Recenzie hotelov - Marsa Alam (11)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Brayka Bay recenzie

Hotel Brayka Bay

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

80% Denisa

01.10.2018

Celkové hodnotenie hotela dávam ako dobré. Čo sa týkalo samotného hotela, tak strava bola pestrá a chutná. Nie je na čo si sťažovať. V porovnaní s inými hotelmi bolo stravovanie na dobrej úrovni. Taktiež zamestnanci hotela veľmi milí a snaživí. Prostredie veľmi pekné. Ale samotné izby staršie. Vybavenie izieb opotrebované. Mali sme problém s dverami, nešli zavrieť, ale hneď prišli a opravili to. Ak je pre niekoho dôležité ubytovanie na lepšej úrovni, odporúčam iný hotel. Pre tých, ktorí idú do Egypta kvôli moru, tak jednoznačne odporúčam. Neodporúčam pre starších ľudí a to z dôvodu veľa schodov do izby. Starší človek môže mať problém. Pri hoteli bazén s barom. Celkom ujde, ale nevyužívali sme ho. Chýbala mi kanvica na izbe. Ráno ak si chcete dať kávu, musíte zdolať kopec strmých schodov do baru a kávu si priniesť na izbu. Čo sa týka pláže, tak neskutočná, takúto pláž som nezažila ešte na žiadnom hoteli v Egypte. Na šnorchlovanie úplne asi najlepšia. Tiež čo sa týka vstupu do vody, tak super. Vhodná aj pre deti. Čo ma však nemilo prekvapilo, bolo, že si treba obsadzovať ležadlá. My sme si ich museli obsadiť už v noci, lebo ľudia chodili už od piatej ráno na pláž položiť uteráky na ležadlo. O 7 ráno ste sa už nemali kam zložiť na pláži. Niektorí si nechávali uteráky na ležadle počas celého pobytu. Boli sme od 17. 9. do 27. 9. a voda bola teplá, aj počasie okolo 37 stupňov. Akurát o 18:00 hod. už bola úplná tma, takže kúpanie bolo tak do 17:00 hod. Potom už začalo zapadať slnko. Keď hľadáte super šnorchlovanie, tak jednoznačne odporúčam. Topánky do vody treba, ale dno je pieskové, ale pre istotu, keďže príliv donesie rôzne mušle a pod. Výlet odporúčam Satayu, výlet na delfíny. Delfíny k nám prišli úplne blízko, bolo možné s nimi plávať. Výlet Hamata nás sklamal. Preto radšej odporúčame zvoliť výlet na korytnačky a dugongy. Hamata výlet bol jeden malý ostrovček a čo sa týka šnorchlovania, tak úplná slabota. Pri hoteli je toho podstatne viac k videniu. Tiež hotel má wi-fi za poplatok. Ale delegát vám ponúkne sim kartu za 12€, wifi má hotel spoplatnený podľa počtu dní. Ja som nevyužila, wi-fi nechýbalo, nakoľko bolo čomu sa venovať v mori. Dovolenku hodnotím veľmi pozitívne, všetko bolo naozaj super. Jediné mínus má hotel a to staré izby, náročnejší by boli nemilo prekvapení, potom tie schody strmo do kopca a neustále obsadzovanie ležadiel. Tí, čo chcú nočný život, tak neodporúčam. V okolí sa nikam do mesta nedostanete, akurát do Port Galib, čo je skôr prístavné mini mestečko s kaviarňami a pár obchodíkmi. V hoteli sú ubytovaní prevažne Česi, Slováci, Rakúšania a Poliaci. Čo som uvítala, tak ani jeden Arab. Ak idete do Egypta za šnorchlovaním a chcete dobrý vstup do mora, tak jednoznačne odporúčam tento hotel.

prečítať si celú recenziu
Hotel Royal Brayka Bay Resort recenzie

Hotel Royal Brayka Bay Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

80% Martin

19.06.2018

Hotelovy komplex je vhodny pre vsetky vekove kategorie. Transfer z letiska trva asi 35 - 40 min a aj napriek prichodu o 06:00 sme dostali izby hned. Hotel ma cca 1000 izieb, 3 bazeny, niekolko barov, wellness, nakupne stredisko a pod. V sezone su aj animacie a program pocas dna.

prečítať si celú recenziu
Hotel Royal Brayka Bay Resort recenzie

Hotel Royal Brayka Bay Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

83% livia

18.10.2016

Uzasny hotel ako aj skvely personal, jedine, co bolo slabe, tak animacie, prostredie bolo uzasne, my sme sa dali prelozit s ineho hotela a hned na recepcii nas vitali s drinkom, ubytovani sme boli asi do pol hodiny a ani sme nemuseli davat baksis, aby sme mali dobru izbu a teda ta stala zato. Vyhlad na more aj bazen.

prečítať si celú recenziu
Abu Dabbab Beach & Resort recenzie

Diving Lodge Abu Dabab

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

45% Darina

18.09.2016

Celkove veľmi zlá dovolenka, kto tam cestuje iba za šnorchlovaním bude nadšený, všetko ostatné veľmi,veľmi podpriemerné. Treba vyskúšať ale osobne nedoporučujem len ak by mal hotel 2 hviezdičky a potom platí, pomer cena - kvalita. Prajem všetkým odvážlivcom pekný a dobrodružný pobyt. Darina

prečítať si celú recenziu
Hotel Royal Brayka Bay Resort recenzie

Hotel Royal Brayka Bay Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

80% Zuzana Valášková

01.10.2015

Egyptský štandard na 4 hviezdičky, nie je úplne nový, ale slušne vybavený. Má vynikajúcu polohu pre rodiny s deťmi, aktívnych ľudí, aj pre seniorov. Pláž je úplne ideálna - pozvoľný vstup do mora na čvachtanie a polihovanie a na okrajoch už 20 metrov od brehu je koral a na ňom podmorský život (raje a farebné koralové rybky) takže túto krásu uvidia aj ľudia, ktorí sa boja šnorchlovať a potápať sa v hlbokej vode. Aktívni športovci môžu hrať volejbal, behať v rozľahlom areáli, alebo šnorchlovať a potápať sa od svitu do mrku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Calimera Habiba Beach recenzie

Club Calimera Habiba Beach

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

90% Ivan

15.01.2015

Ubytovanie v domčekoch v krásnom udržiavanom prostredí rozsiahlej záhrady, príjemné súkromie aj možnosti vyžitia, súčasťou je aj veľký aquapark v cene, z letiska asi 30 min. ubytovanie bolo ihneď, nesmierne príjemný personál a to všade - aj bez bakšišu, pláž priestranná a čistá, dostatok ležadiel pod palmami a slnečníkmi s ležadlami zdarma, po móle prístup na šnorchlovanie a pozorovanie rýb, pri odlive určitý čas dňa ostane na rovnej korálovej ploche miesto pre kúpanie a šnorchlovanie hlavne pre deti o hĺbke do 1, 2m a rozmeroch asi 100x200m - úžasné a bezpečné, zdarma sa chodieva aj do vedľajšieho hotela asi 5 min. jazdy autobusom, kde je úžasný korálový útes, ktorý sa kolmo na pláž pomaly zvažuje do mora - určite to navštívte s deťmi - tu aj v 20 cm vode mora plávajú okolo vás veľké húfy korálových rýb, to sa len tak nevidí.

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Calimera Habiba Beach recenzie

Club Calimera Habiba Beach

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

83% Jana a Ondrej

12.08.2014

Pri príchode sme boli ubytovaní hneď. Delegát CK bol Egypťan, rozprával po česky, veľmi príjemný chlapík. Rezort a areál bol krásny a obrovský, veľa kvetov a zelene, udržiavaný. Ubytovanie, boli to malé domčeky s terasou, bývalo sa tam úžasne. Viac súkromia. Pratali ich každý deň, ani som nečakala, že budú tak dbať na čistotu a poriadok. Denne menené uteráky.

prečítať si celú recenziu
Hotel Brayka Bay recenzie

Hotel Brayka Bay

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

66% Rado D.

23.02.2014

Najlepším momentom dovolenky bol výlet do púšte. Služby nám neprišli tak skvelé ako to bolo kedysi, keď sme tu boli. Aj viaceré recenzie nám prezradili, že kvalita trochu poklesla. Dovolenka je tu pekná a netreba zrovnávať, čo bolo kedysi. Izba bola pekná, dobre zariadená, kúpeľňa bola v dobrom stave. Bolo si kam odložiť veci. Vždy nám na izbu doniesli pitnú vodu. Jedlo bolo rozmanité, mali sme si z čoho vybrať. V hoteli bolo ubytovaných najmä veľa Rusov. Večer bol vždy nejaký program, niektorým sme nerozumeli. Hotel by mohol myslieť viac na to, že klientela je medzinárodná. Niekedy sme sa proste nudili. Chválime pláž. Každý deň bola čistá. Je vhodná pre všetky vekové kategórie. Vstup sa veľmi mierne zvažuje. Dalo sa stáť len po pás vo vode a sledovať rybičky a rozmanitosť dna. More bolo čisté vhodné aj na potápanie. Bolo tu aj dosť rodín s malým deťmi. Mínusom hotel boli schody. Treba s tým počítať. Neviem, či by sme to odporučili malým starším ľuďom alebo tým, ktorý trpia bolesťami pri chôdzi. Je to na zváženie, miesto je pekné a Budova aj areál sú pekné. Personál bol príjemný, našli sa výnimky, ale to nie je nič tragické, čo by nám zhoršilo celkový dojem. Hotel má vysoké hodnotenie len vďaka kráse mora, pláže a celkového okolia.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Marsa Alam

Club Calimera Habiba Beach recenzie 87%

Club Calimera Habiba Beach

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Royal Brayka Bay Resort recenzie 84%

Hotel Royal Brayka Bay Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Brayka Bay recenzie 66%

Hotel Brayka Bay

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Diving Lodge Abu Dabab recenzie 45%

Diving Lodge Abu Dabab

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie