65%
Hodnotenie
65%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

Marvel recenzie 

Marvel recenzie 

1:20 h
21 °C
21 °C
17 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
408 €
408 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 54 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 52 %
Izby 63 %
Strava 62 %
Personál 58 %
65%
Celkové hodnotenie
48 recenzií
Ada
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 20.08.2018 Prečítané 677-krát
63 %
Hotel zodpovedá takej slabšej trojke. Už má niečo odžité, ale inak izbu sme mali síce takú v rohu s výhľadom na ulicu, ale bola priestranná a čistá. Posteľ veľká, pohodlná. Deti mali rozťahovací gauč a pomerne sa tlačili a to majú 6 rokov. Na striedačku sme s nimi spali aj na posteli. :) Kúpelka čistá, ale nie je v nej že vôbec nič, ani jedna polička, ani fén. Čo mne osobne vadilo, že tam bol len úplne mikro malý smetný kôš a na to, že si vkuse musíte kupovať balenú vodu, tak vyprodukujete dosť veľa odpadu, tak sme to dávali do igelitky a upratovačka to zobrala. Celkovo to ujde, ale už by som sa nevrátila. čítať celú recenziu
Iva
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 29.07.2016 Prečítané 988-krát
57 %
Hotel Marvel sme si vybrali na základe dobrých recenzií. Buď sme mali smolu alebo sa niečo v hoteli zmenilo alebo sme super nároční. Stretli sme však viacero ľudí, ktorí dovolenkovali po minulé roky v Turecku a boli rovnako sklamaní. Úroveň služieb je neporovnateľná. Už sa sem nevrátime. Hotel má veľa najmä ruskej, menej nemeckej a anglickej klientely. čítať celú recenziu
Bianca Rechtoríková
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 27.01.2016 Prečítané 701-krát
93 %
Hotel Marvel sme si vybrali na poslednú chvíľu a nie je čo ľutovať. Hotel sa nachádza na super mieste. Nie je tam žiadny hluk, v hoteli bol kľud, veľmi dobrá dovolenka pre rodiny :), strava v hoteli dobrá, mali si z čoho vybrať aj deti aj dospelí, bohaté bufetové stoly :), nechýbala ani zmrzlina! Čo vždy deti potešilo. Pláž bola čistá, ležadlá boli za minimálni poplatok. :) Hotelový bazén bol čistý, aj ležadlá okolo bazéna :), jednoducho hotel ani prostredie hotela nemalo žiadnu chybu! :) čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 24.08.2015 Prečítané 764-krát
83 %
Hotelu Marvel nie je čo vytknúť, krásne veľké izby, čisté, personál veľmi príjemný, jedlo fantastické, proste som tam nenašla chybu, síce jednu áno, ale za to hotel nemôže, ľudia si obsadzujú ležadlá pri bazéne už o 6 ráno, takže tam sa nedostanete, ale nejak som to neriešila, keďže som prišla na dovolenku k moru, porovnávam s vedľajším hotelom Victorou Palace 5*- ona je čistá katastrofa oproti Marvelu. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 21.08.2015 Prečítané 777-krát
77 %
Pri rozhovoroch s hosťami z iných hotelov sme sa tešili, že sme vybrali práve hotel Marvel. Personál kmital od rána do večera, čo bolo i vidieť. Chyžné nám menili osušky takmer denne, posteľné prádlo nám prevliekali, upratovačky permanentne umývali spoločné priestory, jedáleň, terasy. Obsluhujúci personál bol príjemný, čo viac si priať? Jedlo bolo vynikajúce, rôznorodé, veľa zeleniny, ovocia, mäso na rôzne spôsoby, polievky, zákusky, prílohy, zmrzlina. Vždy bolo z čoho vybrať. Chutilo nám. Pri bazéne v bare, či v lobby bare ste sa mohli osviežiť pivom, nealkom, rôznymi miešanými drinkami, kávou, čajom. Dokonca ste si mohli nápoj zobrať k moru. Animátori boli zameraní skôr na zábavu detí, ale boli fantastickí. Posedenie pri bare priamo v bazéne bolo tiež príjemným osviežením. čítať celú recenziu
lenka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 04.09.2014 Prečítané 1679-krát
83 %
Velmi prijemny hotel vhodny skor pre rodiny s detmi, pre ludi, co chcu oddychovat. Hotel je velmi dobre situovany, blizko plaze, promenady, vyhlad sice mierne kryje hotel Victoria palace, ale na more vidite. Izby su ciste, jednoduche, ale moderne. Kazdy den doobeda upratovane, menene uteraky, na poziadanie vyupratovana cela izba. strava bola velmi dobra, trochu nam chybali v jedalnicku ryby a bolo malo ovocia. Nesetrili koprom, ktory bol zpociatku asi v kazdom jedle, potom uz sa to zlepsilo. Ale inak bolo vzdy z coho vyberat ci uz pre deti, alebo dospelych. personal mily az na slecnu pri pool bare, ktora tam bola asi za trest. Drinky pri bare nic extra, ale bolo aj alko, nealko, pivo, vino. Bazen cisty s plavcikom, lezadla ste sice museli obsadzovat vcas rano, aby sa vam usli, ale to pripisujem mnozstvu ludi v hoteli. Plaz cista, len slnecniky a lezadla si musite kupovat. More teple, trocha spinavsie kvoli riasam. Organizacia cestovky spickova, delegatka prijemna a ustretova. Nevyhodou bolo malo vytahov, rady v jedalni na kavu ci palacinky. čítať celú recenziu
sisa
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 1759-krát
100 %
Hotel je krásny, moderne zariadený, čistota na vysokej úrovni, úžasné izby veľké, luxusné s pekným výhľadom, klimatizáciou, s chladničkou, veľké postele, poloha je fantastická takmer na morskej pláži, veľká terasa na izbách, fungujúci personál. Pekná dovolenka. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 03.01.2014 Prečítané 2628-krát
73 %
V Bulharsku som už bola niekoľkokrát, ale tento hotel ma veľmi príjemne prekvapil. Čistota v izbách a aj v reštaurácií, denne večerný program, milý personál. Určite lepší hotel ako pred ním stojaci Victoria Palace - ten je jedna veľká katastrofa. čítať celú recenziu
Simi
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 12.09.2013 Prečítané 2151-krát
83 %
Po prečítaní niektorých recenzií na hotel Marvel i Bulharsko ako celok, sme boli pripravení na čokoľvek a odlietali sme s "malou dušičkou", ale strávili sme veľmi príjemnú a kľudnú dovolenku, plnú slnka, oddychu i zážitkov. Ubytovanie i strava boli výborné, môžme len odporúčať. čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 1733-krát
83 %
Služby hotela boli vynikajúce, maximálna spokojnosť. Čistota či v okolí hotela alebo izieb bola udržovaná každodenne. Strava bola pestrá, niektoré jedlá sa opakovali, ale vždy sa dalo najesť. V prípade nejakých pripomienok, personál sa ho snažil riešiť čo najrýchlejšie. čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 12.07.2013 Prečítané 1897-krát
80 %
S hotelom sme boli spokojní, strava nám veľmi chutila, ubytovanie čisté, uteráky boli menené každé 2-3 dni, personál ochotný. Vo vnútri k dispozícii 2 reštaurácie, na terase bar s občerstvením, tiež pri bazéne, lobby bar za poplatok aj keď máte all inclusive. Lehátka si každý obsadzoval skoro ráno, keďže ich nie je dostatok na toľkých hostí. Na hoteli tetovacie štúdio, kaderníčka, taktiež Turecké kúpele za poplatok myslím 10 leva. čítať celú recenziu
patrik s., unín
Termín pobytu: Aug 2008 Recenzia pridaná 27.06.2010 Prečítané 4098-krát
96 %
velmi dobra dovolenka, po navrate domov som si uvedomil ze som hrozne oddychnuty ak by som mal vyuzit vsetky moznosti ktore destinacia ponukala, musel by som tam byt mesiac a nie tyzden. mimochodom, tento rok idem znova. normylna clovek musi byt spokojny. čítať celú recenziu