Recenzie hotelov - El Quseir (33)

Najnovšie recenzie hotelov

Club Calimera Akassia Swiss Resort recenzie

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

96% Juraj Urabanič

02.12.2018

Hotel jedným slovom super. Je umiestnený v púšti, ale zas nič tam nechýba. Kto chce, môže taxíkom ísť do mesta, ale načo, nič tam nechýba. Vybavenie je super počnúc jak čistotou vstupnej haly, tak všetkých priestorov. Hotel je vhodný pre dospelých aj pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Pensee Royal Garden recenzie

Pensee Royal Garden

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

26% livia

18.10.2016

museli sme sa stahovat do druheho hotela hned na druhy den( Brayka Beach ), kebyze to nespravime tak utrpenie celych 12 dni. Dovolenku sme mali zaplatenu do pensee royalu od 1. 9. -12. 9. ale napisala som len 1 den co sme stravili v tomto hotely. Hotel vobec ale vobec nezodpoveda 4*, fuj spina, bordel no jednym slovom katastrofa NEODPORUCAM

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Akassia Swiss Resort recenzie

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

96% Denisa

02.10.2016

Super animácie a večerné programy, ani minútu sme sa nenudili, práveže sme nestihli všetko za ten krátky čas. Personál bol veľmi milý, zábavný, komunikatívny. Úžasný aquapark pre malých i veľkých, splavovanie na člnoch, množstvo bazénov v celom areáli. Super bol aj otvorený autobus, ktorý rozvážal ľudí na obed, ktorý sa konal na pláži, a tak sme si v pohodlí mohli prezrieť celý rezort.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pensee Azur Resort recenzie

Pensee Royal Garden

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

83% Viera

22.09.2016

Veľmi príjemné prekvapenie, chutná a pestrá strava, ochotný personál, čisté izby, šikovní animátori, nádherná pláž, skvelá atmosféra. Vhodný pre všetky vekové kategórie. Tento hotel je skutočne ako stvorený na oddych a relax. Všetko je dostupné, bez dlhého chodenia alebo vyčkávania v radoch. Mať tú možnosť, o mesiac by som si to veľmi rada zopakovala. :)

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Akassia Swiss Resort & lti Akassia Beach - lti Akassia Beach recenzie

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

95% Ivana E.

15.09.2016

Jedna z najlepsich dovoleniek, urcite sa tam este raz vratime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pensee Azur Resort recenzie

Pensee Royal Garden

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

100% vkaa28

29.05.2016

Po výmene manažmentu a teda riadenia podniku dosahuje hotel veľmi vysokú úroveň. Na dovolenke sme boli v máji 2016. Som veľmi spokojná s poskytovaným servisom a ochotou zamestnancov spraviť aj niečo naviac. Izby boli vždy perfektné poupratované, nachystané. Každý deň je zabezpečená pitný režim na izbu a čisté uteráky. Kuchyňa naplno splňovala moje očakávania. Poskytované boli jedlá z rôznych častí sveta, od egyptskej kuchyne až po taliansku, ktorú som ja najviac ocenila. Samozrejmá bola každodenná obmena jedál. Raňajky a večere sa konajú v hoteli a obed na pláži, čo je obrovská výhoda, keďže cez deň nestrácate čas chodením na obed na hotel, a potom zas späť na pláž. Výhľad na more pri obede je tak bonus. Pláž, ktorá je udržovaná a čisté more, ktoré ponúka niečo unikátne ma prekvapili. Odporúčam si vziať so sebou príslušenstvo na potápanie, aby ste mohli okúsiť podmorský život na vlastnej koži. Pensée Royal Garden ponúka tu najkrajšiu pláž s bohatým podmorským životom z oblasti Marsa Alam. Každý deň boli k dispozícií animačné programy, od športu – volleyball, vodné pólo, jóga, strečing až po fakír show a egyptské tradičné tance. Mňa najviac potešila zmena, formou večere na pláži, skvelý zážitok. V celom hoteli nie je problém sa dorozumieť, niektorí čašníci a zamestnanci z iných služieb dokonca ovládajú náš jazyk. Odporúčam, nebáť sa pri nejakých nedostatkoch alebo Vašej neúplnej spokojnosti obrátiť na manažment a v priebehu okamihu bude Vaša požiadavka zrealizovaná. Hovorím z vlastnej skúsenosti, veľmi ochotne pomôžu. Dovolenka nadovšetko splnila moje očakávania, miestami ich až prevŕšila. Tento hotel odporúčam a verím, že budete spokojní, tak ako ja.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Akassia Swiss Resort & lti Akassia Beach - lti Akassia Beach recenzie

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

80% Karol

01.10.2015

Hotel je obklopený krásnou záhradou, umiestený vo veľkom areáli, hotel je troška starší, ale veľmi udržiavaný. So službami určite vyniká. Jedlo veľmi dobré, ľudia čo píšu, že sa jedlo opakuje je totálna hlúposť. Veď jedlá tam kypia z tácok či na raňajky, obedy, večere. Hotel je určený pre všetky vekové kategórie, aj pre rodiny s deťmi. Z letiska Marsa Alam trvá transfer na hotel max 45 min. Personál veľmi milý a ešte, keď potešíte nejakého obľúbeného čašníka bakšišom, tak máte veľké plus a skáče okolo Vás celý pobyt a najmä pamätá, kto mu dal. Jediné, čo vytknem tomuto hotelu je pláž. Je tam síce umelo vybudovaný v mori tkz bazén, ale keď je hotel cez sezónu plný je sa tam určite problém dostať. Dá sa šnorchlovať, aj cez umelý bazén v mori, ale dá sa, aj cez móla, pekný podmorský svet, ale to jedine pre dobrých plavcov, lebo pri móle má more hĺbku, aj 40 m, to určite poznáte (koraly). Keď to zhrniem, stojí to za to vidieť.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Akassia Swiss Resort & lti Akassia Beach - lti Akassia Beach recenzie

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

76% Katarína K.

29.09.2015

Hotel má už 25 rokov. Isto by potreboval rekonštrukciu, ale nedostatky skvele vyvážili služby. Celý areál je rozdelený na 2 časti. LTI Akassia je zrenovovaná a drahšia. My sme boli v tej lacnejšej, Calimere, ale na čistotu a poriadok na izbách nemôžem povedať jediné krivé slovo. Každý deň tip-top. Boli sme aj v lepších, ale na luxus si nepotrpíme a na prespanie úplne stačilo. Aquapark nás ohúril. Celý deň máte pre decká program ako vyšitý. Dojem pokazil až príchod egyptských dovolenkárov po Ramadáne, ktorí všetko obsadili. Boli úplne všade a tým pádom všade aj čakanie. Celkovo hostia v rezorte... Taliani (pripadala som si ako v Bibione :-D, veľa Francúzov, alebo Švajčiarov či Belgičanov? Nemci, Holanďania, veľa veľa Čechov a Slovákov. Žiadni Rusi! Rezort vlastní Švajčiar a je to poznať na službách. Manažéri sa tam motali počas raňajok, obeda i večerí a robili "poriadky", keď sa im čosi nezdalo. Strava OK, ale čakala som viac pestrosti. Stretli sme sa tam s rodinou, ktorá bola rok predtým a hovorili, že je to oveľa slabšie. Inak strava chutná a určite bolo z čoho vyberať. Tematické večere každý deň, zaujímavé chute. Kto chce, nájde si to svoje a naje sa. Ja mám rada egyptskú kuchyňu. Vychutnala som si ju naozaj dosť, takže ja osobne nejaké výhrady voči strave vôbec nemám. Animátori z celej Európy, stále čosi vymýšľali na pláži. Súboje, športy, kvízy. Ale kto nevie anglicky, smola. Naši animátori 0 bodov. 1 Češka :-((( Celkové zhrnutie... Fajn dovolenka, ale my nemáme vo zvyku chodiť viackrát po sebe do rovnakého hotela. Keby áno, nevrátim sa tam.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely El Quseir

Mövenpick Resort El Quseir recenzie 86%

Mövenpick Resort El Quseir

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pensee Royal Garden recenzie 84%

Pensee Royal Garden

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb77%

Intenzita hluku v izbe7%

Čistota izieb8%

Personál90%

Pomer ceny a služieb8%

zobraziť recenzie
Club Calimera Akassia Swiss Resort recenzie 83%

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Radisson Blu Resort El Quseir recenzie 69%

Radisson Blu Resort El Quseir

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
lti Akassia Beach recenzie 66%

lti Akassia Beach

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Flamenco Beach & Flamenco Resort recenzie 60%

Flamenco Beach & Flamenco Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Utopia Beach Club recenzie 45%

Utopia Beach Club

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb66%

Intenzita hluku v izbe13%

Čistota izieb6%

Personál80%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie