Najnovšie recenzie hotelov

Colosseum recenzie

Colosseum

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

55% Klient

24.09.2019

Izba vcelku vyhovovala. Hotel však celkovo vybývaný a starý. Strava nie je výstižné slovo. Všetko bola totál recyklácia ako na vojne. Nič sa tu nevyhadzuje, personál úplní amatéri v zložení brigádnici - študenti a pracujúci dôchodcovia. Žiaľ, celkovo jedna obrovská tragédia a už nikdy viac Coloseo. POZOR na pekné "reči" od predávajúcich v CK!!

prečítať si celú recenziu
Planeta Hotel & Aquapark recenzie

Planeta Hotel & Aquapark

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

73% Eňa

12.09.2019

Vynikajúci hotel, niet mu čo vytýkať, ten výber jedál, rozsah all inclusive je poriadny, neviem, či je to aj potrebné. Hotel ako celkovo je fajn, personál - chyžné boli úslužné, výborné. Hotel je udržiavaný a všetko, čo je na očiach - chodby, toalety, okolie bazéna tiež.

prečítať si celú recenziu
Kotva recenzie

Kotva

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

86% Jarka

11.09.2019

V Bulharsku sme boli prvýkrát začiatkom augusta 2019. Dosť nás strašili niektoré recenzie, ale skutočnosť bola celkom iná. Hotel je veľmi pekný, útulný a vhodný predovšetkým pre rodiny s deťmi. Izby boli čisté, každý deň upratané (aj bez nejakého úplatku) a takisto v nej všetko fungovalo. Možno nie všetky izby sú v top stave, ale tej našej nič nechýbalo. Strava bola celkom fajn, hladný človek sa z nej určite najedol, jedlá sa niekedy opakovali, ale snažili sa vyjsť v ústrety tak, aby si tam každý niečo našiel podľa svojej chuti. Treba to brať tak, že v tom hoteli je ubytovaných veľmi veľa ľudí z rôznych krajov a nie je možné vyhovieť chuťovým bunkám každému. Jeden má rád to, druhý zase iné. Súčasťou hotela je mini aquapark, kde sa môžu deti dosýta vyšantiť. Pre niekoho môže byť voda v bazénoch studená, ale je to tiež len o zvyku. Čím je v nej človek dlhšie, tým je teplejšia. Programy pre deti boli skoro každý večer a klobúk dolu, animátori dokázali roztancovať nielen deti, ale aj dospelých. Pláž bola od hotela na nejakých 10 min. cesty pešo. Strašili nás, že je tam voda špinavá a pláž takisto a čuduj sa svete, voda bola krásna čistá, teplá a na pláži žiaden bordel. Jasné, že voda nie je krásna tyrkysová ako niekde na Sardínii alebo v Turecku, alebo hocikde inde, ale je to čierne more, tak ani nemôže byť. Dúfam, že táto recenzia uľahčí iným rozhodovanie pri výbere hotela na Slnečnom pobreží, my sme určite neľutovali a zase by sme sa sem radi niekedy vrátili.

prečítať si celú recenziu
Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

45% Karin Š.

11.09.2019

Dobrý deň všetkým, chcem napísať ohľadom hotelu Festa Pomorie. Hotel z vonku vyzerá krásne, ale z vnútra vyzerá otrasne, snack bar otras, na internete píšu, že každý deň menia jedlo za iné a takisto aj zmrzliny, malý výber je zmrzlín, každý deň tie zmrzliny také isté, to isté jedlo, veľmi suché, tým myslím pizze, hranolky atď, proste snack bar otras, takisto jedáleň otrasná, otrasné jedlo, každý deň to isté jedlo na obed a večer, raňajky boli jedine najlepšie, otrasné izby, vôbec ich nevysávajú, neustieľajú postele, zlomená posteľ, proste celý hotel by potreboval rekonštrukciu, ale luxusnú rekonštrukciu, recepčné boli milé. Ale inak už asi nič, ten hotel vyzeral ako 3 hviezdičky a nie 4, proste otras (ten kto pôjde do hotelu Festa Pomorie, nech si to poriadne rozmyslí, ale otras všetko jedlo, izby na stránke majú nafotené krásne, luxusné izby s krásnymi labuťami na posteliach, no bohužiaľ, v realite je to otras.

prečítať si celú recenziu
Bohemi recenzie

Bohemi

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

60% Adam k.

08.09.2019

Hotel normálny na tri hviezdy, personál veľmi milý, ochotný, usmiaty, tam problém nebol. Problém je slabučký tlak vody, raňajky úplne o ničom, veľmi slabé a dennodenne to isté. Viem, že si zákazníkov hotel nevyberá, ale veľa Rusov, nevedia sa správať, nevedia slušne jesť ako ľudia. Celkovo neodporúčam Slnečné pobrežie vôbec, je to jedna veľká tržnica, stále tu fúka vietor, more špinavé, plávať a šnorchlovať sa nedá vôbec. Vyskúšali sme raz a vieme, že sa sem už nikdy nevrátime. Delegáti zo S.....u milí, príjemní, tam problém nebol. Ale škodí to značke, keď ponúka tento hotel. Osobne by som viac peňazí za dovolenku v Bulharsku nedal, nie je tu nič, iba veľký trh a opití Rusi a Angličania.

prečítať si celú recenziu
Junona recenzie

Junona

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

46% Nikola

07.09.2019

Čo sa týka samotnej cestovnej agentúry, nemali sme žiadne výhrady, všetko bolo v poriadku. Delegátka veľmi milá a spoľahlivá. Personál v hoteli otras, veľmi neochotný. Taniere, príbory v jedálni pravidelne špinavé, jedlo studené. Nedostatok pohárov, na ktoré sme čakali 20 minút.

prečítať si celú recenziu
Azurro recenzie

Azurro

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

40% Irena O.

05.09.2019

Izba smrad za plesňou, kúpelňa zaplesnená, keď sme si pýtali druhú izbu, povedali nám, že nám dajú na 1. poschodí a tá je ešte horšia! Nedopĺňali nám jedlo, čakali sme 30 minút, pokiaľ sa dostaneme k pultom a polovica plechov bola prázdna, 40 minút pred koncom obeda mi arogantný hlavný v jedálni povedal, že polievka nie je, lebo je "FINISH"!!! Kávu vám dajú len na raňajkách a obedoch, inak za poplatok! Nedostali sme ani prvú večeru a ani posledné raňajky, keď sme si ich pýtali na recepcii po anglicky alebo rusky, povedali nám, že nerozumejú!

prečítať si celú recenziu
Royal Victoria Club - Andalucia Beach recenzie

Royal Victoria Club - Andalucia Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Elenite

45% Viktor

05.09.2019

Izby vybavené starším nábytkom - čo by nebol problém. Obliečky a plachty, uteráky špinavé, deravé. Upratovanie izieb prebiehalo cca každý 2 - 3 deň. Bez "bakšišu" problém s vymenením uterákov. Check-out bol do 12 o 10 ma upratovačka vyhadzovala z izby. Za 40 leva sa dal zaplatiť neskorý check-out, keďže lietadlo nám letelo až večer, tak sme si zaplatili. O 12 nás prišla vyhodiť ďalšia pani upratovačka. Personál absolútne nenápomocný. Potrebovali sme si požičať auto, vôbec netušili kde a ako. Z recepcie tohto hotela ma poslali do druhého, kde sa bol problém dohovoriť po anglicky a teta povedala, že takú službu hotel neposkytuje ( aj keď na stene táto služba bola) a nevedela poradiť kde ísť. Čo sa týka jedla a nápojov. Nápoje vypínali v presných časoch, ak človek prišiel čo i len o minútku neskôr, už mu nič nenaliali. Strava hovorí sama za seba. Výsledkom bolo, že všetky deti schytali črevné virózy, najmladší bol vďaka tomu aj hospitalizovaný na 4 dni. Dospelým našťastie nič nebolo, ale asi len vďaka tomu, že sme to trošku vypálili. Klinec do rakvy bol posledný deň na obede, kde som bol 10 min pred koncom, ako podávali obed, už tácky s mäsom prázdne, tak som sa spýtal obsluhy, či by to mohli doplniť a dostal som arogantnú odpoveď, že už je koniec a on nič dokladať nebude. Takže zhrnutie, more bolo fajn, počasie tiež, ale služby, strava a ubytovanie nič moc, určite nie 4 hviezdičky, tak max. 2 by som im udelil. Určite pobyt v tomto hoteli neodporúčam.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Bulharsko

Moonlight recenzie 100%

Moonlight

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál82%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Borjana recenzie 100%

Borjana

Bulharsko - Albena - Albena

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Forest Beach recenzie 100%

Forest Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Riviera Holiday Club - Lotos Hotel recenzie 100%

Riviera Holiday Club - Lotos Hotel

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Odyseus recenzie 98%

Hotel Odyseus

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sun City recenzie 96%

Sun City

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
DIT Majestic Beach Resort recenzie 96%

DIT Majestic Beach Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
HVD Clubhotel Miramar & Miramar Deluxe recenzie 96%

HVD Clubhotel Miramar & Miramar Deluxe

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Obzor

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Marvel recenzie 96%

Marvel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe9%

Čistota izieb9%

Personál96%

Pomer ceny a služieb7%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu