Recenzie hotelov - Abu Dabab (10)

Najnovšie recenzie hotelov

Malikia Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+
45% Kristína

28.08.2018

Táto dovolenka nám vôbec nedala to, čo sľubovala. Izby vôbec nevyzerajú ako na ilustračnom obrázku (vyzerajú práve naopak), nie sú v moc dobrom stave, vidno, že sa o to nikto nestará. Strava stále to isté, nič nové a bohužiaľ, cestovná kancelária píše, že strava má byť 5x za deň. Bohužiaľ, je len 3x . Desiata a olovrant chýba. Bar nič moc. Po 23:00 h je spoplatnený! Zábava len pre deti... nuda. WIFI JE SPOPLATNENÁ! A nie za malú sumu. A ešte ani nefunguje. Pláž je krásna, úžasná na potápanie, ale zasa cestovná kancelária zabudla napísať rozmer pláže (5 x 5 m??)!!! Na pláži sú spoplatnené koktaily, zmrzlina... jediné, čo tam je, je len zriedená voda v bare. Cestovná kancelária ponúka vlastne to, čo nevie ani splniť. :) Ďakujeme. Ešte podotýkam, mali by ste si znova nafotiť rezort, ako teraz vyzerá, fotky sú dosť zavádzajúce... Ešte sme mali menší problém na letisku, lebo sme neboli na zozname cestujúcich. Vedľa nás stála pani z cestovky, keďže sme nevedeli, čo máme robiť, obrátili sme sa na ňu. Bohužiaľ, pani bola taká ochotná, že nám s radosťou oznámila, že nám neviem pomôcť, že nemá od ck ani telefónne číslo!!! Otras.

prečítať si celú recenziu
Malikia Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+
100% Super dovolenka

09.08.2018

Najlepšia dovolenka v Egypte a to sme boli už 6x. Super ubytovanie, strava perfektná, more tip top. Sú tam aj obrovské korytnačky. Perfektný animačný tím, ale musím podotknúť, že máte toho najlepšieho delegáta Petru N., ktorá je veľmi ústretová, milá, ochotná, jednoducho jednička, ešte sme sa nikde nestretli s takou milou osobou a cestujeme pomerne dosť často. Tak sa nám páčilo, že na konci augusta sa tam vraciame s mojou rodinkou na druhú tohtoročnú dovolenku. Ďakujeme.

prečítať si celú recenziu
Malikia Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+
80% Ivana

29.03.2018

Jednou vetou pekný hotel, krásne prostredie a najkrajšie more a podmorský svet, aký sme videli. Škoda tej stravy. Keby zlepšili kuchyňu, bola by to pecka. Ja nie som náročná na stravu. Ale toto bola naozaj veľmi slabá strava. Cítili sme sa tam ako doma - samí Čech a Slovák... pár Nemcov a Poliakov. Wi-Fi za poplatok... dá sa kúpiť hneď u delegáta. Čo ma trošku prekvapilo, po príchode nám nedali hneď náramky, teda sme ani nemohli využívať služby hotela. dokonca ani napiť do reštaurácie sme sa nemohli ísť (to sa nám v Egypte ešte nestalo). Druhý šok bol, keď sme mali prvé stretnutie s delegátom. Ten náš pôvodný, ktorý nás vyzdvihol na letisku prísť nemohol, tak poslali druhého. Egypťana, ktorý rozprával po česky. No ten bol taký nepríjemný, že sa v polovici stretnutia 15 ľudí postavilo a odišlo. Samé príkazy a toto musíte a lieky si teraz kúpiť musíte, lebo potom vám ich nepredám a podobne. Darmo sme mu hovorili, že čo ak tie lieky nebudeme ani potrebovať. On si stále rozprával svoje. Teraz si kúpite aj kartu na Wi-Fi, lebo potom vám nepredám. Aj výlety. U neho boli raz také drahé, ako keď sme si ich išli kúpiť do Diving centra. A tiež nám tak nepríjemne naznačil, nech si to tam nekupujeme, lebo sa môže stať niečo zlé. Ešte sa vraj pohoršoval, ako sme si dovolili postaviť sa a odísť. Viac som na stretnutie nešla. Bol fakt nepríjemný. To sme ešte tiež nikdy nezažili a to chodíme na dovolenky už 18 rokov. Ale nepokazilo mi to zážitok z dovolenky. Potom som si ju už užívala naplno. Prvá dovolenku v Egypte, kde sme nikto nemali žalúdočné problémy... ani 1 deň... (možno aj pre tú slabšiu stravu).

prečítať si celú recenziu
Hilton Nubian Resort recenzie

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+
86% Lachesis1979

18.09.2017

Ako opätovní hostia (rok 2015, 2017) sme dostali žltý náramok. Ihneď sme šli na raňajky a medzičasom nám prichystali izbu. Ako prilepšenie sme dostali veľkú terasu a prístelku, pre tretiu osobu bola pohovka veľkosti 1,5 normálnej postele - kvalitná. Ubytovanie kvalitné, o izbu sa staral starostlivý upratovač Osama. Od nášho komplexu to bolo na pláž k ležadlu cca 600 m buď peši, alebo kyvadlovou dopravou, ktorá chodila každých cca 15-20 min, v tom teple trošku nevýhoda. A potom od ležadiel k vstupu do vody cca 250 m. Strava vynikajúca (polepšili sa) - obrovský výber jedál (nepresolené, neprekorenené a niektoré i diétne), mali jedlo aj pre vegetariánov. Zamestnanci v jedálni veselí, priateľskí a nápomocní. Wifi funguje len na recepcii. Osadenstvo Blue Ocean Diving centra bolo veľmi milé (žiadne násilné presviedčanie). Tento rok bolo na tejto pláži Abu Dabab aj 9 hniezd korytnačiek, čo je vzácne. Šnorchlovanie ukážkové - farebné koraly aj rybičky a mnoho, aj veľkú korytnačku sme videli blízko pláže. Pre bežcov je okolo areálu vytvorená tabuľkami značená bežecká trasa v dĺžke cca 1 km. Hotel má aj zázemie pre deti. Vrele odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hilton Nubian Resort recenzie

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+
70% mirka sirka

20.09.2016

Hotel je vzdialeny od letiska 30 minut, uprostred puste, je pekny, velkoryso rieseny, ale nie vhodny do Egypta, presklene budovy tam proste nepatria, ale samotne ubytovacie priestory su prijemne, ubytovanie az po 4 hodinach, hoci hotel bol poloprazdny, zjavne chybala stimulacia v podobe baksisu, ale po prichode Vam hned daju naramok - takze k strave mate hned pristup, odchod neskutocne a zbytocne zavcas - o 02:30 hod odchod z hotela a odlet az 07:30. Totalny chaos - pri odchode zabudli nam urobit budicek, ale nastastie nas fungoval a pre kufre prisli o 30 min skor. To najuzasnejsie z tohto hotela je more v zatoke Abu Dabab - pre toto sa sem oplati vratit. Prisla som sem len kvoli moru, to ostatne nebolo tip top, ale pohoda bola a to bolo to hlavne.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hilton Nubian Resort recenzie

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+
100% k+d

13.06.2015

Najuzasnejsi hotel s najuzasnejsim morom, ake sme kedy videli! Letisko je blizko. Nic hrozne. Tristvrte hodina cesty. Na cestu naspat sme dostali balicky s jedlom, ovocim, sladkostou a pitim. To nas velmi prekvapilo a potesilo. Takisto na izbe vaha, fen, zehlicka so zehl. doskou, rychlovarna kanvica s kavou nescafe a cajmi lipton. Vsetko denne doplnali! No uzas! Hotel je vhodny pre vsetky vekove kategorie, aj pre rodiny s detickami. A aj pre narocnych klientov!

prečítať si celú recenziu
Hotel El Malikia Swiss Inn Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+
80% Dorotka

03.11.2014

Boli sme nadšení z pláže, to bolo super. More krásne čisté a modré. Dalo sa kúpať, aj náš malý si to užil, vstup bol fajn a vyhovoval aj deťom. Je tu krásny podmorský život. Dalo sa tu potápať. Všade krásne malé rybičky a sem tam vyplavilo aj nejaké mušle. Teplota bola príjemná, teda aj deťom vhodná. Hotelový komplex je krásny, pekne riešená architektúra. Bazény sú skvelé. Na pláži aj pri bazéne sme mali dosť ležadiel i slnečníkov, ideálne podmienky pre absolútny relax. Cez deň aj večer sa dalo zabaviť pri animáciách. Zastúpenie hotela bolo rôzne. Boli tu aj páry, starší ľudia i rodiny. Úplne najtichšie miesto na dovolenku to nie je :-D. S tým treba počítať, nie je to malý hotelík. My sme nepodnikali výlety, keďže sme mali malé dieťa. Ak máte záujem, treba sa spýtať na recepcii, oni vám radi a ochotne poradia. Personál je ochotný a snaží sa plniť priania svojich hostí. Stravu hodnotíme vysoko, pestrý výber, dostatok ovocia. Kto bol už niekedy v Egypte, tak vie, že väčšina hotelov ponúka mňamky dezerty. Určite sme aj niečo pribrali :-).

prečítať si celú recenziu
Hotel El Malikia Swiss Inn Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+
76% Ludmila

31.10.2014

Hotel nezodpovedá 5*, skôr 4*ale boli sme spokojní. Blízko z letiska v Marsa Alam. Prišli sme ráno o 6 hod. Ubytovali nás asi o 10 hod. Pekná vstupná hala, milý personál. V areáli veľa zelene. Celkom rozľahlý komplex, ale všetko v dosahu. Za hotelom nič, ale to sme vedeli dopredu. Ten, kto sa chce tárať po obchodoch má smolu. Nedávajú vodu vo fľaškách, treba si prvú kúpiť a potom už len každý deň dočapovať, predražený internet. Ale more, pláž a fantastický podmorský život zatieni všetky nedostatky. Carety, dugong, delfíny, fantastické ryby, nádherný koraly po obidvoch stranách zátoky. Ešte jedna vec pre nás podstatná. Boli tam len 2 ruské rodiny.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Abu Dabab

Hilton Marsa Alam Nubian Resort recenzie 90%

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál95%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Malikia Resort Abu Dabbab recenzie 73%

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+

Kvalita izieb73%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie