78%
Hodnotenie

Siva Grand Beach recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Hurghada
22 °C
teplota vzduchu
22 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 78 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 83 %
Izby 75 %
Strava 73 %
Personál 82 %
78%
Celkové hodnotenie
1723 recenzií
Milan
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 12.08.2019 Prečítané 105-krát
93 %
Vynikajúce služby, personál sa veľmi snažil, vždy ochotne vyšli v ústrety. Prekrásne prostredie, záhrada, areál, služby, výborná pláž - má dve časti, takže si každý príde na svoje, pool bar - v bazéne drinky, možnosť stravy všade - celý deň, všetko na výbornú. Určite odporúčam. čítať celú recenziu
Ivka
Termín pobytu: Mar 2019 Recenzia pridaná 03.04.2019 Prečítané 1160-krát
50 %
Uz som pochopila v Egypte co i len rozdiel jednej hviezdicky. Hlavne toalety na plazi nezodpovedaju dnesnym standardom, stare, uz davno maju za sebou. Program all do 17:00, ale v bare na plazi upratovali uz o 16:00 aj napriek tomu, ze v pokynoch bolo do 17:00. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 30.07.2018 Prečítané 1337-krát
47 %
Všetko by nám vyhovovalo až na stravu. Už na tretí deň sa dostavili prvému z piatich hnačky a postupne to došlo na každého. Nie sme fajnoví, boli sme už všelikade po svete, no tá nedovarená strava, mäso napoly surové, narýchlo dorábané bolo dosť nechutné. Ovocie a zelenina skoro žiadna. Pri rozhovore s inými Slovákmi, ktorí tu už boli, sme sa dozvedeli aj o ich nespokojnosti, pretože to zažili len tento rok a boli veľmi sklamaní. Antinol sme všetci potrebovali, pokazené žalúdky, hnačky a podaktorí aj vracanie. Takže asi už viacej nie... čítať celú recenziu
dovolenkar
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 26.07.2018 Prečítané 1085-krát
47 %
Hotel ako na výzor je pekný, udržiavaný, ale nič viac tam nenájdete, nuda. Keď vyndete z hotela, nič nenájdete, pár obchodov, kde majú suveníry. Ľudia strávili najviac času na recepcii. Egypt nikdy viac, pokiaľ ste aktívny dovolenkár, tak tento hotel nie. čítať celú recenziu
Soňa,Ludo
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 18.07.2018 Prečítané 1208-krát
47 %
Z letiska rovno do iného hotela - do večera bez stravy a vody, k moru autobusom. Po týždni sťahovanie do Sivy - otrasný prístup - ubytovaní až večer, batožina celý deň na slnku pred hotelom. Kúpelňa rozbitá, všetky služby spojené so službami AI za bakšiš, personál stravovacej prevádzky neochotný. Prístup recepcie a manežmentu hotela arogantná. Služby delegáta absentovali pre našu skupinu cca 31 klientov, nakoľko nás jednoducho opustil a arogantne odignoroval. Žiaľ, túto dovolenku sme si neužili, pretože sme pre neboli vítanými klientmi pre tento hotel. čítať celú recenziu
Marcela a Dusan
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 11.07.2018 Prečítané 1238-krát
40 %
Poslednykrat sme sli s touto cestovkou, prehodili nas do ineho hotela, zevraj rekonstrukcia, klamali, tyzden sme boli v inom a potom nas dali na nasu ziadost do Sivi, ale sme urobili chybu, neviem, ako moze chodit niekto do toho hotela viackrat, asi nevyskusal iny hotel, personal otras, viac ich zaujima baksis a potom menia drobne na cele, strava priemer, bazeny za cely tyzden neboli cistene, animacia slaba. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 12.06.2018 Prečítané 1222-krát
80 %
V hoteli sme boli druhýkrát. Pekný veľký hotelový komplex v krásnej udržiavanej záhrade. Transfer z letiska do hotela trval cca 20 min. Pozor na víza, cez ck je to 28€ v pokladni 25 dolárov! Víza si treba kúpiť riadne v pokladniach za 25 dolárov, čo je 22€, aj keď Vám bude zástupca ck kričať, že si máte kúpiť víza v stánku ck za 28€, aj tak dostanete nalepené vízum za 25 dolárov, ale ck zaplatíte 28€ / 6€ na osobu pre ck, je to dosť, ak ste napr. 5 osôb. Ubytovanie bolo vybavené hneď, izba dobrá výhľad na bazén, do záhrady. Upratovanie každý deň, čisté osušky, uteráky aj na pláž. Krásna pláž, dlhé piesočnaté mólo na prechádzky. Obsluha aj na pláži na nápoje, /ak mu dáte dolár na deň, všíma si Vás viac/. Masáže sa dajú objednať za 13€/hod., parfém - olej 100ml 10€, bazén čistý - voda teplá. čítať celú recenziu
Paulína
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 04.02.2018 Prečítané 1829-krát
63 %
Na dovolenke v Egypte sme boli prvýkrát. Krajina naozaj prekrásna, more úžasné, ale čo sa týka personálu - katastrofa. Bez toho, aby ste im nedali nejaký bakšiš sa s vami nikto ani nebavil. Bolo mi jasné, že to v tejto krajine takto funguje, ale podľa slov známych nie všetky rezorty takto fungujú. Čítala som recenzie na tento hotel, v ktorých klienti spomínali, že personál si ich ani nevšimol, pokiaľ ste mu nedali niečo do "vrecka", ale nečakala som, že to bude až tak. Preto sme sa tento rok rozhodli pre iný hotel, lebo vraj v iných rezortoch to tak nefunguje. Vzhľadom na veľký počet nemeckých turistov to v Sive tak asi funguje. Takže rezort krásny, ale personál dosť arogantný, hlavne keď počul, že sme Slováci. čítať celú recenziu
Miriam Lisa
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 18.08.2017 Prečítané 4402-krát
70 %
Zaplatený sme mali bungalov, no pri vstupe do hotela a po vložení 20 e do pasu sme dostali peknú izbu s výhľadom na bazény aj more. Čo sa týka celkového hotela - v pohode. Slnko tam zapadá okolo pol siedmej, tak z pláže sme museli odísť okolo šiestej. No prekvapko riadne. Večerný program trval asi tak hodinku, no nič moc. Smutnééé o 23:00 h hotel stíchol a spať (žiadna dlouhá noc sa nekonala). čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 06.07.2017 Prečítané 2285-krát
57 %
Starší hotel, udržiavaný, čistý. Jedlo slabý výber, málo ovocia. All Inclusive služby nedostatočné. Obsluha čakajúca na bakšiš, uprednostňovala nemeckú klientelu. More pekné, prístup do mora vyhovujúci, netreba gumenú obuv. Dovolenka neporovnateľná s dovolenkou v Turecku. My sem viackrát určite neprídeme. čítať celú recenziu
Zuza
Termín pobytu: Mar 2017 Recenzia pridaná 19.04.2017 Prečítané 1686-krát
90 %
Byvali sme v bungalove, zariadenie vyhovujuce a staci na to, aby sa clovek vyspal, poloha bungalovu uplne najlepsia v strede vsetkeho a vsade blizko, pre nas uplne najlepsia dovolenka zatial a za maly baksis ste pre nich bohovia. Vrele odporucame, aj promenada je plna obchodou a restauracii. Mimo sezony je tam kludnejsie, ale o to si clovek viac oddychne a v sluzbach hotel nepolavuje. čítať celú recenziu
SIlvia
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 26.10.2016 Prečítané 1363-krát
90 %
Hotel má všetko, čo potrebujete na trávenie pohodovej dovolenky. Krásne more, komfortné izby, chutné jedlo, usmievavý personál. Boli sme partia mladých ľudí a dovolenku sme si veľmi užili. Trošku slabšie hodnotím obsluhu na pláži, tam to zlyhávalo a plážové matrace by sa zišlo vymeniť. Niektorým môže vadiť slabá wifi, ale na dovolenke treba mobil odložiť a nie rozčuľovať sa, že sa nedá pripojiť na FB. :) čítať celú recenziu
Kleopatra
Termín pobytu: Oct 2016 Recenzia pridaná 25.10.2016 Prečítané 1354-krát
67 %
Stručne - je skvelé byť na dovolenke, oddýchnuť si zohriať sa, užiť si pekné chvíle s partnerom. Ale Egypt je Egypt, treba rátať s kultúrou, ktorá nesadne každému. V skratke bakšiš a otravní čašníci a predavači nám veľmi pokazili dojem dovolenky, ale je to ich kultúra, pomer kvalita cena určite fajn. V Bulharsku je horšie more, na Cypre zas miliónkrát krajšie, ale aj dovolenka drahšia, tak asi tak nejak. Ak by som išla ešte raz do Egypta, asi si priplatím za lepší hotel. Preferujem kvalitu, ale zas od Bulharska napr. to bolo lepšie určite, čiže sú aj krajšie dovolenky, ale neviem či za 400e. čítať celú recenziu
Globetrotter
Termín pobytu: Oct 2016 Recenzia pridaná 25.10.2016 Prečítané 657-krát
77 %
Pekný hotel s jedinečnou plážou. Na vybavení je poznať známky opotrebenia a našli sme aj nejaké menšie či väčšie nedostatky, ale nie je to nič neprekonateľné. Kladné dojmy z mora a pláže prevyšujú nájdené nedostatky. Personál, až na výnimky, je super. čítať celú recenziu
Miro
Termín pobytu: Oct 2016 Recenzia pridaná 22.10.2016 Prečítané 647-krát
77 %
Je jasné, že hotel už má niečo za sebou, ale napriek tomu nesklamal. Transfer z letiska trval cca 10 minút, počas ktorých nás delegát (mimochodom najlepší, s akým som sa doteraz stretol) informoval o všetkom dôležitom. Ubytovanie bolo veľmi pohodové, rýchle a s pomocou nosičov batožín. Hotel je priamo pri pláži - pieskovej a s pozvoľným vstupom do mora, vhodné pre neplavcov a rodiny s deťmi. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 28.09.2016 Prečítané 1009-krát
33 %
Tento hotel ma jedine pekny areal a nadhernu plaz, ale sluzby tu funguju len za baksis, niekedy ani to nie a strava tu je katastrofalna, vela ludi malo crevne problemy. Bungalovy su potuchnute, niektore zaplienene hmyzom. Neodporucame ani menej narocnym klientom! čítať celú recenziu
Cimermanová
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 05.08.2016 Prečítané 1956-krát
90 %
Naša zatiaľ najlepšia dovolenka, boli sme nesmierne spokojní. Pláž je nádherná, ležadlá nájdete aj poobede. Musím vyzdvihnúť personál tohoto hotela, boli neskutočne priateľskí, hlavne pri bazéne Mahmut a Romani. Hotel má síce staršie zariadenie, ale je tam naozaj čisto. Strava je výborná, myslím, že každý si príde na svoje. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Máj 2016 Recenzia pridaná 22.05.2016 Prečítané 1576-krát
100 %
Tento hotel je raj na zemi. Odporúčam každému. Vraciam sa do Egyptu každý rok a už nikdy nepôjdem do ného hotela! Je vhodný tak ako pre páry bez detí, aj pre tie s deťmi. Okolie je pekné, záhrady nádherné, bazény s príjemnou vodou a more. more je tak krásne s tak čistou a nádhernou plážou, že budete plakať, keď budete odchádzať. :) čítať celú recenziu
Juraj
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 15.10.2015 Prečítané 1198-krát
70 %
Hotel je fajn, najlepšie je na ňom pláž, krásna a veľká s jemným pieskom. Záhrada v hoteli je samá palma, tak je veľmi pekná, starali sa o ňu výborne. Izby sú v pohode čisté, slnečníky sa dali nájsť aj neskôr ako skoro ráno. Strava nie je nič moc, ale dookola je dosť reštík, vhodne pre rodiny s deťmi kvôli pláži. Poloha je na promenáde, otravný predavači. Animačný program slabý, ale mne nechýbal, inak hotel odporúčam. :-) čítať celú recenziu
Filo Štefan
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 1058-krát
87 %
Hotel na veľmi dobrej úrovni. Doporučujem vyplniť hotelovú prihlášku doma. Ja som bol po príchode ubytovaný do 10 minút. Kladne hodnotím možnosť okamžitého ubytovania a pobytu na izbe až do odchodu na letisko. Starostlivosť o návštevníkov výborná. Je nutné ráno obsadiť ležadlo vzhľadom na veľkú kapacitu hotela. More výborné v dostatočnej hĺbke aj pri odlive. Jedáleň je cítiť veľkú profesionalitu pracovníkov, ich precíznosť a okamžité dopĺňanie všetkého, čo je v ponuke. Trochu otravné celodenné ponúkanie alkoholických nápojov za úhradu. Hotel sa nachádza na novej pešej promenáde, ale negatívne hodnotím, až agresívnu dotieravosť obchodníkov - je to strašné. Po prvej skúsenosti sme mimo hotela radšej nechodili. čítať celú recenziu