Najnovšie recenzie hotelov

BRAYKA BAY REEF recenzie

BRAYKA BAY REEF

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

65% Richard

28.08.2019

V prvom rade musím spomenúť pre slovenské CK, aby toľko nešetrili, že je najvyšší čas zmeniť egyptského prepravcu, lebo nikto z nás nemá záujem o adrenalín a utrpenie počas letu, lebo aj to vplýva na celkový dojem z pobytu. Brayka Bay má 2 hotely vedľa seba - Reef a Royal - odporúčam Reef. Hotel ponúka 3 kategórie izieb, Štandard, Lux, Front beach, my sme si v CK doplatili za Lux a oplatilo sa, aj keď sme museli na hoteli zabojovať, aby sme danú izbu dostali, lebo automaticky každému dávajú štandard... Štandard v danom hoteli znamená stará zatuchnutá izba, kúpelňa s plesňami vhodná kategórie 2+ a nie 5-hviezdičiek, ako CK hotel prezentuje. Veľkým sklamaním bola nefungujúca klimatizácia vo vstupnej hale ako aj v reštaurácii, za následok to malo, že po 5-min pri jedle z vás tieklo a dookola pobehovali čašníci v na nitku prepotených úboroch, čo je pochopiteľné a pre hosťa krajne nepríjemné... Vedenie hotela sa vyhováralo, že klimatizácia nestíha a podobne, bolo vidieť, že sa šetrilo, kde sa dá, osobne že by klimatizácia vo verejných priestoroch nefungovala, som sa v Egypte kategórie 5* nestretol... Strava celkom dobrá, aj keď po 15-dňoch pobytu som sa tešil na domácu konzervu. Inde v Egypte sme sa najedli aj lepšie... Jediná výhoda bola automaty na colu, fantu počas obeda aj večere... Personál sa snažil, ale tiež záleží ako ktorý... Pláž - more preplnené aj vďaka vedľajšiemu hotelu... Poobede more v zátoke špinavé od ľudí, hlava na hlave, viditeľnosť 10 - 20 cm, ak chcel človek čisté, musel si ráno privstať, o 6 - 7 h ráno bolo najkrajšie... Celkovo sa dá povedať, že daný hotel neurazí, ale ani neohúri, všetko záleží od ceny, za akú si pobyt kúpite, ak si počkáte na dobrú cenu, je to dobrá voľba za predpokladu, že si doplatíte aj lepšiu izbu... Pre nás daný hotel bola čistá komercia a to my nemusíme...

prečítať si celú recenziu
Jaz Grand Marsa  recenzie

Jaz Grand Marsa

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Coraya Beach

+
95% Ivan P.

08.08.2019

Skutočne sme boli veľmi spokojní. Od prvej minúty až do poslednej. Minulý rok sme boli v Concorde Moreen Beach & SPA 5*, takže vieme porovnávať. Aj tam bolo všetko super, ale toto bolo ešte o kúsok lepšie, takže plne odporúčam. Ubytovanie - izba síce nie je úplne nová, ale splnilo to naše očakávania. Všetko fungovalo, tak ako má. :D Strava - bola skvelá. Každý deň si človek mohol dať niečo iné. Hlavne bolo veľa morských plodov, čo ma potešilo. No najviac musím pochváliť výber a kvalitu sladkostí. Okrem ich domácich zákuskov, tam bolo pravidelne ďalších 10 - 15 druhov, čo vás len napadne. U mňa sladkosti top. :D Služby hotela - personál bol na jednotku. Vo všetkom boli maximálne ochotní, vždy všetci usmiati, proste aby si človek užil na 100% svoju dovolenku. Pláž - bola krásna (hoci doobeda pravidelne odliv, ale to už patrí k moru), ležadiel vždy dostatok, plážový bar blízko, cez mólo neskutočný podmorský svet, aj keď v Concorde bol ešte lepší (bez šnorchlu ani necestujte).

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Akassia Swiss Resort recenzie

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
96% Juraj Urabanič

02.12.2018

Hotel jedným slovom super. Je umiestnený v púšti, ale zas nič tam nechýba. Kto chce, môže taxíkom ísť do mesta, ale načo, nič tam nechýba. Vybavenie je super počnúc jak čistotou vstupnej haly, tak všetkých priestorov. Hotel je vhodný pre dospelých aj pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Brayka Bay recenzie

Hotel Brayka Bay

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

80% Denisa

01.10.2018

Celkové hodnotenie hotela dávam ako dobré. Čo sa týkalo samotného hotela, tak strava bola pestrá a chutná. Nie je na čo si sťažovať. V porovnaní s inými hotelmi bolo stravovanie na dobrej úrovni. Taktiež zamestnanci hotela veľmi milí a snaživí. Prostredie veľmi pekné. Ale samotné izby staršie. Vybavenie izieb opotrebované. Mali sme problém s dverami, nešli zavrieť, ale hneď prišli a opravili to. Ak je pre niekoho dôležité ubytovanie na lepšej úrovni, odporúčam iný hotel. Pre tých, ktorí idú do Egypta kvôli moru, tak jednoznačne odporúčam. Neodporúčam pre starších ľudí a to z dôvodu veľa schodov do izby. Starší človek môže mať problém. Pri hoteli bazén s barom. Celkom ujde, ale nevyužívali sme ho. Chýbala mi kanvica na izbe. Ráno ak si chcete dať kávu, musíte zdolať kopec strmých schodov do baru a kávu si priniesť na izbu. Čo sa týka pláže, tak neskutočná, takúto pláž som nezažila ešte na žiadnom hoteli v Egypte. Na šnorchlovanie úplne asi najlepšia. Tiež čo sa týka vstupu do vody, tak super. Vhodná aj pre deti. Čo ma však nemilo prekvapilo, bolo, že si treba obsadzovať ležadlá. My sme si ich museli obsadiť už v noci, lebo ľudia chodili už od piatej ráno na pláž položiť uteráky na ležadlo. O 7 ráno ste sa už nemali kam zložiť na pláži. Niektorí si nechávali uteráky na ležadle počas celého pobytu. Boli sme od 17. 9. do 27. 9. a voda bola teplá, aj počasie okolo 37 stupňov. Akurát o 18:00 hod. už bola úplná tma, takže kúpanie bolo tak do 17:00 hod. Potom už začalo zapadať slnko. Keď hľadáte super šnorchlovanie, tak jednoznačne odporúčam. Topánky do vody treba, ale dno je pieskové, ale pre istotu, keďže príliv donesie rôzne mušle a pod. Výlet odporúčam Satayu, výlet na delfíny. Delfíny k nám prišli úplne blízko, bolo možné s nimi plávať. Výlet Hamata nás sklamal. Preto radšej odporúčame zvoliť výlet na korytnačky a dugongy. Hamata výlet bol jeden malý ostrovček a čo sa týka šnorchlovania, tak úplná slabota. Pri hoteli je toho podstatne viac k videniu. Tiež hotel má wi-fi za poplatok. Ale delegát vám ponúkne sim kartu za 12€, wifi má hotel spoplatnený podľa počtu dní. Ja som nevyužila, wi-fi nechýbalo, nakoľko bolo čomu sa venovať v mori. Dovolenku hodnotím veľmi pozitívne, všetko bolo naozaj super. Jediné mínus má hotel a to staré izby, náročnejší by boli nemilo prekvapení, potom tie schody strmo do kopca a neustále obsadzovanie ležadiel. Tí, čo chcú nočný život, tak neodporúčam. V okolí sa nikam do mesta nedostanete, akurát do Port Galib, čo je skôr prístavné mini mestečko s kaviarňami a pár obchodíkmi. V hoteli sú ubytovaní prevažne Česi, Slováci, Rakúšania a Poliaci. Čo som uvítala, tak ani jeden Arab. Ak idete do Egypta za šnorchlovaním a chcete dobrý vstup do mora, tak jednoznačne odporúčam tento hotel.

prečítať si celú recenziu
Malikia Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+
45% Kristína

28.08.2018

Táto dovolenka nám vôbec nedala to, čo sľubovala. Izby vôbec nevyzerajú ako na ilustračnom obrázku (vyzerajú práve naopak), nie sú v moc dobrom stave, vidno, že sa o to nikto nestará. Strava stále to isté, nič nové a bohužiaľ, cestovná kancelária píše, že strava má byť 5x za deň. Bohužiaľ, je len 3x . Desiata a olovrant chýba. Bar nič moc. Po 23:00 h je spoplatnený! Zábava len pre deti... nuda. WIFI JE SPOPLATNENÁ! A nie za malú sumu. A ešte ani nefunguje. Pláž je krásna, úžasná na potápanie, ale zasa cestovná kancelária zabudla napísať rozmer pláže (5 x 5 m??)!!! Na pláži sú spoplatnené koktaily, zmrzlina... jediné, čo tam je, je len zriedená voda v bare. Cestovná kancelária ponúka vlastne to, čo nevie ani splniť. :) Ďakujeme. Ešte podotýkam, mali by ste si znova nafotiť rezort, ako teraz vyzerá, fotky sú dosť zavádzajúce... Ešte sme mali menší problém na letisku, lebo sme neboli na zozname cestujúcich. Vedľa nás stála pani z cestovky, keďže sme nevedeli, čo máme robiť, obrátili sme sa na ňu. Bohužiaľ, pani bola taká ochotná, že nám s radosťou oznámila, že nám neviem pomôcť, že nemá od ck ani telefónne číslo!!! Otras.

prečítať si celú recenziu
Malikia Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+
100% Super dovolenka

09.08.2018

Najlepšia dovolenka v Egypte a to sme boli už 6x. Super ubytovanie, strava perfektná, more tip top. Sú tam aj obrovské korytnačky. Perfektný animačný tím, ale musím podotknúť, že máte toho najlepšieho delegáta Petru N., ktorá je veľmi ústretová, milá, ochotná, jednoducho jednička, ešte sme sa nikde nestretli s takou milou osobou a cestujeme pomerne dosť často. Tak sa nám páčilo, že na konci augusta sa tam vraciame s mojou rodinkou na druhú tohtoročnú dovolenku. Ďakujeme.

prečítať si celú recenziu
Albatros Sea World Marsa Alam  recenzie

Albatros Sea World Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
65% Michaela

06.08.2018

Izba je velka a aj pekna, ale co sa tyka cistoty, je to zle. Komplex je strasne velky a vsade je to dost daleko. Jedlo je dost slabe. Na ranajky stale to iste. A na veceru su sice 3 restauracie, ale ani to nie je ziadna vyhra. Keby to bol 3 hviezdickovy hotel, tak poviem, ze dobre, ale na 5 hviezd to urcite nie je. Bazeny su super a aj ciste. Co sa tyka mora - je pekne a aj teple, ale ten pristup je horsi ako v Chorvatsku. Personal je velmi ustretovy. Celkovo to nie je najlepsia dovolenka, co sme absolvovali, ale ani najhorsia. Ale uz by sme sa nevratili. V okoli hotela nic nie je, ale to nam nevadilo. Vecerne akoze predstavenia su uplne na smiech. Takze po veceri nie je co robit, iba ist spat.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Oriental Dream Resort recenzie

Hotelux Oriental Coast Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
93% Janka a Jana

31.07.2018

Hotel celkovo hodnotím veľmi pozitívne. S recepciou som veľmi do styku neprišla (okrem výmeny izby), ale ostatné časti hotela boli bezproblémové. Strava vynikajúca, vždy sme si našli niečo, čo nám chutí. Upratovanie na izbách aj s vyskladanými zvieratkami každý deň. Plážový personál úžasný, milý a usmiaty celý deň.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Marsa Alam

Port Ghalib Resort recenzie 97%

Port Ghalib Resort

Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Jaz dar El Madina recenzie 95%

Jaz dar El Madina

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Coraya Beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Marina Lodge at Port Ghalib recenzie 93%

Marina Lodge at Port Ghalib

Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hilton Marsa Alam Nubian Resort recenzie 90%

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál95%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Three Corners Sea Beach Resort recenzie 89%

Three Corners Sea Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Coraya Beach

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál100%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Club Calimera Habiba Beach recenzie 87%

Club Calimera Habiba Beach

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Novotel Marsa Alam recenzie 87%

Novotel Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb0%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mövenpick Resort El Quseir recenzie 86%

Mövenpick Resort El Quseir

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Jaz Grand Marsa recenzie 86%

Jaz Grand Marsa

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Coraya Beach

+

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál95%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu