Recenzie hotelov - El Quseir (47)

Najnovšie recenzie hotelov

Club Calimera Akassia Swiss Resort recenzie

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
96% Juraj Urabanič

02.12.2018

Hotel jedným slovom super. Je umiestnený v púšti, ale zas nič tam nechýba. Kto chce, môže taxíkom ísť do mesta, ale načo, nič tam nechýba. Vybavenie je super počnúc jak čistotou vstupnej haly, tak všetkých priestorov. Hotel je vhodný pre dospelých aj pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Albatros Sea World Marsa Alam  recenzie

Albatros Sea World Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
65% Michaela

06.08.2018

Izba je velka a aj pekna, ale co sa tyka cistoty, je to zle. Komplex je strasne velky a vsade je to dost daleko. Jedlo je dost slabe. Na ranajky stale to iste. A na veceru su sice 3 restauracie, ale ani to nie je ziadna vyhra. Keby to bol 3 hviezdickovy hotel, tak poviem, ze dobre, ale na 5 hviezd to urcite nie je. Bazeny su super a aj ciste. Co sa tyka mora - je pekne a aj teple, ale ten pristup je horsi ako v Chorvatsku. Personal je velmi ustretovy. Celkovo to nie je najlepsia dovolenka, co sme absolvovali, ale ani najhorsia. Ale uz by sme sa nevratili. V okoli hotela nic nie je, ale to nam nevadilo. Vecerne akoze predstavenia su uplne na smiech. Takze po veceri nie je co robit, iba ist spat.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Oriental Dream Resort recenzie

Hotelux Oriental Coast Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
93% Janka a Jana

31.07.2018

Hotel celkovo hodnotím veľmi pozitívne. S recepciou som veľmi do styku neprišla (okrem výmeny izby), ale ostatné časti hotela boli bezproblémové. Strava vynikajúca, vždy sme si našli niečo, čo nám chutí. Upratovanie na izbách aj s vyskladanými zvieratkami každý deň. Plážový personál úžasný, milý a usmiaty celý deň.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Oriental Dream Resort recenzie

Hotelux Oriental Coast Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
80% Eva

22.07.2018

Krásny hotelový areál, všade blízko, tri bazény s barom priamo vo vode, plážová reštaurácia s rýchlym občerstvením od 12-17 hod, veľká reštaurácia dobre klimatizovaná a vždy volné miesta, dostatok ležadiel a slnečníkov na pláži, veľká izba cez 50 m², veľmi milý a ústretový personál, perfektné šnorchlovanie.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Oriental Dream Resort recenzie

Hotelux Oriental Coast Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
100% Melania P.

19.10.2017

V hoteli SENTIDO Oriental Dream Resort sme strávili úžasný týždeň. Ubytovanie, strava, areál, služby, personál, možnosti výletov, pláž, more, šnorchlovanie - všetko môžeme hodnotiť ako TOP. Snáď malým mínusom boli staršie kúpeľne, no boli čisté. Wi-Fi bolo dost preťažené, hlavne večer, ale ťažko povedať, či to bol mínus - rodiny mali aspoň čas venovať sa spoločným aktivitám :-) Boli sme na dovolenke tri sestry, všetky dosť kritické, nenašli sme však na tomto pobyte žiadnu vadu. ak nerátame to, že nám bolo ľúto tunajšieho personálu - obskakoval hostí (a veruže sme všelijakí!) s nemiznúcim úsmevom v 18-hodínových zmenách denne (bez striedania)! Ďakujeme za krásnu dovolenku, Sentido! Melánia, Tvrdošín

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Oriental Dream Resort recenzie

Hotelux Oriental Coast Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
96% Alexa

16.08.2017

Krásny podmorský svet, voda príjemne teplá, čistá. Izba čistá, pekná, s veľkým balkónom. Personál ochotný, usmievavý. V septembri je tu veľa miestnych, ale sú veľmi milé. Strava super. Prekrásny areál. Keď potrebujete vypnúť, perfektná voľba.

prečítať si celú recenziu
Pensee Royal Garden recenzie

Pensee Royal Garden

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

26% livia

18.10.2016

museli sme sa stahovat do druheho hotela hned na druhy den( Brayka Beach ), kebyze to nespravime tak utrpenie celych 12 dni. Dovolenku sme mali zaplatenu do pensee royalu od 1. 9. -12. 9. ale napisala som len 1 den co sme stravili v tomto hotely. Hotel vobec ale vobec nezodpoveda 4*, fuj spina, bordel no jednym slovom katastrofa NEODPORUCAM

prečítať si celú recenziu
Novotel Marsa Alam recenzie

Novotel Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

87% inka

15.10.2016

Hotel je nový, izby moderne zariadené, individuálna klimatizácia, veľká terasa, areál hotela veľmi pekný, krásne kvetinové záhrady, všade čisto, udržiavané bazény. Ubytovaní sme boli do hodiny, transfer z letiska trval asi hodinku. Pri príchode do hotela sme boli privítaní uvítacím drinkom. Nádherná široká a dlhá pláž, s prístupom do mora len cez mólo, kde je nádherný koralový útes. Hotel je vhodný pre milovníkov šnorchlovania, ktorým nevadí prístup do mora cez mólo.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely El Quseir

Novotel Marsa Alam recenzie 87%

Novotel Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb0%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mövenpick Resort El Quseir recenzie 86%

Mövenpick Resort El Quseir

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pensee Royal Garden recenzie 84%

Pensee Royal Garden

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb77%

Intenzita hluku v izbe7%

Čistota izieb8%

Personál90%

Pomer ceny a služieb8%

zobraziť recenzie
Club Calimera Akassia Swiss Resort recenzie 83%

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotelux Oriental Coast Marsa Alam recenzie 77%

Hotelux Oriental Coast Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+

Kvalita izieb85%

Intenzita hluku v izbe23%

Čistota izieb23%

Personál92%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Dreams Beach Resort recenzie 73%

Dreams Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Radisson Blu Resort El Quseir recenzie 69%

Radisson Blu Resort El Quseir

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
lti Akassia Beach recenzie 66%

lti Akassia Beach

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Albatros Sea World Marsa Alam recenzie 65%

Albatros Sea World Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie