Najnovšie recenzie hotelov

The Cleopatra Luxury Resort recenzie

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

100% Lubica

29.10.2018

Hotel na vysokej kvalitatívnej úrovni, všetko čistučké, jedla veľa a chutné, obrovský výber, jedlá aj profesionálne servírované kuchármi - hovädzie úžasné, dokonca pravá sviečková. Bazény sme nevyužili, prišli sme k moru. Vstup do mora dlho plytký, takže pre deti vhodné, my sme využívali mólo. More úžasné aj s koralmi. Najväčší mínus je cestovná kancelária S........, snaha zo strany delegátov je - komunikujú v česko-slovenčine, ale organizácia hrozná. Nič pre nich nie je problém. Za víza zaplatené spolu so zájazdom na SK 25€ nám po vystátí radu dali 25 USD a stáli sme ďalšiu radu na kúpu víz, ktoré sme mali mať zabezpečené. Na výlete nebol problém, ak sme sa zrazili s inou loďou a na ostrov nás ťahala iná loď. Čo je záchranná vesta asi ani len netušia. Všetko dopadlo podľa nich v pohode a o vrátení peňazí nechceli ani počuť - veď sme boli na ostrove, najedli sme sa, pobudli 3 hodiny, tak ako bolo v pláne výletu. V lietadle sme nemali miesta, čo nám povedali až ostatní pasažieri, takže sme sedeli každý v inej časti lietadla. V lietadle nefungovala klimatizácia, hlavná letuška počas letu spala prikrytá dekou a 10 min pred pristátím sa domaľovala a pekne nás vyprevadila.

prečítať si celú recenziu
Cleopatra Luxury Resort recenzie

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

96% nellaw

01.10.2015

Stačí za hodnotenie povedať, že sa tam v lete opäť vrátime.

prečítať si celú recenziu
Cleopatra Luxury Resort recenzie

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

96% Jana

12.07.2015

Boli sme s rodinou už 11krát v Afrike, ale tento hotel nám učaroval:), prišli sme pred niekoľkými hodinami domov a už plánujeme, ako sa sem vrátime.

prečítať si celú recenziu
Cleopatra Luxury Resort recenzie

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

90% Ján

09.07.2015

Po príchode do hotela nás ubytovali do pol hodiny. Izby pekné, čisté. Máte k dispozícii minibar zadarmo. Po vypití sa nedopĺňa. Výhľad na bazén - čiastočne na more. Internet na izbe za poplatok, na recepcii zdarma. Polovicu dovolenky bol hotel naplnený na 50 %. Veľa bazénov, uteráky bez problémov, ležadlá voľné ako pri bazénoch tak aj na pláži. Pri odlive možnosť kúpania z pontónov. Strava chutná a veľký výber.

prečítať si celú recenziu
Cleopatra Luxury Resort recenzie

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

86% Alenak

03.11.2014

Hotel bol čistý, pekne zariadený. Tvorí ho niekoľko budov v orientálnom štýle. Nemôžete dostať zlú izbu. V areáli je veľa bazénov, pri ktorých sú búdky s uterákmi a boxy s fľašami s vodou. Na pláži je niekoľko plážových barov, v ktorých môžete čerpať all inclusive už od deviatej ráno. Neponúkajú len nápoje, ale aj obedy, snacky a zmrzlinu. Personál je úslužný, ochotný a starostlivý bez toho, že by čakal bakšiš. Každému hotel určite odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sonesta Club recenzie

Sonesta Club

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

80% Gabika

05.09.2013

Pekný hotel, čistý, strava bola pestrá, bolo z čoho vyberať, k moru sme chodili cez cestu peši cca 3 minúty alebo mikrobusom. Pre milovníkov šnorchlovanie ako stvorené. Jedine, čo mi vadilo, že v izbe bol typicky egyptský smrad, čo sme vyriešili osviežovačom vzduchu a nemali sklené poháre ani na alko, ani na nealko. Inak krásna dovolenka a dúfam, že sa niekedy zopakuje.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel The Three Corners Palmyra

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

96% elena, Glasgow

03.09.2013

Moj dojem je na vybornu..hotel krasny,strava vyborna plaz parada ..len uz aby ste isli pozriet osobne :))

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Dreams Beach

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

76% Ivana, Svit

20.07.2013

Hotel je naozaj pekný - len to more , vlny a šnorchlovanie nás mrzelo. Tiež je dobré sa pripraviť na to , že tam veľmi fúka - a to každý deň.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Sinajský polostrov

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort recenzie 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel The Three Corners Palmyra recenzie 96%

Hotel The Three Corners Palmyra

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Island View Resort recenzie 92%

Island View Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
The Cleopatra Luxury Resort recenzie 92%

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Gafy Resort recenzie 85%

Hotel Gafy Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Naama Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Hotel Hauza Beach recenzie 81%

Hotel Hauza Beach

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sonesta Club recenzie 80%

Sonesta Club

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Dreams Beach recenzie 76%

Hotel Dreams Beach

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Happy Life Village recenzie 72%

Happy Life Village

Egypt - Sinajský polostrov - Dahab

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu