Zlaté piesky recenzie hotelov (109)

Najnovšie recenzie hotelov

Gladiola Star recenzie

Gladiola Star

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

66% Darina

03.09.2019

Bezprostredne pod hotelom sú 2 najhlučnejšie bary nepatriace k hotel. komplexu. Stereotypné techno hrá od doobedia až do skorých ranných hodín a na strane s výhľadom na more nie je možné zažiť kľud ani so štupľami v ušiach. Žiadny program ani animácie. Večerným programom sú skupinky hlučných mladých Nemcov, ktorí do toho ešte púšťajú v hotel. bare svoje vlastné "hity" z reproduktorov. Docestovali sme ráno okolo 5:00, na ubytovanie sme museli čakať, hoci nám už plynul vlastne 2. deň dovolenky. No snažili sa aj skôr ako o oficiálnej 14:00.

prečítať si celú recenziu
Palm Beach recenzie

Palm Beach

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

85% Teodor P.

13.08.2019

Výborné.

prečítať si celú recenziu
Gladiola Star recenzie

Gladiola Star

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

73% Peter Gašparovič

02.08.2019

Hotel je veľký, čistý, čo sa týka stravy, tá je na výbornú, izby sa upratujú každý deň, čo je také mínus, že izby sú v takom starodávnom štýle, ďalšie mínus - musíte si priplatiť za wifi, aj keď máte all inclusive, na to, že hotel je ohodnotený na 4 hviezdy, je to smutné a to najhlavnejšie na tomto hoteli je, že nemeckí občania sú hluční veľmi, každý deň je tu bezpečnostná služba.

prečítať si celú recenziu
Gladiola Star recenzie

Gladiola Star

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

85% Daniela

21.07.2019

Hotel má perfektnú polohu, len veľká škoda, že dovolia mladým nemeckým dovolenkárom devastovať, čo im príde pod ruky. Správanie majú ako hlúpi nevychovanci. Nedalo sa na to pozerať. Jedna katastrofa. Horšie než dáke prasce. Inak personál veľmi milý a ochotný. Strava tiež perfektná. Radi by sme sa tam vrátili, ale kvôli tým mladým Nemcom nikdy viac Gladiolu. Neviem, či tieto poznatky vôbec niekto číta a či si z toho niečo zoberú, ale zvážte, či si pokazíte dovolenku pohľadom na "divú zver"!!!!! A okrem toho, je to zavádzanie. Vôbec nie 8 dní a 7 nocí. Ale 7 dní a 6 nocí.

prečítať si celú recenziu
Gladiola Star recenzie

Gladiola Star

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

90% Ywette

09.10.2018

Po prečítaní niektorých recenzií na tento hotel, som chcela 2 dni pred odchodom urobiť storno zájazdu, ale aj napriek tomu som so stiahnutým žalúdkom (priateľovi som o recenziách nepovedala) na dovolenku odletela/i. Keď sme zaparkovali nadránom pred hotelom, povedala som si, "O. K. fajn, nevyzerá to zle". Hotel nie je nóbl, ale taký normálny, ktorý už čo-to zažil a videl. Ale čo mu chýba na image, tak to má pridané na inom. Napr. veľké čisté klimatizované izby s priestranným balkónom (my sme mali s výhľadom na more). Veľká jedáleň, milý personál, hotelový bazén s barom, poloha hotela priamo v centre a takmer pri pláži. Jednoducho bolo to super. Odporúčam na dovolenku ísť v auguste, je tu stabilnejšie počasie a nie je tu toľko nemeckej mládeže (v júni-júli tu chodia na výlet s triedou, napr. po maturite).

prečítať si celú recenziu
Gladiola recenzie

Gladiola

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

90% Eva

04.09.2018

Boli sme maximálne spokojné - 3 ženské. Naša delegátka super, ubytovanie, až na pláže, ale to spôsobujeme sami turisti - ohorky cigaretové po pláži, vrchnáčiky od fliaš a podobne.

prečítať si celú recenziu
Gladiola Star recenzie

Gladiola Star

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

85% Alžbeta

02.09.2018

Jedno velke dakujem, izba, strava, personal na jednicku s hviezdickou.

prečítať si celú recenziu
Gladiola Star recenzie

Gladiola Star

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

40% Ludmila K.

05.08.2018

Plesnivé skrine, smrad z odtokov a hlavne pokazené zámky na balkónoch, cez ktoré nie je problém vás vykradnúť aj na 4. poschodí počas spánku!!! Neprofesionálny prístup delegátok a úbohosť cest. kancelárie, ktorá sa musí tak obohacovať, že zavádza už roky klientov a namiesto 8 dní / 7 nocí pobudnete na dovolenke 7 dní / 6 nocí!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Zlaté piesky

Riviera Holiday Club - Lotos Hotel recenzie 100%

Riviera Holiday Club - Lotos Hotel

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Grifid Hotel Vistamar recenzie 94%

Grifid Hotel Vistamar

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe53%

Čistota izieb66%

Personál100%

Pomer ceny a služieb66%

zobraziť recenzie
Exotica recenzie 92%

Exotica

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe13%

Čistota izieb16%

Personál66%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
Gladiola recenzie 90%

Gladiola

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Glarus recenzie 90%

Glarus

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Prestige Hotel & Aquapark recenzie 86%

Prestige Hotel & Aquapark

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Zlaten Rog recenzie 86%

Hotel Zlaten Rog

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe70%

Čistota izieb100%

Personál90%

Pomer ceny a služieb90%

zobraziť recenzie
Palm Beach recenzie 85%

Palm Beach

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ambassador recenzie 85%

Ambassador

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu