68%
Hodnotenie
68%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

Viand recenzie 

Viand recenzie 

1:20 h
7 °C
7 °C
9 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
469 €
469 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 48 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 58 %
Izby 77 %
Strava 60 %
Personál 67 %
68%
Celkové hodnotenie
27 recenzií
Dana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 18.08.2019 Prečítané 38-krát
67 %
Z letiska do hotela je 30min autobusom. hotela hneď uličky s obchodíkmi. Chodníky úzke s vysokými obrubníkmi, povrch nerovný, veľa turistov, hluk, po ceste auta, kone s kočmi, vláčik, kolobežky. Obchodíky s čínskym a tureckým tovarom, nič kvalitné a zaujímavé. Jeden obchod s kozmetikou z lupeňov ruží, tu sa dalo vybrať. Dosť špina, žiadne koše na odpadky, slabá hygiena /nabral zmrzlinu a potom olizoval tú naberačku/. Rybičková pedikúra všade, skúsila som, ale žiaden rozdiel. Ceny som bola pozrieť aj v potravinách, ale mne sa zdajú drahšie ako u nás. Zmenárne sú všade. Ja som zmenila hneď na letisku, ale tam je najhorší kurz. Ubytujú až od 14:00, takže som mala v príručnej batožine plavky, plachtu, šľapky a kraťasy a rovno na pláž. Snack si môžete ísť zobrať aj bez náramku, ten dávajú až od 14:00. Nikto to nekontroluje. Hotelový bazén - tak to bol šok... malý, z boku hotela, od steny asi pol metra a z druhej strany možno aj meter, žiadna výsadba, kvety, ležadlá nič. Asi 30 ležadiel bolo vedľa, ale to už o 6:00 boli obsadené. Nevidno ani na bazén, ani na pláž. Vestibul - stiesnený, 1 wc na prízemí, z boku posedenie vonku v záhrade, nečakajte nejaké kvety, krásne stromy, palmy. čítať celú recenziu
Majo
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 18.10.2018 Prečítané 719-krát
70 %
Príjemný hotel na pláži na skok od centra. Bazén pri hoteli bol malý, ale to sme neriešili, keďže pláž bola pri hoteli. Chodili sme z pláže do hotela na WC aj pre jedlo či nápoje. Upratovanie sa líšilo podľa poschodia, na tom našom to bola bieda. Jedlo bolo slušné po celý deň, aj mimo obeda sa dalo dobre najesť. V meste bolo veľa obchodíkov a atrakcií. Deti povedali, že tam majú jarmok celý rok. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 13.08.2018 Prečítané 849-krát
90 %
Hotel bol od letiska vzdialeny asi 40 min. cesty autobusom. Nachadza sa priamo na plazi, k moru sa dostanete ani nie po minute chodze po drevenom chodniku. Cistota hotela a izieb bola na vysokej urovni, taktiez o cistotu terasy sa starali viackrat za den. Strava bola velmi pestra, niekolko druhov masa na rozne sposoby, mnozstvo zeleniny a ovocia, cestoviny a male sladkosti pod zub. Obcerstvenia medzi hlavnymi chodmi bolo vzdy dostatok, takisto kvalitne napoje, kava ci alko a nealko drinky. Personal bol ustretovy a priatelsky. Hotelu mozno vytknut akurat nedostatok lezadiel, ktore sa nachadzali mimo pomerne maleho bazena a nedostatok spolocenskych aktivit pocas pobytu. čítať celú recenziu
Marianna
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 27.07.2018 Prečítané 855-krát
97 %
Hotel má vynikajúcu polohu - je hneď na pláži, v prípade prehánok ste hneď "v suchu", pre rodinu s deťmi je to veľmi praktické. Nachádza sa v tichšej časti, nie priamo na promenáde, čiže počas dovolenky sme si kľudne pospali bez decibelov. :-) Za to má naše najväčšie +. Vonkajšie priestory - tu dávam jediné mínusové hodnotenie. Na kapacitu hotela, má hotel malú časť na sedenie vo vonkajších priestoroch. Najmä večer sme si nemali kde sadnúť, čiže all inclusive nápoje sme využívali skôr cez deň, večer, najmä v čase večere a po nej, to bolo nemožné. Spolu 12 stolov pod prístreškom je veľmi málo na taký hotel. Počas nášho pobytu boli aj prehánky, čiže sa dalo sedieť len tam. Inak je tam ešte jedna časť, čo sú stoly pod slnečníkmi, no tiež ich nie je veľa. Bazén - úplne mini, počas nášho pobytu ho využívali najmä deti, no to mi nevadilo, prišli sme tam kvôli moru a to bolo perfektné. :-) čítať celú recenziu
Kubo Roman
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 13.08.2017 Prečítané 776-krát
97 %
Ďakujeme za krásne strávenú dovolenku v hoteli Viand, v našom prípade veľmi pekná, nezabudnuteľná dovolenka s deťmi, strava na jednotku, nikto nemôže povedať, že si nemal z čoho vyberať, nápoje stále k dispozícii, akýkoľvek výber, poobedňajšie maškrty boli TOP, upratovanie na izbe každý deň, každý deň čisté uteráky, po prípade hneď, aj výmena posteľného prádla. Animátori sa stále snažili detičky zabávať, vymýšľať nové hry a súťaže. Pláž krásna, upravovaná, slnečníky a ležadlá síce za poplatok, ale čo sa týka jedla, nápojov zmrzliny, všetko ste si mohli vziať aj na pláž - aj čašníci sa hneď pýtali, či idete na pláž, aby Vám napr. nápoj mohol dať do plastu. :-DDD Nemôžeme tomuto hotelu ani personálu vytknúť ani jednu jedinú chybu. Verím, že každý bude aj bol taký spokojný, a tí, čo nie, to je typ ľudí, ktorí si nájdu, aby bolo niečo vždy ZLE. Ešte raz ďakujeme a tešíme sa na budúci rok. Rod. Kubová čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 24.06.2017 Prečítané 541-krát
80 %
Výborná poloha priamo na pláži, takže naplno sa dá využiť all inclusive, izby čisté, upratané, vymenené plachty a uteráky každý deň, bazéniky však maličké, žiadne ihrisko pre deti, ale animátori sa snažili s deťmi kresliť, hrať sa, súťažiť. Popravde fotky bazénov, nezodpovedajú pravde (malý bazénik a detský len také pľuvátko, ale my sme prišli kvôli moru), ani akože detské ihrisko, ktoré pozostávalo zo zlomenej nejakej hojdačky a nafukovacieho domčeka. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia