82%
Hodnotenie
82%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

Bora Bora recenzie 

Bora Bora recenzie 

1:20 h
29 °C
29 °C
23 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
323 €
323 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 88 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 67 %
Izby 80 %
Strava 75 %
Personál 83 %
82%
Celkové hodnotenie
8 recenzií
Vivi
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 05.06.2016 Prečítané 289-krát
50 %
Maly hotel a malym studenym bazenom, bez ihriska pre deti, vela tucnych anglicanov. Personal sa venuje hlavne im, my ostatni akoby sme neexistovali. Aj sme tam chceli minut peniaze / v restike patriacej k hotelu/, ale kedze si nas nikto nevsimal, tak sme radsej isli out. čítať celú recenziu
Adkaaa
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 09.08.2014 Prečítané 1033-krát
77 %
Veľmi útulný hotel, príjemný personál. Po transfere z letiska nás v krátkej dobe ubytoval milý usmievavý personál, aj keď mali ešte 3 hodiny čas, keďže sa ubytovanie začína po 14-tej hodine. Izby čisté, útulné, každý deň upratovali a zametali piesok, čo sme nanosili z pláže. Pláž bola blízko hotela, ako píšu 50 m. V hoteli ponúkajú raňajky, ale nie je problém sa stravovať celý deň, výborná kuchyňa za dobré ceny. V areáli bol k dispozícii bazén s ležadlami, kde sa dalo príjemne oddychovať. Dovolenka bola nad naše očakávanie, boli sme spokojní. Doporučujem. čítať celú recenziu
petra
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 05.02.2014 Prečítané 1521-krát
97 %
Hotel je velmi utulny pekny, cisty, su tam len ranajky ale super. personal ochotny, usmievavy, priatelsky, izby ciste kazdy den upratovane, pri bazene lehatka zdarma plaz 50m len ulickou. podla mna naj hotel na slnecnom je na konci slnecneho takze je tam klud vklude sa vyspite a za chvilu kratkou prechadzkou ste v centre čítať celú recenziu
Aďa
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 26.08.2013 Prečítané 1802-krát
90 %
Menší, 6-poschodový hotel rodinného typu, umiestnený 50 m od piesočnatej pláže s pozvoľným stupom do mora. Je situovaný v tichšej časti Slnečného pobrežia, no nie veľmi ďaleko od rušnej promenády, ktorá ale extra zvlášť neruší dovolenkárov hotela Bora Bora. V blízkosti je samoobsluha Zora, ktorú môžem len odporúčať. Supermarket je lacný, tovar prehľadne uprataný s milými predavačkami. No vrátim sa k hodnoteniu hotela. Hotelík je čistý, s príjemnou recepciou, výťahom, čistou vnútornou reštauráciou, izbu s klimatizáciou sme malisituovanú na more a každodenne upratanú. Z 5. posch. bol krááásny výhľad na more. Súčasťou hotela je zmenáreň, ktorá zamieňa eurá na levy v zmysle denného kurzu Národnej banky Slovenska. Hygiena vonkajšej reštaurácie je priemerná bulharskému štýlu čistoty. Raňajkovali sme bez obrusov, čo pochopím, obrusy dávali čisté po raňajkách, no trošku nás zarazilo, že ani jedno ráno, predtým, ako dali prestierania, neutreli špinu (exkrementy po lastovičkách, usušené capky od nápojov), iba zmietli omrvinky. No nejak extra mi to neprekážalo. Hotel mal krásny a čistý bazén s lehátkami a slnečníkmi zdarma. Jacuzzi a biliard (za poplatok). Jedným slovom, s hotelom sme boli všetci úplne spokojní. čítať celú recenziu
alena, sereď
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 14.08.2012 Prečítané 943-krát
91 %
Hotel BORA BORA môžem doporučiť, cítili sme sa tu fajn,more bolo teplé, čisté a Bulhari sú milí ľudia čítať celú recenziu