Najnovšie recenzie hotelov

Jungle Aqua Park Resort Hurghada recenzie

Jungle Aqua Park Resort Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

90% Ing. František B.

26.11.2018

Lokalita, personál, hotelový aquapark, jedlo boli fantastické... jediné malé mínus bola možno pláž, ale určite by som tento rezort odporučil.

prečítať si celú recenziu
SUNRISE Garden Beach Resort recenzie

SUNRISE Garden Beach Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

90% Terézia D.

16.11.2018

Celkovo hodnotíme ako veľmi dobrý hotel so super službami. Izba bola trochu staršia, ale bola čistá a celkom priestranná. Celkovo celý areál bol veľmi čistý. Stravovanie super, veľmi dobre reštaurácie a la carte. Personál - milí a ochotní zamestnanci, špeciálne musím vyzdvihnúť šéfkuchára a slečnu z guest servisu. Areál hotela bol krásny, upravený, všetko blízko a pláž piesočná, s pozvoľným vstupom do mora, čiže aj pre deti super.

prečítať si celú recenziu
Hilton Hurghada Resort & Club - Resort recenzie

Hilton Hurghada Resort & Club - Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

55% Ján

12.11.2018

Boli sme na dovolenke v strede septembra, v Egypte sme boli prvýkrát a asi aj posledný. Hneď na začiatok, čo prídete na letisko, príde k Vám Egypťan prezlečený za delegáta a berie Vám batožinu. Ale keďže to nie je delegát, to zistíte až potom, čo si pýta peniaze. Potom Vás čakajú autobusy, či sedíte v dobrom, v tom, čo smeruje do Vášho hotela, zistíte až po ceste, lebo Hiltonov je v Hurghade viac a nie všetky sú rovnakým smerom. Výhodou je, že hotel je hneď na začiatku Hurghady, čiže dlho necestujete. Hurghada je vlastne jedna cesta stredom a hotely naskladané pri sebe a okolo cesty hore a dole je to uzavretý komplex s letiskom, z ktorého na oboch koncoch sú ozbrojený strážcovia, vybudovaný len pre turistov a pre tých, ktorí chcú na nich zarábať. Pri ubytovaní musíte samozrejme dať bakšiš, inak Vám nedajú dobrú izbu a kým Vám prídu odniesť batožinu, tak sa načakáte. Čo sa týka hotela a izieb, keďže sme si "priplatili", tak to bolo fajn. Keď príde reč na jedlo, tak určite sme za tie peniaze čakali niečo lepšie, rátajte s tým, že kvalita všetkých potravín aj nápojov, ktorých máte neobmedzené množstvo, je asi 50% z našich, keď nie ešte menej a musíte do seba tlačiť každý deň tabletky, aby ste nechytili faraónovu pomstu. My sme si za tie peniaze predstavovali niečo iné. V reštaurácii by Vás mali obsluhovať čašníci, ktorých je tam dosť, ale keďže obsluhujú len vyvolených a vy ste zaplatili len nemalú čiastku cestovke za all inclusive, tak si musíte zaobstarať všetko sám a pýtať od nich príbor sami, lebo sa nenajete a bol aj problém dostať sa k nápojom, aby vám ich načapovali, keďže obsluhujú len tých, ktorí si za to, ako píšem hore, "priplatia". Izby boli stále upratané a čisté. Voda v bazéne studená, málokto sa kúpal. Neskutočný počet moslimov, všade samá burka a samozrejme sa v tom aj kúpu. Bol tam buď moslim, alebo dôchodca, čiže nejaké kultúrne vyžite alebo tak určite nečakajte, občas hotel večer usporiadal nejaké vystúpenie, ale to nestojí za reč. Z hotela sa dostanete, ale hneď na začiatku Vás varuje delegát, že je to adrenalínový šport a všade Vás vidia ako pojazdné bankomaty a keď vstúpite do obchodu, nepustia Vás odtiaľ, kým si niečo predražené "len pre Vás" nekúpite. Keď sa nechcete cítiť nebezpečne, tak radšej ani nikam nejdete. Zabudnite na more, ako je na fotkách, skôr mi to pripomínalo umelú nádrž na Slovensku ako to prekrásne more, ktoré som videl na obrázkoch. Ryby a koraly v tomto hoteli uvidíte veľmi ťažko. A stále vás otravujú predavači, niekedy aj 3 - 4 krát do hodiny a stále tí istí, ktorým ste povedali, že nemáte záujem, ktorí Vám chcú predať výlety loďou alebo rôzne masáže. Na začiatku Vám delegát ponúkne výlet, my sme za rozhodli pre Luxor, keďže nám ho odporúčali, lebo pyramídy sú ďaleko a od viacerých sme počuli, že nestoja za nič. Čo sa týka toho Luxoru alebo pyramíd, tak nečakajte, že uvidíte nejaké sfingy alebo pamiatky zo zlata, alebo múmie, alebo niečo podobné, všetko sú to zrúcaniny a holé stavby, po ceste máte niekoľko zastávok, všade, kde zastavíte, na Vás vybehnú predavači a nemôžete sa ich zbaviť, ani si poriadne užiť výlet, lebo sa pomaly cez nich nedá prejsť. Je to pri každej zastávke rovnaké, len predavači sa menia. Ukážu vám papyrusové múzeum, čo je len obyčajný obchod, kde to predávajú a Údolie kráľov, to sú len holé hrobky, kde sú po stenách nakreslené hieroglyfy a dole je prázdna hrobka, čiže len 2 veľké holé kamene. Cestuje sa veľmi dlho aj tam, aj spať, možno pol dňa cesty autobusom. A ukrátite si deň dovolenky. Kiežby mi niekto toto napísal pred cestou do Egypta, určite by sme sa rozhodli pre nejakú inú destináciu a určite do Egypta nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
Albatros Palace Resort recenzie

Albatros Palace Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

70% Michaela

04.11.2018

Hotel a areál veľký, pekný a čistý. Bazény tiež veľké, pre mňa trochu studená voda. V hoteli je 6 reštaurácií, môžete sa stravovať, v ktorej chcete. Strava nie zlá, ale zažila som už aj lepšiu - čo je dobré... v každej reštaurácií máte niečo iné na výber. V každej reštaurácií máte stroje na pitie, môžete si nabrať sami a nečakáte na čašníkov. V hoteli máte pár obchodov a pod hotelom tiež. Neďaleko s taxíkom máte bazár a veľké moderné nákupné centrum Senzo mall. Izbu sme mali štandardnú, upratovali každý deň, aj keď sme nechali tringelt každý deň, z uterákov na posteli nič nerobili. Keďže areál je veľký, je dosť ležadiel aj na pláži. More teplé, lepšie ako bazén. Voda nie je na začiatku hlboká, kto chce šnorchlovať, musí po móle do vody. Večer niekedy aj fúkal vietor, odporúčam tým zmrznutejším vziať mikinu. Animácie cez deň sú ale bližšie k pláži alebo na pláži. Animácie večer začínajú 21:30, ale pre mňa veľmi slabé. Ešte predtým je pre deti mini disco. Večer na terase pri lobby je tiež večer disko. Blízko k hotelu, hneď na začiatku máte bazén oddychový, kde je viac kľud a deti až od 16 rokov. Trocha ďalej máte bazén pre deti. Jediné, čo neodporúčam, je SPA - zbytočne vyhodené peniaze - masáž nič moc, kozmetika takisto - polovicu z toho, čo povedia, neurobia. Ako sa hovorí, za veľa peňazí, málo muziky. Bola to prvá dovolenka v Egypte, niet čo vytknúť a to som zvyknutá na iné luxusné hotely.

prečítať si celú recenziu
Maritim Jolie Ville Golf & Resort recenzie

Maritim Jolie Ville Golf & Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Um Marikha Bay

85% Barbora

23.09.2018

Hotel bol veľmi pekný (nevýhoda - veľké teplotné rozdiely medzi recepciou a vonkajškom). Izby sú veľké (50m2), priestranné a pekné, za každodenný bakšiš pekne upratané, každý deň s výmenou uterákov. Pláž krásna kaskádovitá (s možnosťou výberu súkromnejších častí), vynikajúco vymyslené - nestretnete sa tam s veľkým množstvom ľudí naraz. Vstup do vody cez mólo - celá pláž má nádherný koralový útes - kde nájdete množstvo krásnych rybičiek. Strava na úrovni 3-hviezdičkového hotela - málokedy som si vedela vybrať niečo chutné. Každý deň boli cestoviny bolognese alebo biela omáčka, ryža a zemiaky na rôzne spôsoby (hranolky, pečené zemiaky, varené zemiaky), každý deň bol aspoň jeden druh ryby a dva druhy mäsa. Rôzne druhy koláčov, veľmi málo ovocia (žltý melón a pomaranč). Raňajky iba 2 druhy diétneho salámu a jeden druh syra, niekedy dva, vajíčka na rôzne spôsoby. Nealkoholické nápoje do 00:00, potom nevieš dostať ani pohár čistej vody - dá sa iba kúpiť! Jedna fľaša vody na jeden deň na jednu izbu - potom si vieš iba dočapovať na raňajkách. Sóda polovicu pobytu nebola - museli sme si ju ísť kúpiť do mesta. Personál bol veľmi milý a ochotný.

prečítať si celú recenziu
Malikia Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

+
45% Kristína

28.08.2018

Táto dovolenka nám vôbec nedala to, čo sľubovala. Izby vôbec nevyzerajú ako na ilustračnom obrázku (vyzerajú práve naopak), nie sú v moc dobrom stave, vidno, že sa o to nikto nestará. Strava stále to isté, nič nové a bohužiaľ, cestovná kancelária píše, že strava má byť 5x za deň. Bohužiaľ, je len 3x . Desiata a olovrant chýba. Bar nič moc. Po 23:00 h je spoplatnený! Zábava len pre deti... nuda. WIFI JE SPOPLATNENÁ! A nie za malú sumu. A ešte ani nefunguje. Pláž je krásna, úžasná na potápanie, ale zasa cestovná kancelária zabudla napísať rozmer pláže (5 x 5 m??)!!! Na pláži sú spoplatnené koktaily, zmrzlina... jediné, čo tam je, je len zriedená voda v bare. Cestovná kancelária ponúka vlastne to, čo nevie ani splniť. :) Ďakujeme. Ešte podotýkam, mali by ste si znova nafotiť rezort, ako teraz vyzerá, fotky sú dosť zavádzajúce... Ešte sme mali menší problém na letisku, lebo sme neboli na zozname cestujúcich. Vedľa nás stála pani z cestovky, keďže sme nevedeli, čo máme robiť, obrátili sme sa na ňu. Bohužiaľ, pani bola taká ochotná, že nám s radosťou oznámila, že nám neviem pomôcť, že nemá od ck ani telefónne číslo!!! Otras.

prečítať si celú recenziu
Malikia Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

+
100% Super dovolenka

09.08.2018

Najlepšia dovolenka v Egypte a to sme boli už 6x. Super ubytovanie, strava perfektná, more tip top. Sú tam aj obrovské korytnačky. Perfektný animačný tím, ale musím podotknúť, že máte toho najlepšieho delegáta Petru N., ktorá je veľmi ústretová, milá, ochotná, jednoducho jednička, ešte sme sa nikde nestretli s takou milou osobou a cestujeme pomerne dosť často. Tak sa nám páčilo, že na konci augusta sa tam vraciame s mojou rodinkou na druhú tohtoročnú dovolenku. Ďakujeme.

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Hurghada recenzie

Grand Hotel Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

60% Erika

07.08.2018

Na túto dovolenku sme sa tešili s manželom, keďže to bola vlastne naša svadobná cesta a chceli sme si to aj vychutnať. Bohužiaľ, nie všetko bolo také, ako je prezentované na fotografiách hotela. Po príchode sme boli dokonale sklamaní z izby. Kúpeľňa strašná. Sprchový kút ošarpaný, starý, olúpaná glazúra, batéria stará, záchod mal jediné plus - že splachoval, aj to, keď sme chceli spláchnuť, tak prvé, čo nám zostalo v ruke, bola tyčka - splachovač. Umývadlo neodtekalo, čiže voda v ňom po umytí odtiekla až o niekoľko hodín. Okná taktiež staré. Isteže, jedná sa o starší hotel, preto sme nečakali dokonalý luxus, ale aspoň základné veci by iste mali dať do poriadku, ak teda chcú, aby sa im turisti do tohto rezortu vracali každý rok. Slovenské zárobky si povedzme na rovinu sú mizerné, ale ak už má dať nemalé peniaze za dovolenku, tak očakáva, že si tú dovolenku náležite užije. More pekné a čisté, ale ak šnorchlovať, tak využiť skôr výlet ďalej loďou - sú tam výlety, kde vás odvezú na krásne miesta. A tam je to naozaj krásne. Pri pláži v mori vás občas prekvapí nejaký plast, vrecká a pod, no bola som svedkom toho, ako som videla, že do mora hádžu odpad práve domáci :-(, čo je naozaj smutné. Spomeniem ešte výlet loďou za delfínmi. Som rada, že som videla delfínov v mori a nie v zajatí. No čo ma nemilo prekvapilo a aj sklamalo, bolo to, keď sa na jednom mieste stretlo viac výletných lodí (cca 6) a keď už sa vynorili delfíny, tak na každej lodi stáli v pozore šnorchlisti a čakali moment, kedy budú môcť skočiť do vody v moment, keď boli delfíny blízko. Bol to doslova akoby hon na delfíny. Takže sme zostali na lodi a radšej si vychutnali pohľad na delfíny, pretože nie je zážitok obkolesiť rodinku delfínov a uháňať ich, ale vidieť ich slobodu. Bolo by fajn, keby tam boli možno dve lode, ale to množstvo a hluk musel byť pre ne stresujúci. Celkovo hodnotím tento hotel slabo priemerný.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Egypt

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba recenzie 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
SUNRISE Crystal Bay Resort recenzie 100%

SUNRISE Crystal Bay Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sol y Mar Makadi Sun recenzie 100%

Sol y Mar Makadi Sun

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Mercure Hurghada recenzie 100%

Mercure Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sea Beach Resort & Aqua Park recenzie 100%

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort recenzie 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Taba - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Alf Leila Wa Leila recenzie 100%

Alf Leila Wa Leila

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Menaville Resort recenzie 98%

Menaville Resort

Egypt - Hurghada - Safaga

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Port Ghalib Resort  recenzie 97%

Port Ghalib Resort

Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu