75%
Hodnotenie

Grand Makadi recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Makadi Bay
27 °C
teplota vzduchu
23 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 67 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 67 %
Izby 73 %
Strava 70 %
Personál 78 %
75%
Celkové hodnotenie
1057 recenzií
Juraj R.
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 27.06.2017 Prečítané 2298-krát
80 %
Úžasný rezort spojený s ďaľšími do jedného celku s jedným majiteľom takže môžte využívať pláže a atrakcie okolia, príjemný personál a chutné jedlo. Odporúčam... čítať celú recenziu
Zdeno
Termín pobytu: Oct 2015 Recenzia pridaná 14.10.2015 Prečítané 1491-krát
83 %
Kvalita a krasa po vsetkych strankach. Priestranne a vzdy ciste izby, kvalitna a chutna strava, mily personal. Nik sa nevtieral so svojimi ponukami. Hotel je vhodny pre vsetky vekove kategorie. Snad milovnici disco by tu nenasli svoje potesenie. Pre starsich je tu raj na zemi. čítať celú recenziu
renata
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 1413-krát
63 %
Hotel celkovo? Starší, ale splnil účel. Večer krásne vysvietené. Bazény špinavé, ale Makady palac vedľa na úrovni, tak len tam. Strava veľké sklamanie. Taktiež CK nás nahnevala, pretože sme mali na poukaze 8 dní a 7 nocí a boli sme tam nakoniec nocí 6, vraj dva dni slúžia na letové posuny. Smiešne a s nimi už neodletím. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 03.07.2015 Prečítané 2301-krát
60 %
Hotel je už starší, vidno to na vybavení, ale okolie veľmi pekné. Je určený výlučne pre starších ľudí, manželské páry. Animačný tím je rozdelený medzi tri hotely, takže večer žiadny program, len živá hudba. Pre mladších žiadne discotéky, hudba pri bazéne len párkrát do dňa. Hotel nemá poriadne more, pretože je tam každý deň veľký odliv a príliv mora je až poobede. Koraly sú celkom pekné. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 19.06.2015 Prečítané 1290-krát
70 %
Na tento hotel sa nemôžem sťažovať, služby boli super. Prileteli sme v noci, chvíľu trvalo, kým nás ubytovali, ale mali sme pripravené občerstvenie. Personál bol milý a ochotný, obsluha aj na ležadlách pri bazéne, takže super. Mali sme k dispozícii hlavnú reštauráciu, kde sa podávalo jedlo formou bufetu a 3 a la carte reštaurácie + cez deň bol ako keby fastfood pri pláži, kde robili hamburgery, nugetky a hranolky, takže strava super dalo sa vyberať, samozrejme to nechutí ako u nás, ale všetko na ten ich spôsob. Izbu sme mali, veľkú s terasou, trochu staršie zariadenie, ale v pohode. Každý deň upratovali a menili uteráky. Hotel bol celkovo starší, ale veľmi pekný. Ležadlá neboli problém, keď sme prišli aj na obed vždy sme našli. Najväčším sklamaním bolo more, to krásne egyptské, no bohužiaľ, nemali sme pozvoľný vstup a chodili sme tam len v obuvi. Takže väčšinu času sme trávili pri bazéne. K hotelu patrí aj mólo, kde sa dalo super šnorchlovať! Stačil pohľad z hora a videli ste všetky farebne rybičky, bolo to fakt krásne. Keďže to je posledný hotel v oblasti Makadi Bay, za hotel bola opustená pláž, kde sa mohlo chodiť na vlastné riziko. Večerný program tam bol 3x za týždeň, žilo to tam max do 23:00, potom sme chodili už na izbu. Diskotéka bola vo vedľajšom hoteli, ale tam sa už muselo všetko platiť, neplatil tam náš all inclusive. čítať celú recenziu
Boris Mandák
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 02.01.2015 Prečítané 432-krát
91 %
My sme boli v tomto hoteli veľmi spokojní, samozrejme sa vyskytli aj nejaké chybičky krásy, ale nič závažného. My sme hotel navštívili na konci letnej sezóny, takže bolo menej ľudí a to nám maximálne vyhovovalo. čítať celú recenziu
mirec
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.08.2014 Prečítané 1446-krát
70 %
Vstup do hotela pekný, no po vstupe pekná, ale už stará klimatizovaná recepcia, areál pekný, izby už staršie, aj hotel celkovo. prostredie kľudné, pekná záhrada, služby dobré, ale treba si aj občas dupnúť. Myslím, že tento hotel, ak ho nerenovujú a neupravia kapacity a organizáciu v stravovaní, už nebude mať čo robiť v sieti red sea hotels. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 21.07.2014 Prečítané 1692-krát
40 %
uz pri prichode nas zaujel zakaleny, zelený bazen s krkajucimi žabami, az po staznostiach nemcov prisla kontrola, fotili a bazen a okolie vycistili. vsade zatuchnuty smrad. doslova obtazujuci egyptania neustale cakajuci na baksis mne voboc nepripadali robotny. čítať celú recenziu
Jarka a Michal
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 20.07.2014 Prečítané 1498-krát
83 %
Izby boli trošku staršie, ale boli čisté. Každý deň podľa požiadaviek upratovanie aj výmena uterákov. Veľká terasa s krásnym výhľadom. Pre šnorchlistov naozaj super miesto - mólo s priamym vstupom medzi koraly, kde naozaj bolo čo vidieť. Prívetivý a ústretový personál, chutná strava. Cestovka tiež ok, delegáti mali prichystaný aj Antinal. :)Nemáme čo vytknúť, krásna dovolenka. :) čítať celú recenziu
Miškins
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 20.07.2014 Prečítané 1695-krát
73 %
Práve sme sa vrátili z dovolenky, tak napíšem pár viet, kým to mám čerstvo v pamäti. Nie sme nároční, ale hotel, nad ktorým sa týči 5 hviezdičiek, by nemal vyzerať takto. Ohodnotila by som ho na 3*. V celom hoteli smrdí stuchlina, izby staré, reštaurácie slabé. čítať celú recenziu
Jana a Tomas
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 16.07.2014 Prečítané 1320-krát
83 %
Cely resort posobi vecer ako z rozpravky 1000 a jednej noci. Vlastny koralovy utes v blizkosti ponuka neskutocny pohlad - asi 30 druhov ryb vsetkych farieb. Personal je mily, restauracii je niekolko a ponukajucich jedla roznych narodnych kuchyn. Izby su krasne, velke. čítať celú recenziu
Eliška
Termín pobytu: Mar 2014 Recenzia pridaná 08.04.2014 Prečítané 2260-krát
90 %
Zo začiatku má človek pocit, že sa v hoteli stratí, ide o spojenie viacerých hotelov, ale po pár dňoch je už orientovanie jednoduché. Veľmi milý personál, dobré služby, chutná strava, pre šnorchlistov slušný koralový útes. Najkrajšia záhrada v Egypte. čítať celú recenziu
Barbora J., Bratislava
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 12.11.2012 Prečítané 1403-krát
87 %
My odporúčame tiež raz za čas dať nejaký ten bakšiš. Väčšinou sa to vyplatí. A možno aj preto, že oni naozaj nezarábajú veľa a niektorých tam tvrdo pracujú celé dni. čítať celú recenziu
Igor M., Bratislava
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 12.11.2012 Prečítané 811-krát
91 %
Vytknúť sa dajú nejaké drobnosti, ale celkovo je hotel výborný. Strávili sme príjemnú dovolenku. Párkrát sme využili shuttle bus do Hurghady. ETI ponúka aj dosť veľa výletov. čítať celú recenziu
Robert A., Bratislava
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 12.11.2012 Prečítané 585-krát
82 %
Pre nás to bolo ideálne miesto a aj keď hotel už nie je dokonalý, stále je to výborné miesto na dovolenku. čítať celú recenziu
Klaudia P., Senec
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 12.11.2012 Prečítané 657-krát
85 %
Jediné odporúčanie - zobrať si obuv do vody, lebo vstup do mora je cez kamenistý pás. čítať celú recenziu
Stano K., Malacky
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 09.11.2012 Prečítané 735-krát
91 %
Treba sa pripraviť na to, že idete do Egypta a na veľa miestach si do vás ľudia pýtajú bakšiš. Občas je dobré dať niečo obsluhe, alebo upratovačom - to je môj názor a niekedy sa treba dostatočne obrniť. Občas sú veľmi dotieraví, ale nie je to pravidlo. čítať celú recenziu