválili. Z lobby baru nám občas niečo doniesli a bolo to famózne od koláčov po pizze a sendviče. Ľudia sa sťažujú na jednotvárnu stravu ale na výber tam bolo toľko jedál že si ani nemal šancu všetko ochutnať. Takže keď ste si každý deň dali niečo iné tak ste museli byť bohate spokojní !! Neviem aké izby dostali ludia ale my sme mali veľmi čisto. Všetko ste mali po ruke! zišli ste dole výťahom boli ste prakticky v bazéne, prešli ste tri kroky dolu schodmi boli ste v mori. Áno more nebolo také čisté boli aj chaluhy aj špaky na pláži. Ale ak je moje pieskové, treba rátať s určitou špinou. V prípade kamienkovej pláže tak nie je. Vstávala som ráno o 5tej a bola som na pláži zbierať mušľe, boli tam ludia ktorí sa o to starali zbierali a zhrnali všetku špinu ktorá tam je takže aj o to je postarané ale ludí ktorí vstanú o osmej to nevidia a samozrejme hundrú. Tej špiny ktorú vyplavý more je niekedy veľmi vela a ani sa to všetko odpratať nedá. Takže ak ste príliš luxusní zákazníci bude vám to vadiť. Čo sa týka teploty mora - poobede kapustová polievka, deti nemali problém sa kúpať aj celý deň. Ak ste mora už mali dosť umyli ste si nohy sprchou ktorá tam je hned po ruke a išli ste do bazéna. Osobne hodnotím hotel výborne, možno nie je pre mladé partie nežije to tam až tak ako na Slnečnom pobreží ale jednoznačne ho môžem odporučiť a dúfam, že sa sem dostanem aj o rok a rada požiadam aj o tú istú izbu z ktorej nevidno more, ale rozhodne ráno ked otvoríte balkón cítitie jemnú vônu práve upečeného pečiva. Nehovoriac o tom, že ked ste hladní všetko je po ruke oproti jedny potraviny kúsok dalej dalšie. Dovolenku hodnotím na 1 určite ešte prídem!! čítať celú recenziu
Alica
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.08.2017 Prečítané 762-krát
60 %
Hotel krásny, ale prízemné apartmány hotová katastrofa. Pleseň, potuchlina, rozpadnutý nábytok. Žiadne súkromie, nedalo sa vetrať. Jediné pozitívum bola vynikajúca strava, rôzne jedlá, aj "naše". Personál stále dopĺňal, čo chýbalo. Pár krokov na pláž. Slnečníky za poplatok. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 11.09.2016 Prečítané 2163-krát
40 %
Destinaciu Pomorie sme si vybrali pre blizkost k letisku, hotel kvoli tomu, ze je situovany na plazi. V popise hotela je slubovany "krasny vyhlad a nadherna plaz". Pokym si nezaplati klient vyhlad na more, ma vyhlad na mociar, stare hrdzave maringotky, pripadne na spinavu ulicu. Na izbach je slubovany internet, no Wifi free je len na recepcii. Izby neupratuju, a hoci slubuju aspon zakladne vybavenie, nie je mozne si samostatne upratat, navarit, mikrovlkna tam tiez nie je. Treba ratat s tym, ze si treba priniest pomocky na umyvanie riadu, aj upratanie. My sme stravu nemali zaplatenu, ale ti, co mali all inclusive, neboli spokojni, bolo to stale dookola to iste. V restauraciach mimo hotela sa dalo dobre a lacno najest. Plaz bola velka katastrofa, spinava, same smeti, cigaretove ohorky, nevysypane smetne kose, smeti rozfukavane po celej plazi, more vyplavovalo riasy a chaluhy. Sluzby nula bodov, ziadne sliapacie bicykle, ani nic pre deti. Hotel vraj vhodny pre rodiny s detmi, ale pre deti tam neboli velke prilezitosti, jedna hojdacka, maly detsky kutik, kde si mohli deti len kreslit, otvoreny len kratko. Jedine, co si deti uzili, bol detsky bazen. Prvy dojem z hotela velmi zly, ma 250 izieb rozlozeny v 4 blokoch a 5 poschodiach. Prislli sme tam s 2 malymi detmi po polnoci, recepcny nam dal kartu od dveri a vyviezol na nase poschodie - takmer hodinu sme hladali izbu! Recepcny z recepcie zmizol, nedalo sa koho spytat, izba sa nedala najst - za kazdym rohom dvere, schody hore aj dole a bolo nemozne sa tam vyznat. Bonus bol, ze ked sme ju konecne nasli, zistili sme, ze nam nedal kluce od izby, karta nefungovala! V tom momente som sa chcela otocit a vratit sa domov. Dalsia nepochopitelna vec bola, ze hotel predava izby sukromnym osobam, ktore si tam robia, co chcu, nerespektuju dovolenkarov - nasi susedia Rusi jeden cely den vymienali bezpecnostne dvere - brusenie, vrtanie, vsade prach, ktory siel do nasho apartmanu, kedze vchodove dvere nemaju prah - vsade smrad, spina, prach! čítať celú recenziu
chapron
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 21.08.2016 Prečítané 450-krát
47 %
Hotel nezodpovedá počtu hviezdičiek. Špinavé izby, celý čas pobytu nebolo v izbe povysávané, uteráky menené s biedou každý druhý deň. Strava dobrá, až jednotvárnosť po celý pobyt. Málo ovocia čo je nepochopiteľné. Špinavé more pri hoteli, rybací pach po celý čas. Nedoporučujem nikomu !!!!! čítať celú recenziu
marcus
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 12.07.2016 Prečítané 566-krát
47 %
Hotel blízko letiska, to bola jedina výhoda. Pláž špinavá, slnečníky a ležadla za poplatky. Keď chcete byť na pláži pri vode na deke tak vás vyhodia, musíte isť za ohraničenú zónu, čo je problém keď máte malé deti. Jedlo jednotvárne. Čas obeda od 12:30 do 14:00 keď deti spia. Stále to isté dookola. Posledné dni sme už ani na jedlo do hotela nechodili. Nápoje z allinclusive veľmi ďaleko z pláže. Wifi pripojenie len na recepcii. čítať celú recenziu
Slavka
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 09.07.2016 Prečítané 459-krát
50 %
Hotel je cca 15min. autobusom od letiska. Dostali sme povestnu izbu c. 111, ktoru sme hned vymenili. Priplatili sme si za apartman s vyhladom na more a nie s vyhladom na tuje a stenu bazena. Tiez sme si priplatili za kuchynku, nakolko sme dovolenkovali po 1x aj s nasim 2-rocnym synom a casove rozpatie sluzby All inclusive nam nevyhovovalo. Kuchynka tam sice stala, ale vybavenie v nej nebolo- ziaden pribor, hrniec, mikrovlnka, rychlov. kanvica. NIC. Izba - pozor na rozpadavajuci sa nabytok. V kupelni je vana posadena bez izolacie, pri sprchovani je voda vsade na zemi. Odtoky velmi zapachaju, najma rano. WC sa kyva. Upratovanie bolo v poobednajsich hodinach-upratovacke treba dat peniaze a odchytit si ju, ak chcete vymenit uteraky a postelnu bielizen, lebo vam vynesie iba kos. Sluzby all inclusive - casove rozpatie ranajok bolo dobre. Obed - zacinal o 12. 30, co je pre male deti neskoro. Trval iba 1 a pol hodiny, restauracia bola preplnena, nebolo si kam sadnut, vsetci boli nervozni a drzi. To iste sa dialo pri veceri, ktora zacinala tiez neskoro. Plaz - pieskova, more teple. Nie je dokladne cistena, v piesku su ohorky z cigariet. Lezadla a slnecniky su za poplatok - 18 leva za slnecnik a 2 lezadla. Okolie hotela - male obchody, potraviny, zmenaren vsetko na par krokov. Nedaleko pekna promenada, detske ihrisko, restauracie. Animacie - dvaja animatori, kazdy vecer pol hodina tancovania s detmi na tie iste pesnicky. Cez den fungoval detsky kutik, ale s malymi detmi tam musia byt rodicia. Animatori rozpravaju anglicky a rusky. Zhrnutie - hotel nie je hoden tolkych hviezd, nie je baby friendly, ale vhodny pre starsie deti a pre nenarocneho turistu. čítať celú recenziu
kristína
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 696-krát
80 %
Transfer super len asi 10 min. od letiska, hotel sme navštívili už 2 krát a ešte sme dostali tú istú izbu, ktorú aj rok predtým. Boli sme spokojní, vedeli sme do čoho ideme, podľa mňa hotel je super pre rodiny s deťmi, blízko na pláž, izby dostatočne veľké, upratovanie lepšie ako rok predtým. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 21.08.2015 Prečítané 807-krát
30 %
Neodpoprúčam tento hotel isto nikomu. Na dovolenke sme boli 2 rodiny a mali sme 3 izby. Na izbe sme mali hotové mravenisko a na druhej izbe sme chytili 2 myši. V CK nás surovo oklamali, že budeme bývať na najvyššom poschodí s výhľadom na more. Skutočnosť bola taká, že sme bývali na prízemí s výhľadom na kríky. Všade špina, pavúky, pavučina. Kľudne môžem pridať aj videá. Hotel ma 4*, ale prístup asi na 1*. Nikto sa nám neospravedlnil a delegátka sa tvárila, že všetko je v pohode (že to je normálne), keď sme jej to povedali. Ešte dodám... strava každý deň rovnaká. čítať celú recenziu
Roman
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 670-krát
57 %
Pre menej náročných klientov. Izby typu apartmán veľké, sociálne zariadenie na úkor veľkosti izieb malé. Upratovanie slabé, ochota personálu hotela malá. Pekný bazén, pláž hneď pri hoteli, pozvoľný vstup do mora vhodný pre deti. Teplota mora v auguste 2015 veľmi príjemných 28 stupňov (merané vlastným teplomerom). Pláž čistili denne, ale nie s veľkým zápalom. Slnečníky za poplatok 7€, popraskané a bez podušiek. Cesta do centra Pomoria autobusom pár minút za poplatok 1 Leva. Ceny v obchodoch ako u nás a lacnejšie. Stravu sme mali ALL inclusive - výber malý, výborné polievky a zákusky. Mäso nedopečené, asi majú radi vo vnútri krvavé (kuracie krídelká). Teľacie mali výborné. Cena dovolenky bola nižšia ako v iných prímorských krajinách, takže tomu zodpovedali aj služby. čítať celú recenziu
Nikoleta
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 08.08.2015 Prečítané 613-krát
77 %
Hotel - OK, luxus nie - ale v pohode. Hotel je dost rozsiahly, bazeny vyzerali fajn - neskusala som. Minus - animacne programy. Daleko od centra. Kludny hotel, kludne okolie - pre rodiny s detmi ok, pre bezdetnych nuda. Plaz neupravovana. Na plazi 24 hodinovy bar, kde hrala super disko hudba. čítať celú recenziu
Linda Krúpová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 09.12.2014 Prečítané 694-krát
82 %
Mali sme príjemnú dovolenku, hotel je nový a pekný. Je to obrovský komplex oblopený ďalšími veľkými hotelmi, takže v tejto štvrti nie je toľko obchodov a reštaurácii, je to taká kľudnejšia časť Pomoria, pre mladých ľudí miestami až nudná, no pre rodiny asi ideálna. Centrum starého Pomoria je veľmi pekné, vzdialené max. 30 minút chôdze. Dá sa tam dostať aj autobusom a určite sa oplatí ísť sa tam pozrieť. čítať celú recenziu
Emília Trnovcová
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 09.12.2014 Prečítané 499-krát
96 %
pekný nový hotel pekné izby ,trochu malé až na hlučnú rusku klientelu,maly by mat viac personalu lebo napory na večeru nezvládali čítať celú recenziu
Simona Kotrádyová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 09.12.2014 Prečítané 273-krát
82 %
Tento hotel určite odporúčame, boli sme veľmi spokojní. Nemôžeme nič zlé povedať na tento hotel, ani lokalitu.. mali sme asi 15-20 min. pešo od centra mesta, čo je super lebo nie je to ani ďaleko a zas ani tak blízko aby sme tam mali hluk :) .. určite odporúčam!! čítať celú recenziu
Eva G.
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 29.08.2014 Prečítané 1589-krát
80 %
Hotel a izby podla popisu v katalogu, super poloha hotela na plazi, kratky transfer z letiska, super bazeny - deti sa maxim. vyblaznili, more teplucke, zo zaciatku riasy - nam nevadili, dalej more ciste, strava - nemam co vytknutp personal v hoteli aj na recepcii mili, ustretovi, cokolvek sme potrebovali. čítať celú recenziu
Liptáková
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 27.08.2014 Prečítané 1374-krát
80 %
Ubytovaní sme boli hneď, transfer z letiska je veľmi rýchly. Hotel má dva bazény, no počas nášho pobytu druhý bazén čistili asi 3 dni. Nedalo sa vôbec kúpať. Hotel je vhodný pre detičky. Nie sú tam vôbec vlny. Odporúčala by som tento hotel, veď my sme v ňom boli už 2x. čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 12.08.2014 Prečítané 1602-krát
67 %
Priestranný hotel, vkusná vstupná hala, loby bar akoby zaspal interiérovou architektúrou dobu, apartmány dostačujúce. Bazény 2, vo väčšom kvalitnejšia voda - častejšie menená. Jedáleň určená pre all inc. stravovanie hneď pri pláži, Fish reštaurácia a Pizza reštaurácia. V ponuke je aj fitko a spa welness. Personál je príjemný. Upratovanie apartmánov dostačujúce. čítať celú recenziu