72%
Hodnotenie
72%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Sveti Vlas  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Sveti Vlas

Paradise Beach recenzie 

Paradise Beach recenzie 

1:20 h
22 °C
22 °C
17 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
421 €
421 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 57 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 63 %
Izby 82 %
Strava 60 %
Personál 65 %
72%
Celkové hodnotenie
47 recenzií
Gabi
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 15.08.2017 Prečítané 1179-krát
87 %
Bola to nádherná dovolenka, na ktorú len tak ľahko nezabudneme. Hotel je samostatne situovaný pod lesom, na skalnom brale, s veľmi peknou plážou. Stromy, vietor i more vytvárajú príjemnú atmosféru aj v najväčších horúčavách... bazény pri hoteli s free barom a zmrzlinou. Výborný animačný a športový program - aj pre deti, aj pre dospelých - pri bazénoch, v detskom klube, v amfiteátri. Strava výborná, chutná. Ubytovanie - dalo sa, až na magnetické otváranie dverí a vykosenie divých porastov pred balkónom na prízemí. Možno to nie je pre milovníkov luxusu a fajnšmekrov. Ale nám sa páčilo. Deti boli nadšené. Tak ako všade - treba si nastaviť očakávania a cez internet pozrieť fotky. čítať celú recenziu
Demonik
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 10.09.2016 Prečítané 1179-krát
83 %
Začnem asi tým, že pri čítaní recenzií na tento hotel som sa tam už po kúpe zájazdu bála ísť, nakoľko recenzie z roku 2016 aj na iných stránkach boli zlé... všetko však bolo úplne inak, hotel pozostáva z domčekových komplexov, ktoré by síce potrebovali menšiu rekonštrukciu zvonku, ale inač nič hrozné. Recepcia hotela, výťahy na pláž, okolie hotela veľmi pekne udržiavané, zrekonštruované, izby sa pravidelne upratovali každý deň upratovačky, neboli neochotné, uteráky menili, keď sme ich hodili do sprchy, tak ako to bolo na ceduľke v kúpeľni napísane. Strava bola veľmi chutná, raňajky, obedy, večere obmieňali (3, 4 jedlá menili pravidelne), vôbec nie tak, ako tu písali ľudia, že nechutné, žalúdočné problémy atď. Snack sme využili len popoludňajší ten bol slabší. Zmrzlina, drinky, všetko ostatné bolo chutné. Pláž upravovali ráno, doobeda by bolo potrebné ešte raz kvôli riasam (ktoré však neovplyvnia) a kvôli kamienkom. Ďalej asi 50 metrov doprava bola krásna čistučká pláž pri skalách s postupným vstupom do mora. 100 ľudí, 100 chutí, ale niektorým ľudom naozaj nič nevyhovie a ak si myslia, že Bulharsko je Turecko, tak nie je. My sme však boli nadmieru spokojní. Pre mladých ľudí, ktorí neriešia každú blbosť a chcú mať aj súkromie - super. Takisto pre rodiny. čítať celú recenziu
SOS
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 08.08.2016 Prečítané 709-krát
43 %
Podľa zmluvy malo byť mne a mojej rodine poskytnuté ubytovanie a stravovanie all inclusive v hoteli PARADISE BEACH s 4 hviezdičkami. Vo vašom katalógu 2016 Leto uvádzate menovaný hotel ako TIP s 4,5 hviezdičkami/krúžkami. Naše skúsenosti boli celkom odlišné. čítať celú recenziu
Jajka
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 01.08.2016 Prečítané 326-krát
57 %
Veľmi slabý hotel, max. však 3 hviezdy a nie ako uvádza ck - dokonca 4+ Veľké nedostatky, smrad v hoteli a najmä na izbách (stuchnuté). Strava otrasná! Otravovalo ma najmä státie v radách, nakoľko bol malý výber jedál a k tomu ešte ani nestíhali dopĺňať. čítať celú recenziu
S.O.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 29.07.2016 Prečítané 230-krát
37 %
STRAVOVANIE –all inclusive: Kvalita stravy nezodpovedala ani 2 hviezdičkám, nie to 4 resp. 4, 5 hviezdičkám. Prvá večera dňa 13. 07. 2016 nás natoľko šokovala, že som našu nespokojnosť tlmočila delegátke a žiadala o okamžitú nápravu. Delegátka sa vyjadrila, že centrála CK vie o zlej kvalite stravy, dokonca to viac krát hlásila, a že súhlasí, že večera bola otrasná, a že ona sama konzumuje v hoteli len ovocie a müsli. Po tomto jej vyjadrení, som pochopila, že večera dňa 13. 07. 2016 nebola náhoda a nič výnimočné a takáto strava na nás bude čakať počas celého pobytu. Vrátim sa k strave: začnem špinavými taniermi, šálkami, príborom a ani personál sa nemal čím chváliť…nie raz odnášali stravu z nášho stola naspäť do kuchyne…Na dennom poriadku surové mäso, ryba resp. prepečené, doslova tak suché mäso, že mäso nebolo možné prežuť, špagety a cestoviny stáli vo vode, hranolky hnedé, vlhké…v živote som také hranolky nevidela, mrazená zelenina nebola tepelne spracovaná, kukurica nejedlá…Moje deti nemali čo jesť a ani ja, výber úbohý a strašnej kvality. Kapacita jedálne na kvantum ľudí nebola dostačujúca, neustále rady a ´´čakačky´´. S celého stravovanie boli raňajky ako tak dobré, ale iba 1 druh pečiva /chlieb/ a sem tam v niektoré dni sa objavilo niečo pripomínajúce žemľu tmavej farby. Deti odmietali jesť, čo sa nečudujem. Miesto ovocných štiav, boli k dispozícií ´´šumienkové´´ vody z automatov. Ak som chcela normálnu kávu resp. presso kávu, tak som si ju musela zaplatiť, k dispozícií bola len káva z automatov. Poobedňajšie občerstvenie – často sme mali len suché keksíky, opäť káva z automatu a čaj len čierny – absolútne nevhodné pre deti. 0vocie bolo často nezrelé alebo zhnité a bol aj slabý výber. Ani raz nebolo jablko, na obed stále červený melón na večeru žltý, a k tomu slivky. CELKOVO hodnotím stravu ako KATASTROFA, nevhodná pre dospelých nie to pre deti! Veľké-obrovské sklamanie, chýbali nám sľubované palacinky, grilované mäso pod…. nič z toho nebolo! Chodili sme na nákupy vody, štiav a potravín do najbližšieho obchodu, ktorý žiaľ nebol veľmi blízko, nakoľko hotel sa nachádza v menej frekventovanej oblasti, čo nám na jednej strane veľmi vyhovovalo hlavne kvôli deťom a aj z toho dôvodu sme volili stravovanie formou all inclusive, čo ale nebolo požadovanej kvality. Deň čo deň, sme si vypočuli sťažnosti hostí, ktorí trpeli ťažkosťami ako hnačka, vracanie a pod. Neustále sme boli pod tlakom kedy príde rada na nás, deti sme doslova "predávkovali" probiotikami. • IZBA – musím uznať mali sme naozaj priestrannú izbu a aj tichú. Sklamaním bol servis. Plachty nám menili len ak sme ich hodili na zem. Na omrvinky nám chodili mravce, lebo izba bola zametaná iba v strede. V kúpeľni nám celý týždeň neumyli zrkadlo, ktoré bolo zašpinené opaľovacím krémom, pastou. nakoniec sme si ho čistili sami. Klíma v spálni kvapkala každých 20-30 sekúnd, keď sa nám pokazila aj druhá klíma, hlásila som to na recepcií. Boli sme bez klímy 1-2 dni, až keď som sa bola druhý krát sťažovať, tak mi oznámili, že ich technik vraj príde na druhý deň a že musíme vydržať. Potom nám naozaj klímu opravili, ale neviem čo bolo horšie bez klímy v horúčave alebo s klímou, ktorá zapáchala zatuhlinou! • DETSKÝ BAZÉN V druhý deň pobytu sa pred našimi očami zranilo na okraji bazéna dievčatko, ktorú nakoniec museli odviesť do nemocnice. Na okrajoch bazéna boli vylomené mozaiky, čo viedlo k zraneniam, sama som sa ľahko poškrabala! Škára medzi mozaikami bola čierna, čo sa ukázalo, že je pleseň! Najviac plesne bolo v bazéne pre najmenších, hlavne na spodku 2 šmýkačiek! • Pozitívne hodnotíme: more, pláž, animátorov. čítať celú recenziu
Svetlana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 16.02.2016 Prečítané 341-krát
73 %
Hotel celkom pekný. Pláž piesková, ale pri vstupe do mora aj ako keby kamienky. Trošku mi vadili riasy na pobreží ale, potom už bolo more zväčša čisté. Za celý pobyt sme videli 2 medúzy. Jedlo fajn, akurát že sa stále opakovalo, ale bolo z čoho vyberať. čítať celú recenziu
Mirena
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.08.2015 Prečítané 825-krát
80 %
Hotel je presne taký ako v popise, keďže sme chceli niečo kľudné a tiché bez veľkého hluku, tak splnil naše očakávania, strava bola super. Ráno na terase piekli palacinky, donutky. Ovocia, zeleniny, mäsa, dostatok. Animátori, celý personál šlapal ako hodinky až na upratovačky. čítať celú recenziu
Ladislav
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.07.2015 Prečítané 807-krát
57 %
Je to proste Bulharsko, má to svoje chyby, ale postate sa to dá vydržať, nakoniec sme si tu celkom dobre oddýchli, my sme nemali žiadne vážne problémy, ale boli snami v turnuse rodiny, ktoré mali problémy a skončili v nemocnici na infúziach (hnačka a vracali), neviem, čím to bolo spôsobené, ale ani hygiena v jedálni nebola na najlepšej úrovni... čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.07.2015 Prečítané 682-krát
73 %
V PARADISE BEACH sa nám páčilo, každý večer bol animačný program, aj cez deň sa snažili, i keď boli len pri bazéne. Pláž super, ležadlá aj dáždniky zadarmo, nebolo treba ani chodiť skoro ráno obsadzovať, bar hneď na pláži aj so zmrzlinou, i keď na ňu bola neustále rada. Izby upratovali každý deň, len postele boli strašné, vŕzgali, stále sa nám od seba dávali, plachta sa dávala dolu bola tam len tak daná, ale na druhej stranu kúpelňa krásna, len nám záchod stále tiekol. Čo sa týka tých húseníc, sú na celom hoteli, na balkóne sme si radšej ani veci nenechávali, aby nám nevliezli, po chodbách boli. Na pláži a ani v reštaurácii sme ich nevideli. Kúsok je takých pár obchodíkov, ale odporúčam sa radšej zobrať autobusom do mesta, tam sa to aj viac oplatí a autobus ide každú chvíľku. čítať celú recenziu
Marta Jandová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 01.09.2014 Prečítané 1506-krát
67 %
Boli sme v tomto hoteli poprvýkrát 2dospelí a 3deti. Priplatili sme si morskú stranu a boli sme zhrození z toho, že na balkóne sa objavovali každý podvečer veľké množstvo HÚSENÍC. Manžel to bol reklamovať na recepcii, o probléme vedeli, ale žiadnu nápravu neurobili. Ku koncu pobytu sme ich mali aj v kúpelni, spálni a ja aj v posteli. To nehovorím o tom, že veľa ich bolo po chodbách a dokonca aj pred vstupom do jedálne. Izby boli málo upratované, a celkovo pôsobil celý hotel aj vonkajšok tak ušmudlane. Čo sa týka stravy, bolo na výber dostatok jedla pre odospelých aj pre deti. Pláž obstojná, animátori aj obsluhujúci personál v pohode. Celkový dojem z dovolenky: Toto bola posledná dovolenka v Bulharsku! čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 1307-krát
87 %
Hotel odporucam rodinam s detmi, pripadne starsim, kazdemu, kto ma rad kludnu dovolenku. My sme mali 2r a 5r. deti - idealne miesto pre deti, hlucne v case, ked deti nespia. Strava - v jedalni vyhradeny priestor pre deti, detske jedla. Tie vytahy su bezproblemov, most, kt. k nim vedie je naozaj bezpecny - huste pletivo, vysoke, pre deti bezpecne. Hotel je cisty, vonavy, ziadne zvieratka, jedalen takisto. Su veci, kt. by som mohla kritizovat, ale treba si uvedomit, ze je to Bulharsko, takze nejake krive kachlicky komentovat nebudem. :) čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 19.07.2014 Prečítané 1190-krát
60 %
Hotel má najkrajšie roky už dávno za sebou. No napriek tomu tam bolo celkom fajn. Ale pozor, je potrebné si priplatiť morskú stranu ináč máte výhľad na kríky alebo do dvora hotela. More ušlo, i keď počasie je tam veľmi nestabilné. Výlety cez ck boli katastrofa. Delegátka sa venovala viac sebe ako turistom. Nemala vypísané hodiny na stretnutia a telefón pre istotu nedvíhala. Odporúčam ísť na bulharský večer - super zážitok. čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 10.06.2014 Prečítané 2696-krát
53 %
Tento hotel na dovolenku neodporúčam, vhodný pre dovolenku na konci sveta. Bola to prvá dovolenka, z ktorej sme sa tešili späť domov. Bulhari sa na dovolenkovú destináciu stále "hrajú". More málo slané, palmy len v kvetináčoch, hotely pripomínajú naše králikárne! čítať celú recenziu
Vlado
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 10.11.2013 Prečítané 1498-krát
70 %
Miesto je dobré, pre tých, čo túžia utiecť z mesta a užiť si relax. Hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi. Animačný tím odviedol dobrú prácu s deťmi. Pláž je skvelá! Jedinú chybičku sme videli pri upratovaní našej izby. Hoci upratovali každý deň, menili pravidelne uteráky aj posteľnú bielizeň, stále nebolo dostatočne upratané. Mali by sto asi robiť dôslednejšie. Mali sme pekný výhľad na more, izba nebola príliš veľká. Nábytok bol moderný, nie však luxusný. Kúpeľňa , obklady a ďalšie vybavenie, to bol taký štandard. Personál je veľmi priateľský. Predovšetkým by som chcel spomenúť všetkých barmanov, manažéra reštaurácie, animátorov. Poloha hotela – rozprávka, k moru sme to mali blízko, bolo to len pár metrov. More krásne čisté. O pláž sa starali. Hotel sa nachádza na hranici s Elene. Je to takých 1é minút chôdze. Premáva sem pravidelné autobusové spojenie. Vo veľkej reštaurácii sme nikdy nemali problém nájsť voľné miesta, či sme prišli príliš skoro, alebo príliš neskoro. Mimo reštaurácie je tu aj terasa s krásnym výhľadom na záliv Sveti Vlas. Strava bola chutná. Mysleli aj na deti. Celkovo dobrý výber mäsa, ryby, cestoviny, šaláty a bol tu aj špeciálny detský kútik s jedlom, kde sa podávali malé vyprážané rezne v podobe ryby, kuracie mäso, tak pre deti to bola chuť oko tiež. Odporúčame vo večerných hodinách vychutnávať dobré bulharské vína. čítať celú recenziu
Prozac
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 28.08.2013 Prečítané 2617-krát
87 %
Hotel je zasadený v útese nad krásnou pieskovou plážou, ku ktorej sú k dispozícií 4 výťahy, takže rozhodne odporúčam objednávať si izby s výhľadom na more a dostanete krásny výhľad aj na Elenite a Nessebar. Izby sú zariadené klasicky a upratané denne (vrátane opráv drobných nedostatkov ako výmena zásobníku na mydlo, mali sme all inclusive a jediné, čo sa nemenilo boli raňajky, ponuka nápojov (bohatá samozrejme) a hranolky v prílohe. Odporúčam pozrieť sa na balkón, kde kuchár chystá ráno palacinky, na obed a večeru tam nájdete vždy nejakú špecialitu a osobne mi nechutila iba raz. Pláž bola udržiavaná s lehátkami a uterákmi, po okolí pobehovali animátori a lákali na kadejaké atrakcie (väčšinou pre deti), more ako také bolo nevyspytateľné raz krásne, čisté, druhý deň plné rias a medúz, ale bazén mali dosť veľký. Odporúčam navštíviť aj mini market na druhom poschodí, kde sa dá celkom dobre nakúpiť (okrem iného). čítať celú recenziu
Zuzana Kocifajová
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 10.08.2013 Prečítané 2419-krát
87 %
Bola to veľmi dobrá dovolenka plná oddychu, veľmi dobrý animátorsky tím a príjemné a hlavne kľudne prežitie dovolenky. Na pláž vedú panoramatické výťahy, ktorými sa dostanete na súkromnú pláž. Každý deň vyčistenú. More je veľmi čiste oproti slnečnému pobrežiu, žiadne riasy ani medúzy a to za celých 15 dní ani raz. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia