62%
Hodnotenie
62%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Primorsko  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Primorsko

Hotel Perla Beach III. recenzie 

Hotel Perla Beach III. recenzie 

1:20 h
26 °C
26 °C
22 °C
121 €
121 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 50 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 17 %
Izby 17 %
Strava 17 %
Personál 17 %
62%
Celkové hodnotenie
12 recenzií
Joja33
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 09.08.2017 Prečítané 386-krát
57 %
Strava priemerná - stále to isté. Pláž OK, ale preplnená a za slnečník a 2 ležadlá bez matracov 9 € denne, s matracmi 11 €. Vo free zóne nebolo miesto ani na osušku. Bazény pre deti SUPER. Delegát sa na nás vykašlal, nebol ani raz. Teda museli sme objavovať mesto i hotel. Na hoteli žiaden plán hotela ani večerný program pre dospelých. Mesto preplnené bez pešej zóny. čítať celú recenziu
Betka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 11.08.2016 Prečítané 621-krát
83 %
Transfer trvá 1 hod. Prišli sme v noci na hotel, ubytovali nás hneď s malými komplikáciami. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie. Animátori sa snažili hlavne pre deti. Centrum je blízko, mestečko je malé. Neďaleko je pobrežná promenáda, dá sa tam bicyklovať na starodávnych bicykloch. čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 06.07.2016 Prečítané 247-krát
90 %
Vyborna dovolenka, hotel je vhodny najma pre rodiny s detmi. Je tam vela atrakcii ci uz v hoteli (smykalky do vody, ihriska, trampolina...) alebo v okoli hotela v centre (kolotoce, skakacie hrady...). Co sa tyka hotela - izby su pekne, velke, denne upratovane. Strava v hoteli je roznoroda, stale je si co vybrat, akurat ranajky sa opakovali. Plaz je vzdialena asi 5 minut chodze, ale su tam stale vlny. Dochadzali sme na juznu plaz 10 minut rychlou chodzou:) a tam je more pokojne. Vela sme vyuzivali hotelove bazeny, ale co mi prekazalo bolo, ze tam nebol ziaden plavcik a ku koncu dovolenky, ked uz bol hotel plny, bolo vela deti, ktore si tam robili, co chceli. V okoli hotela - zmenaren, obchodiky, lekaren. Transfer s letiska trval cca. 1hodinu. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.05.2016 Prečítané 344-krát
97 %
Toto bola jedna z najlepších dovoleniek. Jedlo bolo super, izba bola krásna, veľká a priestranná. Čo sa týka personálu, tak sme s ním nemali absolútne žiadny problém. Boli veľmi ochotní. A a ich správanie? Tak ako sa chováte vy ku nim, tak sa budú chovať oni ku vám. Jedlo bolo naozaj super. Mali sme si každý deň z čoho vybrať. Pri bazéne taktiež palacinky alebo hranolky a náboje nealko a alko zdarma. čítať celú recenziu
Anka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 08.08.2015 Prečítané 696-krát
73 %
Poloha blízko severnej pláže, v tichej časti mestečka, nerušený výhľad na more a záhradu, čistý a veľký bazén, výborná strava (vďaka ktorej som ťažšia o 2 kg), príjemný personál. Na svoje si tu prídu všetky vekové kategórie. Terasa nad morom s lavičkami a dlhá promenáda popri mori od severnej k južnej pláži sú na večerné prechádzky ako stvorené. čítať celú recenziu
I+J
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 31.07.2015 Prečítané 637-krát
83 %
Hotel vhodny aj pre mladych aj pre rodiny s detmi. Personal velmi mily. Rozumeli AJ, NJ, RJ. Izba kazdy den upratana. Strava vyborna, pestry vyber- all inclusive. Transfer z letiska trval 50 minut. Plaz 100 m od hotela, more teple, ciste sem tam par rias. Centrum 5-10 minut od hotela. Kopec obchodikov, restauracii, barov. Maximalna spokojnost. Zatial najlepsia dovolenka v Bulharsku. Odporucam. čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.07.2015 Prečítané 525-krát
87 %
Hotel je určený pre všetkých mladých, starých a malých. Ubytovanie bolo super, izby každý deň upratané, čiste osušky a uteráky. Vzdialenosť od centra 10 minút pešo. Hotel od mora 2 minúty pešo. Areál dobre vybavený pre deti bazény a tobogany. Pre dospelých trosku vylepšiť bar pri bazénoch. Rýchlejšia obsluha. Ináč nemám čo vytknúť. Určite sa tam vrátime. Ešte k strave... bolo fakt z čoho vyberať. Hodnotím na 1. čítať celú recenziu
rodina z Popradu
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 05.07.2015 Prečítané 971-krát
67 %
Tichý hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Nemali sme veľké očakávania, preto sme neboli sklamaní. Cestovali sme na prvú dovolenku s dcérkou, chceli sme letieť z Popradu a nič iné na týždeň neletí, teda preto Bulharsko. Hotel zrekonštruovaný, pekný, čistý. čítať celú recenziu
Monika Karchová
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 26.06.2015 Prečítané 1048-krát
87 %
Pôvodne sme mali ísť do Perla Plaza, ale keďže bol obsadený, tak nás v deň nástupu ubytovali v Perla Beach, ktorý je hneď oproti Plazy a podľa nás aj o 2* lepší. Takže sme nakoniec boli radi. Perla Beach je veľmi príjemný hotel s peknou recepciou, lobby, má krásne prostredie, milý personál. Aj keď sme dorazili niečo po polnoci, ubytovali nás hneď bez dlhého čakanie a dostali sme aj "suchú večeru" (bol to síce len rožok s maslom a šunkou, jedna celá paradajka, 2dcl voda, jablko a keksík, ale viac sme v noci nepotrebovali). All inclusive už bol potom o niečom inom. :) Odporúčame hlavne pre rodiny s deťmi, keďže je trochu tichšie. Do centra mesta cesta trvá 7-10 minút, kde to už žije barmi, reštauráciami, zábavou, veselosťou... Je tam kopec obchodov, stánkov, dobré a príjemné reštaurácie (talianske, bulharské, české jedlá) za rozumné ceny. Blízko centra mesta je aj južná pláž, my sme však chodili len na severnú, keďže táto bola od hotela vzdialená tak 12-15 minút chôdze. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.02.2015 Prečítané 1241-krát
77 %
Hotel super, izby tiež super, jedlo OK, boli sme tam 1,5 ročným bábom. Bolo všetko podľa predstáv, miestami nad očakávania a hlavne, ak človek ochorie, čo malý ochorel ku koncu, ck má česky hovoriacu lekárku, ktorá je na úrovni. Boli sme z nej max. prekvapení, ako vie poradiť, vysvetliť a prístup. čítať celú recenziu
Jan
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 12.09.2014 Prečítané 1141-krát
83 %
Pekný hotel v peknom prostredí blízko pláže, ca. 1 h transferom z letiska. Hotel sa nachádza ca. 5 min. chôdze od centra, t. j. nočného života mesta, takže pokoj. Izby orientované na more poskytujú ozaj nádherný výhľad. Personál milý, celkom ok. Pre nenáročného klienta ozaj dobrá dovolenka. čítať celú recenziu
Tatiana
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 28.08.2013 Prečítané 1812-krát
90 %
Boli sme ubytovaní v Perla Beach tá nižšia budova 3 poschodová, teda nižšia kategória, ale hodnotíme veľmi kladne. Super hotelík, dva vchody. Izby boli krásne, čisté, výhľad na more, dva spojené balkóny. Recepcia, príjemný personál, milí ľudia, ústretoví. čítať celú recenziu
Peter Nikola
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 27.08.2013 Prečítané 1287-krát
80 %
Ak ste nenároční klienti ako my, ktorí nepotrebujú veľký luxus k dobrej dovolenke, tak sa vám tam bude páčiť. Moc sa nám tam nechcelo podľa fotiek, ale nakoniec sme boli veľmi spokojní. Pekný hotel, blízko od pláže, super personál, skvelé jedlo, bazény, počasie výborné. čítať celú recenziu
Štefan
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 02.08.2013 Prečítané 2110-krát
60 %
Výhľad len na terasu, / I. poschodie / koberec fľakatý, personál - učni, čo nevedeli nič. Pracovníčka v lobby bare vždy niečo poplietla. V noci 2x vŕtali príklepovou vŕtačkou ! O 00. 15 hod. ! Strava sa dala, malinovky v rámci all inclusive presladené, pivo kyslé a domáci alkohol savoy hnus hnusačí, to sa nedalo ani s ľadom, pretože ten tiež niekoľkokrát nemali. čítať celú recenziu
marian
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 13.07.2013 Prečítané 1364-krát
93 %
Poloha, služby, strava, personal super dovolenka nemame vyhrad. nebol ziadny problem, stredisko nebolo preplnene, hotel cistucky , izby krasne, strava vyborna, personal ochotný boli sme prijemne prekvapení z tohoto hotela. blizkosti Kitten na jednu stranu na druhu Sozopol , oplati sa pozriet. čítať celú recenziu
Ľubomír
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.07.2013 Prečítané 1920-krát
63 %
Hotel je celkom fajn, izby veľké, potešila celkom dobrá strava a super bazén. Trošku sklamalo počasie a severná pláž bolo dosť kameňov, pri veľkých vlnách žltá alebo červená vlajka. Južná pláž bola fajn, len trebalo ísť cez mesto. Najväčšie sklamanie chovanie hotela, že chceli od nás peniaze za pokazený fén a osušku, asi sme málo zaplatili za pobyt! čítať celú recenziu
Monny
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 11.04.2013 Prečítané 2072-krát
93 %
Pláž je veľmi blízko, v podstate stačí prejsť len cez cestu. More je fakt veľmi čisté, ešte som sa nestretla s tým aby v Bulharsku bolo také priezračné more a to aj napriek tomu že sme mali dosť veľké vlny a pláž je piesková. Personál a služby hotela hodnotím na výbornú - nebol žiaden problém vymeniť izbu, aby bol výhľad na more a pod. Jedno mínus dávam počasiu, ale tak to sa nejak ovplyvniť nedá, keďže na dovolenke sme boli v septembri. Tento rok sa tam tiež chystáme, ak nám to výjde tak určite to bude o pár týždňov skôr :) čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia