Recenzie hotelov - El Quseir (47)

Najnovšie recenzie hotelov

Club Calimera Akassia Swiss Resort recenzie

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
96% Denisa

02.10.2016

Super animácie a večerné programy, ani minútu sme sa nenudili, práveže sme nestihli všetko za ten krátky čas. Personál bol veľmi milý, zábavný, komunikatívny. Úžasný aquapark pre malých i veľkých, splavovanie na člnoch, množstvo bazénov v celom areáli. Super bol aj otvorený autobus, ktorý rozvážal ľudí na obed, ktorý sa konal na pláži, a tak sme si v pohodlí mohli prezrieť celý rezort.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pensee Azur Resort recenzie

Pensee Royal Garden

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
83% Viera

22.09.2016

Veľmi príjemné prekvapenie, chutná a pestrá strava, ochotný personál, čisté izby, šikovní animátori, nádherná pláž, skvelá atmosféra. Vhodný pre všetky vekové kategórie. Tento hotel je skutočne ako stvorený na oddych a relax. Všetko je dostupné, bez dlhého chodenia alebo vyčkávania v radoch. Mať tú možnosť, o mesiac by som si to veľmi rada zopakovala. :)

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Akassia Swiss Resort & lti Akassia Beach - lti Akassia Beach recenzie

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
95% Ivana E.

15.09.2016

Jedna z najlepsich dovoleniek, urcite sa tam este raz vratime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pensee Azur Resort recenzie

Pensee Royal Garden

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
100% vkaa28

29.05.2016

Po výmene manažmentu a teda riadenia podniku dosahuje hotel veľmi vysokú úroveň. Na dovolenke sme boli v máji 2016. Som veľmi spokojná s poskytovaným servisom a ochotou zamestnancov spraviť aj niečo naviac. Izby boli vždy perfektné poupratované, nachystané. Každý deň je zabezpečená pitný režim na izbu a čisté uteráky. Kuchyňa naplno splňovala moje očakávania. Poskytované boli jedlá z rôznych častí sveta, od egyptskej kuchyne až po taliansku, ktorú som ja najviac ocenila. Samozrejmá bola každodenná obmena jedál. Raňajky a večere sa konajú v hoteli a obed na pláži, čo je obrovská výhoda, keďže cez deň nestrácate čas chodením na obed na hotel, a potom zas späť na pláž. Výhľad na more pri obede je tak bonus. Pláž, ktorá je udržovaná a čisté more, ktoré ponúka niečo unikátne ma prekvapili. Odporúčam si vziať so sebou príslušenstvo na potápanie, aby ste mohli okúsiť podmorský život na vlastnej koži. Pensée Royal Garden ponúka tu najkrajšiu pláž s bohatým podmorským životom z oblasti Marsa Alam. Každý deň boli k dispozícií animačné programy, od športu – volleyball, vodné pólo, jóga, strečing až po fakír show a egyptské tradičné tance. Mňa najviac potešila zmena, formou večere na pláži, skvelý zážitok. V celom hoteli nie je problém sa dorozumieť, niektorí čašníci a zamestnanci z iných služieb dokonca ovládajú náš jazyk. Odporúčam, nebáť sa pri nejakých nedostatkoch alebo Vašej neúplnej spokojnosti obrátiť na manažment a v priebehu okamihu bude Vaša požiadavka zrealizovaná. Hovorím z vlastnej skúsenosti, veľmi ochotne pomôžu. Dovolenka nadovšetko splnila moje očakávania, miestami ich až prevŕšila. Tento hotel odporúčam a verím, že budete spokojní, tak ako ja.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Akassia Swiss Resort & lti Akassia Beach - lti Akassia Beach recenzie

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
80% Karol

01.10.2015

Hotel je obklopený krásnou záhradou, umiestený vo veľkom areáli, hotel je troška starší, ale veľmi udržiavaný. So službami určite vyniká. Jedlo veľmi dobré, ľudia čo píšu, že sa jedlo opakuje je totálna hlúposť. Veď jedlá tam kypia z tácok či na raňajky, obedy, večere. Hotel je určený pre všetky vekové kategórie, aj pre rodiny s deťmi. Z letiska Marsa Alam trvá transfer na hotel max 45 min. Personál veľmi milý a ešte, keď potešíte nejakého obľúbeného čašníka bakšišom, tak máte veľké plus a skáče okolo Vás celý pobyt a najmä pamätá, kto mu dal. Jediné, čo vytknem tomuto hotelu je pláž. Je tam síce umelo vybudovaný v mori tkz bazén, ale keď je hotel cez sezónu plný je sa tam určite problém dostať. Dá sa šnorchlovať, aj cez umelý bazén v mori, ale dá sa, aj cez móla, pekný podmorský svet, ale to jedine pre dobrých plavcov, lebo pri móle má more hĺbku, aj 40 m, to určite poznáte (koraly). Keď to zhrniem, stojí to za to vidieť.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Akassia Swiss Resort & lti Akassia Beach - lti Akassia Beach recenzie

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
76% Katarína K.

29.09.2015

Hotel má už 25 rokov. Isto by potreboval rekonštrukciu, ale nedostatky skvele vyvážili služby. Celý areál je rozdelený na 2 časti. LTI Akassia je zrenovovaná a drahšia. My sme boli v tej lacnejšej, Calimere, ale na čistotu a poriadok na izbách nemôžem povedať jediné krivé slovo. Každý deň tip-top. Boli sme aj v lepších, ale na luxus si nepotrpíme a na prespanie úplne stačilo. Aquapark nás ohúril. Celý deň máte pre decká program ako vyšitý. Dojem pokazil až príchod egyptských dovolenkárov po Ramadáne, ktorí všetko obsadili. Boli úplne všade a tým pádom všade aj čakanie. Celkovo hostia v rezorte... Taliani (pripadala som si ako v Bibione :-D, veľa Francúzov, alebo Švajčiarov či Belgičanov? Nemci, Holanďania, veľa veľa Čechov a Slovákov. Žiadni Rusi! Rezort vlastní Švajčiar a je to poznať na službách. Manažéri sa tam motali počas raňajok, obeda i večerí a robili "poriadky", keď sa im čosi nezdalo. Strava OK, ale čakala som viac pestrosti. Stretli sme sa tam s rodinou, ktorá bola rok predtým a hovorili, že je to oveľa slabšie. Inak strava chutná a určite bolo z čoho vyberať. Tematické večere každý deň, zaujímavé chute. Kto chce, nájde si to svoje a naje sa. Ja mám rada egyptskú kuchyňu. Vychutnala som si ju naozaj dosť, takže ja osobne nejaké výhrady voči strave vôbec nemám. Animátori z celej Európy, stále čosi vymýšľali na pláži. Súboje, športy, kvízy. Ale kto nevie anglicky, smola. Naši animátori 0 bodov. 1 Češka :-((( Celkové zhrnutie... Fajn dovolenka, ale my nemáme vo zvyku chodiť viackrát po sebe do rovnakého hotela. Keby áno, nevrátim sa tam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pensee Azur Resort recenzie

Pensee Royal Garden

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
100% Dáša a Linda

11.09.2015

Ubytovaní sme boli hneď po raňajkách, čiže do polhodiny. Izba s výhľadom na more, milý personál, vždy ochotne poradili. Všetko fungovalo (klíma, dokladanie vody,výmena uterákov). Na pláži miesta dosť, more prekrásne. Strava iná ale výborná, myslím, že ulahodili každému. Čašníci ochotní. Snorkelling a diving, jazda na ťavách a koňoch.... to všetko boli neuveriteľné zážitky. Predavači v obchodoch milí. More bolo najkrajšie.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pensee Azur Resort recenzie

Pensee Royal Garden

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
66% Kristína

23.08.2015

Hneď po príchode o siedmej ráno sme mohli isť na raňajky, aj keď sme ešte nemali náramky all inclusive, potom nám povedali, že máme čakať, kým nám pridelia izby. Čakali sme do jedenástej... tak sme čas využili na kúpanie v bazéne. Samozrejme sme im dali do pasu 10€, čo sa ale nevyplatilo, pretože známi nedali nič a dostali izbu takú istú vedľa nás. Keď sme vošli do izby, bol tam bordel, na stenách boli hovienka od vtákov, v posteli piesok, proste hrôza. Tak sme sa hneď sťažovali, že čo to má znamenať. Vymenili nám izbu, no čakali sme ďalšie 3 hodiny. Táto už bola lepšia, no hneď z príchodu do novej izby nás čakal zdochnutý šváb, ktorého sa nosič batožiny snažil schovať, tak sme im zase vynadali, že či toto je čistá izba... Hneď tam nabehli dvaja upratovači a umyli podlahu. Myslela som, že to už bude fajn. Išli sme sa kúpať do mora, ktoré je tam fakt nádherné a po návrate nás čakali ďalšie dva živé šváby. Izbu nám vymenili už konečne za čistú bez švábov, tak som konečne bola spokojná. Nie som náročná a nesťažujem sa na každú maličkosť, ale toto bolo veľa. Pláž bola stále čistá, v jeden deň boli vyplavené medúzy, ktoré hneď ráno zbierali upratovači. Clonu mali všetky ležadlá. Jedlo je tam chutné, no veľmi ho neobmieňajú a väčšinou sa všetko opakuje, takže posledné 3 dni pobytu sme už nevedeli čo si dať... Personál v reštaurácii je veľmi milý a ochotný. Postele sú murované.

prečítať si celú recenziu