80%
Hodnotenie

Concorde Moreen Beach Resort & Spa recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Marsa Alam
  • Marsa Alam
27 °C
teplota vzduchu
25 °C
teplota vody
4:00 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 84 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 92 %
Izby 83 %
Strava 80 %
Personál 85 %
80%
Celkové hodnotenie
305 recenzií
Dano
Termín pobytu: Máj 2017 Recenzia pridaná 08.05.2017 Prečítané 1421-krát
47 %
Počas pobytu si musíte čapovať vodu sami do 500 ml fľaše, ktorú dostanete na začiatku pobytu. Hrôza! Animácie 0 bodov. Na večeri musíte čakať v rade na jedlo, pretože sa naberá len z jednej misy - katastrofa! Nevhodná pláž pre deti, samé zlomené koraly, bez obuvi ani na krok. Ráno o 3:30 sme dorazili na hotel a až o 5:00 sme dostali kufre, hrozné! Na izbe nás čakalo pre 4 len pol litra vody! čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 27.07.2015 Prečítané 1204-krát
97 %
Hotel spĺňa 5 hviezdičiek, z letiska je to asi 30 min., areál hotela je veľmi pekný, animátori boli super, program tiež, aktivity počas dňa tak isto, personál hotela milý a ochotný. Hotel je v kľudnej oblasti, nie je to pre tých, čo chcú nočné podniky a disco. Tu v noci počuť len vlny narážajúce na pobrežie. čítať celú recenziu
Henka
Termín pobytu: Apr 2015 Recenzia pridaná 10.05.2015 Prečítané 1682-krát
90 %
Skvelý, čistý a útulný hotelík. Úžasne šnorchlovanie aj pre neplavcov z pláže aj z móla. Fantastické služby, žiadny faraón... majú certifikáty na vodu a záleží im na tom. Priateľský a nevtieravý personál. Strava chutná a každý si vyberie. Vodu si naberáte do fliaš po celom objekte. :-), 1 fľašu balenej vody denne dostávate... veľký bazén a aj animácie sa vyskytli. Doporučujem! Najlepší hotel v Marsa Alam! čítať celú recenziu
Renáta Machalová
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.07.2014 Prečítané 2349-krát
73 %
Hotel s plážou nie je vhodný pre slabých plavcov. Nie je tam vhodný vstup do mora po koraloch, je veľmi úzky, a keď je veľký vietor, voda vás berie do mora, čo sme videli, každý deň niekoho zachraňovali a niektorí si to ešte aj natáčali. Na pláži nie je len piesok, ale aj polámané koraly, mušle, čo je nebezpečné pre bosú nohu. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 27.05.2014 Prečítané 2378-krát
93 %
Hotel a služby perfektné, na vysokej úrovni. Strava je pestrá a kvalitná. Klientela prevažne talianska, tomu sú prispôsobené aj animačné programy. Najväčším tromfom hotela je pláž s koralom, cez úzku štrbinu v koraloch je možný vstup na otvorené more aj mimo móla. Takmer každý deň skoro ráno tesne popri móle plávala skupina asi 40 delfínov. čítať celú recenziu
Silvia, Zlaté Moravce
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 01.10.2013 Prečítané 526-krát
84 %
Krásny hotel z kvalitnými službami a krajší ako v katalógu.Kto má rád hluk mesta tak sem neodporúčam tu je len púšť a jeden hotel 3km a druhý 2km.Ale kto si chce oddýchnuť tak sem určite chodte. čítať celú recenziu
Sia
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 06.08.2013 Prečítané 2182-krát
83 %
Perfektný hotel, kvalitné služby. Prevažne 90% Talianov, ale mne sa to páčilo, majú super animácie. Najprv som sa trochu obávala, je to menší hotel, ale o to kvalitnejší. Tento hotel môžem len a len doporučiť. Katálógu nevyzerá až tak skvelo, ako v skutočnosti je. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 01.07.2013 Prečítané 2402-krát
90 %
Krásny nový hotel. Dostali sme okamžite izbu s výhľadom na more bez akéhokoľkovek príplatku. More a bazén neskutočne krásne. Na pláži dostatok miesta, žiadna tlačenica. Strava najlepšia akú som kedy v Egypte mala (cestoviny, koláče, zmrzlina, polievka na 5*) Prevažná klientela Talianov, ale dalo sa to prežiť. čítať celú recenziu