87%
Hodnotenie

TUI BLUE Makadi Gardens recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Makadi Bay
24 °C
teplota vzduchu
24 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 97 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 87 %
Izby 85 %
Strava 87 %
Personál 95 %
87%
Celkové hodnotenie
489 recenzií
Martina
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 1862-krát
97 %
Malý a kľudný hotel v Makadi Bay, vzdialenosť cca 200 m od mora, izba čistá a pekná, za bakšiš sme dostali izbu s výhľadom na bazén, veľmi ochotní zamestnanci. V roku 2010 sme boli v Tia Heights, ale hotel Sol Y Mar Makadi Bay je na oveľa vyššej úrovni. Šnorchlovanie krásne ako v akváriu. Dobré a chutné jedlo, dostatok ovocia, dokonca mi piekli bezlepkový ryžový chlieb. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Oct 2014 Recenzia pridaná 09.11.2014 Prečítané 1562-krát
93 %
Hotel čistý, personál milý. Izby staršie, ale vždy čisto upratané. Strava vynikajúca! Pitie nosia v reštaurácii aj v bare na pláži ku stolu, aj ku ležadlu na pláži. V Egypte sme boli už 6-krát a tento hotel bol zatiaľ najlepší! Určite sa sem ešte vrátime. čítať celú recenziu
Anuška
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 05.10.2014 Prečítané 1455-krát
80 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Strava, ubytovanie a najmä nádherná exotická záhrada, cez ktorú sme chodievali k moru, je nádherná. Hotel má vlastnú pláž, stále dostatok ležadiel, obsluha na pláži výborná, čašník stále chodí a môžete si objednávať rôzne nápoje v rámci AI. bare pri pláži sme aj obedovali, nechcelo sa nám chodiť do hotela. Obedy výborné, ryby, zeleninové šaláty, cestoviny, pizza. Pri hoteli je jeden bazén, boli sme tam iba raz, pretože more bolo úžasné, 200 m koraly s nádherným vodným svetom. Tento pobyt bol náš piaty v Egypte, ale najlepší. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.09.2014 Prečítané 1729-krát
87 %
1x v Egypte, nevedeli sme co cakat. Boli sme prekvapeni, recenzie nesklamali. Hotel mensi, o to starostlivejsi personal, ale neobtazujuci. Hotel cisty, okolie takisto, 30km od letiska. Obsluha okolo celeho bazena ci uz pri stoloch alebo na lezadlach. Prišli sme zrána, náramky nám dali hneď, išli sme sa naraňajkovať a asi do hodiny sme mali izby. Vedla hotela je beachove ihrisko. Je tu k dispozicii aj detsky kutik, hoci my sme ho vobec nevyuzili. Animacie kazdy vecer. Nie je to typ obrovskeho hotela, skor taky mensi kludny hotelik domaceho typu. Troska ma zaskocil internet, pripojenie WIFI. K dispozicii bolo iba asi 180MB free, naviac sa uz muselo priplatit. V cene zajazdu sme mali volny vstup do aquaparku Makadi Water World-super aquapark, do ktoreho nas bezplatne vozil bus, ktory premaval kazdych 30min. Samozrejme, v aquaparku sme mali tiez all inclusive. čítať celú recenziu
JANA.KOŚICE
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.08.2014 Prečítané 2014-krát
97 %
Menší hotel rodinného typu vzdialený od letiska asi 30 km v zálive Makady bey vhodný pre všetky vekové kategórie. Hotel sme si vyberali aj na základe recenzii a tie naozaj nesklamali. Mysleli sme si, že už nás v Egypte nemôže nič prekvapiť, lebo sme tu už po 7krát, ale prekvapil tento skvelý hotel. čítať celú recenziu
ŚTIPAKOVÁ
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 22.07.2014 Prečítané 887-krát
100 %
Boli sme v egypte uź po 7 krát ale tento hotel bol zo všetkých najlepší.Vyberali sme si aj na základe recenzií a tie naozaj nasklamali.Mysleli sme ,že nas už nemože nič prekvapiť no opak je pravdou.Skvela dovolenka.Vrelo odporučam. čítať celú recenziu
František Feromartin
Termín pobytu: Mar 2013 Recenzia pridaná 29.07.2013 Prečítané 1929-krát
83 %
V Egypte sme boli po prvýkrát , preto sme išli s rešpektom. Úmyselne sme si vybrali menší hotel po preštudovaní viacero zahraničných recenzií, boli sme veľmi milo prekvapení. Personálom, okolím, stravou a pod. Myslím, že veľa urobilo i to , že ešte nebola plná sezóna a každému to v marci vrelo odporúčam. čítať celú recenziu