Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Club Hermes recenzie

Hotel Club Hermes

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Carevo

20% Trinity

13.09.2018

Pokoje jsou velmi malé, nelze si ani kam uložit kufr, skřín jedna malá, postel proleželá. Obsluha velmi neprofesionální a nekomunikativní. Pláž i okolí v nepořádku. Animátoři hluční a neprofesionální. Úklid nedostatečný. Jídlo bez invence a ne dobře stravitelné.

prečítať si celú recenziu
Primorsko Del Sol recenzie

Primorsko Del Sol

Bulharsko - Čierne more - juh - Primorsko

55% Jozef

11.09.2018

Žiadnych 5 hviezdičiek, možno 3, wellness nefunguje, kaviareň nefunguje, drinky zo sirupu, aj na tie sa čakajú rady, pláž bez údržby a aj keď máte ležadlo v cene, nikto Vám nezabezpečí, aby Vám ich uvoľnili neplatiaci zákazníci... Veľké sklamanie tento hotel.

prečítať si celú recenziu
Colosseum recenzie

Colosseum

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sonnenstrand

30% Podvedení hostia

08.09.2018

Cestovná kancelária sú podvodníci, klamári a šarlatáni, ktorí o sebe radi tvrdia, že sú lídrom na trhu už 25 rokov. Možno tak lídrom v podvodoch a zástupoch nespokojných hostí, ktorých svojimi bájkami o luxusných rezortoch nalákajú na najhoršie dovolenky v živote. Popis hotela v Bulharsku, Colosseum s 4*+ nezodpovedá realite. Neviem, či tu niekedy nejaký delegát CK bol, pretože my sme ho nevideli, ale asi nie. Po prílete si nájdite autobus sami z pomedzi desiatok ďalších... autobusy samozrejme neoznačené a musíte sa pýtať bulharských šoférov, ktorí krútia hlavami opačne, či je to váš autobus a na angličtinu sa tiež spoľahnúť veľmi nedá. Organizácia zo strany CK nulová. Nehovoriac o tom, že autobus sa po 10 minútach jazdy pokazil a 50 ľudí zostalo uväznených v poli bez vody a klímy. Po príchode do hotela bolo jasné, že hotel štvorhviezdičkový plus má maximálne len to + a hviezdičky žiadne. Klimatizované izby síce sú, ale klíma nefunguje, wifi síce je, ale nefunguje, strava, údajne all inclusive je vlastne plná penzia, ktorá sa nedá jesť! Jedlá sú buď rozvarené, alebo surové, denne sa opakujú vo variáciách, kde je vidieť, že zvyšky z predošlého dňa sú prevarené na niečo nové, aby sa nepovedalo. Kvalita a úroveň stravovacích služieb je naozaj príšerná a mali sme dojem, že kvalita bola zámerne nízka, aby ľudia nekonzumovali veľa. Celý "hotel" je skôr 30 rokov stará ubytovňa, ktorá bola postavená len ku kasínu, ktoré je súčasťou budovy a už pred rokmi skrachovalo. Spoločenské priestory sú nedostačujúce pre lôžkovú kapacitu, reštaurácia primalá a nezorganizovaná s obitými tanierami len na jednej strane, lobby prakticky žiadne, "lobby bar" umiestnený pred hotelom na parkovisku, terasa pre 250 izieb s 10 stolmi, okolo bazéna 20 ležadiel a bazén otvorený od 9 - 17, reštaurácia od 7 - 21:30 s prestávkami medzi obedmi a večerami. Ponúkaný all inclusive je vlastne len nechutná plná penzia. Výťahy sú pre celý hotel len 2, z toho jeden, prekvapivo, nefunguje. Hotel má elektrické zámky na karty, ale ku karte dostávate kľúčik, pretože elektrické zámky nefungujú. Kľúčik však dostávate len 1 na izbu a ste tak nútený ho nechávať na recepcii, kde sa personál celé dni hrá na telefóne, nehovorí anglicky a podáva kľúčiky kde-komu-ako-príde, bezpečnosť teda ukážková. Hygiena a vybavenie hotela je v dezolátnom stave, fén v kúpeľni obtočený lepiacou páskou, mali sme 3 izby a všade rovnaký scenár, sprchovací kút tvorí len plachta, takže vodu máte vždy po celej kúpeľni. Smrad, ktorý sa šíri z verejnej toalety do celého lobby, nasvedčuje, že sa tam umýva len veľmi zriedka ak vôbec. Po prvom dni by sme sa už najradšej vrátili. Pri plánovaní sa vyhnite Bulharsku a našej cestovke, ušetríte peniaze a zažijete viac muziky. Výber a prezentácia hotelov, ktoré ponúkajú, je zavádzajúci a klamlivý. Dnes si môžeme len sypať popol na hlavu, že sme sa nepozreli na katastrofálne recenzie hotela a CK vopred a skočili sme na last minute ponuku. Bulharsko je predražená destinácia s 3-násobne vyššími cenami ako v európskych metropolách, no so servisom ako v 4. cenovej triede v ZSSR. Rozhodne sa nejedná o lacnú destináciu. Des a hrôza. Vrelo NEODPORÚČAM!

prečítať si celú recenziu
Gladiola recenzie

Gladiola

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

90% Eva

04.09.2018

Boli sme maximálne spokojné - 3 ženské. Naša delegátka super, ubytovanie, až na pláže, ale to spôsobujeme sami turisti - ohorky cigaretové po pláži, vrchnáčiky od fliaš a podobne.

prečítať si celú recenziu
DIT Evrika Beach Club Hotel recenzie

Evrika Beach Club Hotel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

65% Michaela

02.09.2018

Hotel EVRIKA ma výbornú polohu v centre, priamo na piesočnej pláži, hotelový komplex je fajn aj animačný program zábavný. My sme boli ubytovaní v bloku D s výhľadom na more, kde sú pekné, čisté a veľmi priestranné izby (na vyžiadanie). Ak si však hotel vyberáte pre aquapark (ako my), musím upozorniť, že voda v bazénoch (aj pre najmenších!) je len pre otužilých, cca 20 stupňov a to pri vonkajších teplotách vzduchu 32 - 35 stupňov a tobogany sú otvorené len 4 h za deň s prestávkou. Jedlo v reštauráciách je chutné, výber je široký, ale pripravte sa na dav ľudí v určitých hodinách, mám pocit, že jedna hlavná reštaurácia a jeden snack bar je na celkovú kapacitu hotela nedostačujúci a tento priestor je extrémne hlučný. Inak sa tu dá prežiť vcelku príjemná dovolenka s rodinou, more bolo čisté a teplé, ležadlá na pláži pred hotelom zdarma. Výlet do susedského Nesebaru si nesmiete nechať ujsť.

prečítať si celú recenziu
Gladiola Star recenzie

Gladiola Star

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

85% Alžbeta

02.09.2018

Jedno velke dakujem, izba, strava, personal na jednicku s hviezdickou.

prečítať si celú recenziu
Kiparisite recenzie

Kiparisite

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

95% Ivana

02.09.2018

Izba bola čistá, výhľad bol zakrytý figovníkom, ale malo to výhodu, že počas celého pobytu sme mali čerstvo odtrhnuté figy. Uteráky vymieňali často, izba denne uprataná, posteľná bielizeň menená. Personál milý, aj keď mi chyžné pripadali nejaké zakríknuté. Hotel pôsobil na nás sympatickým dojmom. Pláž bola blízko, preplnená, ale za to nemôže nikto, promenáda dlhá a prechádzky nám vyplnili každý večer. Strava čerstvá a dalo sa vybrať. Nikdy sme nemali problém s tým, že by nebolo čo dať na tanier. A to sme nechodili do jedálne medzi prvými. Záporne hodnotím len výlet do Varny s návštevou delfinária, ktorý bol nudný a únavný a neprimerane drahý. Delegátka veľmi ústretová, milá a ochotná.

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Hermes recenzie

Hotel Club Hermes

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Carevo

20% Hana

27.08.2018

Pokud si chcete užít drahou dovolenou s veškerým adekvátním servisem, pohodou a klidem, pak si rozhodně nevybírejte hotel Hermes. Z požadovaného vám zůstane jen slovo „drahá dovolená“ a hluboké rozčarování. Do Bulharska jsem se těšila, protože si pamatuji, jak jsme sem jezdili s rodiči před čtyřiceti lety a jako dítě ze socialistické země jsem se jinam nedostala, tedy se mi zde líbilo. Jaké bylo moje překvapení, když jsem po příjezdu zjistila, jakoby se čas zastavil. Po otevření hranic, při cestách do zahraničí, nasbíral člověk zkušenosti a ví, jak vypadá All inclusive. Ne tak v tomto hotelu. Hotel si nechá dokonce zaplatit Ultra all inclusive a čekali by jste nadstandardní služby, opak je pravdou. Pokoje jsou miniaturní, jedna nejlevnější voda v petlahvi na týden (přičemž cestovka uvádí, že voda na pokojích není pitná). Úklid probíhá zřejmě podle toho, jak se pokojská vyspí, jednou vám přehází všechny věci, podruhé vůbec nepřijde, pak odnese ručníky a nedá nové, příště nedoplní ani toaletní papír a nevysype koš, ale ustele… pokud si chce dát cigárko, dá si ho u vás na balkoně a pak vám nakáže, aby jste to nikde neříkali. Když chcete cokoli řešit na recepci a recepční také zrovna není na cigárku, pak vám vysvětlí, že si stěžujete neprávem a že vše je perfektní. Služba na baru vypadá, že je tam za trest a podle toho se též tváří, ovšem jestliže se zrovna nerozveselí tím, že vám proti vaší vůli nalije půl sklenice tvrdého alkoholu do míchaného drinku, do kterého nedá led, o citronu, který docházel pravidelně, ani nemluvě. A to můžete být rádi, že jste si zrovna vybrali drink, za který se neplatí. Když ale obsluha nalívá alkohol i vašim dětem, pak se opravdu nesměte už ani vy. Jídlo je kapitola sama pro sebe. Sice bylo na výběr více druhů jídel, ale chuťově žádná hitparáda a když si jídlo přinesete k neuklizenému stolu, obsluha vás pozoruje, že máte pocit, že vás chce vidět někde hodně daleko a nedej bože si sednete na terasu při snídani, kdy pravidelně vyvážejí hodně ve vedru rozkládající se odpad, máte na žaludeční problémy zaděláno. Ani nám se střevní potíže nevyhnuly. Za to, že v tomto místě je moře hodně špinavé, plné řas a kousavých breberek hotel nemůže, ale že je všude hrozný nepořádek, který se ani ráno neuklidí, že na pláži nejsou vůbec sprchy ani použitelné toalety (k jedné toyce se bojíte přiblížit víc jak tři metry, aby jste neomdleli), to jde již na vrub resortu. Kapitola sama o sobě jsou animátoři, ti jsou naopak všude, jsou hodně hlasití s křečovitým úsměvem na rtu. Pokud se chcete vykoupat v bazénu, zapomeňte, protože buď se hraje polo a „všichni se ohromě baví“ nebo se cvičí „cosi“ podivného ve vodě a rozhodně to potřebuje hodně hlasitou hudbu nebo se loví nějaká nafukovací věc nebo…. Když toho máte dost a přenesete si lehátko dál, nezoufejte, vzápětí jistě s nějakou úžasnou aktivitou přiběhne nadšený animátor a vyhodí vás. No a když si myslíte, že večer se potěšíte západem slunce, pohledem na moře za zvuků kvalitní hudby, popřípadě si na parketu plážového baru zatančíte, zapomeňte. Krásny prostor Beach baru zaberou animátoři až do „zavíračky“ s naprosto nepoživatelným programem, který svou trapností nemá konkurenci. Takže utečete zpět do hotelu, kde se na vás mračí obsluha, která se těší, až konečně také zavře a vy vyčerpaně jdete na pokoj, kde se nic jiného než spát nedá a další den nanovo… takže vy počítáte dny ne s lítostí, jak se vám krátí dovolená, ale s radostí, že už konečně pojedete domů… má to výhodu, oceníte, jak dobře je u nás, že se na vás lidé občas i usmějí.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Bulharsko

Borjana recenzie 100%

Borjana

Bulharsko - Albena - Albena

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lotos recenzie 100%

Lotos

Bulharsko - Zlaté piesky - Goldstrand

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Moonlight recenzie 100%

Moonlight

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál82%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Forest Beach recenzie 100%

Forest Beach

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Odyseus recenzie 98%

Hotel Odyseus

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sun City recenzie 96%

Sun City

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
DIT Majestic Beach Resort recenzie 96%

DIT Majestic Beach Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Marvel recenzie 96%

Marvel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe9%

Čistota izieb9%

Personál96%

Pomer ceny a služieb7%

zobraziť recenzie
HVD Clubhotel Miramar recenzie 96%

HVD Clubhotel Miramar

Bulharsko - Obzor - Obzor

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu