75%
Hodnotenie

Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Sharm El Sheikh
  • Ras Om El Sied
25 °C
teplota vzduchu
21 °C
teplota vody
3:40 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 71 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 60 %
Izby 77 %
Strava 70 %
Personál 80 %
75%
Celkové hodnotenie
469 recenzií
Zdenka
Termín pobytu: Dec 2019 Recenzia pridaná 10.03.2020 Prečítané 0-krát
95 %
Bola som v Grand hotel od 21. 12. 2019 do 4. 1. 2020. Naozaj krásne miesto. Personál milý, ústretový a veľmi priateľský. Nestretla som tam žiadneho arogantného človeka. Á predsa! Jedného Rusa! Potom bol kámoš! Areál je tak rozsiahly, že som mala problém sa zorientovať. Ale moja orientácia je moje veľké mínus. Myslím, že na toto miesto nie je vhodné ísť s deťmi, pretože ak ich stratíte, nikdy ich nenájdete a more bolo tak hlboké a naozaj "len" hlboké! Ponárala som sa prvýkrát v živote - "nádhera"... Izba bola jednoduchá, pekná a každý deň čistá. Hotel čistý, areál nonstop upravovaný. Proste všetko dookola uhladené! Jedlo bolo fajn, ale to mäso! Keby bolo trošku viac mäsa pre mňa! Nemyslím guláš, ten bol každý deň. Ryby boli tak skvelé, ale potrebovali sa len málinko dlhšie piecť! Mojím kamarátom chýbalo ovocie. Ale sťažovať sa nemôžeme. Polievky výborné! Koláče, palacinky, pizza... Najesť sa dalo na každom rohu. Čo sa týka zábavy, nebola žiadna hudba...!!! Vôbec som netancovala. Centrum je krásne a len kúsok od hotela taxíkom. Nedá mi nespomenúť masérov! Zakúpili sme si 10 × hodinovú masáž! Každý deň 1 celú hodinu, celé telo! Tí ľudia majú zlaté ruky a veľké srdcia. Stali sa nám priateľmi! Pozdravujem! Chýbate mi! Aj ty môj kamarát, ktorý sa "o všetkých" vzorne staral na pláži! Keď to všetko mám zhrnúť, myslím, že napriek drobným mínusom bolo super a možno sa tu raz znova vrátim. Sú hostia, ktorí sa tam radi znova vracajú. A ja som tam tiež nechala kúsok svojho srdca. Prečo píšem až dnes? 28.3. idem znova a celú noc som čítala recenzie, že kam a na aký hotel! A tak ma napadlo, že možno aj tá moja recenzia možno pomôže niekomu pri výbere. čítať celú recenziu
Daniela P.
Termín pobytu: Oct 2015 Recenzia pridaná 21.12.2015 Prečítané 928-krát
100 %
Hotel veľmi dobrý! Služby aj strava dobré! Krásna flóra a v mori fauna. Izba priestranná a vždy čistá. Zopakovali by sme si toto miesto aj hneď teraz. Vrelo odporúčam! čítať celú recenziu
Renáta D.
Termín pobytu: Oct 2015 Recenzia pridaná 21.10.2015 Prečítané 886-krát
91 %
Hotel je krajsi v skutocnosti ako na fotkach, ktore sa daju k nemu najst. Krasne budovy, clenitost, zelene zahrady plne kvetov a paliem, chodnicky su vecer romanticky osvetlene. Uzasne bazeny a este krajsia plaz s utesom. Bola som v roznych drahych hoteloch, ale tento sa mi vdaka arealu pacil najviac. čítať celú recenziu
Maria Kvakova
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 12.12.2014 Prečítané 502-krát
80 %
zariadenie izby opotrebovane,dlazba poskodena, stara kupelna,velmi maly sprchovaci kut, izby potrebuju rekonstrukciu, nezodpoveda urovni 5* hotela vyhoda pekny velky balkon čítať celú recenziu
Katarína, Galanta
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 01.07.2013 Prečítané 949-krát
78 %
Tento hotel jednoznačne odporúčame. Aj ked ho neodporúčajú detom kôli rozlahlosti a schodom boli sme aj s 7.r.synom.Tých schodov tam zas tolko nie je.Jediná nevýhoda je,že tých detičiek tam je málo. čítať celú recenziu
Martin, Žilina
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 27.09.2012 Prečítané 2426-krát
58 %
Z hotela sme boli sklamaní, bazény, areál je pekný, pláž veľmi pekná. Bary všade na každom kroku, nie je treba sa strachovať o pitný režim. Všade sa dohovoríte AJ, NJ, aj rusky. Komáre sme nemali, mravce na každom kroku, ale nič hrozné. Dovolenku sme si užili, ale do Egypta už nie. Je to iný kraj, ktorý nám nevyhovoval a tri razy stačilo. čítať celú recenziu
Júlia, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 16.07.2012 Prečítané 1680-krát
56 %
Skôr rezort ako hotel, skladajúci sa z dvojpodlažných chatiek. Pridelená izba- malá smradľavá diera. Stačilo 10 EUR a našla sa izba dvakrát v§čšia, balkón tiež aj s čiastočným výhľadom na more, dokonca uprataná. Celkový dojem nám pokazila CK, ktorá nám svojvolne a bez udania dôvodu skrátila pobyt o 2 dni. V hoteli nás deložovali, že ak chceme ostať, musíme si doplatiť 200 EUR a sami zaobstarať a kúpiť letenku. Delegát nám dokonca odmietol podpísať sťažnosť, ž nie je napísaná na tlačive CK a že nerozumie po slovensky, ani po anglicky a ani po nemecky. A on tiež nemá tlačivo CK, ani pečiatku, tak ani nič neˇôže podpisovať. Ešte si z nás robil posmech, že ideme z Egypta autobusom do Bratislavy, zdalo sa mu to veľmi vtipné. Potom nás poslali lietadlom, namiesto do Bratislavy, do Grazu a odtiaľ sme sa teperili autobusom do Bratislavy. čítať celú recenziu