Najnovšie recenzie hotelov

Grand Hotel Hurghada recenzie

Grand Hotel Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

80% Marian Z.

28.11.2019

Každý deň uprataná, zariadenie retro, pre nenáročných, strava - každý si nájde niečo chutné, hlavne zákusky, personál priateľský, veľmi dobrá dovolenka.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Palm Royale recenzie

SENTIDO Palm Royale

Egypt - Hurghada - Soma Bay

100% Katka

29.10.2019

Tento hotel je podľa nás najlepší, najkrajší a najčistejší, v akom sme boli počas 10 pobytov v Egypte - Hurghade. Boli sme aj vo vedľajšom Caribbean Worlde, Movenpicku aj v Imperial Shams, ale tento bol z nich najdrahší, ale aj najlepší. Hneď po príchode vás ohúri vstupná hala, je ako palácová nádhera. Žiaden bakšiš kvôli izbe sa tu nedáva. Len nosičovi kufrov sme dali a neskôr na izbe upratovačom. Celý hotel bol krásny aj bazény a záhrady. Personál veľmi milý. Strava výborná. Pláž a more nádherné. Toto je jediný hotel, do ktorého sa chceme vrátiť znova.

prečítať si celú recenziu
Arabia Azur Resort recenzie

Arabia Azur Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

85% Mária s rodinou

18.10.2019

Hotel Arabia Azur Resort v Hurghade je výborný pre tých, ktorí chcú šnorchlovať, koraly sú v blízkosti hotela, dostupné z polostrovčeka Marine, ktorý je zároveň plážou. Vstup ku koralom je z rebríka, koralový útes je však pri otvorenom mori, treba prekonávať veľké vlny, je to namáhavé, ale koraly stoja za to. Klientela je prevažne nemecká, prevažne seniori. Hotel poskytuje dobré služby za primeranú cenu, je tichý. Izby priestranné, vybavené chladničkou, ovládateľnou klimatizáciou a trezorom, upratané každý deň. Takmer všetky majú výhľad na lagúnu, prípadne do udržiavanej záhrady. V lagúne je teplejšia voda, plytkejšia, vhodná aj pre neplavcov. Do lagúny pri Marine je vstup po rebríkoch, tam je veľmi vhodné mať obuv do vody kvôli kameňom. Bazén je veľký, bez toboganov. Všade dostatok ležadiel. Strava dobrá, vždy sa dá vybrať. Ovocia a koláčov je menší výber, ale stále dokladajú. Večere sa podávajú vonku pri bazéne, tematicky zamerané, pri živej hudbe na počúvanie. Boli sme štyria, dvaja z nás mali aj zažívacie problémy spojené s hnačkou a zvracaním. Antinal sa dá kúpiť v blízkom bazáre za 5 E. Večerný program je v divadle, priamo v budove hotela, neruší ostatných. Program tvoria hlavne animátori, nie profesionáli. Diskotéka je v uzatvorených priestoroch, neruší hostí. V okolí hotela je niekoľko obchodíkov s oblečením aj suvenírmi. Náš celkový dojem z hotela je výborný. Cítili sme sa tam úplne v bezpečí. Hotel je strážený, dokonca sú tam umiestnené zábrany pre autá. Problém bol iba s egyptským delegátom Emadom, ktorý sa ani raz neukázal, neozval sa ani pred našim odchodom z hotela, aby nám oznámil čas transferu na letisko. Na vlastné náklady sme si to zisťovali telefonovaním až na Slovensko do CK, pretože ako neskôr vysvitlo, tel. č. na Emada sme dostali nesprávne. V blízkosti hotela sa nachádza ostrov Giftun, lode plávajú okolo Mariny celý deň. Chodí sa tam hlavne kvôli šnorchlovaniu, pre hotelových hostí Arabie je to zbytočné vzhľadom na blízke koraly pri hoteli.

prečítať si celú recenziu
SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort recenzie

SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

90% Zuzana

12.10.2019

Bola to naša prvá dovolenka v Egypte a rozhodne nie posledná. Výber hotela bol na 1☆.

