78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Egypt Egypt
 Egypt, Marsa Alam, Abu Dabab  Egypt, Marsa Alam, Abu Dabab

Malikia Resort Abu Dabbab recenzie 

Malikia Resort Abu Dabbab recenzie 

4:00 h
32 °C
32 °C
26 °C
cca 5:00 h
cca 5:00 h
490 €
490 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 73 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 73 %
Izby 77 %
Strava 70 %
Personál 78 %
78%
Celkové hodnotenie
243 recenzií
Kristína
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 28.08.2018 Prečítané 1509-krát
45 %
Táto dovolenka nám vôbec nedala to, čo sľubovala. Izby vôbec nevyzerajú ako na ilustračnom obrázku (vyzerajú práve naopak), nie sú v moc dobrom stave, vidno, že sa o to nikto nestará. Strava stále to isté, nič nové a bohužiaľ, cestovná kancelária píše, že strava má byť 5x za deň. Bohužiaľ, je len 3x . Desiata a olovrant chýba. Bar nič moc. Po 23:00 h je spoplatnený! Zábava len pre deti... nuda. WIFI JE SPOPLATNENÁ! A nie za malú sumu. A ešte ani nefunguje. Pláž je krásna, úžasná na potápanie, ale zasa cestovná kancelária zabudla napísať rozmer pláže (5 x 5 m??)!!! Na pláži sú spoplatnené koktaily, zmrzlina... jediné, čo tam je, je len zriedená voda v bare. Cestovná kancelária ponúka vlastne to, čo nevie ani splniť. :) Ďakujeme. Ešte podotýkam, mali by ste si znova nafotiť rezort, ako teraz vyzerá, fotky sú dosť zavádzajúce... Ešte sme mali menší problém na letisku, lebo sme neboli na zozname cestujúcich. Vedľa nás stála pani z cestovky, keďže sme nevedeli, čo máme robiť, obrátili sme sa na ňu. Bohužiaľ, pani bola taká ochotná, že nám s radosťou oznámila, že nám neviem pomôcť, že nemá od ck ani telefónne číslo!!! Otras. čítať celú recenziu
Super dovolenka
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 09.08.2018 Prečítané 2005-krát
100 %
Najlepšia dovolenka v Egypte a to sme boli už 6x. Super ubytovanie, strava perfektná, more tip top. Sú tam aj obrovské korytnačky. Perfektný animačný tím, ale musím podotknúť, že máte toho najlepšieho delegáta Petru N., ktorá je veľmi ústretová, milá, ochotná, jednoducho jednička, ešte sme sa nikde nestretli s takou milou osobou a cestujeme pomerne dosť často. Tak sa nám páčilo, že na konci augusta sa tam vraciame s mojou rodinkou na druhú tohtoročnú dovolenku. Ďakujeme. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 29.03.2018 Prečítané 1715-krát
80 %
Jednou vetou pekný hotel, krásne prostredie a najkrajšie more a podmorský svet, aký sme videli. Škoda tej stravy. Keby zlepšili kuchyňu, bola by to pecka. Ja nie som náročná na stravu. Ale toto bola naozaj veľmi slabá strava. Cítili sme sa tam ako doma - samí Čech a Slovák... pár Nemcov a Poliakov. Wi-Fi za poplatok... dá sa kúpiť hneď u delegáta. Čo ma trošku prekvapilo, po príchode nám nedali hneď náramky, teda sme ani nemohli využívať služby hotela. dokonca ani napiť do reštaurácie sme sa nemohli ísť (to sa nám v Egypte ešte nestalo). Druhý šok bol, keď sme mali prvé stretnutie s delegátom. Ten náš pôvodný, ktorý nás vyzdvihol na letisku prísť nemohol, tak poslali druhého. Egypťana, ktorý rozprával po česky. No ten bol taký nepríjemný, že sa v polovici stretnutia 15 ľudí postavilo a odišlo. Samé príkazy a toto musíte a lieky si teraz kúpiť musíte, lebo potom vám ich nepredám a podobne. Darmo sme mu hovorili, že čo ak tie lieky nebudeme ani potrebovať. On si stále rozprával svoje. Teraz si kúpite aj kartu na Wi-Fi, lebo potom vám nepredám. Aj výlety. U neho boli raz také drahé, ako keď sme si ich išli kúpiť do Diving centra. A tiež nám tak nepríjemne naznačil, nech si to tam nekupujeme, lebo sa môže stať niečo zlé. Ešte sa vraj pohoršoval, ako sme si dovolili postaviť sa a odísť. Viac som na stretnutie nešla. Bol fakt nepríjemný. To sme ešte tiež nikdy nezažili a to chodíme na dovolenky už 18 rokov. Ale nepokazilo mi to zážitok z dovolenky. Potom som si ju už užívala naplno. Prvá dovolenku v Egypte, kde sme nikto nemali žalúdočné problémy... ani 1 deň... (možno aj pre tú slabšiu stravu). čítať celú recenziu
Dorotka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 03.11.2014 Prečítané 2543-krát
80 %
Boli sme nadšení z pláže, to bolo super. More krásne čisté a modré. Dalo sa kúpať, aj náš malý si to užil, vstup bol fajn a vyhovoval aj deťom. Je tu krásny podmorský život. Dalo sa tu potápať. Všade krásne malé rybičky a sem tam vyplavilo aj nejaké mušle. Teplota bola príjemná, teda aj deťom vhodná. Hotelový komplex je krásny, pekne riešená architektúra. Bazény sú skvelé. Na pláži aj pri bazéne sme mali dosť ležadiel i slnečníkov, ideálne podmienky pre absolútny relax. Cez deň aj večer sa dalo zabaviť pri animáciách. Zastúpenie hotela bolo rôzne. Boli tu aj páry, starší ľudia i rodiny. Úplne najtichšie miesto na dovolenku to nie je :-D. S tým treba počítať, nie je to malý hotelík. My sme nepodnikali výlety, keďže sme mali malé dieťa. Ak máte záujem, treba sa spýtať na recepcii, oni vám radi a ochotne poradia. Personál je ochotný a snaží sa plniť priania svojich hostí. Stravu hodnotíme vysoko, pestrý výber, dostatok ovocia. Kto bol už niekedy v Egypte, tak vie, že väčšina hotelov ponúka mňamky dezerty. Určite sme aj niečo pribrali :-). čítať celú recenziu
Ludmila
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 31.10.2014 Prečítané 2706-krát
77 %
Hotel nezodpovedá 5*, skôr 4*ale boli sme spokojní. Blízko z letiska v Marsa Alam. Prišli sme ráno o 6 hod. Ubytovali nás asi o 10 hod. Pekná vstupná hala, milý personál. V areáli veľa zelene. Celkom rozľahlý komplex, ale všetko v dosahu. Za hotelom nič, ale to sme vedeli dopredu. Ten, kto sa chce tárať po obchodoch má smolu. Nedávajú vodu vo fľaškách, treba si prvú kúpiť a potom už len každý deň dočapovať, predražený internet. Ale more, pláž a fantastický podmorský život zatieni všetky nedostatky. Carety, dugong, delfíny, fantastické ryby, nádherný koraly po obidvoch stranách zátoky. Ešte jedna vec pre nás podstatná. Boli tam len 2 ruské rodiny. čítať celú recenziu
Timea
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 08.04.2014 Prečítané 1626-krát
67 %
Hotel je skromnejší, nie je to okázalý, luxusný hotel. Bolo to pokojné miesto, kde nie je veľa hluku a masa ľudí. Všetkého sme mali dosť. V hoteli bolo veľa Talianov. Orientujú sa najmä na nich. Aj animácie mysleli predovšetkým na nich, čo bola veľká škoda, prišlo nám to niekedy fakt nudné a šli sme sa radšej poprechádzať. Krajina a pláž sú krásne a hlavne večer. Hotel je izolovaný, v okolí nič nie je. Nájdu sa nejaké tie obchodíky, ale žiaden ruch, večernú zábavu v klube nehľadajte. Neodporúčame toto miesto pre partiu mladých ľudí. Je to vhodné pre tých, ktorí chcú vypnúť, uniknúť z práce a tak. Je to dobré miesto na relax. Je tu aj spa centrum, celkom ok, len si dobre pozrite, aké služby a za akú cenu ponúkajú. V okolí hotela je prevažne len púšť. Plusom tejto dovolenky bola určite super pláž a priezračná voda v mori. Bolo vidieť rybičky, dalo sa potápať a šnorchlovať. Toto miesto je známe práve rozmanitosťou podmorského sveta a jeho prístupnosťou. Pre deti toto miesto nie je vhodné. Žiaden poriadny program, zábava, šmykľavky... vidieť celú zátoku je nádherný zážitok. Pre krásu tohto miesta je dovolenka super voľbou. Služby sú slabšie, je tu dosť nedostatkov, šetrí sa všade, ale cena nebola až tak vysoká, tak sme ubytovanie brali s rezervou a čas sme trávili vonku na pláži. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia