81%
Hodnotenie
81%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Primorsko  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Primorsko

Hotel Belitsa recenzie 

Hotel Belitsa recenzie 

1:20 h
21 °C
21 °C
17 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
617 €
617 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 51 %
Celkový dojem 78 %
Pláž a more 76 %
Izby 84 %
Strava 71 %
Personál 69 %
81%
Celkové hodnotenie
9 recenzií
Ivana
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 01.09.2019 Prečítané 0-krát
70 %
Hotel dostal novú fasádu, izby priestranné, čisté. Strava bola pestrá, veľa ovocia, zeleniny vždy sa dalo vybrať. Personál milý. Okolie hotela veľmi pekné, veľa zelene. Stredisko Primorsko je pekné, čisté, bývajú tam rôzne akcie v amfiteátri. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 30.07.2017 Prečítané 370-krát
95 %
Výborná voľba pre rodiny s deťmi. O rok sa opäť vraciame. čítať celú recenziu
Marian z KE
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 20.08.2016 Prečítané 1504-krát
95 %
Bola to nasa prva dovolenka v Bulharsku a poprve aj s CK. Zamestnankyne pobocky CK v Kosiciach nam uplne dobre poradili a za par dni sme uz leteli /do Bulharska poprve/. Hotel sme mali s ranajkami a stacilo to nam uplne, pretoze sme kazdy vecer chodli uzivat si bulharske restauracie. Poviem ,ze ceny boli uplne fajn a vino je fakt dobreee ! Takze sme mali dovolenku s Primorsku s CK SUPER a budem to odporucat aj znamym ! čítať celú recenziu
Mario
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 12.01.2015 Prečítané 287-krát
86 %
Pekný hotel po prerábke. Má pekný areál a ihrisko pre deti. čítať celú recenziu
Martin S., Kysucké Nové Mesto
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 21.03.2012 Prečítané 3393-krát
100 %
V Primorsku som bol pred 2 rokmi.Tento rok idem znova. Mám prechodených vela destinácií, ale Primorsko a hotel Belitsa možem naozaj doporučit. Chcem sa podakovat ck za ochotný prístup počas nášho pobytu v hoteli Belitsa v Prímorsku. Tento rok sa znova teším na ten istý hotel. čítať celú recenziu
Adel
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 15.08.2011 Prečítané 2291-krát
80 %
Hotel Belitsa je pekný, majú super bazén, kde sa vybláznia deti aj dospelí. Personal milí, len my sme mali takú nezhodu, s pani upratovačkou, ktorá si rada vypila, potom neriadila ako mala ( chýbali nám hotelové uteráky a naše spodné prádlo!!!) :D Takže ak bude personal milí tak je možné, že je trošku pod parou :( Inak sme celkom spokojný :D čítať celú recenziu
k.j, ba
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 30.07.2010 Prečítané 3860-krát
84 %
Odporúčam jednoznačne. My sa tam určite vrátime a to asi jneď na budúci rok čítať celú recenziu
Jana B.
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 23.07.2010 Prečítané 4085-krát
35 %
Bulharsko a Belitsa nikdy viac.Delegátka CK sa k nám správala otrasne. Odmietla s nami spísať reklamáciu. Pri niekoľkých nákupoch sa nás pokúsili okradnúť. Proste zle vidali.Treba si dávať pozor. Už sme boli na pár dovolenkách, ale toto sme nikdy nezažili. Vrcholom boli bulharský colníci na letisku pri odchode. Ošacovali nás komplet. Prehmatkali cez šaty a aj moje ročné decko. Tej ešte pozreli aj do plienky. Vrchol a ževraj únia. čítať celú recenziu
Monika G., Bratislava
Termín pobytu: Júl 2006 Recenzia pridaná 20.09.2007 Prečítané 3414-krát
84 %
Stredisko skôr vhodné pre mladých ľudí, veľmi živé, more nás neočarilo, kvôli nemu by sme tam už asi nešli, ako dovolenka na hotely s bazénom a lacnou a dobrou stravou v meste, a dobrým nočným životom to bolo ideálne. čítať celú recenziu