Recenzie hotelov - Ras Om El Sied (24)

Najnovšie recenzie hotelov

Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie

Grand Hotel Sharm El Sheikh

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

95% Zdenka

10.03.2020

Bola som v Grand hotel od 21. 12. 2019 do 4. 1. 2020. Naozaj krásne miesto. Personál milý, ústretový a veľmi priateľský. Nestretla som tam žiadneho arogantného človeka. Á predsa! Jedného Rusa! Potom bol kámoš! Areál je tak rozsiahly, že som mala problém sa zorientovať. Ale moja orientácia je moje veľké mínus. Myslím, že na toto miesto nie je vhodné ísť s deťmi, pretože ak ich stratíte, nikdy ich nenájdete a more bolo tak hlboké a naozaj "len" hlboké! Ponárala som sa prvýkrát v živote - "nádhera"... Izba bola jednoduchá, pekná a každý deň čistá. Hotel čistý, areál nonstop upravovaný. Proste všetko dookola uhladené! Jedlo bolo fajn, ale to mäso! Keby bolo trošku viac mäsa pre mňa! Nemyslím guláš, ten bol každý deň. Ryby boli tak skvelé, ale potrebovali sa len málinko dlhšie piecť! Mojím kamarátom chýbalo ovocie. Ale sťažovať sa nemôžeme. Polievky výborné! Koláče, palacinky, pizza... Najesť sa dalo na každom rohu. Čo sa týka zábavy, nebola žiadna hudba...!!! Vôbec som netancovala. Centrum je krásne a len kúsok od hotela taxíkom. Nedá mi nespomenúť masérov! Zakúpili sme si 10 × hodinovú masáž! Každý deň 1 celú hodinu, celé telo! Tí ľudia majú zlaté ruky a veľké srdcia. Stali sa nám priateľmi! Pozdravujem! Chýbate mi! Aj ty môj kamarát, ktorý sa "o všetkých" vzorne staral na pláži! Keď to všetko mám zhrnúť, myslím, že napriek drobným mínusom bolo super a možno sa tu raz znova vrátim. Sú hostia, ktorí sa tam radi znova vracajú. A ja som tam tiež nechala kúsok svojho srdca. Prečo píšem až dnes? 28.3. idem znova a celú noc som čítala recenzie, že kam a na aký hotel! A tak ma napadlo, že možno aj tá moja recenzia možno pomôže niekomu pri výbere.

prečítať si celú recenziu
Delta Sharm Resort recenzie

Delta Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

80% Lenka

19.07.2019

Krasny rezort, nadherne zariadene priestranne izby s terasou, personal na jednotku, no ale to su vsetky plusy tohto hotela. Nie sme narocni dovolenkari, aku dovolenku si spravis, taku mas, ale toto bolo moc. Kde zacat... Vodu na izbu dostanete len v prvy den, potom si kupujte sami. Strava jednotvarna, kazdy den to iste s minimalnymi obmenami a vacsinou to chutne nebolo, esteze mali vela ovocia a zeleniny, to by mi nik neveril, ze all inclusive dovolenka a kupujeme si vlastne vody, alkohol a prezivame na vifonkach. Napoje nalievaju do decovych plastovych poharikov. Je len jedna restauracia, kde sa da stravovat v ramci all inclusive, ostatok si vsade platite. Plaz nie je 2 km, ale 7 km, chodieva minibus 3 x za den na plaz a 2 x spat, neviete si predstavit tie bitky o miesto, sofer sa sice otocil aj na 3 x, ale stojte hodinu na slnku s detmi... Plaz na tak velky rezort je smiesne mala. A co sa tyka obsadenosti rezortu, 85 percent Arabi, ostatok Rusi.

prečítať si celú recenziu
Tivoli Sharm recenzie

Tivoli Hotel Aqua Park

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

70% Miroslav D.

15.04.2019

Dovolenku sme si s priateľkou užili, avšak v porovnaní s hotelom v Marsa Alam to bolo horšie. Hotel malý, nedostatok personálu, menší výber jedál, avšak ľudia ako vždy veľmi príjemní. Izba čistá každý deň.

prečítať si celú recenziu
Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

86% Evina a Laci

24.09.2018

Transfer z letiska trval asi 30 minút. Víza nepotrebujete. Po príchode do hotela sme odovzdali pasy, vyplnili dotazník, dostali sme obálku s pokynmi, s kartou na izbu, kartičky na uteráky a welcome drink a už sme mohli ísť na izbu. Boli sme ubytovaní v budove č. 4. Areál je krásny, je tam veľa zelene, má až 8 bazénov, 2 hlavné reštaurácie a viacero a la carte reštaurácii, kde, aby ste sa mohli navečerať, musíte si kúpiť pitie, ktoré potom môžete hocikedy zaplatiť na recepcii. Kto nechce odísť z areálu hotela na nákupy, tak si suveníry nakúpi aj v obchodoch oproti recepcii. Sú tam milí predávajúci a dá sa s nimi aj zjednávať.

prečítať si celú recenziu
Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

73% Mária

10.09.2018

Hotel pomerne dobre vybavený. Treba tu počítať s neustálym chodením po schodoch. Do vody sa ide po schodoch a hneď je hlboká 40 metrov. Strava opakujúca sa. V areáli hotela je pomerne dosť zelene, čo robí prostredie atraktívnejšie a príjemné. Ubytovanie pomerne dobré i keď čakajú izby na obnovu. Určite treba vyzdvihnúť, že v hoteli pracuje Slovenka Petra, ktorá sa stará o slovenských turistov. Je veľmi nápomocná.

prečítať si celú recenziu
Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

96% Evička a Macko

14.08.2017

Hneď po prílete nás na letisku čakal delegát Adel, slovensky hovoriaci Egypťan... už to bol zážitok. :) Presunuli sme sa do hotela klimatizovaným autobusom, cesta trvala niečo menej ako hodinu. Po príchode do hotela sa nemusíte o nič starať. Jediná vaša úloha je dať im do rúk pas a o ostatné sa postarajú oni. Či už je to náramok all inclusive, welcome drink, hotelové karty, karty na osušky alebo doručenie batožín až na izbu, to je samozrejmosť. Pobyt trval 8 dní, a musím povedať, že by mohol kľudne trvať aj 15, lebo sa o vás postarajú ako o kráľov. Sčasti to určite bolo preto, lebo hotel bol obsadený len na 20 % a každý klient, ktorý ich navštívi v momentálnej situácii vo svete, sú za neho vďační. Komplex sa skladá z 51 budov, 7 reštaurácií, 9 bazénov. Jedlo je neskutočné, každý si vyberie. Áno každý. Okrem toho, vysluhovať vám budú od rána do večera, ak ich poprosíte o čokoľvek. Nemajú problém prísť k bazénu a spýtať sa vás, či vám môžu pripraviť drink do bazéna. V bazéne často plávate samy, keďže je tam 9 bazénov a každý ponúka niečo iné. My sme si obľúbili jeden, s ležadlami vo vode. Večere sú veľmi bohaté, na výber jedlo v troch miestnostiach, toľko ho je. :) Bary otvorené do 22:00, ale hlavný bar otvorený 24 hodín kvôli vode.

prečítať si celú recenziu
Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

83% Jozef Lenart

16.10.2016

Hotel ako aj personal hotela na uspokojivej urovni, stale cisto upratane, pradlo menene ako aj uteraky. Jedalen ako aj kuchyna ciste, ziadne zdravotne problemy sme nemali. Hotel neodporucam pre rodinky z detmi, je tam sice vela bazenov, ale v ziadnom pripade pristup do mora.

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie

Grand Hotel Sharm El Sheikh

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

100% Daniela P.

21.12.2015

Hotel veľmi dobrý! Služby aj strava dobré! Krásna flóra a v mori fauna. Izba priestranná a vždy čistá. Zopakovali by sme si toto miesto aj hneď teraz. Vrelo odporúčam!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Ras Om El Sied

Otium Family Amphoras Beach Resort recenzie 90%

Otium Family Amphoras Beach Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál93%

Pomer ceny a služieb86%

zobraziť recenzie
Delta Sharm Resort recenzie 80%

Delta Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie 79%

Grand Hotel Sharm El Sheikh

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

Kvalita izieb77%

Intenzita hluku v izbe74%

Čistota izieb68%

Personál85%

Pomer ceny a služieb68%

zobraziť recenzie
Royal Grand Sharm recenzie 79%

Royal Grand Sharm

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

Kvalita izieb87%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Tivoli Hotel Aqua Park recenzie 70%

Tivoli Hotel Aqua Park

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SUNRISE Diamond Beach Resort recenzie 66%

SUNRISE Diamond Beach Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie