62%
Hodnotenie
62%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Obzor  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Obzor

Paraizo Beach & Paraizo Teopolis recenzie 

Paraizo Beach & Paraizo Teopolis recenzie 

1:20 h
7 °C
7 °C
9 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
411 €
411 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 52 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 38 %
Izby 68 %
Strava 62 %
Personál 63 %
62%
Celkové hodnotenie
27 recenzií
Jana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 16.08.2019 Prečítané 69-krát
50 %
Po prichode na izbu nas cakalo velke sklamanie... plesnive postele s matracmi, plesnive steny a skrina, smrad a vlhkost v izbe. Kedze mame dve male deti, ziadali sme hned o vymenu izby. Vymenu nam slubovali kazdy den, ale az po 4 dnoch nas naozaj prestahovali. Kazda noc stravena v tejto izbe bola hrozna. Urcite tento hotel neodporucam, nakolko do tejto plesnivej izby ubytovavali turistov aj nadalej. čítať celú recenziu
Janette
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 16.08.2019 Prečítané 64-krát
40 %
Po ubytovaní v hoteli PARAISO BEACH OBZOR BULHARSKO s dieťaťom s respiračným ochorením v "novej" časti sme dostali zatuchnutú izbu s plesnivými posteľami a plesnivou skriňou. Žiadali sme výmenu izby. Tá mala plesnivé steny a lezúci hmyz. Žiadali sme opäť výmenu izby, manažér Nám sľúbil výmenu izby na vyššom poschodí na ďalší deň. Po príchode za manažérom sa výmena nekonala, izby nemali, a tak to šlo 5 dní. Nakoniec Nám dali izbu na piatom poschodí, ktorá vyzrela celkom dobre, pokiaľ neprišiel večer a nasledujúce ráno. Všetko sme spísali s delegátom CK H......... Upratovačky Nás budili každý deň, že vymenia kondenzu z klimatizácie, ktorá kvapkala na skriňu a dovnútra, čiže veci sme si opäť nemohli vybaliť. Večer smrdeli odtoky z kuchynky, na balkóne a v sprche, museli sme ich zalievať vodou. Taktiež neodtekala voda v sprchovacom kúte. Zaplatili sme 2200 E. A to sme už absolvovali aj Afriku a také čosi sme nezažili. Absolútne nedoporučujem. čítať celú recenziu
Miro
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 22.08.2018 Prečítané 693-krát
50 %
Hotel, ktorý by som viac nenavštívil. Priznám sa, že tohtoročná dovolenka (2018) vôbec nesplnila moje očakávania. Najskôr chaos s ubytovaním, potom počas celého pobytu vlny, v ktorých sa síce dalo šantiť, ale určite nie plávať. Ak ste tam 11 dní, šantenie vo vlnách vás každý deň nebaví. čítať celú recenziu
EvaJan
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 13.08.2018 Prečítané 610-krát
23 %
Mínusy - špina, pleseň v kúpeľni, špinavé koberce, preležané postele, neochota upratovačiek, kúpeľňu umyli raz za celý pobyt po reklamácii a to jednou hubkou od toalety až po umývadlo, kuchyňa slabý výber jedál s nízkou kvalitou, hygiena na nízkej úrovni, výmena obrusov len občas, bar - 80-te roky, špinavý, ulepený, umývačku riadu nemajú, umýva sa bez saponátov a hubky, len ručne, pri grile - pracuje v gumených rukaviciach, nie z dôvodu hygieny jedál, ale aby si nezašpinila ruky, v rukaviciach servíruje palacinky, prekladá surové a grilované mäso a zároveň handrou utiera nahorený gril a okolie. Na pláži špina, polámané plastové ležadlá a staré pokazené slnečníky. Personál neochotný, nikto vás nepozdraví, cítili sme sa ako na obtiaž. Hotel by som neodporučila nikomu, cena je neprimeraná. Transfer z letiska trval cca 1,5 hodiny v noci, šofér bol vyčerpaný. Plusy - blízko pláž a centrum mesta, pláž je široká a dlhá niekoľko km, pomerne kľudné miesto, ochotná a príjemná delegátka ck, ktorá sa snažila o odstránenie nedostatkov a spríjemnenie pobytu. čítať celú recenziu
Jaroslava
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 30.07.2018 Prečítané 708-krát
40 %
Hotel má 2 časti, staršiu a novšiu. Ubytovali nás na prízemí, takže z výhľadu na more sme nemali nič. Zariadenie je nové, vkusné - pokus o vintage. :-) Strava je jedlá, vždy sa dá niečo vybrať, bonusom je detské menu, ale najhoršie na tom je hygiena jedálne. Obrusy špinavé, šálky na kávu si pamätajú pozostatky po predchádzajúcich kávach (niekedy som vzala do ruky aj 5 šálok, kým som našla ako tak čistú šálku), taniere sú umyté len na oko. Venoval by hotel väčšiu pozornosť hygiene, za mňa skvelý hotel. Super poloha - stačilo zísť 40 schodov a človek je priamo na promenáde pri pláži. čítať celú recenziu
Maťa
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 12.07.2018 Prečítané 910-krát
70 %
Hotel má dve časti staršiu a novú časť, my sme boli ubytovaní v novej časti. Boli sme spokojní, ale všetko záleží od toho, kto je ako náročný. Ako príklad môžem uviesť Čechov, ktorých som si mala možnosť vypočuť pri ich hlasom rozhovore počas obedu, ktorí totálne všetko ofrfľali... takže nech si každý urobí svoj názor. čítať celú recenziu
Ctibor
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 03.08.2017 Prečítané 1348-krát
83 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z letiska na hotel bezproblémový, trvá asi hodinu. Ubytovanie v krátkom čase, bellboy ochotný. Poloha hotela je vynikajúca, blízko pri mori, výhľad na pláž a more. Ranný východ slnka je neskutočne nádherný. Strava vcelku rôznorodá, chutná, dopĺňanie priebežné. Izby priestranné a čisté. Pláž udržiavaná v čistote, počet ležadiel by mohol byť vyšší. More čisté, pozvoľný vstup. Práca plavčíka na profesionálnej úrovni. Hotel je neďaleko centra mesta a námestia, okolo ktorého je pešia zóna, obchodíky a reštaurácie. Práca a ochota delegátok na veľmi vysokej profesionálnej a ľudskej úrovni. Moje hodnotenie tohto rezortu je viac ako pozitívne. čítať celú recenziu
Marián a Viera z Bardejova.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 28.06.2017 Prečítané 718-krát
97 %
Ešte sme ubytovaní v tomto hoteli, sme veľmi spokojní so všetkým, nič nám nechýba, starostlivosť o hostí na úrovni. Izby pekné, čisté, upratovanie v poriadku, keď niečo potrebujeme, nie je problém prísť k chyžnej a ona vám veľmi ochotne pomôže. Strava na jednotku, dokladajú stále jedlo. Ochotný manažér hotela aj recepčná. čítať celú recenziu
Inka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 870-krát
80 %
Vhodne skor pre tych, co hladaju kludnejsie dovolenky, do centra mestecka dve minutky pesi. Transfer z letiska tak hodinku. Prisli sme okolo desiatej a ubytovali nas do hodinky, co bolo super. Jedine minus na krasnom novom a cistom ubytovani bol zapach z odpadu, chyba stavby. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia