Najnovšie recenzie hotelov

Dream Lagoon Beach Resort  recenzie

Dream Lagoon

Egypt - Marsa Alam - Sharga Beach / Lagoon View Beach

+
60% Ladanyiova

06.08.2018

Prostredie nádherné - bazény, more super, ale celú vašu dovolenku Vám pokazí neochota personálu v reštaurácií!!!! Ich správanie... ak sa chcete napiť... len do pól pohára Vám čašník naleje vodu resp. Colu, Mirindu aj to majú zriedenú s vodou, čiže pijete skôr vodu ako colu a nedaj bože niečo chcete, tak po hodine opakovaného ohlásenia Vás možno obslúži, možno! Najhoršia dovolenka v Egypte, hotel si kazí reputáciu hlavne neochotou zamestnancov... neodporúčam tento rezort osobám, ktoré sú zvyknuté na vyšší štandard... hodnotenie hotela je 3 - 3,5*.

prečítať si celú recenziu
Albatros Sea World Marsa Alam  recenzie

Albatros Sea World Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
65% Michaela

06.08.2018

Izba je velka a aj pekna, ale co sa tyka cistoty, je to zle. Komplex je strasne velky a vsade je to dost daleko. Jedlo je dost slabe. Na ranajky stale to iste. A na veceru su sice 3 restauracie, ale ani to nie je ziadna vyhra. Keby to bol 3 hviezdickovy hotel, tak poviem, ze dobre, ale na 5 hviezd to urcite nie je. Bazeny su super a aj ciste. Co sa tyka mora - je pekne a aj teple, ale ten pristup je horsi ako v Chorvatsku. Personal je velmi ustretovy. Celkovo to nie je najlepsia dovolenka, co sme absolvovali, ale ani najhorsia. Ale uz by sme sa nevratili. V okoli hotela nic nie je, ale to nam nevadilo. Vecerne akoze predstavenia su uplne na smiech. Takze po veceri nie je co robit, iba ist spat.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Oriental Dream Resort recenzie

Hotelux Oriental Coast Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
93% Janka a Jana

31.07.2018

Hotel celkovo hodnotím veľmi pozitívne. S recepciou som veľmi do styku neprišla (okrem výmeny izby), ale ostatné časti hotela boli bezproblémové. Strava vynikajúca, vždy sme si našli niečo, čo nám chutí. Upratovanie na izbách aj s vyskladanými zvieratkami každý deň. Plážový personál úžasný, milý a usmiaty celý deň.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Oriental Dream Resort recenzie

Hotelux Oriental Coast Marsa Alam

Egypt - Marsa Alam - El Quseir

+
80% Eva

22.07.2018

Krásny hotelový areál, všade blízko, tri bazény s barom priamo vo vode, plážová reštaurácia s rýchlym občerstvením od 12-17 hod, veľká reštaurácia dobre klimatizovaná a vždy volné miesta, dostatok ležadiel a slnečníkov na pláži, veľká izba cez 50 m², veľmi milý a ústretový personál, perfektné šnorchlovanie.

prečítať si celú recenziu
Elphistone Resort recenzie

Elphistone Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

50% marcel filip

16.07.2018

Pláž - super, more krásne, ubytovanie na trojku, aj keď upratovač sa snažil celkom, boli sme spokojní, samozrejme, za malý úplatok, strava... hmmm oproti Turecku katastrofa, slabý a malý výber, málo tanierov, málo šálok, veľa nedostatkov a dlhé čakanie na jednu omeletu atď, vajcia boli staré často na raňajky, obedy - z 10 druhov jedla sa dali jesť jedine 3 druhy a to cestoviny, zemiaky a hovädzinka, ktorá bola výborná, mali sme all-inclusive, ale ochota personálu na bode mrazu, nechceli nám nikomu nalievať a klamali nás, kvantum pvc pohárikov, do ktorých nám nalievali snáď všetko do skla len za úplatok, ich alkohol sa nedal vôbec piť, smrdel po petroleji a keď som si priplatil za dovezený alkohol a nedal si pozor, aj tak mi naliali z ich domáceho v pvc fľašiach s nálepkami vodka, gin atď, originál vodka to nebola, čo som si zakúpil za 20 eur 0,5 litra, ale aspoň mala 40 percent, nie ako tá ich domáca, ktorá mala max. 10 percent a smrdela, znechutili ma strašne tie plastové poháriky, ktorých len jeden človek za deň tam musel minúť min. 20 ks a oni to všetko hádzali do spoločného odpadu a určite si to odnesie ich príroda a krásne more.

prečítať si celú recenziu
Aurora Bay Resort recenzie

Aurora Bay Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Sharga

80% Ivana Novotná

11.07.2018

Okolie hotela posiate odpadkami. Najviac som bola sklamaná zo skrátenia pobytu. Z Egypta sme museli odísť už o 23:15, takže sme boli ukrátení o celú noc v hoteli a aj raňajky. V balíčku za bufetové raňajky, na ktorých sme sa už nezúčastnili, sme dostali dve suché žemle, dva suché koláče z raňajok, uhorku, zamrznutý pomaranč a tvrdé jablko. Ďalej som bola nespokojná s nedostatkom informácii zo strany delegátky z cestovnej kancelárie! Neoznámila nám, že v areáli hotela sídli lekár, neporadila nám, že suveníry je výhodnejšie kúpiť na letisku ako u miestnych predajcov, napr. kamenná pyramída u miestnych predajcov stála 20€ a na letisku bola za 4 doláre! Toto je len jeden z príkladov, na suveníroch sme takto prerobili cca 200€. Taktiež som bola prekvapená z oznámenia delegátky, že musíme dávať bakšiš za služby personálu v hoteli. Veľmi dobre hodnotím pláž, kuchyňu a more.

prečítať si celú recenziu
Hotel Royal Brayka Bay Resort recenzie

Hotel Royal Brayka Bay Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

80% Martin

19.06.2018

Hotelovy komplex je vhodny pre vsetky vekove kategorie. Transfer z letiska trva asi 35 - 40 min a aj napriek prichodu o 06:00 sme dostali izby hned. Hotel ma cca 1000 izieb, 3 bazeny, niekolko barov, wellness, nakupne stredisko a pod. V sezone su aj animacie a program pocas dna.

prečítať si celú recenziu
Hotel Crowne Plaza recenzie

Siva Port Ghalib & Port Ghalib Resort

Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib

25% Zuzana

03.06.2018

Na zaklade recenzii, sme si vybrali tento hotel, bola to velka chyba, bohuzial, vidno, ze hodnotia Slovaci a Cesi vacsinou. Tito ludia, asi nikde inde neboli, preto su spokojni. Hotel je velmi slaby, jednoduchy, no a strava to je uplny des, velmi, velmi zle, vsade spina v jedalni, spinave stoly, pribory, velmi slaby vyber jedla, nealko pitie 0 bodov. Plaz uplne o nicom, neda sa ist vobec do mora, idete po kolena a uz su boje a vsade koraly. Molo je v pohode, len pre dobrych plavcov, je tam asi 5m hlbka a velke vlny, kvoli ktorym je skoro stale molo zatvorene, takze smola na snorchlovanie. Areal je pekny, velky. Jedine plus je velka laguna s morskou vodou. Vobec tento hotel, ani zadarmo NEODPORUCAM!

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu