Najnovšie recenzie hotelov

Albatros Citadel Resort  recenzie

Albatros Citadel Resort

Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh

90% Dr. Zuzana K.

15.04.2019

Krásne priestranné izbe, čisté, voňavé. Chutná strava, čerstvé ovocie a zelenina. Ochotný personál, priateľská atmosféra.

prečítať si celú recenziu
Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort recenzie

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

80% Lucia T.

14.04.2019

Hotel na nás pôsobiť veľmi dobrým dojmom, personál milý a ochotný. Izby - nebolo to zlé, ale mohlo to byť aj lepšie (majú už čo to odžité), ale v podstate nám to nevadilo, nakoľko sme boli celý deň vonku. Areál super, more trosku studené, ale otužilcom by nevadilo. Odporúčam aj pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort recenzie

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

70% Miriam

14.04.2019

Tento hotel je, bohužiaľ, dosť špinavý, izby staré (aj keď bolo uvádzané v popise, že je po rekonštrukcii), zanedbaná čistota, uteráky jedna katastrofa....., v sprche sa človek radšej ani nevyzuje. Musím pochváliť veľmi dobrú stravu, naozaj veľmi bohatý výber.... no čo sa týka pitia, zase hrúza, jeden lacný rum, gin a vodka, stále bol problém s fľašovou vodou, keďže ju dávajú na prídel, jedna 0,5 l fľaša na osobu a potom si môžete dopĺňať z automatu, či čo to bolo... no za bakšiš sa dá vybaviť aj viac vody na izbu :-) . V tomto hoteli prevažujú domáci hostia, takže čakajte všetky možné kultúry /nekultúry/ :D, preto je asi aj tento hotel na nižšej hygienickej úrovni všade... Musím veľmi však pochváliť nášho delegáta Walida, ktorý sa od začiatku až po koniec veľmi staral, aby sme boli spokojní. Jeden hotel bol vyhradený čisto len pre hostí v plavkách, takže žiadne tie burky sa tam nedostali. Tým, že je to hotel ďalej od centra, tak sa veľmi večer nedá čo robiť vonku, poprípade ísť taxíkom do mesta sa prejsť. Bola som dosť sklamaná z hotela, lebo inak je tam veľmi pekne.

prečítať si celú recenziu
Sunwing Waterworld Makadi recenzie

Sunwing Waterworld Makadi

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

95% Juraj O.

15.03.2019

Izba estetická, strava vyberaná, personál proaktívny a ústretový.

prečítať si celú recenziu
Grand Resort Hurghada recenzie

Grand Resort Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

90% Monika T.

30.01.2019

Veľmi pekný hotel, personál fajn. Strava výborná a to sme chodili len do 2 reštaurácii... vo vnútri hotela ich bolo 5 a vonku na objednávku ešte 5 či 6 - tam sa dalo vopred zajednať miesto a jedlo sa neplatilo iba pitie... ale to sme neskúsili. Izbu sme mali junior suite, nádherná veľká... ale videli sme aj deluxe izby a tie sú tiež priestranné a úplne dostacčujúce. Na izbách bola pláž. taška a uteráky... vymieňali ich každý podvečer... ak sme chceli, nechali sa pred dverami kúpeľne a len ich vymenili. Program v hoteli bol každý večer aj pre decká a potom pre dospelákov... Bazény pri hoteli boli upravované, stále ich čistili... áno, pár malých obkladov z nich chýbalo... mne to nevadilo... 1 veľký a 1 malý boli vyhrievané, ale my sme chodili na pláž... bola blízko cca 200 metrov... kúsok od prístavu, ale nerušilo nás to. Miest - ležadiel na pláži v tomto termíne - január - bolo dosť, voda mala 22 stupňov... takže sme sa aj kúpali. Upratovali na izbe denne a dopĺňali nám pitnú fľaškovú vodu. Ak sa nám minula, tak v hale v lobby bare ( Non stop otvorený) nám dali na požiadanie fľaškovú vodu (bezplatne). Hotel je väčší... my sme si ho pochodili a po 2 dňoch sme sa už orientovali bez problémov... Po príchode... nám poskytli aj večeru... aj keď už bolo po polnoci pár minút. Na raňajkách ponúkali mimo All inclusive čerstvé šťavy... za 2€... boli výborné. Pri večeri, obede vám čašník doniesol pitie, aké ste si priali z All inclusive ponuky, výber bol ozaj dostačujúci. Ešte na izbách je slabšie svetlo, museli sme si zapínať aj malé lampy. Delegát bol ok, aj sprievodca výletmi... My sme sa cítili výborne a plánujeme návrat do tohto hotela v budúcnosti.

prečítať si celú recenziu
Jungle Aqua Park Resort Hurghada recenzie

Jungle Aqua Park Resort Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

90% Ing. František B.

26.11.2018

Lokalita, personál, hotelový aquapark, jedlo boli fantastické... jediné malé mínus bola možno pláž, ale určite by som tento rezort odporučil.

prečítať si celú recenziu
SUNRISE Garden Beach Resort recenzie

SUNRISE Garden Beach Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

90% Terézia D.

16.11.2018

Celkovo hodnotíme ako veľmi dobrý hotel so super službami. Izba bola trochu staršia, ale bola čistá a celkom priestranná. Celkovo celý areál bol veľmi čistý. Stravovanie super, veľmi dobre reštaurácie a la carte. Personál - milí a ochotní zamestnanci, špeciálne musím vyzdvihnúť šéfkuchára a slečnu z guest servisu. Areál hotela bol krásny, upravený, všetko blízko a pláž piesočná, s pozvoľným vstupom do mora, čiže aj pre deti super.

prečítať si celú recenziu
Hilton Hurghada Resort & Club - Resort recenzie

Hilton Hurghada Resort & Club - Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

55% Ján

12.11.2018

Boli sme na dovolenke v strede septembra, v Egypte sme boli prvýkrát a asi aj posledný. Hneď na začiatok, čo prídete na letisko, príde k Vám Egypťan prezlečený za delegáta a berie Vám batožinu. Ale keďže to nie je delegát, to zistíte až potom, čo si pýta peniaze. Potom Vás čakajú autobusy, či sedíte v dobrom, v tom, čo smeruje do Vášho hotela, zistíte až po ceste, lebo Hiltonov je v Hurghade viac a nie všetky sú rovnakým smerom. Výhodou je, že hotel je hneď na začiatku Hurghady, čiže dlho necestujete. Hurghada je vlastne jedna cesta stredom a hotely naskladané pri sebe a okolo cesty hore a dole je to uzavretý komplex s letiskom, z ktorého na oboch koncoch sú ozbrojený strážcovia, vybudovaný len pre turistov a pre tých, ktorí chcú na nich zarábať. Pri ubytovaní musíte samozrejme dať bakšiš, inak Vám nedajú dobrú izbu a kým Vám prídu odniesť batožinu, tak sa načakáte. Čo sa týka hotela a izieb, keďže sme si "priplatili", tak to bolo fajn. Keď príde reč na jedlo, tak určite sme za tie peniaze čakali niečo lepšie, rátajte s tým, že kvalita všetkých potravín aj nápojov, ktorých máte neobmedzené množstvo, je asi 50% z našich, keď nie ešte menej a musíte do seba tlačiť každý deň tabletky, aby ste nechytili faraónovu pomstu. My sme si za tie peniaze predstavovali niečo iné. V reštaurácii by Vás mali obsluhovať čašníci, ktorých je tam dosť, ale keďže obsluhujú len vyvolených a vy ste zaplatili len nemalú čiastku cestovke za all inclusive, tak si musíte zaobstarať všetko sám a pýtať od nich príbor sami, lebo sa nenajete a bol aj problém dostať sa k nápojom, aby vám ich načapovali, keďže obsluhujú len tých, ktorí si za to, ako píšem hore, "priplatia". Izby boli stále upratané a čisté. Voda v bazéne studená, málokto sa kúpal. Neskutočný počet moslimov, všade samá burka a samozrejme sa v tom aj kúpu. Bol tam buď moslim, alebo dôchodca, čiže nejaké kultúrne vyžite alebo tak určite nečakajte, občas hotel večer usporiadal nejaké vystúpenie, ale to nestojí za reč. Z hotela sa dostanete, ale hneď na začiatku Vás varuje delegát, že je to adrenalínový šport a všade Vás vidia ako pojazdné bankomaty a keď vstúpite do obchodu, nepustia Vás odtiaľ, kým si niečo predražené "len pre Vás" nekúpite. Keď sa nechcete cítiť nebezpečne, tak radšej ani nikam nejdete. Zabudnite na more, ako je na fotkách, skôr mi to pripomínalo umelú nádrž na Slovensku ako to prekrásne more, ktoré som videl na obrázkoch. Ryby a koraly v tomto hoteli uvidíte veľmi ťažko. A stále vás otravujú predavači, niekedy aj 3 - 4 krát do hodiny a stále tí istí, ktorým ste povedali, že nemáte záujem, ktorí Vám chcú predať výlety loďou alebo rôzne masáže. Na začiatku Vám delegát ponúkne výlet, my sme za rozhodli pre Luxor, keďže nám ho odporúčali, lebo pyramídy sú ďaleko a od viacerých sme počuli, že nestoja za nič. Čo sa týka toho Luxoru alebo pyramíd, tak nečakajte, že uvidíte nejaké sfingy alebo pamiatky zo zlata, alebo múmie, alebo niečo podobné, všetko sú to zrúcaniny a holé stavby, po ceste máte niekoľko zastávok, všade, kde zastavíte, na Vás vybehnú predavači a nemôžete sa ich zbaviť, ani si poriadne užiť výlet, lebo sa pomaly cez nich nedá prejsť. Je to pri každej zastávke rovnaké, len predavači sa menia. Ukážu vám papyrusové múzeum, čo je len obyčajný obchod, kde to predávajú a Údolie kráľov, to sú len holé hrobky, kde sú po stenách nakreslené hieroglyfy a dole je prázdna hrobka, čiže len 2 veľké holé kamene. Cestuje sa veľmi dlho aj tam, aj spať, možno pol dňa cesty autobusom. A ukrátite si deň dovolenky. Kiežby mi niekto toto napísal pred cestou do Egypta, určite by sme sa rozhodli pre nejakú inú destináciu a určite do Egypta nikdy viac.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Hurghada

Alf Leila Wa Leila recenzie 100%

Alf Leila Wa Leila

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI Sensimar Makadi Gardens  recenzie 100%

TUI Sensimar Makadi Gardens

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Mercure Hurghada recenzie 100%

Mercure Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SUNRISE Crystal Bay Resort recenzie 100%

SUNRISE Crystal Bay Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Menaville Resort recenzie 98%

Menaville Resort

Egypt - Hurghada - Safaga

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Premier Le Reve Hotel & Spa recenzie 96%

Premier Le Reve Hotel & Spa

Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Steigenberger Golf Resort recenzie 96%

Steigenberger Golf Resort

Egypt - Hurghada - El Gouna

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Iberotel Makadi Beach recenzie 95%

Iberotel Makadi Beach

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Grand Azur Horizon recenzie 93%

Hotel Grand Azur Horizon

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb66%

Personál93%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu