Recenzie hotelov - Ras Om El Sied (25)

Najnovšie recenzie hotelov

Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie

Grand Hotel Sharm El Sheikh

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

100% Daniela P.

21.12.2015

Hotel veľmi dobrý! Služby aj strava dobré! Krásna flóra a v mori fauna. Izba priestranná a vždy čistá. Zopakovali by sme si toto miesto aj hneď teraz. Vrelo odporúčam!

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie

Grand Hotel Sharm El Sheikh

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

90% Renáta D.

21.10.2015

Hotel je krajsi v skutocnosti ako na fotkach, ktore sa daju k nemu najst. Krasne budovy, clenitost, zelene zahrady plne kvetov a paliem, chodnicky su vecer romanticky osvetlene. Uzasne bazeny a este krajsia plaz s utesom. Bola som v roznych drahych hoteloch, ale tento sa mi vdaka arealu pacil najviac.

prečítať si celú recenziu
Hotel Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

93% Inge Klein

12.07.2015

V tomto hoteli som bola už päťkrát......tento rok bol úplne najlepší.....ubytovaní sme boli hneď.....izbu sme mali dobrú....9 bazénov...veľa reštaurácii.. jedlo úžasnéé..vstup do mora....po schodíkoch...vhodné na potápanie a šnorchlovanie..animácie super...neskôr diskotéka....personál milý.....čistenie izby super...max. spokojnosť..odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie

Grand Hotel Sharm El Sheikh

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

80% Maria Kvakova

12.12.2014

zariadenie izby opotrebovane,dlazba poskodena, stara kupelna,velmi maly sprchovaci kut, izby potrebuju rekonstrukciu, nezodpoveda urovni 5* hotela vyhoda pekny velky balkon

prečítať si celú recenziu
Hotel Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

70% Martina

09.05.2014

Do Grand hotelu sme išli cez cestovku, odlet z Viedne. Všetko super zabezpečené vrátane letu. Ubytovaní sme boli hneď po prílete, ale chceli sme inú izbu, tú nám ráno bez problémov vymenili /bakšiš je samozrejmosť-to je pozn. pre lakomcov/. Hotel je krásny, plný zelene, ale aj komárov, takže repelent nutný. Bazénov kopec, mi sme bývali hneď pri pláži, kde boli tiež cca 3-4 bazény. More krásne čisté. Najúžasnejšie boli manty, pri ktorej sme plávali cca 15 min. na pol metra. Neskutočné! Co sa týka hotela čistota v sieti Iberotel je neporovnateľná. Ale dá sa to prežiť. Jediné čo mi vadilo, bolo keď sa zriadenec pri čistení bazéna aj vykúpal. Stále ten istý. Nie som moc veľký rasista, ale mi to vadilo. Má upratovať, nie sa osviežovať. Celkový dojem bol taký, že sa nám nechcelo ísť domov. Milujeme Sharm, s Hurgadou sa do nedá porovnať. V Egypte sme boli 12x.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sunrise Select Diamond Beach recenzie

SUNRISE Diamond Beach Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

+
66% Paľo J.

09.03.2014

Dovolenka v Egypte ako sa patrí, každý kto tu už niekedy bol vie, že nedostatky, ktoré sa píšu v recenziách sú úplne štandardné a treba s nimi počítať. S tým sa nedá nič robiť. Krajina je neupravená a nikto sa tu o odpadky mimo rezort nezaujíma. Špina a smrad v niektorých častiach krajiny je prekvapivá. Rezort bol krásny, všade zeleň, kultivované miesto s peknou bazénovou plochou, kde sme si rad vychutnávali dovolenku na ležadlách. Personál je úslužný, splnili hosťom všetko, čo im vidí na očiach. Áno, fungujú na bakšiš, ale to je tiež jedna z vecí, ktoré by vás v Egypte už nemali zaskočiť. Tá starostlivosť za to stojí. Hneď pri hoteli je koralový útes – krása. My sme si vybrali túto oblasť pre lákavé recenzie o pláži a mori. Voda je príjemne teplá a hlavne neskutočne priezračná a čistá. Veľa ľudí sa tu potápalo a šnorchlovalo. Pláž nie je čisto piesková. My sme si radšej vzali aj obuv. Hotel má krásnu záhradu, kde sme tiež radi trávili čas. Sklamal nás animačný program. Bol veľmi chudobný, ak ste sa chceli poriadne večer zabaviť, bolo potrebné vyraziť do mesta. Program v hoteli trval asi tak hodinku, čo bolo proste málo. Boli tu tri reštaurácie. V hlavnej podávali takmer to isté. Treba to vystriedať s tými ďalšími.

prečítať si celú recenziu
Hotel Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

86% Lubenka

09.08.2013

Hotel priestranný, veľa bazénov, kopec zelene, 2 čisté a udržiavané pláže. Dostatok lehátok na pláži aj pri bazénoch. Strava pestrá. Veľký výber aj z reštaurácií a la carte. Dostatok barov, kde sa podávalo aj jedlo. Izby čisté, ale už sú vidieť známky vybývania- potrebovali by menšie opravy. Celkový dojem veľmi dobrý.

prečítať si celú recenziu
Hotel Royal Grand Sharm recenzie

Royal Grand Sharm

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

83% Danka

06.07.2013

Veľmi rozsiahly hotel, s koralmi priamo na pláži, šnorchlovanie úžasné, obsluha vynikajúca v baroch aj reštauráciách, izby skromné no vždy upratané, Jedinou nevýhodou v tomto obrovskom komplexe je že od recepcie a hlavného bazéna vedie k moru asi 200 schodov, dá sa to však zvládnuť priebežným občerstvovaním v baroch. Bazény v hoteli sú všade, je ich veľa a sú čisté

prečítať si celú recenziu