prečítať si celú recenziu
Imperial Shams Abu Soma recenzie

Imperial Shams Abu Soma

Egypt - Hurghada - Safaga

95% Niki

12.10.2019

Odporúčam cena = kvalita. :) Krásna pláž a super jedlo.

prečítať si celú recenziu
Long Beach Resort  recenzie

Long Beach Resort Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

76% Agnesa a Alexander PAPANECZ

05.10.2019

Boli sme tu už 2-krát. Páčilo sa nám, preto sme sa vrátili aj toho roku. Ideálne aj pre malé deti, mohli byť v mori, zašantiť si, šnorchlovať. Od vlani sa veľa zmenilo k lepšiemu. Zmizli umelé poháre na pláži, vietor ich neroznášal. Denne upratovali, pláž aj okolo bazénov. Záhrada prekrásna. Vo vilkách tiež čisto, snažili sa. Zariadenie už niečo prežilo, ale ako sme videli renovujú niektoré vilky. Od vlani pribudli tobogany, ale zabudli na malé deti! Bol aj plač. Personál veľmi milý a náš delegát perfektný! Vo všetkom pomáhal.

prečítať si celú recenziu
Hotel Gravity Sahl Hasheesh  recenzie

Hotel Gravity Sahl Hasheesh

Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh

86% Martina

17.09.2019

Novootvorený moderný hotel. Hotel sa nachádza na konci strediska Sahl Hasheesh, je tam ticho, bez ruchu mesta. Všade sa nachádza ochranka. Medzi vedľajším hotelom je miesto, ktoré využívajú zamestnanci ako parkovisko. K hotelu patrí súkromná pláž. Popri pláži sa tiahne privátna promenáda 9 km dlhá. Izby sú zariadené moderne a zároveň plne funkčné. Manažment na recepcii je veľmi milý a zhovievavý. Recepcia je priestranná a krásna. Po vybavení prvotných úkonov nás odviedli na naše izby. Vadilo nám to, že nás cca 20 ľudí odprevádzal k izbám jeden človek. Zobral nás všetkých naraz, každá rodina bola ubytovaná na inom poschodí, my sme museli s nimi prejsť všetky chodby, až kým sme neprišli k svojej izbe. Boli sme ubytovaní vo „Family Room“ – 2 stredné izby. Izby boli upratané, čisté, minibar bol doplnený. Nechýbala v ňom pitná voda, džúsy ako aj coca cola, fanta či 7UP v plechovkách. Čistota na izbách bola stále udržiavaná na vysokej úrovni. Upratovač si svoju robotu splnil, dokonca vždy vytváral z uterákov a osušiek prekvapenia. Osušky boli pravidelne menené, toaletný papier dopĺňaný. Čo veľmi oceňujem, predtým som sa s tým nikdy nestretla, na izbe sa nachádzala rýchlovarná kanvica, čaj, káva a cukor. Klimatizácia na izbe síce fungovala, ale nedala sa manuálne nastavovať (v našej izbe). Čo nám vadilo je, že bola veľmi hlučná. Ale nebol problém ju vypnúť. Ďalšia super vec bola, že každá izba mala vlastné bezplatné Wi-Fi. každej izbe bola moderná TV s prístupom na viacero programov, domácich. Na izbe bol k dispozícií aj trezor. V sprchách nebol problém s vodou ani s dopĺňaním šampónov, kondicionérov. O trávniky, palmy bolo vždy postarané, pravidelne kosené. Mramorové podlahy boli umývané každý deň, každý druhý deň leštené. Nachádza sa tu 6 bazénov z toho 1 panoramatický s morskou vodou, ten bol najviac obsadený. O ležadlá pri bazénoch nebola núdza, stále sa našlo voľné miesto a nebolo potrebné nič obsadzovať. Nachádza sa tu aj miesto na večerné programy v tvare amfiteátra. Niektorí ľudia si na večerné vystúpenia ťahali stoličky a stoly z neďalekého baru a popri prezeraní si večerného programu fajčili shishu. Priestory hotela sú krásne upravené a čisté. Pláž ponúka ležadlá a plachty, ktoré sú náhradou slnečníkov a "beduíny", kde v niektorých chýbajú matrace. Tak ako pri bazénoch, ani tu nebol problém nájsť si voľné miesto. Obsluha pláže ponúkla voľné miesto, očistila stolík, ležadlá a prestrela naň Vaše uteráky. Pláž je piesočnatá. More je krásne, čisté, s morským životom a nie je problém stretnúť rozmanité druhy rýb. More má silný odliv, voda ostane len v lagúnach a na otvorenej časti. Nám to vôbec nevadilo, keďže máme menšie deti. Pri väčšom odlive bol vstup do mora až pri koraloch, resp. išlo sa po koraloch a po piesku do lagúny, kde voda bola hlboká akurát na plávanie. Vzhľadom na to, že sa chodilo cez koraly, odporúčam mať obuv na nohách. Do mora sa dá ísť aj cez mólo, ktoré patrí susednému hotelu, ktorý je v tesnej blízkosti hotela. Cez mólo môžete ísť vtedy, ak chcete ísť rovno do hlbšej vody. Odliv pokazí scenériu, ale podmorský život Vám to vynahradí. Ježkovia boli len v hlbšej vode a schovaní pod koralmi. Pláž je pravidelne upravovaná a čistá. Obsluha z baru chodí aj na pláž a zbiera poháre, občas sa opýta, či nechcete niečo piť a donesie to až priamo na pláž. Čo musím vytknúť ako veľký nedostatok pláže je, že tam chýba sprcha a WC. Tie sa nachádzajú pri bazénoch. Množstvo ležadiel na pláži zatiaľ stačilo. Myslím si však, že v budúcnosti to bude menší problém, keď bude hotel plne obsadený a rovnako aj pri bazénoch. Osušky si bolo možné vyzdvihnúť v "stánku na to určenom pri bazénoch" výmenou za kartu, ktorú ste dostali na začiatku ubytovania. Osušiek bolo dostatok a nebol problém ich vymeniť aj 2 x za deň. Nachádza sa tu niekoľko barov. Lobby bar bol priamo na recepcii, ktorý ponúkal aj terasu na sedenie. Ďalší bar bol "plážový". Od pláže bol síce troška vzdialený, ale bol aj najviac využívaný. Nebol to pre nás problém, keď sme boli na pláži, aspoň sme sa troška prešli. Pri „plážovom“ bare bol aj priestor pre fajčiarov vodnej fajky. Tento priestor bol však prevažne prázdny a obsluha nosila večer fajky aj po celom priestore „plážového baru“. Vodná fajka nám nevadila, mala rôzne príchute, prevažne nám teda voňala. Ale toto by mali napraviť, niektorým nefajčiarom to môže vadiť ako aj deťom, ktorých tam bolo dosť. Sedenie pri tomto „plážovom“ bare bolo večer horšie. Mnoho návštevníkov si namiesto sedenia v amfiteátri stiahlo stoličky z baru. Tretí bar bol neďaleko panoramatického bazéna, kde sa poobede dala nájsť aj zmrzlina. Tá bola veľmi chutná a nemali sme z nej žalúdočné problémy. Rovnako to bolo aj s ľadom, dávali sme si ich do nápojov bez problémov. V baroch bola v ponuke balená čistá voda, rôzne nealko nápoje (Sprite, Cola, Fanta, Tonic), džúsy (taktiež rôzne druhy). Všetko nalievali z krabíc a fliaš a všetko originál. Džúsy boli miestne a dosť sladké. V ponuke boli aj rôzne druhy kávy (presso, capuccino,...), pivo, biele a červené víno a miestny alkohol. Pri tomto bare sa nachádzal aj biliardový stôl a stôl na stolný tenis. Poháre, do ktorých nalievali nápoje, sú plastové, ale nie jednorazové. Na recepcii nalievali do sklenených pohárov. Barmani pripravovali aj rôzne alko a nealko drinky. Medzi ďalšie vybavenie hotela patrí telocvičňa, SPA k dispozícii aj s kaderníkom. Stolné hry, lopty a pod. sa dali získať cez animátorov. Je tu aj biliard a ping pong, no z každého len jeden stôl. Stolný futbal bol k dispozícii v detskom klube, rovnako air hockey. Na jeho dvore, boli hojdačky, domček a umývadla pre deti. Plusom je pokrytie zeme na tomto dvore, teda dieťa sa tam nezraní pri páde. Na pláži sú bránky na plážový futbal, sieť na volejbal a veľká trampolína. Pri bazéne sa nachádzajú bránky na vodné pólo, rovnako sa dajú zahrať šípky pri splash bare. Vonkajšie "plážové" sprchy sú – 1 stĺp a z neho zo 4 strán vystupujúce sprchy. Nachádzajú sa na rozmedzí bazénov a pláže. Toto nám vadilo. Sprchy by sa mali nachádzať viac aj v blízkosti pláže a ďalšie aj pri bazénoch. Štyri sprchy na jednom mieste pre takýto hotelový komplex slúžili aj pre návštevníkov pláže, aj pre návštevníkov bazénov, je to málo. Taktiež chýbalo WC na pláži. WC sa nachádzalo v budove s arabskou reštauráciou a na recepcii, čo je málo. Hotel ponúka hlavnú reštauráciu a 5 a la carte reštaurácií. Pred každou reštauráciou sa nachádzajú dezinfekčné prostriedky na ruky, čo každý určite privíta. Jedlo bolo vždy upravené, tepelne spracované, nikdy sme nemali žiadne žalúdočné problémy. Džúsy v hlavnej reštaurácii boli v nádobách, ale dolievali ich z krabíc, takže nešlo o žiadne sirupové vody. Raňajky boli tradičné, rovnaké, nebol žiaden problém. Nechýbali vajíčka, šunky, salámy, syry, palacinky, med, džemy a rôzne domáce jedlá. Nechýbalo ani ovocie. Kuchyňa bola orientovaná hlavne na európsku stravu, čo je veľké plus. Reštaurácia má vlastný bar, z ktorého Vám na obed a večeru prinesú nápoje. Strava na obed a večeru bola rozmanitá, menila sa a bolo si z čoho vyberať. Boli na výber rôzne hlavné jedlá, predjedlá a famózne koláče, mäsá a výborné polievky. Kuchári pripravovali vždy čerstvé cestoviny priamo pre Vás, podľa Vašej chuti a dali tam, čo ste chceli. Aj rôzne ďalšie jedlá pripravovali pred vami, takže super. Kulinári si našli aj rôzne morské plody ako krevety, chobotnice či kraby. Musíme vyzdvihnúť všetkých zamestnancov reštaurácie. Obsluha vás vždy krásne privítala, usadila k stolu a ponúkla niečo na pitie. V reštaurácií sa vždy nachádzalo plno zamestnancov, každý mal na starosti niečo iné. Jedni vás obsluhovali s pitím, ďalší čistili stoly, iný dávali príbory, ďalší zmetali nečistoty zo zeme. Nikdy sa nám nestalo, že by sme nenašli čistý, upravený stôl, resp. že by sme museli čakať, kým nám stôl pripravia. Tým, že každý zamestnanec mal na starosti niečo iné, obsluha a úprava stolov bola vždy rýchla. Pri výbere jedla boli prítomní aj šéfkuchári, ak by Vám nechutilo alebo Vám niečo prekážalo. Zaujímali sa vždy o Váš názor. A la carte reštaurácie sú rozmiestnené po areáli (Talianska, Mexická, Brazílska a Arabská). Reštaurácie sú na objednávku a máte nárok na vstup 2 x za týždeň. V dopoludňajších hodinách aj poobede sa dalo zájsť do talianskej reštaurácie, kde ponúkali čerstvú pizzu, ktorá chutila perfektne. Obsluha sa Vám venuje non-stop. Čašníci Vám prinesú nápoje veľmi ochotne a opakovane. Boli sme veľmi pozitívne prekvapení zo správania čašníkov, ktorí boli ústretoví a komunikatívni, nie však dotieraví. Deťom robili veselé a hravé triky. Nebolo samozrejmosťou dávať im prepitné. Kto chcel dal, kto nechcel, nedal, ale nikdy sa nestalo, že by bez prepitného stratili o Vás záujem. Všetci čašníci boli priateľskí a vždy nás zdravili. Naozaj klobúk dole pred obsluhou v tomto rezorte. Vždy ústretoví, usmievaví, vždy k dispozícií. Už dávno som sa nestretla s takýmto prístupom. Každý čašník aj v „plážovom bare“ si zaslúži pochvalu. Nikde sme nikoho nevideli sedieť, každý tam pracoval na 100 %. Najčastejšie nás obsluhoval Ahmed Emera (priezvisko presne neviem napísať), bol perfektný aj k deťom, tí sa na neho vždy tešili. Škoda, že ho potom stiahli preč, vraj pre nezhody s nejakým návštevníkom. Je pre nás doposiaľ nepochopiteľné a neuveriteľné, pretože počas našej prítomností sa ku každému správal ohľaduplne, milo, s každým pekne komunikoval, s nikým nemal problém. Animačný tím sme toho roku nevyužívali. Denný program bol stále rovnaký. Je pravdou, že animátori chodili pomedzi ľudí a zvolávali ich, ale nebolo veľmi vidieť snahu od nich urobiť zábavu či väčšiu „šou“. Boli sme zvyknutí na lepších animátorov, títo boli slabí. Od animátorov sme čakali väčšie spestrenie času. Česť výnimke, animátor Mo, ktorý robil zábavu pre každého. Ten sa snažil najviac. Samotný hotel, ako aj okolie hotela, voda, pláž je presne taký krásny, ako je prezentovaný na fotografiách cestovných agentúr. Hotel odporúčam rodinám s malými deťmi a starším manželským párom. Pre mládež, mladých ľudí tam môže byť nuda. Chýbali tam diskotéky, nejaká penová šou a pod. Tým, že tam je veľký odliv, program na vode nemohol byť, teda nie taký, na aký sme boli zvyknutý ako napr. banán. Preto sme očakávali, že aspoň animátori urobia lepší program.

prečítať si celú recenziu
Jaz Casa del Mar Beach & Resort  recenzie

Jaz Casa del Mar Beach & Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

63% Renáta

16.09.2019

Hotel určite nezodpovedá 5 hviezdičkám. Krásny bazén. Večer problém s miestom na sedenie pri bare aj v hale. Od roku 2018 je to zmena k horšiemu. Izby dobre upratané. Delegát bez záujmu o hostí. Posledný deň 12-hodín pred odletom nebol vypísaný odlet do KE. Balíčky na posledný deň už nedávajú. Nemyslia na ľudí s diabetes. Za program bolo treba platiť.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Hurghada

SUNRISE Grand Select Romance Resort Sahl Hasheesh - Erw. recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Jaz Makadi Oasis Resort & Club - Jaz Makadi Oasis Resort recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Alf Leila Wa Leila recenzie 100%

Alf Leila Wa Leila

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mercure Hurghada recenzie 100%

Mercure Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Makadi Gardens recenzie 100%

TUI BLUE Makadi Gardens

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
SUNRISE Grand Select Crystal Bay Resort recenzie 100%

SUNRISE Grand Select Crystal Bay Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Menaville Resort recenzie 98%

Menaville Resort

Egypt - Hurghada - Safaga

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Premier Le Reve Hotel & Spa recenzie 96%

Premier Le Reve Hotel & Spa

Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Steigenberger Golf Resort recenzie 96%

Steigenberger Golf Resort

Egypt - Hurghada - El Gouna

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu