82%
Hodnotenie
82%
Hodnotenie
Egypt Egypt
 Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sied  Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sied

Royal Grand Sharm recenzie 

Royal Grand Sharm recenzie 

3:40 h
27 °C
27 °C
22 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
835 €
835 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 70 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 77 %
Izby 80 %
Strava 75 %
Personál 85 %
82%
Celkové hodnotenie
50 recenzií
Evina a Laci
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 24.09.2018 Prečítané 1446-krát
87 %
Transfer z letiska trval asi 30 minút. Víza nepotrebujete. Po príchode do hotela sme odovzdali pasy, vyplnili dotazník, dostali sme obálku s pokynmi, s kartou na izbu, kartičky na uteráky a welcome drink a už sme mohli ísť na izbu. Boli sme ubytovaní v budove č. 4. Areál je krásny, je tam veľa zelene, má až 8 bazénov, 2 hlavné reštaurácie a viacero a la carte reštaurácii, kde, aby ste sa mohli navečerať, musíte si kúpiť pitie, ktoré potom môžete hocikedy zaplatiť na recepcii. Kto nechce odísť z areálu hotela na nákupy, tak si suveníry nakúpi aj v obchodoch oproti recepcii. Sú tam milí predávajúci a dá sa s nimi aj zjednávať. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 10.09.2018 Prečítané 826-krát
73 %
Hotel pomerne dobre vybavený. Treba tu počítať s neustálym chodením po schodoch. Do vody sa ide po schodoch a hneď je hlboká 40 metrov. Strava opakujúca sa. V areáli hotela je pomerne dosť zelene, čo robí prostredie atraktívnejšie a príjemné. Ubytovanie pomerne dobré i keď čakajú izby na obnovu. Určite treba vyzdvihnúť, že v hoteli pracuje Slovenka Petra, ktorá sa stará o slovenských turistov. Je veľmi nápomocná. čítať celú recenziu
Evička a Macko
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 14.08.2017 Prečítané 982-krát
97 %
Hneď po prílete nás na letisku čakal delegát Adel, slovensky hovoriaci Egypťan... už to bol zážitok. :) Presunuli sme sa do hotela klimatizovaným autobusom, cesta trvala niečo menej ako hodinu. Po príchode do hotela sa nemusíte o nič starať. Jediná vaša úloha je dať im do rúk pas a o ostatné sa postarajú oni. Či už je to náramok all inclusive, welcome drink, hotelové karty, karty na osušky alebo doručenie batožín až na izbu, to je samozrejmosť. Pobyt trval 8 dní, a musím povedať, že by mohol kľudne trvať aj 15, lebo sa o vás postarajú ako o kráľov. Sčasti to určite bolo preto, lebo hotel bol obsadený len na 20 % a každý klient, ktorý ich navštívi v momentálnej situácii vo svete, sú za neho vďační. Komplex sa skladá z 51 budov, 7 reštaurácií, 9 bazénov. Jedlo je neskutočné, každý si vyberie. Áno každý. Okrem toho, vysluhovať vám budú od rána do večera, ak ich poprosíte o čokoľvek. Nemajú problém prísť k bazénu a spýtať sa vás, či vám môžu pripraviť drink do bazéna. V bazéne často plávate samy, keďže je tam 9 bazénov a každý ponúka niečo iné. My sme si obľúbili jeden, s ležadlami vo vode. Večere sú veľmi bohaté, na výber jedlo v troch miestnostiach, toľko ho je. :) Bary otvorené do 22:00, ale hlavný bar otvorený 24 hodín kvôli vode. čítať celú recenziu
Jozef Lenart
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 565-krát
83 %
Hotel ako aj personal hotela na uspokojivej urovni, stale cisto upratane, pradlo menene ako aj uteraky. Jedalen ako aj kuchyna ciste, ziadne zdravotne problemy sme nemali. Hotel neodporucam pre rodinky z detmi, je tam sice vela bazenov, ale v ziadnom pripade pristup do mora. čítať celú recenziu
Inge Klein
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 12.07.2015 Prečítané 664-krát
93 %
V tomto hoteli som bola už päťkrát......tento rok bol úplne najlepší.....ubytovaní sme boli hneď.....izbu sme mali dobrú....9 bazénov...veľa reštaurácii.. jedlo úžasnéé..vstup do mora....po schodíkoch...vhodné na potápanie a šnorchlovanie..animácie super...neskôr diskotéka....personál milý.....čistenie izby super...max. spokojnosť..odporúčam. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 09.05.2014 Prečítané 2304-krát
70 %
Do Grand hotelu sme išli cez cestovku, odlet z Viedne. Všetko super zabezpečené vrátane letu. Ubytovaní sme boli hneď po prílete, ale chceli sme inú izbu, tú nám ráno bez problémov vymenili /bakšiš je samozrejmosť-to je pozn. pre lakomcov/. Hotel je krásny, plný zelene, ale aj komárov, takže repelent nutný. Bazénov kopec, mi sme bývali hneď pri pláži, kde boli tiež cca 3-4 bazény. More krásne čisté. Najúžasnejšie boli manty, pri ktorej sme plávali cca 15 min. na pol metra. Neskutočné! Co sa týka hotela čistota v sieti Iberotel je neporovnateľná. Ale dá sa to prežiť. Jediné čo mi vadilo, bolo keď sa zriadenec pri čistení bazéna aj vykúpal. Stále ten istý. Nie som moc veľký rasista, ale mi to vadilo. Má upratovať, nie sa osviežovať. Celkový dojem bol taký, že sa nám nechcelo ísť domov. Milujeme Sharm, s Hurgadou sa do nedá porovnať. V Egypte sme boli 12x. čítať celú recenziu
Lubenka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 09.08.2013 Prečítané 1802-krát
87 %
Hotel priestranný, veľa bazénov, kopec zelene, 2 čisté a udržiavané pláže. Dostatok lehátok na pláži aj pri bazénoch. Strava pestrá. Veľký výber aj z reštaurácií a la carte. Dostatok barov, kde sa podávalo aj jedlo. Izby čisté, ale už sú vidieť známky vybývania- potrebovali by menšie opravy. Celkový dojem veľmi dobrý. čítať celú recenziu
Danka
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 06.07.2013 Prečítané 1566-krát
83 %
Veľmi rozsiahly hotel, s koralmi priamo na pláži, šnorchlovanie úžasné, obsluha vynikajúca v baroch aj reštauráciách, izby skromné no vždy upratané, Jedinou nevýhodou v tomto obrovskom komplexe je že od recepcie a hlavného bazéna vedie k moru asi 200 schodov, dá sa to však zvládnuť priebežným občerstvovaním v baroch. Bazény v hoteli sú všade, je ich veľa a sú čisté čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 01.07.2013 Prečítané 1421-krát
77 %
Krásny hotelový rezort, veľké množstvo reštaurácií, barov, 8 bazénov, krásne záhrady. Celkový dojem z hotela bol výborný. Absolvovali sme dovolenku aj s 7r. synom a vôbec neľutujeme. Už si dovolenku tak ako sa patrí napriek tomu, že hotel pre deti neodporúčajú. čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 06.06.2013 Prečítané 1138-krát
70 %
Vzhladom k tomu ze som bola v Egypte uz niekolko krat, pobyt v hoteli ma nicim neprekvapil ale ani neočaril. Velmi pekne zahrady v rezorte o ktore sa staraju, more krasne,plne rybiciek, vhodne na snorchlovanie, nie moc vhodne pre male deti. Strava - bolo si z coho vyberat, aj ked menej ovocia, ubytovanie dobre čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 05.06.2013 Prečítané 1117-krát
73 %
Odporucam tento hotelovy komplex,velmi dobra dovolenka, more bolo fantasticke aj ked vstup nie je pre male deti vhodny - (molo,schody), skor pre ludi ktorí chcu snorchlovat. Strava dobra ale zase nie vynimocna, personal bol ochotny a prijemny, izba bola vzdy upratana, rucníky na plaz na poziadanie vymenili čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia