Najnovšie recenzie hotelov

Yavor Palace recenzie

Yavor Palace

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

90% štefan

24.12.2019

Ústretový personál, snažili sa po každej stránke. Izba čistá, uprataná každý deň. Strava pestrá, nám to stačilo určite. Bazén čistý. Bar super, obsluha super, vždy je to o ľuďoch. Pre mňa a manželku super dovolenka, blízko do centra i pláž, atrakcie každého druhu, sme spokojní a odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Sunny Bay recenzie

Sunny Bay

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

75% Robert P.

21.11.2019

My sme tu boli veľmi spokojní! Vymenili aj kuchára a teraz strava je omnoho lepšia ako predtým (mnohí sa sťažovali)! Turecko-grécko-bulharská kuchyňa naozaj! Na izbách sa upratuje pravidelne. Sprchovacie kúty akurát budú musieť dať do poriadku! Hotel je na perfektnom mieste, do centra a na autobus 10 minút pešo! Na výlet sa oplatí ísť aj do Burgasu! Nádherná je pešia zóna a oplatí sa pozrieť na všetky múzeá!

prečítať si celú recenziu
Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

66% Monika

08.10.2019

Hotel celkovo pekný, veľkou výhodou je, že je priamo na pláži, inak taká bulharská klasika, žiaden prepych, ale ani neporiadok. Bazén sme využili len raz a aj to len malý, nakoľko si syn rozbil koleno na hrane bazéna, tak viac do bazéna nechcel ísť. Jedlo veľmi jednotvárne, pre človeka, ktorý nezje všetko, tak veľmi malý výber. Najväčším sklamaním pre mňa bolo more a pláž, v Bulharsku sme boli už niekoľkokrát, ale také more som ešte nezažila. Veľké množstvo rias, ktoré urobili more čiernym, že som občas nemala ani chuť do neho vojsť. Pláž pri hoteli malá, v čase obeda veľmi veľa ľudí, ak ste neprišli ráno alebo neskôr poobede, tak ste si nemali ani kde sadnúť. Neodporúčam ísť na výlet - Pirátska loď + ostrov, zaplatili sme delegátke, pričom cena tohto výletu v kanceláriách na ulici podstatne lacnejšia, dlhé čakanie na lodi a nakoniec nás povozili loďou okolo brehu a len sa vyhovorili, že na ostrov nemôžeme ísť, lebo je zlé počasie, pričom bol krásny deň. Pre mňa to bol prvý a zároveň aj posledný výlet v Bulharsku. Neskutočné sklamanie a zbytočne vyhodené peniaze.

prečítať si celú recenziu
Colosseum recenzie

Colosseum

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
55% Klient

24.09.2019

Izba vcelku vyhovovala. Hotel však celkovo vybývaný a starý. Strava nie je výstižné slovo. Všetko bola totál recyklácia ako na vojne. Nič sa tu nevyhadzuje, personál úplní amatéri v zložení brigádnici - študenti a pracujúci dôchodcovia. Žiaľ, celkovo jedna obrovská tragédia a už nikdy viac Coloseo. POZOR na pekné "reči" od predávajúcich v CK!!

prečítať si celú recenziu
Planeta Hotel & Aquapark recenzie

Planeta Hotel & Aquapark

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
73% Eňa

12.09.2019

Vynikajúci hotel, niet mu čo vytýkať, ten výber jedál, rozsah all inclusive je poriadny, neviem, či je to aj potrebné. Hotel ako celkovo je fajn, personál - chyžné boli úslužné, výborné. Hotel je udržiavaný a všetko, čo je na očiach - chodby, toalety, okolie bazéna tiež.

prečítať si celú recenziu
Kotva recenzie

Kotva

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
86% Jarka

11.09.2019

V Bulharsku sme boli prvýkrát začiatkom augusta 2019. Dosť nás strašili niektoré recenzie, ale skutočnosť bola celkom iná. Hotel je veľmi pekný, útulný a vhodný predovšetkým pre rodiny s deťmi. Izby boli čisté, každý deň upratané (aj bez nejakého úplatku) a takisto v nej všetko fungovalo. Možno nie všetky izby sú v top stave, ale tej našej nič nechýbalo. Strava bola celkom fajn, hladný človek sa z nej určite najedol, jedlá sa niekedy opakovali, ale snažili sa vyjsť v ústrety tak, aby si tam každý niečo našiel podľa svojej chuti. Treba to brať tak, že v tom hoteli je ubytovaných veľmi veľa ľudí z rôznych krajov a nie je možné vyhovieť chuťovým bunkám každému. Jeden má rád to, druhý zase iné. Súčasťou hotela je mini aquapark, kde sa môžu deti dosýta vyšantiť. Pre niekoho môže byť voda v bazénoch studená, ale je to tiež len o zvyku. Čím je v nej človek dlhšie, tým je teplejšia. Programy pre deti boli skoro každý večer a klobúk dolu, animátori dokázali roztancovať nielen deti, ale aj dospelých. Pláž bola od hotela na nejakých 10 min. cesty pešo. Strašili nás, že je tam voda špinavá a pláž takisto a čuduj sa svete, voda bola krásna čistá, teplá a na pláži žiaden bordel. Jasné, že voda nie je krásna tyrkysová ako niekde na Sardínii alebo v Turecku, alebo hocikde inde, ale je to čierne more, tak ani nemôže byť. Dúfam, že táto recenzia uľahčí iným rozhodovanie pri výbere hotela na Slnečnom pobreží, my sme určite neľutovali a zase by sme sa sem radi niekedy vrátili.

prečítať si celú recenziu
Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

45% Karin Š.

11.09.2019

Dobrý deň všetkým, chcem napísať ohľadom hotelu Festa Pomorie. Hotel z vonku vyzerá krásne, ale z vnútra vyzerá otrasne, snack bar otras, na internete píšu, že každý deň menia jedlo za iné a takisto aj zmrzliny, malý výber je zmrzlín, každý deň tie zmrzliny také isté, to isté jedlo, veľmi suché, tým myslím pizze, hranolky atď, proste snack bar otras, takisto jedáleň otrasná, otrasné jedlo, každý deň to isté jedlo na obed a večer, raňajky boli jedine najlepšie, otrasné izby, vôbec ich nevysávajú, neustieľajú postele, zlomená posteľ, proste celý hotel by potreboval rekonštrukciu, ale luxusnú rekonštrukciu, recepčné boli milé. Ale inak už asi nič, ten hotel vyzeral ako 3 hviezdičky a nie 4, proste otras (ten kto pôjde do hotelu Festa Pomorie, nech si to poriadne rozmyslí, ale otras všetko jedlo, izby na stránke majú nafotené krásne, luxusné izby s krásnymi labuťami na posteliach, no bohužiaľ, v realite je to otras.

prečítať si celú recenziu
Bohemi recenzie

Bohemi

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

60% Adam k.

08.09.2019

Hotel normálny na tri hviezdy, personál veľmi milý, ochotný, usmiaty, tam problém nebol. Problém je slabučký tlak vody, raňajky úplne o ničom, veľmi slabé a dennodenne to isté. Viem, že si zákazníkov hotel nevyberá, ale veľa Rusov, nevedia sa správať, nevedia slušne jesť ako ľudia. Celkovo neodporúčam Slnečné pobrežie vôbec, je to jedna veľká tržnica, stále tu fúka vietor, more špinavé, plávať a šnorchlovať sa nedá vôbec. Vyskúšali sme raz a vieme, že sa sem už nikdy nevrátime. Delegáti zo S.....u milí, príjemní, tam problém nebol. Ale škodí to značke, keď ponúka tento hotel. Osobne by som viac peňazí za dovolenku v Bulharsku nedal, nie je tu nič, iba veľký trh a opití Rusi a Angličania.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Bulharsko

Borjana recenzie 100%

Borjana

Bulharsko - Albena - Albena

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Moonlight recenzie 100%

Moonlight

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál82%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Riviera Holiday Club - Lotos Hotel recenzie 100%

Riviera Holiday Club - Lotos Hotel

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Forest Beach recenzie 100%

Forest Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Odyseus recenzie 98%

Hotel Odyseus

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
DIT Majestic Beach Resort recenzie 96%

DIT Majestic Beach Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sun City recenzie 96%

Sun City

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
HVD Clubhotel Miramar recenzie 96%

HVD Clubhotel Miramar

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Obzor

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Marvel recenzie 96%

Marvel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe8%

Čistota izieb8%

Personál95%

Pomer ceny a služieb6%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu