Najnovšie recenzie hotelov

Ghazala Gardens recenzie

Ghazala Gardens

Egypt - Sinajský polostrov - Naama Bay

90% Marek H.

01.09.2019

Hotelova izba bola pouzitelna na prespanie, co nam postacovalo. Zariadenie aj v kupelni je uz velmi stare, chcelo by to zrenovovat, no ako pisem... na zakladne veci postacujuce. TV sa nedala moc pozerat, nastastie sme mali pre deti tablety a SIMku z VODAFONE a 20 GB, tak mohli pozerat youtube. Klima slapala naplno, na noc sme ju vypinali, nechali sme iba ventilator. Izbovy servis v pohode, vzdy sa opytali, ci treba izbu upratat. Kazdy den 1,5 L flasa cistej vody na izbe. Strava, da sa povedat, ze stale to iste, ale velky vyber, tak sa vzdy dalo nieco vybrat. Personal bol neustale prijemny a napomocny, v pohode sa dohovorite anglicky. A bazeny boli asi top, hlavne pre starsiu dceru (5 rokov), po pravde aj mne sa pacili. More a vlny boli zase top pre mladsiu 2-rocnu dceru. Jedine negativum z dovolenky su iba predajcovia z malych obchodikov. Staci sa im vyhybat. :) A kontrola na letisku Sharm el Sheikh je priserna, 5 x ukazovat pasy a letenky a 2 x skenovat komplet batozinu a boty...

prečítať si celú recenziu
Siva Sharm El Sheikh recenzie

Siva Sharm El Sheikh

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

20% mato

10.08.2019

Velmi slabe sluzby, jedlo na pridel, vsetko chuti rovnako. Napoje pri jedle no hroza, skor si kupim v obchode, ako sa k nim dostanem. Dost rozbite vybavenie, servis v pripade poruchy nula bodov. Par velmi milych obsluhujucich, ale naozaj iba par. Fotky v ponuke vyzerali super, ale inak velky prepadak. Nedoporucujem.

prečítať si celú recenziu
Hotel Rehana Sharm Resort recenzie

Hotel Rehana Sharm Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

83% Miroslav

08.07.2019

Naozaj veľmi slušný hotel. Čistota, hygiena na úrovni. Jedlo slušný štandard na Egypt. Veľmi pekné bazény, ubytovanie. Na pláž vedie alej, cca 100 m. Pláž pozvoľný vstup do mora, cca 100 m... až potom prichádzajú koralové útesy na potápanie ako stvorené. Na pláži podávané nealko nápoje a pivo.

prečítať si celú recenziu
Tivoli Sharm recenzie

Tivoli Hotel Aqua Park

Egypt - Sinajský polostrov - Ras Om El Sied

70% Miroslav D.

15.04.2019

Dovolenku sme si s priateľkou užili, avšak v porovnaní s hotelom v Marsa Alam to bolo horšie. Hotel malý, nedostatok personálu, menší výber jedál, avšak ľudia ako vždy veľmi príjemní. Izba čistá každý deň.

prečítať si celú recenziu
The Cleopatra Luxury Resort recenzie

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

100% Lubica

29.10.2018

Hotel na vysokej kvalitatívnej úrovni, všetko čistučké, jedla veľa a chutné, obrovský výber, jedlá aj profesionálne servírované kuchármi - hovädzie úžasné, dokonca pravá sviečková. Bazény sme nevyužili, prišli sme k moru. Vstup do mora dlho plytký, takže pre deti vhodné, my sme využívali mólo. More úžasné aj s koralmi. Najväčší mínus je cestovná kancelária S........, snaha zo strany delegátov je - komunikujú v česko-slovenčine, ale organizácia hrozná. Nič pre nich nie je problém. Za víza zaplatené spolu so zájazdom na SK 25€ nám po vystátí radu dali 25 USD a stáli sme ďalšiu radu na kúpu víz, ktoré sme mali mať zabezpečené. Na výlete nebol problém, ak sme sa zrazili s inou loďou a na ostrov nás ťahala iná loď. Čo je záchranná vesta asi ani len netušia. Všetko dopadlo podľa nich v pohode a o vrátení peňazí nechceli ani počuť - veď sme boli na ostrove, najedli sme sa, pobudli 3 hodiny, tak ako bolo v pláne výletu. V lietadle sme nemali miesta, čo nám povedali až ostatní pasažieri, takže sme sedeli každý v inej časti lietadla. V lietadle nefungovala klimatizácia, hlavná letuška počas letu spala prikrytá dekou a 10 min pred pristátím sa domaľovala a pekne nás vyprevadila.

prečítať si celú recenziu
Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sinajský polostrov - Ras Om El Sied

86% Evina a Laci

24.09.2018

Transfer z letiska trval asi 30 minút. Víza nepotrebujete. Po príchode do hotela sme odovzdali pasy, vyplnili dotazník, dostali sme obálku s pokynmi, s kartou na izbu, kartičky na uteráky a welcome drink a už sme mohli ísť na izbu. Boli sme ubytovaní v budove č. 4. Areál je krásny, je tam veľa zelene, má až 8 bazénov, 2 hlavné reštaurácie a viacero a la carte reštaurácii, kde, aby ste sa mohli navečerať, musíte si kúpiť pitie, ktoré potom môžete hocikedy zaplatiť na recepcii. Kto nechce odísť z areálu hotela na nákupy, tak si suveníry nakúpi aj v obchodoch oproti recepcii. Sú tam milí predávajúci a dá sa s nimi aj zjednávať.

prečítať si celú recenziu
Sea Beach Resort & Aqua Park  recenzie

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

100% Denisa

05.03.2018

Práve sa vraciame z dovolenky v tomto rezorte. Bol to super týždeň. Izby su staršie avšak každý deň krásne a čisté. Jedlá je dostatok na výber, ovocie, sladké maškrty. Jedlo bolo vždy čerstvé. Nápoje ponúkané v All inclusive by mohli byť lepšie, ale vôbec nám to nevadilo. Bazény su super. Pláž pekná, more neuveriteľne. Vlastne mólo a lagungy na kupanie. V Aquaparku nešli všetky atrakcie, ale tento termín nie je v plnej sezóne. I tak sa tam dáš posmykat. Staff je milí, ak patríte medzi výchovných ľudí a viete, že je fajn povedať prosím a ďakujem. Boli usluzni. Animacny tím bol fajn. Nám absolútne nič nechýbalo a užili sme si vďaka dovolenka.sme super týždeň.

prečítať si celú recenziu
Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sinajský polostrov - Ras Om El Sied

96% Evička a Macko

14.08.2017

Hneď po prílete nás na letisku čakal delegát Adel, slovensky hovoriaci Egypťan... už to bol zážitok. :) Presunuli sme sa do hotela klimatizovaným autobusom, cesta trvala niečo menej ako hodinu. Po príchode do hotela sa nemusíte o nič starať. Jediná vaša úloha je dať im do rúk pas a o ostatné sa postarajú oni. Či už je to náramok all inclusive, welcome drink, hotelové karty, karty na osušky alebo doručenie batožín až na izbu, to je samozrejmosť. Pobyt trval 8 dní, a musím povedať, že by mohol kľudne trvať aj 15, lebo sa o vás postarajú ako o kráľov. Sčasti to určite bolo preto, lebo hotel bol obsadený len na 20 % a každý klient, ktorý ich navštívi v momentálnej situácii vo svete, sú za neho vďační. Komplex sa skladá z 51 budov, 7 reštaurácií, 9 bazénov. Jedlo je neskutočné, každý si vyberie. Áno každý. Okrem toho, vysluhovať vám budú od rána do večera, ak ich poprosíte o čokoľvek. Nemajú problém prísť k bazénu a spýtať sa vás, či vám môžu pripraviť drink do bazéna. V bazéne často plávate samy, keďže je tam 9 bazénov a každý ponúka niečo iné. My sme si obľúbili jeden, s ležadlami vo vode. Večere sú veľmi bohaté, na výber jedlo v troch miestnostiach, toľko ho je. :) Bary otvorené do 22:00, ale hlavný bar otvorený 24 hodín kvôli vode.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Sinajský polostrov

Sea Beach Resort & Aqua Park recenzie 100%

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sultan Gardens Resort recenzie 97%

Sultan Gardens Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel The Three Corners Palmyra recenzie 96%

Hotel The Three Corners Palmyra

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Baron Palms Resort recenzie 96%

Baron Palms Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Siva Sharm El Sheikh recenzie 95%

Siva Sharm El Sheikh

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Regency Plaza Aqua Park & Spa recenzie 94%

Regency Plaza Aqua Park & Spa

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Rehana Sharm Resort recenzie 93%

Hotel Rehana Sharm Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb60%

Personál93%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Island View Resort recenzie 92%

Island View Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
The Cleopatra Luxury Resort recenzie 92%

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu