Najnovšie recenzie hotelov

Sea Beach Resort & Aqua Park  recenzie

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

100% Denisa

05.03.2018

Práve sa vraciame z dovolenky v tomto rezorte. Bol to super týždeň. Izby su staršie avšak každý deň krásne a čisté. Jedlá je dostatok na výber, ovocie, sladké maškrty. Jedlo bolo vždy čerstvé. Nápoje ponúkané v All inclusive by mohli byť lepšie, ale vôbec nám to nevadilo. Bazény su super. Pláž pekná, more neuveriteľne. Vlastne mólo a lagungy na kupanie. V Aquaparku nešli všetky atrakcie, ale tento termín nie je v plnej sezóne. I tak sa tam dáš posmykat. Staff je milí, ak patríte medzi výchovných ľudí a viete, že je fajn povedať prosím a ďakujem. Boli usluzni. Animacny tím bol fajn. Nám absolútne nič nechýbalo a užili sme si vďaka dovolenka.sme super týždeň.

prečítať si celú recenziu
Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sinajský polostrov - Ras Om El Sied

96% Evička a Macko

14.08.2017

Hneď po prílete nás na letisku čakal delegát Adel, slovensky hovoriaci Egypťan... už to bol zážitok. :) Presunuli sme sa do hotela klimatizovaným autobusom, cesta trvala niečo menej ako hodinu. Po príchode do hotela sa nemusíte o nič starať. Jediná vaša úloha je dať im do rúk pas a o ostatné sa postarajú oni. Či už je to náramok all inclusive, welcome drink, hotelové karty, karty na osušky alebo doručenie batožín až na izbu, to je samozrejmosť. Pobyt trval 8 dní, a musím povedať, že by mohol kľudne trvať aj 15, lebo sa o vás postarajú ako o kráľov. Sčasti to určite bolo preto, lebo hotel bol obsadený len na 20 % a každý klient, ktorý ich navštívi v momentálnej situácii vo svete, sú za neho vďační. Komplex sa skladá z 51 budov, 7 reštaurácií, 9 bazénov. Jedlo je neskutočné, každý si vyberie. Áno každý. Okrem toho, vysluhovať vám budú od rána do večera, ak ich poprosíte o čokoľvek. Nemajú problém prísť k bazénu a spýtať sa vás, či vám môžu pripraviť drink do bazéna. V bazéne často plávate samy, keďže je tam 9 bazénov a každý ponúka niečo iné. My sme si obľúbili jeden, s ležadlami vo vode. Večere sú veľmi bohaté, na výber jedlo v troch miestnostiach, toľko ho je. :) Bary otvorené do 22:00, ale hlavný bar otvorený 24 hodín kvôli vode.

prečítať si celú recenziu
Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sinajský polostrov - Ras Om El Sied

83% Jozef Lenart

16.10.2016

Hotel ako aj personal hotela na uspokojivej urovni, stale cisto upratane, pradlo menene ako aj uteraky. Jedalen ako aj kuchyna ciste, ziadne zdravotne problemy sme nemali. Hotel neodporucam pre rodinky z detmi, je tam sice vela bazenov, ale v ziadnom pripade pristup do mora.

prečítať si celú recenziu
Tamra Beach recenzie

Tamra Beach

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

70% silvia

04.09.2016

prečítať si celú recenziu
Siva Sharm recenzie

Siva Sharm El Sheikh

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

46% Anna

22.08.2016

Hotel nižšej kategórie blízko letiska, s peknou záhradnou úpravou a veľkým bazénom. Pláž je priestranná a udržiavaná, ale veľmi členitá s množstvom schodov. Prístup do mora je pomerne náročný po pontónovom móle a rebríku - úplne nevhodný pre starších, deti a neplavcov. Veľmi slabá strava nízkej kvality. Podpriemerný AI.

prečítať si celú recenziu
Siva Sharm recenzie

Siva Sharm El Sheikh

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

95% Ivinka

05.08.2016

Nasa zatial jednoznacne najlepsia dovolenka !!! boli sme uz predtym v egypte, dokonca v o 2 kategorie lepsom hoteli, ale toto bol fakt TOP ! neviem, ci je to sposobene tym, aka je aktualna situacia a maju nudzu o klientelu, ale naozaj nemame jednu jedinu vytku...vsetko klapalo tip top, hotel sa snazil maximalne vyjst vo vsetkom v ustrety, sluzby naozaj na urovni, bazen skvely pre decka aj tym, ze ma rozne hlbky vody, more uzasne, vyletiky na okoli skvele, naozaj super sme si oddychli a este by som velmi rada pochvalila animacny team, ktory bol tak mily a tak snazivy, ze to som este nezazila ! cestovali sme s deckami 3 a 7r. a z 2 tyzdnov sme mali asi len par dni pocit, ze tam mame deti, inak sme o nich ani poraidne nevedeli, cize skvely relax aj pre nas. Vrelo odporucam !!! a bezpecnosti sa absolutne netreba obavat

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie

Grand Hotel Sharm El Sheikh

Egypt - Sinajský polostrov - Ras Om El Sied

100% Daniela P.

21.12.2015

Hotel veľmi dobrý! Služby aj strava dobré! Krásna flóra a v mori fauna. Izba priestranná a vždy čistá. Zopakovali by sme si toto miesto aj hneď teraz. Vrelo odporúčam!

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie

Grand Hotel Sharm El Sheikh

Egypt - Sinajský polostrov - Ras Om El Sied

90% Renáta D.

21.10.2015

Hotel je krajsi v skutocnosti ako na fotkach, ktore sa daju k nemu najst. Krasne budovy, clenitost, zelene zahrady plne kvetov a paliem, chodnicky su vecer romanticky osvetlene. Uzasne bazeny a este krajsia plaz s utesom. Bola som v roznych drahych hoteloch, ale tento sa mi vdaka arealu pacil najviac.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Sinajský polostrov

Sea Beach Resort & Aqua Park recenzie 100%

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sultan Gardens Resort recenzie 97%

Sultan Gardens Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel The Three Corners Palmyra recenzie 96%

Hotel The Three Corners Palmyra

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Baron Palms Resort recenzie 96%

Baron Palms Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Siva Sharm El Sheikh recenzie 95%

Siva Sharm El Sheikh

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Regency Plaza Aqua Park & Spa recenzie 94%

Regency Plaza Aqua Park & Spa

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Rehana Sharm Resort recenzie 93%

Hotel Rehana Sharm Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb90%

Personál90%

Pomer ceny a služieb90%

zobraziť recenzie
Island View Resort recenzie 92%

Island View Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
The Cleopatra Luxury Resort recenzie 92%

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu