Recenzie hotelov - Marsa Alam - Abu Dabur Bay (13)

Najnovšie recenzie hotelov

Concorde Moreen Beach Resort & Spa recenzie

Concorde Moreen Beach Resort & Spa

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Abu Dabur Bay

46% Dano

08.05.2017

Počas pobytu si musíte čapovať vodu sami do 500 ml fľaše, ktorú dostanete na začiatku pobytu. Hrôza! Animácie 0 bodov. Na večeri musíte čakať v rade na jedlo, pretože sa naberá len z jednej misy - katastrofa! Nevhodná pláž pre deti, samé zlomené koraly, bez obuvi ani na krok. Ráno o 3:30 sme dorazili na hotel a až o 5:00 sme dostali kufre, hrozné! Na izbe nás čakalo pre 4 len pol litra vody!

prečítať si celú recenziu
Hotel Happy Life Resort recenzie

The Three Corners Happy Life Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Abu Dabur Bay

80% Patrícia

29.09.2015

Hotel krátko po našom pobyte preberal nový majiteľ, tak personál (hlavne v jedálni) na niektoré veci dosť "kašľal" - chýbajúce taniere, šálky a sklenené poháre, špinavý príbor, neupratané stoly. Viem, že po výmene majiteľa sa tieto veci zmenili. Hotel je cca 20 min od letiska, takže sme tam boli hneď. Na recepcii sme dali do pasov po 10 USD a ubytovanie sme dostali, ako prví s úžasným výhľadom na more a s výbornou dostupnosťou k moru aj k bazénom. Izby sú všetky rovnaké, myslím, že na slušnej úrovni, aj keď sem tam odpadol nejaký vešiačik v kúpeľni alebo úchytka na šuflíku. Klimatizácia fungovala perfektne. Upratovanie v pohode, sem tam aj obrázky z uterákov na posteli. :-) Dcéra sa vybláznila do sýtosti na toboganoch, manžel pri šnorchlovaní a ja pri oddychu na ležadle. More vhodné naozaj len pre plavcov, väčšinou silný vietor, bolo potrebné sa naučiť vo vetre schádzať po schodíkoch do mora. Pokiaľ ste toto zvládli a odplávali kúsok do mora, dalo sa úplne super šnorchlovať. Vstup do mora je jedine cez dlhé mólo a potom z pevniny do vyhradeného cca 5m kruhu, kde ste sa mohli plačkať. Pokiaľ ste chceli "brouzdať" v mori, je to zakázané a plavčík vás vypíska, keďže sú tam koraly. Večerný program - detská disko a potom animátori, tanečná skupina. bolo fajn. Určite neodporúčam pre ľudí, ktorí očakávajú čľapkanie v mori - more fakt len z móla a pre plavcov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Concorde Moreen Beach & Spa Resort recenzie

Concorde Moreen Beach Resort & Spa

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Abu Dabur Bay

96% Viera

27.07.2015

Hotel spĺňa 5 hviezdičiek, z letiska je to asi 30 min., areál hotela je veľmi pekný, animátori boli super, program tiež, aktivity počas dňa tak isto, personál hotela milý a ochotný. Hotel je v kľudnej oblasti, nie je to pre tých, čo chcú nočné podniky a disco. Tu v noci počuť len vlny narážajúce na pobrežie.

prečítať si celú recenziu
Hotel Concorde Moreen Beach & Spa Resort recenzie

Concorde Moreen Beach Resort & Spa

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Abu Dabur Bay

90% Henka

10.05.2015

Skvelý, čistý a útulný hotelík. Úžasne šnorchlovanie aj pre neplavcov z pláže aj z móla. Fantastické služby, žiadny faraón... majú certifikáty na vodu a záleží im na tom. Priateľský a nevtieravý personál. Strava chutná a každý si vyberie. Vodu si naberáte do fliaš po celom objekte. :-), 1 fľašu balenej vody denne dostávate... veľký bazén a aj animácie sa vyskytli. Doporučujem! Najlepší hotel v Marsa Alam!

prečítať si celú recenziu
Hotel Happy Life Resort recenzie

The Three Corners Happy Life Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Abu Dabur Bay

70% Jani

09.02.2015

Hotel bol pekne zariadený a situovaný tak, aby z každej izby bol aspoň bočný výhľad na more. Upratovali každý deň, ale poznať, že to nie sú ženské ruky. Strava bola dobrá, mne chutila, ale niekomu môže chýbať bravčové mäso, ktoré tu nebýva a zemiaky boli nechutné, nech ich upravili ako chceli. Mohlo byť aj viac ovocia. Pláž bola vhodná len pre obuv, ale zato korálový útes bol veľký a pestrý. Personál bol veľmi milý, ale nájdu sa aj vypočítavci. Takým sa treba vyhnúť. Najväčší dojem a ochotu prejavil pracovník, ktorý mal na starosti potápanie. Bol veľmi milý a zábavný. Neboli tam vôbec ubytovaní Rusi, ale zato tam boli na pár dní Egypťania a tí narobili neporiadok. Bolo povedané, že ich tam už neubytujú. Podľa mňa tento rezort nie je vhodný pre malé deti, pretože tam nie je piesočná pláž. Na svoje si prídu nadšenci šnorchlovania.

prečítať si celú recenziu
Hotel Happy Life Resort recenzie

The Three Corners Happy Life Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Abu Dabur Bay

83% Andrea Frídová

30.10.2014

Boli sme veľmi spokojní, milý, ústretový personál, výborná strava, pekná pláž, príjemný pekný plážový bar, veľké detské ihrisko, areál sa rozširuje, sadia trávniky a palmy, majú kvalitné potápačské centrum, príjemné nočné osvetlenie, bezbariérový prístup, skvelé pre zamilované páry - živý areál vsadený v reálnej púšti (žiadna civilizácia okolo), výborné na oddych a relax.

prečítať si celú recenziu
Hotel Happy Life Resort recenzie

The Three Corners Happy Life Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Abu Dabur Bay

100% wevana

08.10.2014

Pekný hotel, blízko letiska cca 20-30 min. Málo zelene, ale je to relatívne nový hotel na ich pomery, takže trvá pár rokov, kým tam niečo vyrastie. Ubytovanie v poschodových domčekoch. V bazénoch bola teplá voda /čo mne osobne vyhovovalo/, vodný bar, tobogany. Z bazénov nevyháňali preč po 18, 00 hod ako to zvyknú robiť v iných hoteloch. Animačný program slabší, ak ho vyžadujete. Mne nechýbal. Katastrofa, keď prišli miestni, čo tí dokázali narobiť pri jedle. Bolo tam veľa Slovákov a Čechov, takže nebol problém nájsť si nejakých kamarátov. Mali sme nepríjemnosť na letisku, dcére chýbali 4 dni, aby jej platil pas ešte polroka po návrate z krajiny. V CK ma pani presvedčila, že to nie je problém, tak sme išli. Je to problém, riadne si skontrolujte pas, pretože my sme nakoniec odleteli bez dcéry.

prečítať si celú recenziu
Hotel Concorde Moreen Beach & Spa Resort recenzie

Concorde Moreen Beach Resort & Spa

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Abu Dabur Bay

73% Renáta Machalová

03.07.2014

Hotel s plážou nie je vhodný pre slabých plavcov. Nie je tam vhodný vstup do mora po koraloch, je veľmi úzky, a keď je veľký vietor, voda vás berie do mora, čo sme videli, každý deň niekoho zachraňovali a niektorí si to ešte aj natáčali. Na pláži nie je len piesok, ale aj polámané koraly, mušle, čo je nebezpečné pre bosú nohu.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Marsa Alam - Abu Dabur Bay

The Three Corners Happy Life Beach Resort recenzie 86%

The Three Corners Happy Life Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Abu Dabur Bay

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Concorde Moreen Beach Resort & Spa recenzie 83%

Concorde Moreen Beach Resort & Spa

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam - Abu Dabur Bay

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe10%

Čistota izieb12%

Personál80%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie