68%
Hodnotenie

Pensee Royal Garden recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Marsa Alam
  • El Quseir
23 °C
teplota vzduchu
21 °C
teplota vody
4:00 h
dĺžka letu
cca 3:15 h
Od letiska
Odporúčanie 53 %
Poloha 65 %
Šport a zábava 62 %
Izby 65 %
Strava 62 %
Personál 75 %
68%
Celkové hodnotenie
481 recenzií
livia
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 18.10.2016 Prečítané 993-krát
27 %
museli sme sa stahovat do druheho hotela hned na druhy den( Brayka Beach ), kebyze to nespravime tak utrpenie celych 12 dni. Dovolenku sme mali zaplatenu do pensee royalu od 1. 9. -12. 9. ale napisala som len 1 den co sme stravili v tomto hotely. Hotel vobec ale vobec nezodpoveda 4*, fuj spina, bordel no jednym slovom katastrofa NEODPORUCAM čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 22.09.2016 Prečítané 336-krát
83 %
Veľmi príjemné prekvapenie, chutná a pestrá strava, ochotný personál, čisté izby, šikovní animátori, nádherná pláž, skvelá atmosféra. Vhodný pre všetky vekové kategórie. Tento hotel je skutočne ako stvorený na oddych a relax. Všetko je dostupné, bez dlhého chodenia alebo vyčkávania v radoch. Mať tú možnosť, o mesiac by som si to veľmi rada zopakovala. :) čítať celú recenziu
vkaa28
Termín pobytu: Máj 2016 Recenzia pridaná 29.05.2016 Prečítané 311-krát
100 %
Po výmene manažmentu a teda riadenia podniku dosahuje hotel veľmi vysokú úroveň. Na dovolenke sme boli v máji 2016. Som veľmi spokojná s poskytovaným servisom a ochotou zamestnancov spraviť aj niečo naviac. Izby boli vždy perfektné poupratované, nachystané. Každý deň je zabezpečená pitný režim na izbu a čisté uteráky. Kuchyňa naplno splňovala moje očakávania. Poskytované boli jedlá z rôznych častí sveta, od egyptskej kuchyne až po taliansku, ktorú som ja najviac ocenila. Samozrejmá bola každodenná obmena jedál. Raňajky a večere sa konajú v hoteli a obed na pláži, čo je obrovská výhoda, keďže cez deň nestrácate čas chodením na obed na hotel, a potom zas späť na pláž. Výhľad na more pri obede je tak bonus. Pláž, ktorá je udržovaná a čisté more, ktoré ponúka niečo unikátne ma prekvapili. Odporúčam si vziať so sebou príslušenstvo na potápanie, aby ste mohli okúsiť podmorský život na vlastnej koži. Pensée Royal Garden ponúka tu najkrajšiu pláž s bohatým podmorským životom z oblasti Marsa Alam. Každý deň boli k dispozícií animačné programy, od športu – volleyball, vodné pólo, jóga, strečing až po fakír show a egyptské tradičné tance. Mňa najviac potešila zmena, formou večere na pláži, skvelý zážitok. V celom hoteli nie je problém sa dorozumieť, niektorí čašníci a zamestnanci z iných služieb dokonca ovládajú náš jazyk. Odporúčam, nebáť sa pri nejakých nedostatkoch alebo Vašej neúplnej spokojnosti obrátiť na manažment a v priebehu okamihu bude Vaša požiadavka zrealizovaná. Hovorím z vlastnej skúsenosti, veľmi ochotne pomôžu. Dovolenka nadovšetko splnila moje očakávania, miestami ich až prevŕšila. Tento hotel odporúčam a verím, že budete spokojní, tak ako ja. čítať celú recenziu
Dáša a Linda
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 11.09.2015 Prečítané 483-krát
100 %
Ubytovaní sme boli hneď po raňajkách, čiže do polhodiny. Izba s výhľadom na more, milý personál, vždy ochotne poradili. Všetko fungovalo (klíma, dokladanie vody,výmena uterákov). Na pláži miesta dosť, more prekrásne. Strava iná ale výborná, myslím, že ulahodili každému. Čašníci ochotní. Snorkelling a diving, jazda na ťavách a koňoch.... to všetko boli neuveriteľné zážitky. Predavači v obchodoch milí. More bolo najkrajšie. čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 23.08.2015 Prečítané 647-krát
67 %
Hneď po príchode o siedmej ráno sme mohli isť na raňajky, aj keď sme ešte nemali náramky all inclusive, potom nám povedali, že máme čakať, kým nám pridelia izby. Čakali sme do jedenástej... tak sme čas využili na kúpanie v bazéne. Samozrejme sme im dali do pasu 10€, čo sa ale nevyplatilo, pretože známi nedali nič a dostali izbu takú istú vedľa nás. Keď sme vošli do izby, bol tam bordel, na stenách boli hovienka od vtákov, v posteli piesok, proste hrôza. Tak sme sa hneď sťažovali, že čo to má znamenať. Vymenili nám izbu, no čakali sme ďalšie 3 hodiny. Táto už bola lepšia, no hneď z príchodu do novej izby nás čakal zdochnutý šváb, ktorého sa nosič batožiny snažil schovať, tak sme im zase vynadali, že či toto je čistá izba... Hneď tam nabehli dvaja upratovači a umyli podlahu. Myslela som, že to už bude fajn. Išli sme sa kúpať do mora, ktoré je tam fakt nádherné a po návrate nás čakali ďalšie dva živé šváby. Izbu nám vymenili už konečne za čistú bez švábov, tak som konečne bola spokojná. Nie som náročná a nesťažujem sa na každú maličkosť, ale toto bolo veľa. Pláž bola stále čistá, v jeden deň boli vyplavené medúzy, ktoré hneď ráno zbierali upratovači. Clonu mali všetky ležadlá. Jedlo je tam chutné, no veľmi ho neobmieňajú a väčšinou sa všetko opakuje, takže posledné 3 dni pobytu sme už nevedeli čo si dať... Personál v reštaurácii je veľmi milý a ochotný. Postele sú murované. čítať celú recenziu
olinka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 02.07.2015 Prečítané 334-krát
80 %
Veľký hotel, príjemné prostredie, ale kto očakáva nočný život, bude sklamaný, tento hotel je vhodný na takú oddychovú dovolenku, pre klientov, ktorí vyhľadávajú šnorchľovanie a kúpanie v mory. Fúkal nám skoro celý pobyt vietor, ale vôbec to nevadilo, skôr naopak. čítať celú recenziu
Daniel
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 16.10.2014 Prečítané 509-krát
63 %
Boli sme prekvapení, keď sme uvideli hotel. Na fotkách vyzeral ako krásne nový hotel, luxusný, jeden z tých exkluzívnejších. Za tú cenu sa to dalo čakať. Za cenu dovolenky sme viac menej dostali to, čo sme si zaplatili, ale stačilo by uverejňovať aktuálnejšie fotografie. Areál bol veľký s viacero bazénmi. Tie boli čisté a takmer vždy sme si našli voľné ležadlo (aj tie by sa mohli postupne vymieňať). Izba bola prichystaná a nemuseli sme ju vymieňať. Našli sa tu nedostatky, hlavne by bola potrebná rekonštrukcia. Ako tak ju upratali, bola dosť malá, čo by nám až tak nevadilo, keďže sme tu trávili málo času. Kúpeľňa mala rezervy. Klimatizácia fungovala. Mali sme aj tv, televízne kanály slabšie, ale to nás na dovolenke pri mori netrápi. More bolo krásne, pláž tiež. Kúpali sme sa celé dni, niekedy sa pláž zašpinila, ale turisti robili viac špiny, než samotné more stihlo vyplaviť. My sme trávili celú dovolenku v rezorte a na pláži pri rezorte, pretože na okolí nič nie je. Nepočítajte s bujarým nočným životom v meste. Všetko je ďaleko a okolo hotela a jeho areálu je len pustatina. V okolí je neporiadok a prebieha tu výstavba. čítať celú recenziu
Pavel a Viera
Termín pobytu: Oct 2014 Recenzia pridaná 15.10.2014 Prečítané 982-krát
60 %
Hotel je vhodný pre menej náročných. Ubytovanie sme dostali hneď. Všetko bolo čisté, upratovanie každý deň. Problémy boli na pláži, všetky ležadlá nemajú stenu proti vetru, obsadzovanie už o 6 hod. ráno. More čistučké, koraly hneď pri brehu. Strava slabá, keď ste išli neskôr, tak sa vám neušlo, to, čo mali tí prví - napr. ryby. čítať celú recenziu
Dana Furindová
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.10.2014 Prečítané 1129-krát
60 %
Už hneď po príchode do tohto hotela, mi bolo jasné, že sa chcem vrátiť domov a že ísť sem, bol ten najhorší nápad môjho života. Na recepcii púšťajú klimatizáciu len od 7. 00 hod. ráno, takže už po našom príchode tam bolo teplo ako v maštali - muchy vás tu idú zožrať. Na ubytovanie sme čakali asi do 12, 30 hod. čiže 6 hodín v kuse. Aj bez náramkov nás pustili na raňajky do jedálne, kde sa klíma vôbec nepúšťala - šetrilo sa. Po príchode do izby (musím podotknúť, že nám dali vybrať, takže je tam malé bezvýznamné plus) som ostala v šoku, lebo ešte som naozaj nikde nevidela postele "vymurované" do zeme, takže spojenie postelí nehrozí. Na toaleťák sme čakali do večera, lebo tam nie je nik schopný pohnúť zadkom, aj to nám ho doniesli asi po štyroch návštevách na recepcii, klimatizácia v izbe nám tiekla, voda žiadna, ešte že sme si doniesli svoju. V Egypte sme boli po piaty krát, nie som nejak extra náročný človek, ale to, čo som zažila tento rok, bolo naozaj otras. Išli sme sem preto, lebo sa nám celkom pozdávalo, že tu je dosť Slovákov a Čechov. Nie nadarmo sa hovorí, že tieto dve národnosti sú obyčajné prasatá, keď to niekto povedal, zvyčajne ma to urážalo, ale po tejto dovolenke som sa utvrdila v tom, že je to naozaj pravda. V bazéne je bar, kde sa títo exoti zgrupili a prečo by nepili do bezvedomia, keď je to all-inclusive. Podotýkam, že návšteva toalety neprichádzala do úvahy, aby im náhodou neušiel nejaký ten pohárik. Takže podľa môjho názoru, zvyšky ktoré ich telo nespotrebovalo, sa buď vyparili, alebo proste vyliezli opačným otvorom tela von priamo do bazéna, v ktorom sa kúpali malé deti. Opakujem, toto robili jedine Slováci a naši českí bratia. Proste humus! Po nociach chodili po pláži a kradli šatky, ktoré mali ľudia priviazané ako označenie miesta. Bola tam jedna animátorka, ktorá bola Slovenka a podotýkam, že to nie my, sme natrafili na magorov, ale ona sama sa vyjadrila, že takýto ľudia tam proste chodia. Ja s priateľom som sa nechala oklamať pozitívnymi recenziami, ale keď som tam prišla, nechápala som, ako je možné, že tento hotel má vôbec 4 hviezdy?! Každý večer tam vypla elektrina v celom rezorte, takže keď ste prišli na izbu, mohli ste mať saunu zdarma - logicky vypla aj klima :-( Chvala bohu, že som tam nezobrala aj dcéru, lebo to bol fakt hnus. Časy sa zlepšili, keď sme sa zoznámili s jedným milým párom, tak už to išlo rýchlejšie. Pravda je taká, že som sa nikdy netešila domov viac, ako tento rok. čítať celú recenziu
Hana Uvackova
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 06.10.2014 Prečítané 751-krát
90 %
Vyhody hotela: kluc od izby dostanete par minut po prichode, cerpat sluzby mozete hned (nezacinate napr. az vecerou). Zmiesane skupiny turistov, sice aj nejaki Rusi, ale v mensom pocte, inak Taliani, Nemci, Dani, Holandania, Cesi, Poliaci a Slovaci. V pondelok byva tequila party v bazene. :-) čítať celú recenziu
Mišo ppp
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 268-krát
80 %
Mám už niečo precestované, ale v Egypte som bol prvý krát. Celkový dojem bol viac než dobrý. Veľmi sa nám páčili ryby a iné živočíchy v mori. Lepšia mohla byť strava a vlny v mori. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.08.2014 Prečítané 957-krát
43 %
Nedoporučujem dovolenku v tomto hoteli, pretože vôbec nesplňa základné požiadavky. Nepostačujúca Jednostranná strava, neustále vypínajúca klimatizácia na izbách a v spoločných priestoroch uplne nefungujúca. Podávanie teplých nápojov. Na pláži sa pri neskoršom príchode neujdu ležadlá ani slnečníky. Jediné pozitívum je nádherné more a všetko v ňom k čomu je veľmi ľahký prístup. čítať celú recenziu
Teo
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 01.08.2014 Prečítané 1143-krát
90 %
Takže sa jedná už o starší hotel, ale pre nenáročného dovolenkára je to v pohode. Všetko zhodnotím nižšie, tu dám pár rád ako na najdôležitejšie veci: - treba si priniesť z domu prázdnu fľašku pre každú osobu, lebo dostanete aj na izbu, ale treba veľa piť - čerpacie stanice sú štyri, pravidelne dopĺňajú, - elektrika má časté, ale krátke výpadky. Ak vám nejde klíma, ale ostatné ide, tak vám vyhodilo istič - ten je na chodbe alebo na stene bungalovu, - na pláž treba ísť obsadiť fleky do 6. 30, po siedmej, pol ôsmej už je neskoro, - Antinal stojí v hotelovej lekárni 14 €, ak máte možnosť si ho zohnať inde za lepšie, tak to urobte (alebo popýtajte delegáta, nech vám prinesie z mesta), - okrem recepcie a plážovej reštaurácie je klimatizované všetko, aj lekáreň, v nej je tak 16°C odhadom. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 21.07.2014 Prečítané 1166-krát
47 %
V tomto hoteli sme boli pred 4 rokmi, pacilo sa nam tam, nemali sme ziadny vyhrady, tak sme tam vratili o 4 roky. Hotel vraj zmenil majitela, vsetko islo dole vodou... Po prichode do hotela nas ovalilo neuveritelne teplo z hlavnej budovy kde je recepcia a vedlajsie bary a restauracia - vsade vypnuta klimatizacia a neznesitelne teplo! Clovek si musi zhanat vodu, kto nema po prichode aspon prazdnu flasu na vodu, ma smolu, napije sa max. z decovych plastovych poharov z barelov (ak práve nie je prazdny. Barely su v hoteli iba 3 rozmiestnene, ludi je v komplexe asi 350 - moj odhad. Dalsi sok bol na izbe: vypnuta klima a teplo. Po reklamacii na recepcii zapli klimy na izbach az niekedy vecer, aj to casto vypadavalo pre pretazenost el. siete. Strava biedna, maly vyber a chut rovnaka. Dobre boli iba ranajky. Pri mori sú slnecniky a lehatka, ale kto si to neobsadi este vecer alebo skoro rano, nema sancu. Odhadujem ze tak 20% ludi nema miesto pri mori, jedine ze by si lahli do piesku a pod slnko ktore je silne. Celkovo bieda, je vidiet ze setria na com mozu. Viem to porovnat, boli sme tu pred 4 rokmi ked sme sa nemohli stazovat absulutne na nic. Toto bol velky omyl, neodporucam. Nemci, taliani ci francuzi ktori to pred 4 rokmi tvorili valku vacsinu sem uz takmer nechodia, vacsina je cechov, potom slovaci, par nemcov a poliakov. Postupne sa z tohto hotela asi stane hotel pre rumunov ci bulharov. Este dodam ze bacha na kupovanie liekov v miestnej lekarni: tak ako vsetky spolocne priestory, ani lekaren nie je mklimatizovana a cez sklennu stenu tam stale svieti slnko, hotove peklo kde mohlo byt hadam 50 C. Lieky maju sklad. teplotu do 35 C, takze nekupovat! čítať celú recenziu
Miloš Proksa
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 16.07.2014 Prečítané 990-krát
77 %
Hotel situovaný v malom tichom zálive, vhodný na šnorchlovanie s krásnymi korálmi a rybami, s pozvoľným vstupom do mora vhodný aj pre malých dovolenkárov. Transfer z letiska asi hodinu. Izby primerané 4-om hviezdičkam, prostredie hotela pekné, animačné programy sa konali každý deň, čiže každý si mal z čoho vybrať. Strava dobrá, personál pracoval každý deň s úsmevom a ochotou. Doporučujem pre každého nenáročného dovolenkára. čítať celú recenziu
Marek Ďurech
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 25.05.2014 Prečítané 1755-krát
87 %
Hotel sa nachádza v tichom prostredí pri Hoteli Utopia. Bolo tam menej ľudí, bez hluku a vresku malých deciek a diskotékového ródea, čo býva v iných hoteloch každý deň, neboli tam žiadni neprispôsobiví opití Rusi a atď. Trezor na izbe bez poplatku. V oblasti je aj druhý hotel Utopia oproti hotelu Azur hradového tipu. Obidva hotely majú na nete tri hviezdičky, čo moc na ten hotel nesedí, dal by som mu 4hviezdy, Azur Hotel je skôr rozľahlejší, skôr hotelový komplex tureckého tipu, Utopia je skôr ako nedobytný hrad, aj keď aj Azur má časť izieb tohto typu. Záhrada je veľmi pekná, aj keď v Utopii majú zelene pri izbách viac. Avšak boli tam komáre, aj keď pravidelne robili postrek. Azur Hotel je skôr pre nenáročných rekreantov, bolo málo animačných programov, len občas cvičenie, vodné polo, volejbal a večer pre malých diskotéka, večerný hlučný program fajn :))). Na animačné programy ste mohli ísť do vedľajšieho hotela. Vôbec mi to však nevadilo, práve naopak. Večer bola raz aj diskotéka na pláži, avšak nebol o to veľký záujem. Pred hotelom sú obchodíky, veľmi dobre zásobené a majú oveľa lepšie a krajšie suveníry ako v Hurgade. Je tam certifikovaný obchod s korením a lekárenskými potrebami. Má tam veľmi dobrý krém s olejom po opaľovaní, špeciálny masážny krém na kĺby, výborný čaj s granátových jabĺk a môžete si kúpiť peknú ružu, kt. doma ponorite do vody a pekne vám rozkvitne, keď ju nebudete chcieť, opäť ju vytiahnete z vody a necháte vysušiť. čítať celú recenziu
marek kuruc
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 17.04.2013 Prečítané 2415-krát
83 %
krasny cisty hotel, mily pracovnici, vhodne aj pre male deti, v okoli sama pust takze vychadzka po okoli nieje vobec mozna najblizsie mesto je vzdialene niekolko 10 min. autom. Oplati sa ist na rozne vylety napr. stvorkolky, more je krasne ciste, plne ryb. vrelo odporucam! čítať celú recenziu
petra valentova
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 17.04.2013 Prečítané 2281-krát
93 %
urcite kazdemu odporucam, nanajvys spokojnost, tento hotel najdete aj na fb pensee azur. doteraz sme v kontakte s 2 pracovnikmi cez fb.... chceli by sme sa raz vratit! pocasie krasne, takisto aj podmorsky svet, naouaj nemam absolutne co vytknut. treba urcite skusit. čítať celú recenziu
Anna T., Nitra
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 31.07.2011 Prečítané 3087-krát
89 %
Skvelá dovolenka, ktorá prevýšila moje očakávania. Hodnotím ju vyšie, ako doteraz absolvované v Turecku a v Tunise. Naozaj ma prekvapilo ako málo Slovákov do tejto oblasti cestuje. Odporúčam každému kto chce relax, pohodu a krásu zažiť na jednej dovolenke. čítať celú recenziu