Najnovšie recenzie hotelov

Grand Hotel Hurghada recenzie

Grand Hotel Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

80% Marian Z.

28.11.2019

Každý deň uprataná, zariadenie retro, pre nenáročných, strava - každý si nájde niečo chutné, hlavne zákusky, personál priateľský, veľmi dobrá dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
73% Ing. Jana Karnetová

29.10.2019

Ako som v úvode napísala, v septembri 2019 sme boli v hoteli Sharm plaza/rezort/ už 13. krát od roku 2003 do 2019. Samozrejme sú mnohé skutočnosti, ktoré je možné viac kritizovať. Napríklad raňajky boli v hlavnej reštaurácii od 7 do 10:30, ale potom pokračovali vedľa až do 11:30. Na pláži boli tzv. neskoré raňajky, káva, koláče. Dnes je veľká pomlka medzi raňajkami a obedom. Obed pri pláži začína 12:30 do 15:00. V tom istom čase je k dispozícii rýchle občerstvenie taktiež na pláži. Myslím si, že by bolo vhodné, aby rýchle občerstvenie začalo neskôr napríklad o 13:30 a bolo do 15:30. Sú skutočne veľké časové medzery medzi jedlami, čo klientom prekáža. Zmenili sa taktiež ALa Carte reštaurácie, ale podľa môjho názoru sú vždy veľmi príjemné. V jedálnych listoch sú v ponuke jedlá "zadarmo" teda Ala carte, ale tiež zo poplatok, z nevedomosti tu vznikajú problémy, keď si klienti objednajú jedlá za poplatok a potom sú nahnevaní, že majú zaplatené Ala carte. Taktiež častokrát spomínaná neochota zo strany personálu je v tom, že sa zmenila klientela, Nemci, Angličania, Rusi, dávali tringelty, ale dnes klientela Ukrajinci, Rumuni... nedávajú nič. Za posledné tri roky odišli z hotela šikovní čašníci, upratovači, žiaľ aj animátori, ktorí udržiavali latku úrovne naozaj vysoko. Myslím si, že upadajúca úroveň hotela je najmä z celkovej situácii v Egypte, kedy sa zatvárali hotely pre nezáujem klientov o dovolenky v Egypte. Nízke ceny, za ktoré sa pobyty predávali, aj dnes predávajú /január 2019 - 300 €!/ spôsobili úpadok služieb. Ale na záver chcem povedať iba dôvod, prečo sa stále vraciame práve do Sharmu, je tu krásne more, teplejšie počas celého roku ako v iných destináciách Egypta, doteraz najnižšia cena počas celého roku. Ľudia si však neuvedomujú, že nemôžu mať za "málo peňazí, veľa muziky".

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Palm Royale recenzie

Sentido Palm Royale

Egypt - Hurghada - Soma Bay

+
100% Katka

29.10.2019

Tento hotel je podľa nás najlepší, najkrajší a najčistejší, v akom sme boli počas 10 pobytov v Egypte - Hurghade. Boli sme aj vo vedľajšom Caribbean Worlde, Movenpicku aj v Imperial Shams, ale tento bol z nich najdrahší, ale aj najlepší. Hneď po príchode vás ohúri vstupná hala, je ako palácová nádhera. Žiaden bakšiš kvôli izbe sa tu nedáva. Len nosičovi kufrov sme dali a neskôr na izbe upratovačom. Celý hotel bol krásny aj bazény a záhrady. Personál veľmi milý. Strava výborná. Pláž a more nádherné. Toto je jediný hotel, do ktorého sa chceme vrátiť znova.

prečítať si celú recenziu
Arabia Azur Resort recenzie

Arabia Azur Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

85% Mária s rodinou

18.10.2019

Hotel Arabia Azur Resort v Hurghade je výborný pre tých, ktorí chcú šnorchlovať, koraly sú v blízkosti hotela, dostupné z polostrovčeka Marine, ktorý je zároveň plážou. Vstup ku koralom je z rebríka, koralový útes je však pri otvorenom mori, treba prekonávať veľké vlny, je to namáhavé, ale koraly stoja za to. Klientela je prevažne nemecká, prevažne seniori. Hotel poskytuje dobré služby za primeranú cenu, je tichý. Izby priestranné, vybavené chladničkou, ovládateľnou klimatizáciou a trezorom, upratané každý deň. Takmer všetky majú výhľad na lagúnu, prípadne do udržiavanej záhrady. V lagúne je teplejšia voda, plytkejšia, vhodná aj pre neplavcov. Do lagúny pri Marine je vstup po rebríkoch, tam je veľmi vhodné mať obuv do vody kvôli kameňom. Bazén je veľký, bez toboganov. Všade dostatok ležadiel. Strava dobrá, vždy sa dá vybrať. Ovocia a koláčov je menší výber, ale stále dokladajú. Večere sa podávajú vonku pri bazéne, tematicky zamerané, pri živej hudbe na počúvanie. Boli sme štyria, dvaja z nás mali aj zažívacie problémy spojené s hnačkou a zvracaním. Antinal sa dá kúpiť v blízkom bazáre za 5 E. Večerný program je v divadle, priamo v budove hotela, neruší ostatných. Program tvoria hlavne animátori, nie profesionáli. Diskotéka je v uzatvorených priestoroch, neruší hostí. V okolí hotela je niekoľko obchodíkov s oblečením aj suvenírmi. Náš celkový dojem z hotela je výborný. Cítili sme sa tam úplne v bezpečí. Hotel je strážený, dokonca sú tam umiestnené zábrany pre autá. Problém bol iba s egyptským delegátom Emadom, ktorý sa ani raz neukázal, neozval sa ani pred našim odchodom z hotela, aby nám oznámil čas transferu na letisko. Na vlastné náklady sme si to zisťovali telefonovaním až na Slovensko do CK, pretože ako neskôr vysvitlo, tel. č. na Emada sme dostali nesprávne. V blízkosti hotela sa nachádza ostrov Giftun, lode plávajú okolo Mariny celý deň. Chodí sa tam hlavne kvôli šnorchlovaniu, pre hotelových hostí Arabie je to zbytočné vzhľadom na blízke koraly pri hoteli.

prečítať si celú recenziu
Dream Lagoon Beach Resort  recenzie

Dream Lagoon Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Sharga Beach / Lagoon View Beach

+
85% Eliška J.

17.10.2019

Pokial ide o samotny pobyt, boli sme spokojni. Let bol s Eurowings, cize v pohode, ocakavana uroven nizkonakladovky... Transfer do hotela bol trosku hardcore. :) Povedzme, ze "neprisposobenie jazdy stavu vozovky" ale tak, je to Egypt... cesta spat bola fajn, tam uz sofer jazdil ako clovek. :) Hotel bol velmi pekny, cisty, udrziavany. Personal v ramci moznosti ok. V podstate bol mily, ochotny a rychly... Jedinu mini vytku mame k stravovaniu. Pokial je tam clovek na tyzden, je to ok. Pri dvoch tyzdnoch vas uz nezachrani ani pizza a cestoviny, lebo mate deficit masa :), ktore kuchari doslova strazili a davali ho na pridel. Vegetariani vsak nebudu mat najmensi problem. Boli sme prvykrat v Egypte, takze to nevieme porovnat. No v porovnani s Tuniskom napr. bola variabilita, rozmanitost a moznost vyberu jedla slabsia. Celkovo dovolenku hodnotime velmi pozitivne (4,9 z 5) a nemali by sme problem sa sem vratit, aj ked urcite na kratsiu dobu.

prečítať si celú recenziu
SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort recenzie

SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

90% Zuzana

12.10.2019

Bola to naša prvá dovolenka v Egypte a rozhodne nie posledná. Výber hotela bol na 1☆.

prečítať si celú recenziu
Imperial Shams Abu Soma recenzie

Imperial Shams Abu Soma

Egypt - Hurghada - Safaga

95% Niki

12.10.2019

Odporúčam cena = kvalita. :) Krásna pláž a super jedlo.

prečítať si celú recenziu
Ghazala Gardens recenzie

Ghazala Gardens

Egypt - Sharm El Sheikh - Naama Bay

90% Anton H.

08.10.2019

Izba so starším vybavením, všetko však bolo funkčné (chladnička, trezor.....), každý deň bolo poupratované, ručníky vymenené, pitná voda vo fľaši denne doplňovaná, posteľ pohodlná, posteľné prádlo pravidelne menené. Strava sa zhruba po troch dňoch opakovala, bolo však z čoho vybrať. Personál ústretový, správanie personálu bolo priateľské. Pláž piesočná s pozvoľným vstupom do mora, ohraničená mólom a bójami od pláží susedných rezortov, pri móle a bójkach s úzkym pásom kameňov, priamo na pláži 3 menšie koraly s množstvom pekných rybiek. Nakoľko sme v tomto rezorte boli už tretíkrát, môžeme porovnávať: oproti roku 2017, keď sme tam boli po prvýkrát, máme spolu s manželkou dojem, ako keby koraly pomaličky odumierali (niektoré časti už nie sú také farebné). Niektoré ležadlá na pláži a pri bazéne by potrebovali častejšiu údržbu. Oproti roku 2017 sú už niektoré programy organizované animátormi spoplatnené.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu