Najnovšie recenzie hotelov

Malikia Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

+
45% Kristína

28.08.2018

Táto dovolenka nám vôbec nedala to, čo sľubovala. Izby vôbec nevyzerajú ako na ilustračnom obrázku (vyzerajú práve naopak), nie sú v moc dobrom stave, vidno, že sa o to nikto nestará. Strava stále to isté, nič nové a bohužiaľ, cestovná kancelária píše, že strava má byť 5x za deň. Bohužiaľ, je len 3x . Desiata a olovrant chýba. Bar nič moc. Po 23:00 h je spoplatnený! Zábava len pre deti... nuda. WIFI JE SPOPLATNENÁ! A nie za malú sumu. A ešte ani nefunguje. Pláž je krásna, úžasná na potápanie, ale zasa cestovná kancelária zabudla napísať rozmer pláže (5 x 5 m??)!!! Na pláži sú spoplatnené koktaily, zmrzlina... jediné, čo tam je, je len zriedená voda v bare. Cestovná kancelária ponúka vlastne to, čo nevie ani splniť. :) Ďakujeme. Ešte podotýkam, mali by ste si znova nafotiť rezort, ako teraz vyzerá, fotky sú dosť zavádzajúce... Ešte sme mali menší problém na letisku, lebo sme neboli na zozname cestujúcich. Vedľa nás stála pani z cestovky, keďže sme nevedeli, čo máme robiť, obrátili sme sa na ňu. Bohužiaľ, pani bola taká ochotná, že nám s radosťou oznámila, že nám neviem pomôcť, že nemá od ck ani telefónne číslo!!! Otras.

prečítať si celú recenziu
Malikia Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

+
100% Super dovolenka

09.08.2018

Najlepšia dovolenka v Egypte a to sme boli už 6x. Super ubytovanie, strava perfektná, more tip top. Sú tam aj obrovské korytnačky. Perfektný animačný tím, ale musím podotknúť, že máte toho najlepšieho delegáta Petru N., ktorá je veľmi ústretová, milá, ochotná, jednoducho jednička, ešte sme sa nikde nestretli s takou milou osobou a cestujeme pomerne dosť často. Tak sa nám páčilo, že na konci augusta sa tam vraciame s mojou rodinkou na druhú tohtoročnú dovolenku. Ďakujeme.

prečítať si celú recenziu
Dream Lagoon Beach Resort  recenzie

Dream Lagoon Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

60% Ladanyiova

06.08.2018

Prostredie nádherné - bazény, more super, ale celú vašu dovolenku Vám pokazí neochota personálu v reštaurácií!!!! Ich správanie... ak sa chcete napiť... len do pól pohára Vám čašník naleje vodu resp. Colu, Mirindu aj to majú zriedenú s vodou, čiže pijete skôr vodu ako colu a nedaj bože niečo chcete, tak po hodine opakovaného ohlásenia Vás možno obslúži, možno! Najhoršia dovolenka v Egypte, hotel si kazí reputáciu hlavne neochotou zamestnancov... neodporúčam tento rezort osobám, ktoré sú zvyknuté na vyšší štandard... hodnotenie hotela je 3 - 3,5*.

prečítať si celú recenziu
Albatros Sea World Marsa Alam  recenzie

Albatros Sea World Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam -

65% Michaela

06.08.2018

Izba je velka a aj pekna, ale co sa tyka cistoty, je to zle. Komplex je strasne velky a vsade je to dost daleko. Jedlo je dost slabe. Na ranajky stale to iste. A na veceru su sice 3 restauracie, ale ani to nie je ziadna vyhra. Keby to bol 3 hviezdickovy hotel, tak poviem, ze dobre, ale na 5 hviezd to urcite nie je. Bazeny su super a aj ciste. Co sa tyka mora - je pekne a aj teple, ale ten pristup je horsi ako v Chorvatsku. Personal je velmi ustretovy. Celkovo to nie je najlepsia dovolenka, co sme absolvovali, ale ani najhorsia. Ale uz by sme sa nevratili. V okoli hotela nic nie je, ale to nam nevadilo. Vecerne akoze predstavenia su uplne na smiech. Takze po veceri nie je co robit, iba ist spat.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Oriental Dream Resort recenzie

SENTIDO Oriental Dream Resort

Egypt - Marsa Alam - Oriental Coast

+
100% Melania P.

19.10.2017

V hoteli SENTIDO Oriental Dream Resort sme strávili úžasný týždeň. Ubytovanie, strava, areál, služby, personál, možnosti výletov, pláž, more, šnorchlovanie - všetko môžeme hodnotiť ako TOP. Snáď malým mínusom boli staršie kúpeľne, no boli čisté. Wi-Fi bolo dost preťažené, hlavne večer, ale ťažko povedať, či to bol mínus - rodiny mali aspoň čas venovať sa spoločným aktivitám :-) Boli sme na dovolenke tri sestry, všetky dosť kritické, nenašli sme však na tomto pobyte žiadnu vadu. ak nerátame to, že nám bolo ľúto tunajšieho personálu - obskakoval hostí (a veruže sme všelijakí!) s nemiznúcim úsmevom v 18-hodínových zmenách denne (bez striedania)! Ďakujeme za krásnu dovolenku, Sentido! Melánia, Tvrdošín

prečítať si celú recenziu
Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort recenzie

Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

+
75% Babu

20.09.2017

Izba pekná, ale nábytok veľmi opotrebovaný, madrace v posteliach veľmi!!! preležané, doslova "korytá". Upratovanie ok, kuchyňa výborná, personál ochotný a ústretový. Hlavný manažér často medzi ľuďmi. Počasie koncom augusta veľmi veterné. Zo 14 dní boli pokojné len 2. More búrlivé, často červená vlajka. Lehátok pri mori dostatok, bar na pláži vyhovujúci.

prečítať si celú recenziu
Hilton Nubian Resort recenzie

Hilton Nubian Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

86% Lachesis1979

18.09.2017

Ako opätovní hostia (rok 2015, 2017) sme dostali žltý náramok. Ihneď sme šli na raňajky a medzičasom nám prichystali izbu. Ako prilepšenie sme dostali veľkú terasu a prístelku, pre tretiu osobu bola pohovka veľkosti 1,5 normálnej postele - kvalitná. Ubytovanie kvalitné, o izbu sa staral starostlivý upratovač Osama. Od nášho komplexu to bolo na pláž k ležadlu cca 600 m buď peši, alebo kyvadlovou dopravou, ktorá chodila každých cca 15-20 min, v tom teple trošku nevýhoda. A potom od ležadiel k vstupu do vody cca 250 m. Strava vynikajúca (polepšili sa) - obrovský výber jedál (nepresolené, neprekorenené a niektoré i diétne), mali jedlo aj pre vegetariánov. Zamestnanci v jedálni veselí, priateľskí a nápomocní. Wifi funguje len na recepcii. Osadenstvo Blue Ocean Diving centra bolo veľmi milé (žiadne násilné presviedčanie). Tento rok bolo na tejto pláži Abu Dabab aj 9 hniezd korytnačiek, čo je vzácne. Šnorchlovanie ukážkové - farebné koraly aj rybičky a mnoho, aj veľkú korytnačku sme videli blízko pláže. Pre bežcov je okolo areálu vytvorená tabuľkami značená bežecká trasa v dĺžke cca 1 km. Hotel má aj zázemie pre deti. Vrele odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort recenzie

Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

+
90% Katarina A.

28.08.2017

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Marsa Alam

Port Ghalib Resort  recenzie 97%

Port Ghalib Resort

Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Fantazia Resort recenzie 96%

Fantazia Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb50%

Personál100%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Jaz dar El Madina recenzie 95%

Jaz dar El Madina

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Marina Lodge at Port Ghalib recenzie 93%

Marina Lodge at Port Ghalib

Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hilton Nubian Resort recenzie 90%

Hilton Nubian Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál95%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Three Corners Sea Beach Resort recenzie 89%

Three Corners Sea Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál100%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Club Calimera Habiba Beach recenzie 87%

Club Calimera Habiba Beach

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Novotel Marsa Alam recenzie 87%

Novotel Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb0%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mövenpick Resort El Quseir recenzie 86%

Mövenpick Resort El Quseir

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu