88%
Hodnotenie

Jaz Makadi Oasis Resort & Club recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Makadi Bay
27 °C
teplota vzduchu
25 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 94 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 82 %
Izby 88 %
Strava 87 %
Personál 93 %
88%
Celkové hodnotenie
988 recenzií
Vincent Czére
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.08.2014 Prečítané 2161-krát
100 %
S dovolenkou sme boli veľmi spokojní. V celom rezorte bolo veľmi čisto. Bohatý výber jedla, čisté izby, každý deň doplnená voda. Pláž bola tiež čistá, obsluha na pláži bola vždy k dispozícií. More bolo príjemne teplé. S personálom sme boli nadmieru spokojní, získali sme veľa nových kamarátov, s ktorými si udržiavame kontakt dodnes. čítať celú recenziu
Radovan
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 30.12.2013 Prečítané 2180-krát
87 %
Rozsiahly hotelovy areal, hotel, izby ciste kazdy den upratovane, na izbe tv, rychlovarna kanvica s cajmi, kupelna cista, uteraky menene denne, strava pestra, nam akurat chybali melony vtedy potom uz boli, plaz trosku dalej cca 200m co ale nevadi pretoze sa treba prejst, kedze lezime cely den, plaz cista, plazovy bar v cene ALL, pitie plus mensi bufet, hranolky, ovocie, zelenina, maso, zmrzlina. čítať celú recenziu
Dáša
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 30.09.2013 Prečítané 1699-krát
87 %
dnes som sa vrátila z Egypta, neváhajte cestujte je tam super ale smutno, veľmi málo ľudí, keby nebolo rusov, tak to môžu celkom zavrieť, v tomto hotely som bola minulý rok a je super, cestujteeeeee, budete sa mať super, lebo nás všetkých hýčkali, dnes už letela tak neváhajte, pomôžte dobrej veci čítať celú recenziu
katarinak
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 24.06.2013 Prečítané 1471-krát
97 %
hotel si drží kvalitu v ubytovaní a službách.Všade čisto a ochota.Hotel prešiel rekonštrukciou,strava výborná každý si príde na svoje.Na pláži a pri bazéne dostatok lehátok.Nápojov dostatok na izbe vždy fľaša minerálky a aj rýchlo varná kanvica.Ubytovanie hneď. čítať celú recenziu
Marcela, Nové Zámky
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 04.07.2010 Prečítané 4315-krát
75 %
Tento hotel by som znamym neodporucila.Je to hotel urceny nemeckym turistom. Pracovali tam Nemci aj nemecky animatori,vsetko sa tam tocilo okolo nich.Mohli si tam vsetko dovolit,niekedy som len cumela co si vsetko dovoluju ich deti aj oni.A zamestnanci nic...Pokial ste im povedali odkial ste,ani uz o vas nezakopli.Tvarili sa,ze Slovaci su len odpad.A pokial neviete jazyk...tak to bolo este horsie,posledne 2 dni my uz naozaj pokazili dovolenku,lebo si z nas Arabi - zamestnanci baru robili srandu,ze Slovaci a nevedia jazyk,mali ustipacne poznamky a hlupe raci.Nevieme velmi jazyk,ale to co sme chceli sme sa vedeli dohovorit,aj sme nieco rozumeli.Ja som uz ledva cakala den odletu.A v jeden vecer robili v jedalni anketu,ako sme spokojny s kvalitou hotela a jedal a ked som tej nemke co davala listky povedala odkial sme,tak mi ho hodila na stol aj s perom a odisla.Urcite som nieco takeho na dovolenke necakala.Tento hotel som si vybrala na zaklade dobrych recenzii,ale ja toho vela kladneho nemozem napisat. čítať celú recenziu
Michal
Termín pobytu: Apr 2010 Recenzia pridaná 09.06.2010 Prečítané 3909-krát
100 %
Dojem výborný, doporučujem krásny areál, kde je možnosť sa zabaviť a aj oddýchnuť či už pri bazénoch a na pláži. V areáli amfiteáter kde sa každý večer koná program a aj pri bare. čítať celú recenziu
Anna M., Radava
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 03.07.2009 Prečítané 2132-krát
95 %
V tomto hoteli sme boli naozaj spokojní, sme doma už skoro mesiac, ale nie je deň, kedy by sme nespomínali na túto vydarenú dovolenku. Mám taký zvyk, že vždy chcem skúsiť niečo iné, nové, ale do tohoto hotela by som sa neváhala vrátiť. Môžem len odporučiť. čítať celú recenziu
Maca, Banská Bystrica
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 29.06.2009 Prečítané 3077-krát
98 %
Keď do Egypta tak jedine Oasis - doporučujem na 100%. Po rezorte jazdí vláčik (zadarmo), ktorý Vás prevezie po celom Madinat Makadi a vidíte všetky hotely, uličky,obchodíky. Hotel si právom zaslúži 5*. Nie je čo vytknúť a určite sa sem vrátime. Na výlety choďte s domácimi CK - lepšie služby a aj cena. K dispozícii je aj hotelový lekár, ktorého som navštívila pre malé žalúdočné potiaže - dáte mu pas a poistku on predpíše lieky, ktoré si vyzdvyhnete v lekárni bezplatne všetko ide cez poisťovňu. Boli smer 14 dní, ale vydržali by sme aj raz toľko. čítať celú recenziu