85%
Hodnotenie

Club Calimera Akassia Swiss Resort recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Marsa Alam
  • El Quseir
23 °C
teplota vzduchu
21 °C
teplota vody
4:00 h
dĺžka letu
cca 1:00 h
Od letiska
Odporúčanie 87 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 82 %
Izby 85 %
Strava 82 %
Personál 88 %
85%
Celkové hodnotenie
213 recenzií
Juraj Urabanič
Termín pobytu: Nov 2018 Recenzia pridaná 02.12.2018 Prečítané 526-krát
97 %
Hotel jedným slovom super. Je umiestnený v púšti, ale zas nič tam nechýba. Kto chce, môže taxíkom ísť do mesta, ale načo, nič tam nechýba. Vybavenie je super počnúc jak čistotou vstupnej haly, tak všetkých priestorov. Hotel je vhodný pre dospelých aj pre rodiny s deťmi. čítať celú recenziu
Denisa
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 02.10.2016 Prečítané 1871-krát
97 %
Super animácie a večerné programy, ani minútu sme sa nenudili, práveže sme nestihli všetko za ten krátky čas. Personál bol veľmi milý, zábavný, komunikatívny. Úžasný aquapark pre malých i veľkých, splavovanie na člnoch, množstvo bazénov v celom areáli. Super bol aj otvorený autobus, ktorý rozvážal ľudí na obed, ktorý sa konal na pláži, a tak sme si v pohodlí mohli prezrieť celý rezort. čítať celú recenziu
Ivana E.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 15.09.2016 Prečítané 540-krát
95 %
Jedna z najlepsich dovoleniek, urcite sa tam este raz vratime. čítať celú recenziu
Karol
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 615-krát
80 %
Hotel je obklopený krásnou záhradou, umiestený vo veľkom areáli, hotel je troška starší, ale veľmi udržiavaný. So službami určite vyniká. Jedlo veľmi dobré, ľudia čo píšu, že sa jedlo opakuje je totálna hlúposť. Veď jedlá tam kypia z tácok či na raňajky, obedy, večere. Hotel je určený pre všetky vekové kategórie, aj pre rodiny s deťmi. Z letiska Marsa Alam trvá transfer na hotel max 45 min. Personál veľmi milý a ešte, keď potešíte nejakého obľúbeného čašníka bakšišom, tak máte veľké plus a skáče okolo Vás celý pobyt a najmä pamätá, kto mu dal. Jediné, čo vytknem tomuto hotelu je pláž. Je tam síce umelo vybudovaný v mori tkz bazén, ale keď je hotel cez sezónu plný je sa tam určite problém dostať. Dá sa šnorchlovať, aj cez umelý bazén v mori, ale dá sa, aj cez móla, pekný podmorský svet, ale to jedine pre dobrých plavcov, lebo pri móle má more hĺbku, aj 40 m, to určite poznáte (koraly). Keď to zhrniem, stojí to za to vidieť. čítať celú recenziu
Katarína K.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.09.2015 Prečítané 522-krát
77 %
Hotel má už 25 rokov. Isto by potreboval rekonštrukciu, ale nedostatky skvele vyvážili služby. Celý areál je rozdelený na 2 časti. LTI Akassia je zrenovovaná a drahšia. My sme boli v tej lacnejšej, Calimere, ale na čistotu a poriadok na izbách nemôžem povedať jediné krivé slovo. Každý deň tip-top. Boli sme aj v lepších, ale na luxus si nepotrpíme a na prespanie úplne stačilo. Aquapark nás ohúril. Celý deň máte pre decká program ako vyšitý. Dojem pokazil až príchod egyptských dovolenkárov po Ramadáne, ktorí všetko obsadili. Boli úplne všade a tým pádom všade aj čakanie. Celkovo hostia v rezorte... Taliani (pripadala som si ako v Bibione :-D, veľa Francúzov, alebo Švajčiarov či Belgičanov? Nemci, Holanďania, veľa veľa Čechov a Slovákov. Žiadni Rusi! Rezort vlastní Švajčiar a je to poznať na službách. Manažéri sa tam motali počas raňajok, obeda i večerí a robili "poriadky", keď sa im čosi nezdalo. Strava OK, ale čakala som viac pestrosti. Stretli sme sa tam s rodinou, ktorá bola rok predtým a hovorili, že je to oveľa slabšie. Inak strava chutná a určite bolo z čoho vyberať. Tematické večere každý deň, zaujímavé chute. Kto chce, nájde si to svoje a naje sa. Ja mám rada egyptskú kuchyňu. Vychutnala som si ju naozaj dosť, takže ja osobne nejaké výhrady voči strave vôbec nemám. Animátori z celej Európy, stále čosi vymýšľali na pláži. Súboje, športy, kvízy. Ale kto nevie anglicky, smola. Naši animátori 0 bodov. 1 Češka :-((( Celkové zhrnutie... Fajn dovolenka, ale my nemáme vo zvyku chodiť viackrát po sebe do rovnakého hotela. Keby áno, nevrátim sa tam. čítať celú recenziu
Karin
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.11.2013 Prečítané 2862-krát
83 %
Už samotný príchod do hotela na nás urobil dojem. Miesto bolo presne také, ako sme si našli na internete, možno ešte krajšie. Na recepcii nás vrelo privítali a hneď ubytovali. Personál bol skutočne príjemný, ale nevtieravý. Snažili sa nám vždy pomôcť. Všetko starostlivo udržiavali čisté, teda až na pár výnimiek. Naša izba bola vždy v poriadku a stále sme mali čisté uteráky. Na pláž to nebolo príliš ďaleko, o pár minút sme si už užívali dovolenku na peknej piesočnatej pláži. Do mesta El Quseir je to asi tak 10 minút. Hotel ponúkal hodne možností na aktivity, takže sme sa nenudili. Spomeniem napr. vírivku, stolný tenis, jazdu na koni, plážový volejbal... Toto miesto je aj lákadlom pre potápačov. Hotel je ideálnym miestom pre rodiny s deťmi. Majú tu aj vlastný bazén, ktorý bol vyhrievaný. Deti mali zabezpečený program. Tento rezort mal všetko, čo si len môžete priať ako rodina. Príjemný personál, skvelý animačný tím a veľa činností, k dispozícii vodný park. Odporúčam všetkým, najmä rodinám. Jedlo bolo veľmi chutné a chválime pestrosť, čerstvosť aj kvalitu potravín. Vždy mali dosť ovocia a zeleniny a nechýbali ani chutné dezerty. Izba bola pekná a priestranná so štandardným vybavením - sušič vlasov, telefón, tv, minibar, trezor. Toto miesto stojí za návštevu, ale musím uznať, že sa nám cena dovolenky zdala byť dosť vysoká. čítať celú recenziu