Recenzie hotelov - Slnečné pobrežie (898)

Najnovšie recenzie hotelov

Yavor Palace recenzie

Yavor Palace

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

83% Miiroslav Ľoch

24.06.2020

Manželský pár - 44 obaja. Cestovali sme vlastným autom cez Rumunsko. Ubytovaní sme boli hneď po obede. Izba čistá, škoda, že okná dozadu, ale nebolo aspoň horúco, aj tak celé dni pri mori. Strava super, bolo dosť, chutné. Personál ústretový, celkový dojem paráda. Prídeme aj tohto roku, teraz aj s rodinou.

prečítať si celú recenziu
Slawianski Slavyanski recenzie

Slawianski Slavyanski

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

62% Mandarinka

23.01.2020

Najprv treba povedať, že sme nakupovali zájazd v predstihu, lebo je najlacnejší na 11 dní a po kúpení zlacneli o 150,- €. Cestovali sme z Košíc popoludní a dorazili sme do hotela ráno o 02:00 - úplne na nervy. Jeden deň odrátaný. Hotel je veľký, balkón malý, kúpeľňa spolu s WC a dvere sa nedali otvoriť, len trocha, z dôvodu WC rozmer 1,2 x 1,2 spolu so sprchou, čiže všetko mokré. O bazén sa delí s vedľajším hotelom, takže dostihy na ležadlo, hneď vedľa hotela promenáda s obchodíkmi a stánkami, jedáleň v hoteli malá na počet hostí, tak treba čakať, keď sa niečo uvoľní, strava - raňajky v pohode, dobrý výber. Strava v okolitých reštikách výborná, dobré ceny, veľký výber. Celý čas nikto neprišiel z cestovky. Späť opäť skoro ráno prišiel len vodič bez delegáta, ani nevedel, kto mu nastúpil. Čiže z 11 dní bolo 9. Nikdy viac Slnečné, nikdy viac Slavyanský a nikdy táto cestovka.

prečítať si celú recenziu
Yavor Palace recenzie

Yavor Palace

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

90% štefan

24.12.2019

Ústretový personál, snažili sa po každej stránke. Izba čistá, uprataná každý deň. Strava pestrá, nám to stačilo určite. Bazén čistý. Bar super, obsluha super, vždy je to o ľuďoch. Pre mňa a manželku super dovolenka, blízko do centra i pláž, atrakcie každého druhu, sme spokojní a odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Colosseum recenzie

Colosseum

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
55% Klient

24.09.2019

Izba vcelku vyhovovala. Hotel však celkovo vybývaný a starý. Strava nie je výstižné slovo. Všetko bola totál recyklácia ako na vojne. Nič sa tu nevyhadzuje, personál úplní amatéri v zložení brigádnici - študenti a pracujúci dôchodcovia. Žiaľ, celkovo jedna obrovská tragédia a už nikdy viac Coloseo. POZOR na pekné "reči" od predávajúcich v CK!!

prečítať si celú recenziu
Planeta Hotel & Aquapark recenzie

Planeta Hotel & Aquapark

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

73% Eňa

12.09.2019

Vynikajúci hotel, niet mu čo vytýkať, ten výber jedál, rozsah all inclusive je poriadny, neviem, či je to aj potrebné. Hotel ako celkovo je fajn, personál - chyžné boli úslužné, výborné. Hotel je udržiavaný a všetko, čo je na očiach - chodby, toalety, okolie bazéna tiež.

prečítať si celú recenziu
Kotva recenzie

Kotva

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
86% Jarka

11.09.2019

V Bulharsku sme boli prvýkrát začiatkom augusta 2019. Dosť nás strašili niektoré recenzie, ale skutočnosť bola celkom iná. Hotel je veľmi pekný, útulný a vhodný predovšetkým pre rodiny s deťmi. Izby boli čisté, každý deň upratané (aj bez nejakého úplatku) a takisto v nej všetko fungovalo. Možno nie všetky izby sú v top stave, ale tej našej nič nechýbalo. Strava bola celkom fajn, hladný človek sa z nej určite najedol, jedlá sa niekedy opakovali, ale snažili sa vyjsť v ústrety tak, aby si tam každý niečo našiel podľa svojej chuti. Treba to brať tak, že v tom hoteli je ubytovaných veľmi veľa ľudí z rôznych krajov a nie je možné vyhovieť chuťovým bunkám každému. Jeden má rád to, druhý zase iné. Súčasťou hotela je mini aquapark, kde sa môžu deti dosýta vyšantiť. Pre niekoho môže byť voda v bazénoch studená, ale je to tiež len o zvyku. Čím je v nej človek dlhšie, tým je teplejšia. Programy pre deti boli skoro každý večer a klobúk dolu, animátori dokázali roztancovať nielen deti, ale aj dospelých. Pláž bola od hotela na nejakých 10 min. cesty pešo. Strašili nás, že je tam voda špinavá a pláž takisto a čuduj sa svete, voda bola krásna čistá, teplá a na pláži žiaden bordel. Jasné, že voda nie je krásna tyrkysová ako niekde na Sardínii alebo v Turecku, alebo hocikde inde, ale je to čierne more, tak ani nemôže byť. Dúfam, že táto recenzia uľahčí iným rozhodovanie pri výbere hotela na Slnečnom pobreží, my sme určite neľutovali a zase by sme sa sem radi niekedy vrátili.

prečítať si celú recenziu
Bohemi recenzie

Bohemi

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

60% Adam k.

08.09.2019

Hotel normálny na tri hviezdy, personál veľmi milý, ochotný, usmiaty, tam problém nebol. Problém je slabučký tlak vody, raňajky úplne o ničom, veľmi slabé a dennodenne to isté. Viem, že si zákazníkov hotel nevyberá, ale veľa Rusov, nevedia sa správať, nevedia slušne jesť ako ľudia. Celkovo neodporúčam Slnečné pobrežie vôbec, je to jedna veľká tržnica, stále tu fúka vietor, more špinavé, plávať a šnorchlovať sa nedá vôbec. Vyskúšali sme raz a vieme, že sa sem už nikdy nevrátime. Delegáti zo S.....u milí, príjemní, tam problém nebol. Ale škodí to značke, keď ponúka tento hotel. Osobne by som viac peňazí za dovolenku v Bulharsku nedal, nie je tu nič, iba veľký trh a opití Rusi a Angličania.

prečítať si celú recenziu
Junona recenzie

Junona

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

46% Nikola

07.09.2019

Čo sa týka samotnej cestovnej agentúry, nemali sme žiadne výhrady, všetko bolo v poriadku. Delegátka veľmi milá a spoľahlivá. Personál v hoteli otras, veľmi neochotný. Taniere, príbory v jedálni pravidelne špinavé, jedlo studené. Nedostatok pohárov, na ktoré sme čakali 20 minút.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Slnečné pobrežie

DIT Majestic Beach Resort recenzie 96%

DIT Majestic Beach Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sun City recenzie 96%

Sun City

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Marvel recenzie 96%

Marvel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe8%

Čistota izieb8%

Personál95%

Pomer ceny a služieb6%

zobraziť recenzie
Tiara Beach recenzie 95%

Tiara Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Aronia Beach recenzie 93%

Aronia Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bora Bora recenzie 90%

Bora Bora

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál88%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
Melia Sunny Beach recenzie 90%

Melia Sunny Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Smolyan recenzie 90%

Hotel Smolyan

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb90%

Personál90%

Pomer ceny a služieb90%

zobraziť recenzie
Sunny Day Club recenzie 89%

Sunny Day Club

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie