Zlaté piesky recenzie hotelov (113)

Najnovšie recenzie hotelov

Glarus recenzie

Glarus

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

33% Lia

03.09.2018

Hotel je v blizkosti cisticky, smrad je tam cely den, hygiena hrozna, spinave pribory, taniere. Jedlo nejedle, jedine, co sa dalo jest, boli kazdy den hranolky. Uz na treti den sme dostali nejaku infekciu na usta, po navrate domov manzel skoncil na infekcnom s horuckami a silnou infekciou. Tento hotel urcite neodporucam.

prečítať si celú recenziu
Gladiola Star recenzie

Gladiola Star

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

85% Alžbeta

02.09.2018

Jedno velke dakujem, izba, strava, personal na jednicku s hviezdickou.

prečítať si celú recenziu
Luna recenzie

Luna

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

100% sylvia

14.08.2018

S vybavenostou hotela sme velmi spokojni, do centra asi 10 minut, v bazene trosku studena voda, ale dalo sa, akurat ta cesta z Burgasu je dlha asi 2,5 hodiny, strasne serpentiny, keby sa letelo do Varny, to je dlhsie, asi 20 minut cesty, co sa tyka stravy, velmi dobra a vela na vyber.

prečítať si celú recenziu
Gladiola Star recenzie

Gladiola Star

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

40% Ludmila K.

05.08.2018

Plesnivé skrine, smrad z odtokov a hlavne pokazené zámky na balkónoch, cez ktoré nie je problém vás vykradnúť aj na 4. poschodí počas spánku!!! Neprofesionálny prístup delegátok a úbohosť cest. kancelárie, ktorá sa musí tak obohacovať, že zavádza už roky klientov a namiesto 8 dní / 7 nocí pobudnete na dovolenke 7 dní / 6 nocí!

prečítať si celú recenziu
Glarus recenzie

Glarus

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

53% Adriana Nagyova

31.07.2018

Tento hotel nezodpoveda 4* hviezdickam, ale take 3... izby sa neupratovali, museli sme sa stazovat. Zabudli nam dat aj uteraky, 2 dni sme chodili na recepciu, aby sme mali ciste uteraky a osusky. Jedlo ok. Lenivy personal. Vsade smetie, spinava dlazba, okna, zrkadla. Personal nehovori velmi po anglicky. Animacie pre deti boli zabavne.

prečítať si celú recenziu
Tintjava recenzie

Tintjava

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

90% Mária T.

14.09.2017

keď sme prileteli v noci a dostali sa na hotel nad ránom, na izbu až o 13 h (išli sme na pláž), batožina bola odložená v miestnosti, celkovo hotel splnil očakávania, rušný život denný i nočný, nám to nevadilo, ale ak vyhľadávate ticho, tak skúste inú lokalitu, zlaté piesky žijú vo dne i v noci

prečítať si celú recenziu
Ambassador recenzie

Ambassador

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

85% Jana G.

13.09.2017

prečítať si celú recenziu
Perunika recenzie

Perunika

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

91% Katarína Košnárová

02.09.2017

Strava bohatá a stále bolo plno v akomkoľvek čase, len nie každému chutí ich strava. Izby čisté, bar mal širokú ponuku alko aj nealko nápojov, pláž blízko. Len si treba zariadiť čas pri ubytovaní, lebo prídete ráno a kľúče sú až o 13-tej. Raňajky aj obedy už máte, takže treba si oddýchnuť buď na recepcii, alebo pri mori. Niektorí ľudia boli z toho nervózni, ale tak to v tomto hoteli funguje. Personál milý a úctivý. Ak sa niekomu nepáčilo, tak si mal vopred hľadať luxusnejší hotel. My sme výhrady nemali, boli sme spokojní. Ale vždy sa nájde veľa kritiky, aj tu sme počuli, ale treba to brať s nadhľadom, ľudia sú zlí a stále nespokojní. Ak chcete luxus, netreba frfľať, ale priplatiť si luxus hotel, ale potom aj s inou cenou. Tento je cene primeraný. My sme si tu oddýchli a nič nám nechýbalo. Bolo aj kopec, kopec ovocia, koláčov, zeleniny. Proste všetko.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu