Recenzie hotelov - Pomorie (51)

Najnovšie recenzie hotelov

Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

60% Alica

16.08.2017

Hotel krásny, ale prízemné apartmány hotová katastrofa. Pleseň, potuchlina, rozpadnutý nábytok. Žiadne súkromie, nedalo sa vetrať. Jediné pozitívum bola vynikajúca strava, rôzne jedlá, aj "naše". Personál stále dopĺňal, čo chýbalo. Pár krokov na pláž. Slnečníky za poplatok.

prečítať si celú recenziu
Balnea Resort Festa Via Pontica recenzie

Festa Via Pontica

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

70% jana

10.07.2017

V minulosti štýlový hotel vyššej kategórie s peknou rozľahlou záhradou, umiestnený v tichej okrajovej oblasti Pomoria, prístup na pláž cez verejnú komunikáciu. Priestranné izby s balkónom, klimatizáciou, trezorom, TV, veľké vybavené kúpeľne s uterákmi, mydlom, županom, papučami. Od januára nový správca z neho spravil skôr low cost. Hotel by potreboval vyčistiť a údržbu. Na pláži pri mori od januára hotel nemá ani ležadlá, ani bar, nedohodli sa so správcom. Barmani neschopní, animácie občas, voda vo vnútornom bazéne mútna, vo vonkajšom na stenách bazéna špina, sprcha pri bazéne nefunkčná, koberce a uteráky fľakaté, elektrické vedenie pod prúdom trčí zo steny. Pre malé deti by som neodporúčala. Objekt hotela je rozľahlý a je potrebné chodiť hore-dole po schodoch, na balkóne nie sú múry, len umelecké kovanie s dierami.

prečítať si celú recenziu
Sunset Resort - Alpha/Beta/Sigma/Delta I/Delta II/Eta/Villen recenzie

Sunset Resort - Alpha/Beta/Sigma/Delta I/Delta II/Eta/Villen

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

100% Lenka

27.06.2017

Čiže ak to mám zhrnúť podľa mňa jeden z najlepších hotelov v Bulharsku!!!!! My určite odporúčame, užili sme si to my dospelý aj deti :-)

prečítať si celú recenziu
Hotel Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

40% Michaela

11.09.2016

Destinaciu Pomorie sme si vybrali pre blizkost k letisku, hotel kvoli tomu, ze je situovany na plazi. V popise hotela je slubovany "krasny vyhlad a nadherna plaz". Pokym si nezaplati klient vyhlad na more, ma vyhlad na mociar, stare hrdzave maringotky, pripadne na spinavu ulicu. Na izbach je slubovany internet, no Wifi free je len na recepcii. Izby neupratuju, a hoci slubuju aspon zakladne vybavenie, nie je mozne si samostatne upratat, navarit, mikrovlkna tam tiez nie je. Treba ratat s tym, ze si treba priniest pomocky na umyvanie riadu, aj upratanie. My sme stravu nemali zaplatenu, ale ti, co mali all inclusive, neboli spokojni, bolo to stale dookola to iste. V restauraciach mimo hotela sa dalo dobre a lacno najest. Plaz bola velka katastrofa, spinava, same smeti, cigaretove ohorky, nevysypane smetne kose, smeti rozfukavane po celej plazi, more vyplavovalo riasy a chaluhy. Sluzby nula bodov, ziadne sliapacie bicykle, ani nic pre deti. Hotel vraj vhodny pre rodiny s detmi, ale pre deti tam neboli velke prilezitosti, jedna hojdacka, maly detsky kutik, kde si mohli deti len kreslit, otvoreny len kratko. Jedine, co si deti uzili, bol detsky bazen. Prvy dojem z hotela velmi zly, ma 250 izieb rozlozeny v 4 blokoch a 5 poschodiach. Prislli sme tam s 2 malymi detmi po polnoci, recepcny nam dal kartu od dveri a vyviezol na nase poschodie - takmer hodinu sme hladali izbu! Recepcny z recepcie zmizol, nedalo sa koho spytat, izba sa nedala najst - za kazdym rohom dvere, schody hore aj dole a bolo nemozne sa tam vyznat. Bonus bol, ze ked sme ju konecne nasli, zistili sme, ze nam nedal kluce od izby, karta nefungovala! V tom momente som sa chcela otocit a vratit sa domov. Dalsia nepochopitelna vec bola, ze hotel predava izby sukromnym osobam, ktore si tam robia, co chcu, nerespektuju dovolenkarov - nasi susedia Rusi jeden cely den vymienali bezpecnostne dvere - brusenie, vrtanie, vsade prach, ktory siel do nasho apartmanu, kedze vchodove dvere nemaju prah - vsade smrad, spina, prach!

prečítať si celú recenziu
Hotel Sunny Bay recenzie

Sunny Bay

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

60% gabika

22.08.2016

prečítať si celú recenziu
Hotel Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

46% chapron

21.08.2016

Hotel nezodpovedá počtu hviezdičiek. Špinavé izby, celý čas pobytu nebolo v izbe povysávané, uteráky menené s biedou každý druhý deň. Strava dobrá, až jednotvárnosť po celý pobyt. Málo ovocia čo je nepochopiteľné. Špinavé more pri hoteli, rybací pach po celý čas. Nedoporučujem nikomu !!!!!

prečítať si celú recenziu
Hotel Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

46% marcus

12.07.2016

Hotel blízko letiska, to bola jedina výhoda. Pláž špinavá, slnečníky a ležadla za poplatky. Keď chcete byť na pláži pri vode na deke tak vás vyhodia, musíte isť za ohraničenú zónu, čo je problém keď máte malé deti. Jedlo jednotvárne. Čas obeda od 12:30 do 14:00 keď deti spia. Stále to isté dookola. Posledné dni sme už ani na jedlo do hotela nechodili. Nápoje z allinclusive veľmi ďaleko z pláže. Wifi pripojenie len na recepcii.

prečítať si celú recenziu
Hotel Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Pomorie

50% Slavka

09.07.2016

Hotel je cca 15min. autobusom od letiska. Dostali sme povestnu izbu c. 111, ktoru sme hned vymenili. Priplatili sme si za apartman s vyhladom na more a nie s vyhladom na tuje a stenu bazena. Tiez sme si priplatili za kuchynku, nakolko sme dovolenkovali po 1x aj s nasim 2-rocnym synom a casove rozpatie sluzby All inclusive nam nevyhovovalo. Kuchynka tam sice stala, ale vybavenie v nej nebolo- ziaden pribor, hrniec, mikrovlnka, rychlov. kanvica. NIC. Izba - pozor na rozpadavajuci sa nabytok. V kupelni je vana posadena bez izolacie, pri sprchovani je voda vsade na zemi. Odtoky velmi zapachaju, najma rano. WC sa kyva. Upratovanie bolo v poobednajsich hodinach-upratovacke treba dat peniaze a odchytit si ju, ak chcete vymenit uteraky a postelnu bielizen, lebo vam vynesie iba kos. Sluzby all inclusive - casove rozpatie ranajok bolo dobre. Obed - zacinal o 12. 30, co je pre male deti neskoro. Trval iba 1 a pol hodiny, restauracia bola preplnena, nebolo si kam sadnut, vsetci boli nervozni a drzi. To iste sa dialo pri veceri, ktora zacinala tiez neskoro. Plaz - pieskova, more teple. Nie je dokladne cistena, v piesku su ohorky z cigariet. Lezadla a slnecniky su za poplatok - 18 leva za slnecnik a 2 lezadla. Okolie hotela - male obchody, potraviny, zmenaren vsetko na par krokov. Nedaleko pekna promenada, detske ihrisko, restauracie. Animacie - dvaja animatori, kazdy vecer pol hodina tancovania s detmi na tie iste pesnicky. Cez den fungoval detsky kutik, ale s malymi detmi tam musia byt rodicia. Animatori rozpravaju anglicky a rusky. Zhrnutie - hotel nie je hoden tolkych hviezd, nie je baby friendly, ale vhodny pre starsie deti a pre nenarocneho turistu.

prečítať si celú recenziu