Najnovšie recenzie hotelov

Magic Beach recenzie

Magic Beach

Egypt - Hurghada - Hurghada

+
30% Helena

06.01.2020

Moja najhoršia dovolenka v Egypte... cele zlé... izby boli celkom fajn, to je všetko, čo tam bolo dobré, nie som vyberavá, ale dala by som im 2* max. Jedlo sa ako tak dalo, ale stoly a obrusy špinavé, klíma vo vstupnej hale vypnutá, na chodbách detto... pláž - neskutočný odliv a príliv, museli sme kilometer šliapať, aby sme sa okúpali, skrátka zátoka. Šéfa hotela sme prosili o trošku väčšiu hygienu, ale vyjadril sa... málo peňazí, málo služby. Viem, že Egypt s hviezdičkami trochu preháňa, ale viem, o čom hovorím, bola som tam už ôsmykrát, ale toto bola čerešnička na torte, nikdy viac ten rezort.

prečítať si celú recenziu
Samra Bay Hotel & Resort recenzie

Samra Bay Hotel & Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

80% Gustav

04.01.2020

Izba priestranna... vyhlad z boku na more a bazen... cistota na vynikajucej urovni... ziadne zaludocne problemy... v pesej dostupnosti krasna promenada s mnozstvom nakupnych moznosti... slabsi animacny program... mala zatoka... personal vynikajuci... spokojnost...

prečítať si celú recenziu
Roma Hotel recenzie

Roma Host Way Resort & Aquapark

Egypt - Hurghada - Hurghada

35% Luboš

18.12.2019

Úplne zlé, nikdy viac do tohto hotela. Hotelová pláž zavretá, vozili nás busom na pláž (smetisko) s nedostatkom ležadiel. Každý deň hádky a strkanice pri buse. Z barov fungoval len jeden v hotelovej hale. Pri hotelovom bazéne bar zavretý a až 12 ležadiel. Strava 14 dní každý deň to isté. Proste už aj na Egypt úplne mimo hotela 4+.

prečítať si celú recenziu
Ghazala Gardens recenzie

Ghazala Gardens

Egypt - Sharm El Sheikh - Naama Bay

55% Beckyno

16.12.2019

Starsie vybavenie izby, chladnicku nam menili hned prvy den, ale aj ta tiekla. Strava jeden otras, stale dookola to iste a to nie som fajnovy. Na to, ze sme mali all inclusive, tak sme si mohli sami brat jedine polievku, teda jednu z dvoch, ktore boli ponukane cely pobyt. Hlavne jedlo nam nakladali zriadenci hotela a aj to len po lyzickach. Esteze sa dalo ist najest von do mesta. Personal sice ochotny a priatelsky, ale to je asi to menej podstatne. Jedine pozitivum bola plaz, ktora mala pozvolny vstup do mora a dalo sa po par metroch pekne snorchlovat. Bar na plazi jeden otras, davali len jeden pohar - 1 dcl na osobu. Celkovy dojem: nikdy viac Ghazala Garden, ani zadarmo. Boli sme od 1. 12. 2019 do 15. 12. 2019.

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Hurghada recenzie

Grand Hotel Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

80% Marian Z.

28.11.2019

Každý deň uprataná, zariadenie retro, pre nenáročných, strava - každý si nájde niečo chutné, hlavne zákusky, personál priateľský, veľmi dobrá dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - Pasha Bay

+
73% Ing. Jana Karnetová

29.10.2019

Ako som v úvode napísala, v septembri 2019 sme boli v hoteli Sharm plaza/rezort/ už 13. krát od roku 2003 do 2019. Samozrejme sú mnohé skutočnosti, ktoré je možné viac kritizovať. Napríklad raňajky boli v hlavnej reštaurácii od 7 do 10:30, ale potom pokračovali vedľa až do 11:30. Na pláži boli tzv. neskoré raňajky, káva, koláče. Dnes je veľká pomlka medzi raňajkami a obedom. Obed pri pláži začína 12:30 do 15:00. V tom istom čase je k dispozícii rýchle občerstvenie taktiež na pláži. Myslím si, že by bolo vhodné, aby rýchle občerstvenie začalo neskôr napríklad o 13:30 a bolo do 15:30. Sú skutočne veľké časové medzery medzi jedlami, čo klientom prekáža. Zmenili sa taktiež ALa Carte reštaurácie, ale podľa môjho názoru sú vždy veľmi príjemné. V jedálnych listoch sú v ponuke jedlá "zadarmo" teda Ala carte, ale tiež zo poplatok, z nevedomosti tu vznikajú problémy, keď si klienti objednajú jedlá za poplatok a potom sú nahnevaní, že majú zaplatené Ala carte. Taktiež častokrát spomínaná neochota zo strany personálu je v tom, že sa zmenila klientela, Nemci, Angličania, Rusi, dávali tringelty, ale dnes klientela Ukrajinci, Rumuni... nedávajú nič. Za posledné tri roky odišli z hotela šikovní čašníci, upratovači, žiaľ aj animátori, ktorí udržiavali latku úrovne naozaj vysoko. Myslím si, že upadajúca úroveň hotela je najmä z celkovej situácii v Egypte, kedy sa zatvárali hotely pre nezáujem klientov o dovolenky v Egypte. Nízke ceny, za ktoré sa pobyty predávali, aj dnes predávajú /január 2019 - 300 €!/ spôsobili úpadok služieb. Ale na záver chcem povedať iba dôvod, prečo sa stále vraciame práve do Sharmu, je tu krásne more, teplejšie počas celého roku ako v iných destináciách Egypta, doteraz najnižšia cena počas celého roku. Ľudia si však neuvedomujú, že nemôžu mať za "málo peňazí, veľa muziky".

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Palm Royale recenzie

SENTIDO Palm Royale

Egypt - Hurghada - Soma Bay

+
100% Katka

29.10.2019

Tento hotel je podľa nás najlepší, najkrajší a najčistejší, v akom sme boli počas 10 pobytov v Egypte - Hurghade. Boli sme aj vo vedľajšom Caribbean Worlde, Movenpicku aj v Imperial Shams, ale tento bol z nich najdrahší, ale aj najlepší. Hneď po príchode vás ohúri vstupná hala, je ako palácová nádhera. Žiaden bakšiš kvôli izbe sa tu nedáva. Len nosičovi kufrov sme dali a neskôr na izbe upratovačom. Celý hotel bol krásny aj bazény a záhrady. Personál veľmi milý. Strava výborná. Pláž a more nádherné. Toto je jediný hotel, do ktorého sa chceme vrátiť znova.

prečítať si celú recenziu
Arabia Azur Resort recenzie

Arabia Azur Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

85% Mária s rodinou

18.10.2019

Hotel Arabia Azur Resort v Hurghade je výborný pre tých, ktorí chcú šnorchlovať, koraly sú v blízkosti hotela, dostupné z polostrovčeka Marine, ktorý je zároveň plážou. Vstup ku koralom je z rebríka, koralový útes je však pri otvorenom mori, treba prekonávať veľké vlny, je to namáhavé, ale koraly stoja za to. Klientela je prevažne nemecká, prevažne seniori. Hotel poskytuje dobré služby za primeranú cenu, je tichý. Izby priestranné, vybavené chladničkou, ovládateľnou klimatizáciou a trezorom, upratané každý deň. Takmer všetky majú výhľad na lagúnu, prípadne do udržiavanej záhrady. V lagúne je teplejšia voda, plytkejšia, vhodná aj pre neplavcov. Do lagúny pri Marine je vstup po rebríkoch, tam je veľmi vhodné mať obuv do vody kvôli kameňom. Bazén je veľký, bez toboganov. Všade dostatok ležadiel. Strava dobrá, vždy sa dá vybrať. Ovocia a koláčov je menší výber, ale stále dokladajú. Večere sa podávajú vonku pri bazéne, tematicky zamerané, pri živej hudbe na počúvanie. Boli sme štyria, dvaja z nás mali aj zažívacie problémy spojené s hnačkou a zvracaním. Antinal sa dá kúpiť v blízkom bazáre za 5 E. Večerný program je v divadle, priamo v budove hotela, neruší ostatných. Program tvoria hlavne animátori, nie profesionáli. Diskotéka je v uzatvorených priestoroch, neruší hostí. V okolí hotela je niekoľko obchodíkov s oblečením aj suvenírmi. Náš celkový dojem z hotela je výborný. Cítili sme sa tam úplne v bezpečí. Hotel je strážený, dokonca sú tam umiestnené zábrany pre autá. Problém bol iba s egyptským delegátom Emadom, ktorý sa ani raz neukázal, neozval sa ani pred našim odchodom z hotela, aby nám oznámil čas transferu na letisko. Na vlastné náklady sme si to zisťovali telefonovaním až na Slovensko do CK, pretože ako neskôr vysvitlo, tel. č. na Emada sme dostali nesprávne. V blízkosti hotela sa nachádza ostrov Giftun, lode plávajú okolo Mariny celý deň. Chodí sa tam hlavne kvôli šnorchlovaniu, pre hotelových hostí Arabie je to zbytočné vzhľadom na blízke koraly pri hoteli.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Egypt

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba recenzie 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
SUNRISE Crystal Bay Resort - Grand Select recenzie 100%

SUNRISE Crystal Bay Resort - Grand Select

Egypt - Hurghada - Hurghada

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Mercure Hurghada recenzie 100%

Mercure Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Makadi Gardens recenzie 100%

TUI BLUE Makadi Gardens

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Sea Beach Resort & Aqua Park recenzie 100%

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SUNRISE Grand Select Romance Resort Sahl Hasheesh - Erw. recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Jaz Makadi Oasis Resort & Club - Jaz Makadi Oasis Resort recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Alf Leila Wa Leila recenzie 100%

Alf Leila Wa Leila

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort recenzie 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu