75%
Hodnotenie

Sharm Resort recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Sharm El Sheikh
  • Pasha Bay
27 °C
teplota vzduchu
24 °C
teplota vody
3:40 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 75 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 73 %
Izby 75 %
Strava 70 %
Personál 78 %
75%
Celkové hodnotenie
929 recenzií
Lucia
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 15.09.2019 Prečítané 71-krát
57 %
Okolie hotela krásne, samotný hotel o ničom. Sharm Resort sa nachádza pred hotelom Sharm Plaza a na pláž je to dosť ďaleko. Všetky služby využívate v hoteli Sharm Plaza, takže aj tak nechápem, prečo celý ten komplex má 2 názvy. Takže viac by som do tohto hotela nešla. Služby v Sharm Plaza absolútne nespĺňajú 5*, je to slabá 4ka. Takže nechápem, ako mohol v roku 2018 vyhrať cenu? čítať celú recenziu
Milan B.
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 29.06.2017 Prečítané 1628-krát
90 %
hotel krásny,izba klimatizovaná čítať celú recenziu
anna
Termín pobytu: Máj 2017 Recenzia pridaná 05.06.2017 Prečítané 895-krát
90 %
pokoje vzorne uklizene,strava dobra,personal se snazi.krasne misto na snorchlovani.nadherne 2 tydny. čítať celú recenziu
Michaela P.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 22.09.2016 Prečítané 924-krát
80 %
S ubytovaním sme boli nad mieru spokojní. Dostali sme veľmi peknú izbu s výhľadom na more, aj keď sme si zaplatili nižší štandard. Čo sa iných Slovákov týka, veľa sa ich sťažovalo, že dostali staré izby s výhľadom na bordel. Po sťažnosti im však izby vymenili. čítať celú recenziu
Dominika G.
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 28.07.2016 Prečítané 856-krát
65 %
Tento hotel odporúčam menej náročnej klientele, mladým ľudom, ktorý si nepotrpia na detaily a chcú si užiť párty dovolenku za dobrú cenu. čítať celú recenziu
kristina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 27.07.2015 Prečítané 1449-krát
70 %
Rezort hotela bol krasny, velky. My sme si zaplatili Sharm resort 4*, ktory v podstate obklopuje Sharm plazu 5*. Takze rozdiel je len v izbach. Mimo hotela by som uz viackrat nesla, stacilo raz. Ale na celkovom dojme z dovolenky to nic nemeni, nakolko hotel je prasne spraveny. čítať celú recenziu
Ing. Jana Karnetová
Termín pobytu: Jan 2015 Recenzia pridaná 03.02.2015 Prečítané 2386-krát
87 %
V hoteli Scharm rezort sme boli štvrtýkrát. Môžeme skonštatovať, počasie v januári bolo perfektné, služby sa oproti roku 2013 zlepšili. Odporúčam využiť reštaurácie a la karte, ktoré sú na úrovni. Ak Vám nechutí, môžete sa "ísť do jesť" do hlavnej reštaurácii, kde sú bufetové stoly. Boli sme v Egypte 11-krát, ale tento hotel považujeme za najlepší, a to aj vďaka CK, ktorá sa postará o dovolenkárov do poslednej chvíle. Z hotelu odchádzate o 24 hod. a izbu môžete využívať do 23 hod. Nie ako cez ostatné CK, keď izbu musíte opustiť o 10 hod a ešte Vám aj odstrihnú náramok na All inclusive. Strava je pestrá a neverím, že si niekto nemôže vybrať s pestrej ponuky jedál. Pre nás je to hotel č. 1 a ak budeme mať možnosť určite sa tam vrátime. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Nov 2014 Recenzia pridaná 05.12.2014 Prečítané 1521-krát
63 %
Boli sme v tomto hoteli už tretíkrát, ale úroveň šla rapídne dolu, hlavne pre ruskú nedisciplinovanú klientelu ( pred 4 rokmi tu nebol ani 1 Rus), teraz preplnený, personál nestíhal málo ovocia, jablká dokonca museli prekrajovať, aby si ich nebrali vo veľkom do tašiek. čítať celú recenziu
Rišo
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 23.11.2014 Prečítané 1643-krát
80 %
Miesto tohto ročnej dovolenky hodnotíme veľmi dobre, je to tu kráaaaasne, určite odporúčame. My sme oddychovali na krásnej piesočnatej pláži, ktorú strážil personál hotela a dokonca upozorňoval ľudí, keď sa priblížili príliš k útesu, aby si neublížili. Starali sa o udržiavanie poriadku. Pláž nie je hneď pri dverách hotela :-D, treba sa prejsť, ale areál je pekný aj celé okolie, takže nič strašného to nebolo. Vďaka útesu odporúčame toto miesto aj pre nadšencov potápania. More bolo krásne čisté a priezračné po celú dobu nášho pobytu. Celý hotel aj s areálom vyzeral byť priam gigantický, lebo to bolo celé akosi prepojené so sesterským hotelom a pôsobilo to ako jeden rezort. Slnečníkov a ležadiel nebolo dosť pre všetkých, vlastne nebolo ani kam ukladať toľko ležadiel, hostí tu bolo veľa, prevažne nemecky hovoriacich. Komplikácie na dovolenke nám spôsobil len internet, je prístupný len v hale, kde bolo veľa hluku a plná obsadenosť, keďže to je veľký hotel. Strava bola v poriadku, pestrá. Personál ochotný. Izbu sme dostali štandardnú, upratanú, len ten internet na nej chýbal :-(. čítať celú recenziu
Katarína H., Banská bystrica
Termín pobytu: Dec 2012 Recenzia pridaná 05.02.2013 Prečítané 2408-krát
85 %
Veľmi milý delegát Masoud, príjemný, celý deň sa možno na neho obrátiť, každý deň prišiel do resortu. Dovolenka výborná, určite sa sem opäť vrátime pri primeranej cene. čítať celú recenziu
Beáta + Luboš, Bratislava
Termín pobytu: Apr 2012 Recenzia pridaná 06.06.2012 Prečítané 2316-krát
91 %
odporúčam každému, ktomu nevadia schody (my sme ich narátali cca 210 - podotýkam, že sme boli v Resorte nie Plaze). ale dá sa to veľmi ľahko nevnímať, ak sa zamestnáš okukovaním toho nádherného okolia- záhrad, kvetín... počuli sme hlavne Angličanov, Nemcov, Rakúšanov, Francúzov. čítať celú recenziu