Recenzie hotelov - Marsa Sharga (8)

Najnovšie recenzie hotelov

BRAYKA BAY REEF recenzie

BRAYKA BAY REEF

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

65% Richard

28.08.2019

V prvom rade musím spomenúť pre slovenské CK, aby toľko nešetrili, že je najvyšší čas zmeniť egyptského prepravcu, lebo nikto z nás nemá záujem o adrenalín a utrpenie počas letu, lebo aj to vplýva na celkový dojem z pobytu. Brayka Bay má 2 hotely vedľa seba - Reef a Royal - odporúčam Reef. Hotel ponúka 3 kategórie izieb, Štandard, Lux, Front beach, my sme si v CK doplatili za Lux a oplatilo sa, aj keď sme museli na hoteli zabojovať, aby sme danú izbu dostali, lebo automaticky každému dávajú štandard... Štandard v danom hoteli znamená stará zatuchnutá izba, kúpelňa s plesňami vhodná kategórie 2+ a nie 5-hviezdičiek, ako CK hotel prezentuje. Veľkým sklamaním bola nefungujúca klimatizácia vo vstupnej hale ako aj v reštaurácii, za následok to malo, že po 5-min pri jedle z vás tieklo a dookola pobehovali čašníci v na nitku prepotených úboroch, čo je pochopiteľné a pre hosťa krajne nepríjemné... Vedenie hotela sa vyhováralo, že klimatizácia nestíha a podobne, bolo vidieť, že sa šetrilo, kde sa dá, osobne že by klimatizácia vo verejných priestoroch nefungovala, som sa v Egypte kategórie 5* nestretol... Strava celkom dobrá, aj keď po 15-dňoch pobytu som sa tešil na domácu konzervu. Inde v Egypte sme sa najedli aj lepšie... Jediná výhoda bola automaty na colu, fantu počas obeda aj večere... Personál sa snažil, ale tiež záleží ako ktorý... Pláž - more preplnené aj vďaka vedľajšiemu hotelu... Poobede more v zátoke špinavé od ľudí, hlava na hlave, viditeľnosť 10 - 20 cm, ak chcel človek čisté, musel si ráno privstať, o 6 - 7 h ráno bolo najkrajšie... Celkovo sa dá povedať, že daný hotel neurazí, ale ani neohúri, všetko záleží od ceny, za akú si pobyt kúpite, ak si počkáte na dobrú cenu, je to dobrá voľba za predpokladu, že si doplatíte aj lepšiu izbu... Pre nás daný hotel bola čistá komercia a to my nemusíme...

prečítať si celú recenziu
Elphistone Resort recenzie

Elphistone Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

50% marcel filip

16.07.2018

Pláž - super, more krásne, ubytovanie na trojku, aj keď upratovač sa snažil celkom, boli sme spokojní, samozrejme, za malý úplatok, strava... hmmm oproti Turecku katastrofa, slabý a malý výber, málo tanierov, málo šálok, veľa nedostatkov a dlhé čakanie na jednu omeletu atď, vajcia boli staré často na raňajky, obedy - z 10 druhov jedla sa dali jesť jedine 3 druhy a to cestoviny, zemiaky a hovädzinka, ktorá bola výborná, mali sme all-inclusive, ale ochota personálu na bode mrazu, nechceli nám nikomu nalievať a klamali nás, kvantum pvc pohárikov, do ktorých nám nalievali snáď všetko do skla len za úplatok, ich alkohol sa nedal vôbec piť, smrdel po petroleji a keď som si priplatil za dovezený alkohol a nedal si pozor, aj tak mi naliali z ich domáceho v pvc fľašiach s nálepkami vodka, gin atď, originál vodka to nebola, čo som si zakúpil za 20 eur 0,5 litra, ale aspoň mala 40 percent, nie ako tá ich domáca, ktorá mala max. 10 percent a smrdela, znechutili ma strašne tie plastové poháriky, ktorých len jeden človek za deň tam musel minúť min. 20 ks a oni to všetko hádzali do spoločného odpadu a určite si to odnesie ich príroda a krásne more.

prečítať si celú recenziu
Aurora Bay Resort recenzie

Aurora Bay Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

80% Ivana Novotná

11.07.2018

Okolie hotela posiate odpadkami. Najviac som bola sklamaná zo skrátenia pobytu. Z Egypta sme museli odísť už o 23:15, takže sme boli ukrátení o celú noc v hoteli a aj raňajky. V balíčku za bufetové raňajky, na ktorých sme sa už nezúčastnili, sme dostali dve suché žemle, dva suché koláče z raňajok, uhorku, zamrznutý pomaranč a tvrdé jablko. Ďalej som bola nespokojná s nedostatkom informácii zo strany delegátky z cestovnej kancelárie! Neoznámila nám, že v areáli hotela sídli lekár, neporadila nám, že suveníry je výhodnejšie kúpiť na letisku ako u miestnych predajcov, napr. kamenná pyramída u miestnych predajcov stála 20€ a na letisku bola za 4 doláre! Toto je len jeden z príkladov, na suveníroch sme takto prerobili cca 200€. Taktiež som bola prekvapená z oznámenia delegátky, že musíme dávať bakšiš za služby personálu v hoteli. Veľmi dobre hodnotím pláž, kuchyňu a more.

prečítať si celú recenziu
Elphistone Resort recenzie

Elphistone Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

60% Hotel Elphistone Resort ,Marsa alam (Egypt)

16.07.2017

Hotel je starsi, ale relativne pekny, rezort je naozaj velky, ale odporucam dat do pasu baksis, izby su pekne, velke, ale maju znamky opouzivania, pozor na balkonove dvere, z oboch stran sa daju otvorit! Nie je tam vela atrakcii pre deti a animacny program nic moc, tak skor starsi manzelsky par si tam oddychne, vacsina hosti su ceskej narodnosti. Personal je velmi zdvorili.

prečítať si celú recenziu
Hotel Elphistone Resort recenzie

Elphistone Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

53% Peter Kottáš

18.08.2014

Dovolenka bola dobrá hlavne vďaka partii ľudí, ale hotel ju len kazil. Ten ovláda talianska cestovná kancelária tj. v skratke: nevychovaní hluční Taliani, talianská hudba, jedlo, animačný program len v taliančine, ostatný iba dopĺňajú počty. Čítali sme recenzie kde sa práve na to ľudia sťažovali ale takýto extrém človek nečaká. Vrchol všetkého bol, keď posledný deň prichystali párty a slávnosť len pre Talianov (ostatné národnosti vstup zakázaný s jedlom a pitím o akom sa nám v hotely ani nesnívalo a nie len to, ešte sme kvôli tomu celý deň nemohli používať 2 z 3 bazénov a bar). Taliani majú lepší servis od čašníkov, personálu, neexistuje netaliansky animačný program, všade samá taliančina takže sme z hotelu utekali vždy keď sa dalo lebo sme si chceli užiť Egypt a nie Taliansko.

prečítať si celú recenziu
Hotel Oriental Bay Resort recenzie

Aurora Bay Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

66% Monika D.

13.08.2014

Hotel pekny, avsak vzdy s niekym byvate, lebo izby su spojene obyvacou miestnostou a maju spolocny balkon. Hotel cisty, upratany. Za tu cenu najdete v Egypte lepsie hotely. Najhorsdia bola strava - nemate si z coho vybrat na obed a veceru. Co sa tyka jedla doobeda a poobede - velmi chudobne. 1mala polosurova palacinka poobede a doobeda po ranajkach jedna miska kolacikov, kt. ked sa zjedia uz nedoplnia. Dobra dovolenka, ale uz sa tam nevratime. Vytykam im hlavne tu stravu, ostastne sa dalo. More uzasne, teple a ciste.

prečítať si celú recenziu
Hotel Oriental Bay Resort recenzie

Aurora Bay Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

73% Henrieta

04.07.2013

Prijemná dovolenka s krásnym podmorským svetom, avšak pár vecí by mohol hotel vylepšiť. Najväčším plusom je jednoznačne pláž, teda podmorský svet, odporúčam tento hotel najmä tym, ktorí radi šnorchľujú. Hotel je pekný, aj keď sa nám stalo, ze občas niečo napr. klíma velmi nefungovala. Najesť sa vzdy dalo a o zabavu sa nam kazdy den postarali korytnačky v mori.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Aurora Bay Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

78% Lenka, Bratislava

09.08.2012

hotel bol krasny, ale ako resort, kvoli strave a moru by som sem uz urcite nesla. uz sme zazili aj lepsi egypt, takze by som si uz vybrala nieco ine. ako komplex je to pekny, super bazeny, pekne prostredie, vela vela zelene. hotel je taliansky, vseeeetko je riadene a prisposobovane talianom - strava, animacie, napisy su po taliansky, vsetko. aj v restauracii su spravali k talianom inak, ako k ostatnym europanom. nie je to zly hotel, no da sa najst aj lepsi.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Marsa Sharga

Aurora Bay Resort recenzie 78%

Aurora Bay Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

Kvalita izieb85%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál90%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
BRAYKA BAY REEF recenzie 65%

BRAYKA BAY REEF

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Elphistone Resort recenzie 53%

Elphistone Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

Kvalita izieb66%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál66%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie