Najnovšie recenzie hotelov

Albatros Citadel Resort  recenzie

Albatros Citadel Resort

Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh

90% Dr. Zuzana K.

15.04.2019

Krásne priestranné izbe, čisté, voňavé. Chutná strava, čerstvé ovocie a zelenina. Ochotný personál, priateľská atmosféra.

prečítať si celú recenziu
Tivoli Sharm recenzie

Tivoli Sharm

Egypt - Sinajský polostrov - Ras Om El Sied

70% Miroslav D.

15.04.2019

Dovolenku sme si s priateľkou užili, avšak v porovnaní s hotelom v Marsa Alam to bolo horšie. Hotel malý, nedostatok personálu, menší výber jedál, avšak ľudia ako vždy veľmi príjemní. Izba čistá každý deň.

prečítať si celú recenziu
Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort recenzie

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

80% Lucia T.

14.04.2019

Hotel na nás pôsobiť veľmi dobrým dojmom, personál milý a ochotný. Izby - nebolo to zlé, ale mohlo to byť aj lepšie (majú už čo to odžité), ale v podstate nám to nevadilo, nakoľko sme boli celý deň vonku. Areál super, more trosku studené, ale otužilcom by nevadilo. Odporúčam aj pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort recenzie

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

70% Miriam

14.04.2019

Tento hotel je, bohužiaľ, dosť špinavý, izby staré (aj keď bolo uvádzané v popise, že je po rekonštrukcii), zanedbaná čistota, uteráky jedna katastrofa....., v sprche sa človek radšej ani nevyzuje. Musím pochváliť veľmi dobrú stravu, naozaj veľmi bohatý výber.... no čo sa týka pitia, zase hrúza, jeden lacný rum, gin a vodka, stále bol problém s fľašovou vodou, keďže ju dávajú na prídel, jedna 0,5 l fľaša na osobu a potom si môžete dopĺňať z automatu, či čo to bolo... no za bakšiš sa dá vybaviť aj viac vody na izbu :-) . V tomto hoteli prevažujú domáci hostia, takže čakajte všetky možné kultúry /nekultúry/ :D, preto je asi aj tento hotel na nižšej hygienickej úrovni všade... Musím veľmi však pochváliť nášho delegáta Walida, ktorý sa od začiatku až po koniec veľmi staral, aby sme boli spokojní. Jeden hotel bol vyhradený čisto len pre hostí v plavkách, takže žiadne tie burky sa tam nedostali. Tým, že je to hotel ďalej od centra, tak sa veľmi večer nedá čo robiť vonku, poprípade ísť taxíkom do mesta sa prejsť. Bola som dosť sklamaná z hotela, lebo inak je tam veľmi pekne.

prečítať si celú recenziu
Sunwing Waterworld Makadi recenzie

Sunwing Waterworld Makadi

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

95% Juraj O.

15.03.2019

Izba estetická, strava vyberaná, personál proaktívny a ústretový.

prečítať si celú recenziu
Grand Resort Hurghada recenzie

Grand Resort Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

90% Monika T.

30.01.2019

Veľmi pekný hotel, personál fajn. Strava výborná a to sme chodili len do 2 reštaurácii... vo vnútri hotela ich bolo 5 a vonku na objednávku ešte 5 či 6 - tam sa dalo vopred zajednať miesto a jedlo sa neplatilo iba pitie... ale to sme neskúsili. Izbu sme mali junior suite, nádherná veľká... ale videli sme aj deluxe izby a tie sú tiež priestranné a úplne dostacčujúce. Na izbách bola pláž. taška a uteráky... vymieňali ich každý podvečer... ak sme chceli, nechali sa pred dverami kúpeľne a len ich vymenili. Program v hoteli bol každý večer aj pre decká a potom pre dospelákov... Bazény pri hoteli boli upravované, stále ich čistili... áno, pár malých obkladov z nich chýbalo... mne to nevadilo... 1 veľký a 1 malý boli vyhrievané, ale my sme chodili na pláž... bola blízko cca 200 metrov... kúsok od prístavu, ale nerušilo nás to. Miest - ležadiel na pláži v tomto termíne - január - bolo dosť, voda mala 22 stupňov... takže sme sa aj kúpali. Upratovali na izbe denne a dopĺňali nám pitnú fľaškovú vodu. Ak sa nám minula, tak v hale v lobby bare ( Non stop otvorený) nám dali na požiadanie fľaškovú vodu (bezplatne). Hotel je väčší... my sme si ho pochodili a po 2 dňoch sme sa už orientovali bez problémov... Po príchode... nám poskytli aj večeru... aj keď už bolo po polnoci pár minút. Na raňajkách ponúkali mimo All inclusive čerstvé šťavy... za 2€... boli výborné. Pri večeri, obede vám čašník doniesol pitie, aké ste si priali z All inclusive ponuky, výber bol ozaj dostačujúci. Ešte na izbách je slabšie svetlo, museli sme si zapínať aj malé lampy. Delegát bol ok, aj sprievodca výletmi... My sme sa cítili výborne a plánujeme návrat do tohto hotela v budúcnosti.

prečítať si celú recenziu
Jungle Aqua Park Resort Hurghada recenzie

Jungle Aqua Park Resort Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

90% Ing. František B.

26.11.2018

Lokalita, personál, hotelový aquapark, jedlo boli fantastické... jediné malé mínus bola možno pláž, ale určite by som tento rezort odporučil.

prečítať si celú recenziu
SUNRISE Garden Beach Resort recenzie

SUNRISE Garden Beach Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

90% Terézia D.

16.11.2018

Celkovo hodnotíme ako veľmi dobrý hotel so super službami. Izba bola trochu staršia, ale bola čistá a celkom priestranná. Celkovo celý areál bol veľmi čistý. Stravovanie super, veľmi dobre reštaurácie a la carte. Personál - milí a ochotní zamestnanci, špeciálne musím vyzdvihnúť šéfkuchára a slečnu z guest servisu. Areál hotela bol krásny, upravený, všetko blízko a pláž piesočná, s pozvoľným vstupom do mora, čiže aj pre deti super.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Egypt

Sea Beach Resort & Aqua Park recenzie 100%

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SUNRISE Crystal Bay Resort recenzie 100%

SUNRISE Crystal Bay Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Alf Leila Wa Leila recenzie 100%

Alf Leila Wa Leila

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort recenzie 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Taba - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
TUI Sensimar Makadi Gardens  recenzie 100%

TUI Sensimar Makadi Gardens

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Mercure Hurghada recenzie 100%

Mercure Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba recenzie 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Menaville Resort recenzie 98%

Menaville Resort

Egypt - Hurghada - Safaga

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Port Ghalib Resort  recenzie 97%

Port Ghalib Resort

Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu