Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada

Sindbad Club recenzie 

Sindbad Club recenzie 

Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada
Teplota vzduchu: 32 °C
Teplota vody: 26 °C
Pláž: 200 m
Centrum: 3 km
Dĺžka letu: 3:50 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 78 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 78 %
Izby 77 %
Strava 85 %
Personál 83 %
Tomáš
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 31.07.2015 Prečítané 451-krát
83 %
S hotelom sme boli celkovo spokojní. Nie sme nároční, takže nám stačí, aby bolo čisto, aby bola dobrá strava a pekná pláž. Myslím, že to je základ dovolenky pre mladých ľudí hlavne. Tobogany boli super, vybláznia sa tu ako deti, tak i dospelí. Dovolenku hodnotím pozitívne určite. Čítať celú recenziu
Lucia a David
Termín pobytu: Mar 2015 Recenzia pridaná 24.07.2015 Prečítané 318-krát
73 %
Hotel Sindbad bol velmi cisty..moderny a na to, ze tento hotel ma 4* je noazaj super.. izby boli fajn... stravu sme si mohli vybrat v hoteloch, ktore patria ku Sindbadu..:), bazeny boli ciste, niektore vyhrievane.. plaz bola super! Dlha na prechadzanie sa.. a tiez tam boli hned na plazi animacie, ktore boli nic moc..:/ Čítať celú recenziu
Gabriela K., Svit
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 02.11.2012 Prečítané 1096-krát
89 %
bola som velmi spokojna cakala som otravnych ludi ale bolo to super..sice na ulicu sme nevychadzali lebo sme tam vysli raz aj to nas chceli okradnut...na tave som sa povozila...ako ten hotel odporucam rodinam s detmi ale aj bez deti..je to super....a kazdy si pride na svoje ja mozem hodnotit ten hotel na uplnu jednotku spokojnost nadovsetko...stalo to za tie peniaze Čítať celú recenziu
Eduard, Ružomberok
Termín pobytu: Sep 2009 Recenzia pridaná 22.10.2009 Prečítané 4891-krát
93 %
Hotel mozem iba odporucat... mate k dispozícii praticky vsetko co si v hoteli mozete zelat... Atrakcie v aquaparku boli tiez super... Rano sa zobudite a jedina vasa starost je ci ist na plaz, do aquaparku, alebo ostat pri jednom z bazenov... velkou vyhodou je to ze v ramci all inclusive mozete vyuzivat praticky cokolvek z troch hotelov... Vecerne programy super, animacny tym naozaj na urovni... v aquaparku je tiez bazen s umelými vlnami, ktory je velmi osviežujúci v tom teple... o rok budem zas o niečo narocnejsi na hotel, pretoze Sindbad resort zase zdvihol moju narocnost... :-) Čítať celú recenziu
Jana H., Michalovce
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 03.08.2009 Prečítané 3810-krát
93 %
s hotelom sindbad aqua resort a službami sme boli spokojní, ostatným klientom ho môžem len odporúčať. hotel má tvar polooblúka, je veľký, rozľahlý, izby sú primerane priestranné, pekne zariadené, s klimatizáciou, TV, minibarom Čítať celú recenziu