Najnovšie recenzie hotelov

Fort Arabesque Resort & Spa, Villas & The West Bay recenzie

Fort Arabesque Resort & Spa, Villas & The West Bay

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

60% Mayo

31.01.2020

Celkovo som popísal v roku 2018. Copy: Hotel vhodný pre dospelých, vzdialenosť od letiska 35 km, ubytovaní sme boli hneď. Areál hotela udržiavaný, vkusne upravený. Pláž hotela nemá chybu, more vynikajúce, odliv nemá vplyv na šnorchlovanie. Starostlivosť delegátky p. Nadii T. - úplná spokojnosť. Príchod do Hurghady čakala na letisku, všetko vysvetlila, bola vždy na telefóne. Pri odchode z letiska pred východom odporúčam zakúpiť dátovú kartu, vzhľadom k tomu, že wifi na hoteloch je nedostačujúce. Dátová karta od Orange 7G úplne postačuje na komunikáciu so Slovenskom prostredníctvom Viber. Zmena, ktorá nastala, menej vyžadovanie bakšišu.

prečítať si celú recenziu
Desert Rose Resort recenzie

Desert Rose Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

+
95% Peter

22.01.2020

Ak nie ste pohltený sterilitou prostredia v zmysle, že Vám nevadí zle vyšpárované umývadlo silikónom a sem tam prasknutá kachlička na dlažbe, ak toto prežijete, všetko ostatné je nie na 5, ale na sto hviezdičiek. Ak sú pre Vás podstatné kvalita a dostatok jedla 24 h. non stop, čistota, ak potrebujete mať pocit úcty a ochoty zo strany personálu, ak chcete otvorené more alebo sa bojíte žralokov, ak chcete 5 barov a 5 reštaurácii, ak chcete mať voľné miesto na ležanie pri pláži, ak chcete byť strážený asi tak 3 až stvor-zónovo, ak nechcete byť otravovaní drankaním bakšišu, ak chcete mať plavecký bazén s dráhou pre seba, ak chcete šnorchlovať, ak sa chcete prejedať od rána do rána alebo opíjať tak SEM CHOĎTE! Pozor na počasie v januári, najprv predpoveď, potom termín, ak chcete viac spoznávať Egypt, nepozerajte ani počasie.

prečítať si celú recenziu
Magic Beach recenzie

Magic Beach

Egypt - Hurghada - Hurghada

+
30% Helena

06.01.2020

Moja najhoršia dovolenka v Egypte... cele zlé... izby boli celkom fajn, to je všetko, čo tam bolo dobré, nie som vyberavá, ale dala by som im 2* max. Jedlo sa ako tak dalo, ale stoly a obrusy špinavé, klíma vo vstupnej hale vypnutá, na chodbách detto... pláž - neskutočný odliv a príliv, museli sme kilometer šliapať, aby sme sa okúpali, skrátka zátoka. Šéfa hotela sme prosili o trošku väčšiu hygienu, ale vyjadril sa... málo peňazí, málo služby. Viem, že Egypt s hviezdičkami trochu preháňa, ale viem, o čom hovorím, bola som tam už ôsmykrát, ale toto bola čerešnička na torte, nikdy viac ten rezort.

prečítať si celú recenziu
Samra Bay Hotel & Resort recenzie

Samra Bay Hotel & Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

80% Gustav

04.01.2020

Izba priestranna... vyhlad z boku na more a bazen... cistota na vynikajucej urovni... ziadne zaludocne problemy... v pesej dostupnosti krasna promenada s mnozstvom nakupnych moznosti... slabsi animacny program... mala zatoka... personal vynikajuci... spokojnost...

prečítať si celú recenziu
Roma Hotel recenzie

Roma Host Way Resort & Aquapark

Egypt - Hurghada - Hurghada

35% Luboš

18.12.2019

Úplne zlé, nikdy viac do tohto hotela. Hotelová pláž zavretá, vozili nás busom na pláž (smetisko) s nedostatkom ležadiel. Každý deň hádky a strkanice pri buse. Z barov fungoval len jeden v hotelovej hale. Pri hotelovom bazéne bar zavretý a až 12 ležadiel. Strava 14 dní každý deň to isté. Proste už aj na Egypt úplne mimo hotela 4+.

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Hurghada recenzie

Grand Hotel Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

80% Marian Z.

28.11.2019

Každý deň uprataná, zariadenie retro, pre nenáročných, strava - každý si nájde niečo chutné, hlavne zákusky, personál priateľský, veľmi dobrá dovolenka.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Palm Royale recenzie

SENTIDO Palm Royale

Egypt - Hurghada - Soma Bay

100% Katka

29.10.2019

Tento hotel je podľa nás najlepší, najkrajší a najčistejší, v akom sme boli počas 10 pobytov v Egypte - Hurghade. Boli sme aj vo vedľajšom Caribbean Worlde, Movenpicku aj v Imperial Shams, ale tento bol z nich najdrahší, ale aj najlepší. Hneď po príchode vás ohúri vstupná hala, je ako palácová nádhera. Žiaden bakšiš kvôli izbe sa tu nedáva. Len nosičovi kufrov sme dali a neskôr na izbe upratovačom. Celý hotel bol krásny aj bazény a záhrady. Personál veľmi milý. Strava výborná. Pláž a more nádherné. Toto je jediný hotel, do ktorého sa chceme vrátiť znova.

prečítať si celú recenziu
Arabia Azur Resort recenzie

Arabia Azur Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

85% Mária s rodinou

18.10.2019

Hotel Arabia Azur Resort v Hurghade je výborný pre tých, ktorí chcú šnorchlovať, koraly sú v blízkosti hotela, dostupné z polostrovčeka Marine, ktorý je zároveň plážou. Vstup ku koralom je z rebríka, koralový útes je však pri otvorenom mori, treba prekonávať veľké vlny, je to namáhavé, ale koraly stoja za to. Klientela je prevažne nemecká, prevažne seniori. Hotel poskytuje dobré služby za primeranú cenu, je tichý. Izby priestranné, vybavené chladničkou, ovládateľnou klimatizáciou a trezorom, upratané každý deň. Takmer všetky majú výhľad na lagúnu, prípadne do udržiavanej záhrady. V lagúne je teplejšia voda, plytkejšia, vhodná aj pre neplavcov. Do lagúny pri Marine je vstup po rebríkoch, tam je veľmi vhodné mať obuv do vody kvôli kameňom. Bazén je veľký, bez toboganov. Všade dostatok ležadiel. Strava dobrá, vždy sa dá vybrať. Ovocia a koláčov je menší výber, ale stále dokladajú. Večere sa podávajú vonku pri bazéne, tematicky zamerané, pri živej hudbe na počúvanie. Boli sme štyria, dvaja z nás mali aj zažívacie problémy spojené s hnačkou a zvracaním. Antinal sa dá kúpiť v blízkom bazáre za 5 E. Večerný program je v divadle, priamo v budove hotela, neruší ostatných. Program tvoria hlavne animátori, nie profesionáli. Diskotéka je v uzatvorených priestoroch, neruší hostí. V okolí hotela je niekoľko obchodíkov s oblečením aj suvenírmi. Náš celkový dojem z hotela je výborný. Cítili sme sa tam úplne v bezpečí. Hotel je strážený, dokonca sú tam umiestnené zábrany pre autá. Problém bol iba s egyptským delegátom Emadom, ktorý sa ani raz neukázal, neozval sa ani pred našim odchodom z hotela, aby nám oznámil čas transferu na letisko. Na vlastné náklady sme si to zisťovali telefonovaním až na Slovensko do CK, pretože ako neskôr vysvitlo, tel. č. na Emada sme dostali nesprávne. V blízkosti hotela sa nachádza ostrov Giftun, lode plávajú okolo Mariny celý deň. Chodí sa tam hlavne kvôli šnorchlovaniu, pre hotelových hostí Arabie je to zbytočné vzhľadom na blízke koraly pri hoteli.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Hurghada

SUNRISE Grand Select Romance Resort Sahl Hasheesh - Erw. recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Jaz Makadi Oasis Resort & Club - Jaz Makadi Oasis Resort recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Alf Leila Wa Leila recenzie 100%

Alf Leila Wa Leila

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SUNRISE Crystal Bay Resort - Grand Select recenzie 100%

SUNRISE Crystal Bay Resort - Grand Select

Egypt - Hurghada - Hurghada

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Mercure Hurghada recenzie 100%

Mercure Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Makadi Gardens recenzie 100%

TUI BLUE Makadi Gardens

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Menaville Resort recenzie 98%

Menaville Resort

Egypt - Hurghada - Safaga

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Premier Le Reve Hotel & Spa recenzie 96%

Premier Le Reve Hotel & Spa

Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Steigenberger Golf Resort recenzie 96%

Steigenberger Golf Resort

Egypt - Hurghada - El Gouna

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu