Recenzie hotelov - Sveti Vlas (0)

Najnovšie recenzie hotelov

Garden of Eden Hotel & Apartments recenzie

Garden of Eden Hotel & Apartments

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

96% Ivan

16.08.2019

Ubytovaní sme boli v hlavnom hoteli s výhľadom na park. Areál je úžasný. Izba nádherná a plne vybavená. Uteráky menili každý deň. Stravu sme mali polpenziu. Výber veľký. Personál pozorný, akurát na recepcii sa dohovoríte iba rusky. Na pláži sa za ležadlá platí, ale je ich dosť. Nevýhodou je, že pri bazénoch sú ležadlá už od rána obsadené. Treba si privstať. Do centra Svetého Vlasu je to asi 20 min. peši. Zastávka autobusu je aj pri hoteli, ale autobus tam ide veľmi málo, alebo nezastaví. Treba ísť na ďalšiu zastávku. Celkovo hodnotím hotel ako úžasný a vrelo odporúčam.

prečítať si celú recenziu
SAINT GEORGE PALACE RESORT & SPA recenzie

SAINT GEORGE PALACE RESORT & SPA

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

75% Monika F.

23.08.2018

Hotel bol výborný, predovšetkým bazén, ktorého sme si užili dostatočne. Strava fantastická, veľa zeleniny, ovocia, viacej druhov mäsa, dokonca na obed a na večeru grilovali mäso a zeleninu, bolo to veľmi chutné a vždy bolo z čoho vybrať. Hotelový apartmán bol čistý a priestranný, akurát trošku bola cítiť kanalizácia, nakoľko sa nachádzal v prízemí, bojler na teplú vodu kvapkal, ale inak izby s novo zariadeným nábytkom. Personál hotela bol ochotný a snaživý. Pláže sú vzdialené asi 6 min. chôdze od hotela. Sú dosť úzke a boli preplnené. Nazvala by som to: "Ako ich príroda stvorila", ale celkom zaujímavé na Bulharsko. More bolo teplučké a krásne. V tejto lokalite je celkovo kľudné prostredie. Nám sa veľmi páčilo a máme z dovolenky nesmierne zážitky.

prečítať si celú recenziu
Caesar Palace Beach recenzie

Caesar Palace

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

85% Anna T.

23.08.2018

Izbu sme mali peknu a cistu, upratovali nam kazdy den, strava bola pestra a velmi chutna, bolo vela zeleniny a ovocia... personal velmi mily... nepacila sa nam plaz, nebola upravovana, plna kamenov a tiez dost zly vstup do mora, plno malych kamenov, keby nas na to cestovka upozornila, mohli sme si zobrat obuv do vody a tym by to bolo scasti vyriesene.

prečítať si celú recenziu
Moonlight recenzie

Moonlight

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

66% Rasto

23.08.2017

Hotel by som hodnotil na celkovo 3 hviezdy a to pre uroven sluzieb. Dovolenka v tomto hoteli bola naozaj dobra a vyborne som si oddychol, mam vsak niekolko postrehov, ktore by hotel mohol vylepsit. Personal ozaj nestoji za vela, milost a privetivost je u tychto mladych ludi hladat niekedy tazko, tvaria sa znudene a otravene, avsak splnia vase priania. Dve dievcata na masazach su vsak velmi mile a privetive, odporucam ich preto. Odporucam davat pozor na deti v bazene, je tam plavcik, ten vsak pravidelne s okuliarmi na ociach kazdy den spi na lezadle. Bazen je cisty, pri malom detskom bazene chyba zabradlie a trcia z neho sroby, pozor na hlavicky deti. Pravidelne sa stavalo, ze pridem k bazenu alebo na plaz a na lezadlach su od skoreho rana uteraky, takto si skoro rano ludia rezervuju lezadla. Ak nestihnete, smola, ste na piesku, ja osobne teda aj na piesku radsej som, ved preto som siel k moru. More bolo ciste, bez rias, jeden den zopar modrych meduz sme vylovili. More je teple a uzasne, nepotreboval som sa ani ovlazovat pri vstupe do neho :-), strava je fajn, ale vyber ja maly, po par dnoch trocha omrzi. Kava z automatov nic moc, odporucam v kuchyni si dat pripravit presso od znudeneho casnika a doliat horucu vodu a mlieko, tak sa to da. Izby su pekne a ciste, ak na zaciatku date do pasu tak 10 -20 leva, dostanete lepsiu izbu. Upratovacky su naozaj rozne, niektore vas za male vsimne zboznuju, ine su lenivejsie, stalo sa, ze nepouratovali, to je vsak skor rarita. Animatorske programy hodnotim troska slabsie, miestny kids klub vedla recepcie je vsak fajn, dokonca obkladaju s detmi pizzu, ktoru potom upecu a s detmi zjedia. Vstup na plaz je po betonovom chodniku, z ktoreho trcia roxory, tak davat pozor, aby ste sa nesmykli a nespadli na ne. Boli sme v starsej casti hotela, avsak v tej novsej, kde boli Nemci a tak, sla naplno klimatizacia, takze nam to vyhovovala starsia budova, rozdiel medzi budovami nie je skoro ziaden. Na plazi blizko je moznost pozicat vodny skuter na 15 minut za 60 leva, odporucam. Pri hoteli poziciavaju elektricke trojkolky 20 leva na hodinu, vrelo odporucam si pozicat a prebehnut promenadu Sveteho Vlasu v hornej casti, ako je posta. Ja som obehal, kde co je a potom sme peso vedeli kam pojdeme na prechadzku. Odporucam aj pristav, je krasny. Zmrzlina znacky Raffi je velmi chutna. Na plazi za 2,5 leva je mozne kupit od predavacov aj uvarenu kukuricu, velmi dobra. Alkohol hodnotim ako slabsi vyber, dobra je vodka a ich rum, vola sa Atlantik, ten je dobry. Brandy a whiskey nie su take chutne. Vecer je bar otvoreny do 23:00 hod, po tomto case nedostanete uz ziadny alkohol, svetla zhasnu a hotovo. Je to vsak hotel v tichsej casti a pre rodiny s detmi. Odporucam ist autobusom do stareho mesta Nessebar a dajte si na prechadzku tak 3 hodiny, oplati sa to, je to krasne mesto. Tiez bulharsky vecer v dedine Taba, super zazitok, jedlo, tance, sutaze. Aj napriek tymto drobnostiam, hlavne teda sluzbam, to bola velmi dobra dovolenka, dobre sme si oddychli. Hotel odporucam a hlavne nezabudajte, ze dolezite je, ako sa na cas dovolenky naladite, taku dovolenku budete mat. :-) Dufam, ze troska tato recenzia pomoze. :-)

prečítať si celú recenziu
Paradise Beach recenzie

Paradise Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

86% Gabi

15.08.2017

Bola to nádherná dovolenka, na ktorú len tak ľahko nezabudneme. Hotel je samostatne situovaný pod lesom, na skalnom brale, s veľmi peknou plážou. Stromy, vietor i more vytvárajú príjemnú atmosféru aj v najväčších horúčavách... bazény pri hoteli s free barom a zmrzlinou. Výborný animačný a športový program - aj pre deti, aj pre dospelých - pri bazénoch, v detskom klube, v amfiteátri. Strava výborná, chutná. Ubytovanie - dalo sa, až na magnetické otváranie dverí a vykosenie divých porastov pred balkónom na prízemí. Možno to nie je pre milovníkov luxusu a fajnšmekrov. Ale nám sa páčilo. Deti boli nadšené. Tak ako všade - treba si nastaviť očakávania a cez internet pozrieť fotky.

prečítať si celú recenziu
Moonlight recenzie

Moonlight

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

80% Oľga

12.07.2017

Ihrisko dost slabe, bazen, detsky bazen, ciastocne kryty bazen s oddelenou castou pre deti. Pri nich 3 bary - tvoria vrcholy trojuholnika so stranami tak 30 metrov, ten plazovy, nie je v all inclusive. Lezadla takmer vzdy obsadene uterakmi. Zmrzlina po cely den v all inclusive.

prečítať si celú recenziu
Premier Fort Beach Apartements recenzie

Premier Fort Hotel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

85% Zuzana B.

11.07.2017

Vyborna dovolenka pre rodiny s detmi. Pozitiva: - Apartman (2 spalne + obyvacka s kuchynkou, 2 kupelne) bol priestranny, pekne zariadeny, cisty, upratovany kazdy den, klimatizacia, velka terasa - Spolocne priestory velmi pekne udrziavane, zahrada/zelen, vsade cisto. Hotel je novy, postaveny v r.2015, priamo na plazi. - Bazeny velke, aj detsky, lehatka zadarmo, voda v bazenoch tepla, tobogan - Strava: objednali sme si plnu penziu (hotel neponuka all inclusive), napoje su v cene len pri ranajkach. Strava pestra, chutna, kazdy si vyberie. Hotel ponuka moznost vyberu - bez stravy, polpenzia alebo plna penzia. V areali hotela je supermarket s rozumnymi cenami. Pri bazene je bar s alko a nealko napojmi. - Personal hotela: velmi mili od recepcie po upratovacky, nezakazovali skoro nic (deti mohli skakat so bazena, kupat v bazenoch sa dalo aj v noci, atd.) 2 veci by mohli byt lepsie - More: nie najcistejsie, ziadne priezracne more ako v Turecku, pri pobrezi plavali riasy (obzvlast niekolko dni po burke), na brehu vsak riasy neboli, zjavne to hotel cistil. - Plaz bola mensia, preplnena, bez lehatok.

prečítať si celú recenziu
Moonlight recenzie

Moonlight

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

80% Marika

17.10.2016

Hotel pozostával z dvoch budov, bol pomerne nový a čistý. Na chodbách sa nachádzali nádoby s pitnou vodou, ktorú vždy dopĺňali. Pre deti aj dospelých každý deň boli pri bazénoch pripravené súťaže. baroch pri bazénoch bol dostatok nápojov. Okolie hotela spríjemňovali záhony kvetov. Malá pláž priamo pri hoteli bola bez slnečníkov a neupravená, no o niekoľko metrov ďalej sa nachádzala centrálna pláž, ktorá bola čistá. Milo ma prekvapil BULHARSKÝ VEČER. Večeru nám spríjemňoval ľudový tanečný súbor a večera pozostávala z bulharských špecialít.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Sveti Vlas

Moonlight recenzie 100%

Moonlight

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál82%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Garden of Eden Hotel & Apartments recenzie 95%

Garden of Eden Hotel & Apartments

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Premier Fort Hotel recenzie 85%

Premier Fort Hotel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Caesar Palace recenzie 85%

Caesar Palace

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SAINT GEORGE PALACE RESORT & SPA recenzie 75%

SAINT GEORGE PALACE RESORT & SPA

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sineva Park recenzie 71%

Sineva Park

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Paradise Beach recenzie 67%

Paradise Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb67%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál81%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Family Hotel Venera recenzie 43%

Family Hotel Venera

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Sveti Vlas

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb70%

Personál20%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie